kako aktivirati FPS na MW ono u kutu gore da vidim... btw kolko ste vi imali ili imate?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cg_drawfps 1
cg_drawfps 1
a sta moram pritisnut da mi se nes otvori da mogu to upisat?
BTW: u postavkama grafics dali je moguce da mi ne dopusta da stavim vise od medium one neke stvari ili je medium max sto moze bit
Neznan ali u cod2 moraš uć u consolu a to moš ako pritisneš ovu tipku livo od broja 1 di su vodoravni brojevi.
cg_drawfps 1
BTW: u postavkama grafics dali je moguce da mi ne dopusta da stavim vise od medium one neke stvari ili je medium max sto moze bit
Pritisni tildu "`" lijevo od tipke "1".
Da,za neke opcije maksimalna postavka je medium.Vise ne moze/ne dopusta.
cg_drawfps 1
Moras pritisnuti TILDU - tipka ispod Escape da ti se otvori konzola i upisati naredbu.
Ako mislis na Water Detail,Model Deatail, Number of Dynamic Lights - imas samo opcije Low i Normal u igri.
Za Texture imas Low, Normal, High i Extra.
Edit: pretekao me je Virtuoso.
aha onda ok ond mi je sve na max + x4 AA... jer sam se vec zabrino... ^^ thx svima idem sad u igru i ako vas zanima kazem kolko imam FPS...
aha onda ok ond mi je sve na max + x4 AA... jer sam se vec zabrino... ^^ thx svima idem sad u igru i ako vas zanima kazem kolko imam FPS...
Ne zanima nas.
ok sam pitam jer mene uvjek to zanima... svejedno thx...
Hehe, ma mores rec, eto mene zanima koliko imas fpsa i na kojoj rezoluciji igras?
Hehe, ma mores rec, eto mene zanima koliko imas fpsa i na kojoj rezoluciji igras?
I mene zanima
do sam sam malo igro al bez da vidim fps jer mi nije htjelo niti jedan prozor otvort pa nisam imo gdje upisat... probo sam onaj do 1 i nece probo sam sve tipke i nece neznam zas tako nisam imo srece ni u crysis-u pa nisam mogo pogledat al na starom kompu... pa ak neko zna sigurno gdje i koju tipku trebam pritisnut jer ocigledno nije ta tipka...
Pokreni igru i u glavnom meniju pritisni tipku Tildu i otvorit ce se u gornjem dijelu ekrana konzola u kojoj ukucas komandu.
Kad udjes na neki server ili sp pojavit ce se mjerac fps.
Imas Xfire i Fraps i oni ti isto mjere fps.
Provjeri u "Game Options" pod "Enable Console".Mora biti yes da bi radilo.
Već postoji cijela hrpa tema od COD4. Pitanje si mogao postaviti u nekoj od tih tema.
Lock!