COD 4 MW fps.. zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 2.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
COD 4 MW fps..

kako aktivirati FPS na MW ono u kutu gore da vidim... btw kolko ste vi imali ili imate?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD 4 MW fps..

cg_drawfps 1

Music's the medicine of the mind.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COD 4 MW fps..
VirtUoso kaže...

cg_drawfps 1

a sta moram pritisnut da mi se nes otvori da mogu to upisat?

BTW: u postavkama grafics dali je moguce da mi ne dopusta da stavim vise od medium one neke stvari ili je medium max sto moze bit

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran
COD 4 MW fps..

Neznan ali u cod2 moraš uć u consolu a to moš ako pritisneš ovu tipku livo od broja 1 di su vodoravni brojevi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
damian123 kaže...
VirtUoso kaže...

cg_drawfps 1

BTW: u postavkama grafics dali je moguce da mi ne dopusta da stavim vise od medium one neke stvari ili je medium max sto moze bit

Pritisni tildu "`" lijevo od tipke "1".

Da,za neke opcije maksimalna postavka je medium.Vise ne moze/ne dopusta.

17 godina
damian123 kaže...
VirtUoso kaže...

cg_drawfps 1

Moras pritisnuti TILDU - tipka ispod Escape da ti se otvori konzola i upisati naredbu.

Ako mislis na Water Detail,Model Deatail, Number of Dynamic Lights -  imas samo opcije Low i Normal u igri.

Za Texture imas Low, Normal, High i Extra.

Edit: pretekao me je Virtuoso.

"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." ~ Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 21:54 (boxer).
16 godina
neaktivan
COD 4 MW fps..

aha onda ok ond mi je sve na max + x4 AA... jer sam se vec zabrino... ^^ thx svima idem sad u igru i ako vas zanima kazem kolko imam FPS...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
damian123 kaže...

aha onda ok ond mi je sve na max + x4 AA... jer sam se vec zabrino... ^^ thx svima idem sad u igru i ako vas zanima kazem kolko imam FPS...

Ne zanima nas.Namigiva

16 godina
neaktivan
COD 4 MW fps..

ok sam pitam jer mene uvjek to zanima... svejedno thx... Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
damian123 kaže...

Hehe, ma mores rec, eto mene zanima koliko imas fpsa i na kojoj rezoluciji igras?

I don't care...
16 godina
protjeran
markoal kaže...
damian123 kaže...

Hehe, ma mores rec, eto mene zanima koliko imas fpsa i na kojoj rezoluciji igras?

I mene zanima

16 godina
neaktivan
markoal kaže...
damian123 kaže...

do sam sam malo igro al bez da vidim fps jer mi nije htjelo niti jedan prozor otvort pa nisam imo gdje upisat... probo sam onaj do 1 i nece probo sam sve tipke i nece neznam zas tako nisam imo srece ni u crysis-u pa nisam mogo pogledat al na starom kompu... pa ak neko zna sigurno gdje i koju tipku trebam pritisnut jer ocigledno nije ta tipka...

17 godina
COD 4 MW fps..

Pokreni igru i u glavnom meniju pritisni tipku Tildu i otvorit ce se u gornjem dijelu ekrana konzola u kojoj ukucas komandu.

Kad udjes na neki server ili sp pojavit ce se mjerac fps.

Imas Xfire i Fraps i oni ti isto mjere fps.

"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD 4 MW fps..

Provjeri u "Game Options" pod "Enable Console".Mora biti yes da bi radilo.Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD 4 MW fps..

Već postoji cijela hrpa tema od COD4. Pitanje si mogao postaviti u nekoj od tih tema.

Lock!

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice