evo, instalirao sam Win7 jer su mi se srusili. izgubio sam sve podatke pa tako i cod4. imao sam sve oruzje otkljucano, lvl 55 sam bio. sad me zanima kako da to sve vratim. cuo sam da ima neki hax pa ako mi netko moze pomoci kako da ga upotrijebim, bio bih zahvalan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovdje.<---Klikni
Haha i sta ce sa tim keyom koji je banan 1000 puta koristi se youtubeuom uz svaki video sastrane imas link za tih easy accaunta
Bitan je profil a ne key. Key promjenis u igri, joinas se na server i key za taj acc je promjenjen. Tako sam ja napravio sa svojim orginalom :S l2QQmoar.
Sumnjam mpdata mora bit isti da bi odgovaro keyu
Sumnjam mpdata mora bit isti da bi odgovaro keyu
Uzmes taj 55 lvl profil i taj banana key. Kad sve proradi udjes u igru i promjenis key ali se moras onda spojit na neki server, a ne izlazit iz igre van. Profil ti se nece resetirati vec ce taj novi key postati dio tog profila. Strasna filozofija.
ja sam neki dan ovo napravio i sve radi.
OMG NEMA MI MAPE PLAYERS U COD 4 DIRECTORYJU. STA DA NAPRAVIM?
OMG NEMA MI MAPE PLAYERS U COD 4 DIRECTORYJU. STA DA NAPRAVIM?
Pogledaj bolje...
Ali e gle, ja sa nisam bio ni 2 dana lvl 55, uvjek ili formatiram ili nesto, zadnje je to sto san nabavio orginal, sad sam 26 lvl(obicno promod igram il nesto sl.), i bolje ti je igraj s manjin levelom, s 55 igraju [većinom] noobovi(s tim hackom za level), najvise ti kazem to jer vidit ces da ces bolje igrat kad pocmes od najgoreg.