CoD 2 FPS problem

poruka: 12
|
čitano: 3.812
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CoD 2 FPS problem

Imam grafičku karticu Sapphire HD 4670 (nedavno kupljena) , 2 GB RAM-a DDR , AMD Athlon 3000+...

Moja prva grafička (ATI Radeon x1300) je vrtila CoD 2 sa dovoljnih 100-150 fps-a,kao i 4670.

Jel mogu ikako povecat FPS? Dali je to kriv CONFIG ili GRAFIČKA ili neka druga KOMPONENTA ili bilo što drugo...

Nadam se da ćemo čim prije riješiti taj moj problemčić...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
CoD 2 FPS problem

procesor 99%

možda malo i config

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: CoD 2 FPS problem
eh ja imam sve to isto navedeno..sam sta imam amd Athlon 5000+ i fps mi je 50....zasto je to tako?..
17 godina
dado16 kaže...
eh ja imam sve to isto navedeno..sam sta imam amd Athlon 5000+ i fps mi je 50....zasto je to tako?..
 eh stvarno cudno probaj nove drajvere stavit
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
vec sam stavio...nisam sad za 2 mjesec al svejedno...ohh...poludit cu
16 godina
neaktivan

stavi dx7 jer ako imas default imas dx9... i jos onda skini si cfg... puno pomogne dobar cfg /barem je kod mene tako.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan

ma procesor... kod mene ti je isto dobra grafa i rami al proc je koma. a eto onda sam jos oso i na clock proca sa 2.8@3.0 i fps je narastao 30-40fpsa...   a mogo bi jos al necu.../dolazi novi uskoro, tak da nebu beda ni na dx9

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan

stavi dx7 i pogledaj na kolko ti je maxfps... ako igras multiplayer odi na server i otvori konzolu i napisi /com_maxfps 250

znaci da imas max 250 fps, a i ako nemas fps ni 200 ko ja svejedno...stavi. al cini mi se da je default na 80

17 godina
neaktivan
CoD 2 FPS problem

Ako imate višejezgrene procesore, snimite 1.1 patch koji poboljšava performanse.

You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD 2 FPS problem

a čujte vi sad ovu priču

prije sam stavio nekakvi čudni fps koji mi daje lock 125 fps na dx9 a kad stavim dx9 također je lock na 125 xD

znači da probam overclockirat procesor?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoD 2 FPS problem

Pozdrav ljudi imam jedan problem. Imam komp koji je u Moj PC, znači 5770 512 mb, athlon x3 435, 4gb rama. Igram cod2 i na dx7 mi fps-i u smokeu padnu do 150, rezolucija 1280*960. Na dx9 mi padnu skoro pa isto. Dok s snipom ciljam u smoke mi dadnu do 80 na dx7 tj 50 dx9. AA mi je x4 al probal sam i bez njega nema neke razlike. Ne znam u čemu je problem, jer sam reinstaliral windowse prije 2 dana i najnoviji driveri za sve su gore. Kad sam tek kupil grafu znam da nije išlo na dx7 ispod 300 nikad. Neznam zbilja di je problem a glupo mi je kad mi fps-i tak padaju a imam 5770. Molim pomoć {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 15:02 (6BoosteR9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CoD 2 FPS problem

Mozda je malo stara tema ali nadam se da ce mi neko pomoci

nekad davno sam igrao COD2 i mogao sam lockati na 250 fps.

Ponovo sam poceo igrati igricu ali sa fps-om imam problema.

Confg.

I5-2410M 2.3MGHz(turbo boost do 2.9GHZ)

NVIDIA GeForce GT 540M(do 1760 MB TurboChace)

4GB DDR3 

u cemu je problem?

moze li mi neko pomoci?

ps.sad mi je fps oko 50

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice