Dakle, ljudi,molim vas za pomoć. Nabavio sam CoD 4. Stavim prvi DVD, i sve krene ok, do koraka gdje moram 'izabrati' u koju particiju da smjestim igricu. Prije toga stvorio sam mapicu CoD 4 u koju sam želio smjestiti igricu (kod SVIH ostalih igra to pali). On mi je prvo ponudio C particiju na kojoj imam samo 3GB slobodno i na kojoj su windowsi i slično. Izabrao sam E particiju na kojoj imam oko 90GB. I stisnem na nju i drek. Obavješten sam da taj folder koji sam napravio već postoji, i da je moguće da će uzrokovati probleme!?!? Kao što sam već rekao, na C nemam mjesta. I nakon što sam ignorirao taj 'upozoravajući' tekst, odabrao sam E i taj folder. Čim se igra počela instalirati, pojavio se blesavi: error 1309. Error reading from file G:/setup/data/main/iw-oo-iwd. I što sada?! Nadam se da postoji rješenje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao prvo cod4 dolazi na dual-layer dvd-u tako da je moguce ako imas igru na 2dvd-a da je vec tu negdje problem..
Kao drugo cemo cemu raditi folder za igru prije instalacije.jednostavno kada ti on ponudi c particiju klikni na browse i napravi malu na e disku i sve mora radit..
Hvala. Lijepo je vidjeti ljude koji odmah pomažu.
"error 1309. Error reading from file G:/setup/data/main/iw-oo-iwd" kad ti to pokaže jednostavno ubaciš drugi cd-e......