CoD 4 problem zbog reinstaliranja windowsa

poruka: 10
|
čitano: 1.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ovako; spremam se instalirat windowse (ne samo repair ili upgrade, nego kompletno - formatiranje pa onda ono "novi početak"). e i sad mi se pojavljuje problem; kada sam još prije 5-6 mjeseci isto to napravio, imao sam instaliran CoD 4 sa i kada je reinstalacija bila gotova, kada sam pokrenuo CoD 4 (koji je bio instaliran na D disku), igra je normalno radila ali sam ja izgubio svoj Lvl progres tj. opet me vratio na Lvl 1. e sad moje pitanje je kako da sprječim da mi se to opet dogodi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: CoD 4 problem zbog reinstaliranja windowsa
window-u-sobi kaže...

ovako; spremam se instalirat windowse (ne samo repair ili upgrade, nego kompletno - formatiranje pa onda ono "novi početak"). e i sad mi se pojavljuje problem; kada sam još prije 5-6 mjeseci isto to napravio, imao sam instaliran CoD 4 sa i kada je reinstalacija bila gotova, kada sam pokrenuo CoD 4 (koji je bio instaliran na D disku), igra je normalno radila ali sam ja izgubio svoj Lvl progres tj. opet me vratio na Lvl 1. e sad moje pitanje je kako da sprječim da mi se to opet dogodi?

Prije reinstalacije Windowsa da bi sacuvao rankove u CoD4 moras uraditi sljedece:

- otvori folderu na disku gdje si instalirao CoD4

- pronadji mapu Players i kopiraj je negdje na sigurno

- pronadji Serial key koji trenutno koristis (ako se radi o piratskom CoD4) te ga negdje zapisi jer ce ti kasnije trebati

- ako se radi o originalnom CoD4 ne moras pamtiti serial key

Nakon formatiranja Windowsa:

- instaliraj CoD4 sa istim Serial key kojeg si ranije negdje zapisao

- Players folder kopiraj u folder gdje si instalirao CoD4 i mozes normalno nastaviti tamo gdje si stao, svi rankovi, lvl i oruzja su tu...

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
window-u-sobi kaže...

...

Nakon formatiranja Windowsa:

- instaliraj CoD4 sa istim Serial key kojeg si ranije negdje zapisao

- Players folder kopiraj u folder gdje si instalirao CoD4 i mozes normalno nastaviti tamo gdje si stao, svi rankovi, lvl i oruzja su tu...

da ali ja imam CoD 4 instaliran na D disku, a formatirat ću samo C, jer na C-u imam instalane windowse!

17 godina
window-u-sobi kaže...

da ali ja imam CoD 4 instaliran na D disku, a formatirat ću samo C, jer na C-u imam instalane windowse!

Ne vjerujem da ces moci igrati CoD4 bez ponovne instalacije igre.

Sa formatiranjem ces izbrisati i trenutni registry u kojem se nalaze podaci o igri kao i serial key...

Deinstaliraj igru, formatiraj Windows i ponovno instaliraj igru na nacin kao sto sam ti opisao gore.

I zapamti da negdje sacuvas Serial key ako se radi o piratskoj igri jer leveli i rankovi ovise o serialu.

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
16 godina
moderator

Ma napravi tako kako ti je reko a cod ces morat iznova instalirat bez obzira stu je u D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
window-u-sobi kaže...

Ne vjerujem da ces moci igrati CoD4 bez ponovne instalacije igre.

Sa formatiranjem ces izbrisati i trenutni registry u kojem se nalaze podaci o igri kao i serial key...

Deinstaliraj igru, formatiraj Windows i ponovno instaliraj igru na nacin kao sto sam ti opisao gore.

I zapamti da negdje sacuvas Serial key ako se radi o piratskoj igri jer leveli i rankovi ovise o serialu.

ali meni je, kada sam ranije to isto napravio CoD 4 normalno radio, samo (kao što sam već spomenuo), sam izgubio svog lika njegov Lvl etc. etc. etc. 

17 godina
neaktivan

lijepo ti je objasnio, samo tako napravi, meni je radilo.

OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Di je spremljen serial, da ne kopam bezveze? Jel negdje u registryju ili?
I've seen things that you people wouldn't believe...
16 godina
moderator
Sum_of_all_fears kaže...

Da pokreni "regedit-hkey_local_machine-software-wow6432node-activision-i tamo nađi "codkey"

16 godina
odjavljen
pirat kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Da pokreni "regedit-hkey_local_machine-software-wow6432node-activision-i tamo nađi "codkey"

Je, to je to. Hvala

I've seen things that you people wouldn't believe...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice