Cod 4 crackovanje zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 2.157
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Cod 4 crackovanje

pozdrav svim gejmerima.. nadam se da tema nije dupla..

imam problem sa crackovanjem cod 4.. nigdje mi ne piše crack da bi ga znao pokupiti i pastirati.. polomih se živ oko toga.. nešto sam i pokušao ali mu uvijekj izbaci kad pokrenem igricu: plesae insert the corekt dvd-rom, select ok and restart application.

evo par slika, pa ako neko provali koje je creck ili gdje se nalazi od ikonica nek mi kaže..

možda je problem prost, ali ja zaista prije nisam imao nekog dodira sa igricama i samim instaliranjem, ali znam da sam craCKOVAT ZNAO BEZ PROBLEMA..

slika 1 slika 1
slika 2 slika 2
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 17:51 (tixon).

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cod 4 crackovanje

ovo je zabranjeno al reci cu ti...crack se nalazi u folderu Razor1911. ti gledas potpuno kirvi setup

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

2 0 hvala 0
17 godina
RE: Cod 4 crackovanje

Nema piratlije na forumu, kupi

si orginal i problem rijesen :)

Torrent nije grijeh i Bog voli torrent. Grijeh je hit and run (skinuti nešto, pa ne dopustiti drugima da od tebe skidaju)
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 17:53 (BORG).
16 godina
protjeran
BORG kaže...

ajde ne seri BORG

16 godina
neaktivan
Cod 4 crackovanje

OX, ja se izvinjavam što pravila foruma nisam pročitao.. problem riješen, hvala svima..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
banana_split kaže...
BORG kaže...

ajde ne seri BORG

LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
banana_split kaže...
BORG kaže...

ajde ne seri BORG

ČITAJ, frajeru!

Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma.

Torrent nije grijeh i Bog voli torrent. Grijeh je hit and run (skinuti nešto, pa ne dopustiti drugima da od tebe skidaju)
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 18:00 (BORG).
16 godina
neaktivan
Cod 4 crackovanje

ja sad odoh igrati  COD a vi se pokoljite Smijeh

nadam se da će moderati zaključati ovo.. hvala i pardon još jednom ;D

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BORG kaže...
banana_split kaže...
BORG kaže...

ajde ne seri BORG

ČITAJ, frajeru!

Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma.

omg dobro ja znam pravila foruma ali fora je u tome sto si napisao ", kupi si orginal i problem rijesen :)" koja lolcina koda ti frcas od orginala nekomo nasedas na glavu samo da dobije reputaciju od modova sramota kamo je spao forum, isto tako znam vidjeti koliko ima palceva gore kod nekog mod a apsolutno nista pametnu nije rekao a ako ga neko citira i ima da je u pravu odma 10 palceva dolje ovito ima previse dijece na ovom forumu

17 godina
neaktivan
Cod 4 crackovanje

Ma bravo dečki... Kaznio bi ih obojicu...

Prvoga za glupost (koji je otvorio temu), a drugoga (bananko) koji vrijeđa ostale članove koji su u pravu...

Koji noobovi ovdje, strašno...

EDIT: nije u tome stvar bananko, nego ovo sigurno nije mjesto gdje se postavlja takva pitanja... Lik se ovdje registrirao samo da bi ovo pitao FFS

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 18:14 (Gunner_V).

0 0 hvala 0
17 godina
banana_split kaže...
BORG kaže...
banana_split kaže...
BORG kaže...

ajde ne seri BORG

ČITAJ, frajeru!

omg dobro ja znam pravila foruma ali fora je u tome sto si napisao ", kupi si orginal i problem rijesen :)" koja lolcina koda ti frcas od orginala nekomo nasedas na glavu samo da dobije reputaciju od modova sramota kamo je spao forum, isto tako znam vidjeti koliko ima palceva gore kod nekog mod a apsolutno nista pametnu nije rekao a ako ga neko citira i ima da je u pravu odma 10 palceva dolje ovito ima previse dijece na ovom forumu

Nije bitno koliko ja imam orginala ili pirata doma, drzim se pravila foruma, a ovdje tome nema mjesta i to je gotova stvar.

A i briga me za reputaciju kod modova (mogu mi sad ukinut sve zvijezdice ako hoce, meni je svejedno vise), ja sam ovdje radi samo radi ekipe i uzivancije.

Ti se nastavi svađat ako hoces, meni se neda vise.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice