Cheat gta san andreas samp multiplayer zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 30.409
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Cheat gta san andreas samp multiplayer
treba mi cheat za pare ako mi može nelko pomoč kak da napravim

0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cheat gta san andreas samp multiplayer
stojadin kaže...

Na SA-MP-u nema cheatanja .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
14 godina
neaktivan

Igraj,muci se pa ce biti para ko blata...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xXxBIMBOxXx kaže...
stojadin kaže...

Na SA-MP-u nema cheatanja .

Naprotiv, ima, ali naravno nije pošteno i krši se sa pravilima svih servera (te SA-MPa općenito). Nemam ja ništa s tobom, pa ako hoćeš cheatat i dobit ban kad te skuže - tvoj problem. Cheatova imaš na www.gameburnworld.com (trainers -> gta san andreas -> money trainer) ili popularni nam s0beit koji ti daje "malo" (sve što se može zapravo :lol) više opcija Cool

14 godina
protjeran
može neko reč kaki cheats i kak da napravim.tnx unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
stojadin kaže...
može neko reč kaki cheats i kak da napravim.tnx unaprijed

LOL, ne samo da od nas tražiš informacije o varanju u multiplayeru, nego bi ti sada to trebali i namjestiti. Ako nisi sposoban pošteno igrati  multiplayer, onda ga nemoj uopće igrati. Možda ti sada situacija u kojoj ti imaš najviše love izgleda super, ali zapitaj se malo, kako bi taj server izgledao da svi varaju poput tebe. Svi imate beskonačno para i opet nisi prvi.

Uživaj u singleplayeru.

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
14 godina
protjeran
de ajde sam ti meni daj ak hočeš , i sam još kak se u cod 4 pišu cheats (di)i kako znam cheats al neznam kak se upisuju.na you tube sam gledo al neč ili moja porgreša i li neznam šta

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kada imas puno novca igra nije zanimljiva,a onako kada se patis da zaradis novca,igra je zanimljiva,i imas razlog da je igras.Neodlučan

harry
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
stojadin kaže...
de ajde sam ti meni daj ak hočeš , i sam još kak se u cod 4 pišu cheats (di)i kako znam cheats al neznam kak se upisuju.na you tube sam gledo al neč ili moja porgreša i li neznam šta

Koliko godina imaš 5?

OK nebitno o godinama možeš li bar biti strpljiv i napisati smislenu rečenicu .. Ovdje ako hočeš pomoć budi bar kulturan i probaj biti pismen tako da napišeš rečenicu koju može svako razumiti , a ne ti i onaj tko potroši 5 mintui na dešifriranje ( iako ovo nije najgori slučaj , ali eto...).

Kao prvo cheatanje na San Andreasu Multiplayer (koji ti zoveš gta san andreas SAMP ( San Andreas Multiplayer) multiplayer ( opet multiplayer..) ) postoji ali uglavnom na serverima gdje je zaštita minimalna tj. novac ide po starome sistem. Dok s druge strane postoje server gdje je zaštita naprednija i novac koji se tebi pojavi u gornjem desnom uglu (ispod tvog života i prsluka) se updejta prema stanju koji je server-sided (dakle novac što zaradiš legalno samo vidiš , dok češ ovaj vidit 3-4 sekunde onda će ti se vratiti na staro).

Što se tiće oružja možeš još uvijek spawnat pomoću trainer-a , ali ne bih to to preopručio (zbog Ban-a) i zbog toga jer ti samo cheatanje uništi gameplay igre čime ti igra dosasdi (znam iz iskustva).

15 godina
neaktivan
JokeKralj kaže...
stojadin kaže...

Koliko godina imaš 5?

OK nebitno o godinama možeš li bar biti strpljiv i napisati smislenu rečenicu .. Ovdje ako hočeš pomoć budi bar kulturan i probaj biti pismen tako da napišeš rečenicu koju može svako razumiti , a ne ti i onaj tko potroši 5 mintui na dešifriranje ( iako ovo nije najgori slučaj , ali eto...).

Kao prvo cheatanje na San Andreasu Multiplayer (koji ti zoveš gta san andreas SAMP ( San Andreas Multiplayer) multiplayer ( opet multiplayer..) ) postoji ali uglavnom na serverima gdje je zaštita minimalna tj. novac ide po starome sistem. Dok s druge strane postoje server gdje je zaštita naprednija i novac koji se tebi pojavi u gornjem desnom uglu (ispod tvog života i prsluka) se updejta prema stanju koji je server-sided (dakle novac što zaradiš legalno samo vidiš , dok češ ovaj vidit 3-4 sekunde onda će ti se vratiti na staro).

Što se tiće oružja možeš još uvijek spawnat pomoću trainer-a , ali ne bih to to preopručio (zbog Ban-a) i zbog toga jer ti samo cheatanje uništi gameplay igre čime ti igra dosasdi (znam iz iskustva).

Imao sam takvo iskustvo u traineru za max heatlh i armor,cim sam usao igrao sam 10 sekundi i odmah sa bio banovan,automatski,niko me nije ni vidio,niti pozdravio,niti sam ja nekog vidjeo.Molim modove da ove tema bude lockana.

harry
14 godina
protjeran
ak min neš pomoč onda nemoj ni pisat šta je tebi bilo i to gluposti.to mene neznaima

0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
stojadin kaže...
ak min neš pomoč onda nemoj ni pisat šta je tebi bilo i to gluposti.to mene neznaima

A ti nemoj pisati gluposti! 

15 godina
neaktivan

Daj se vise okanite tih cheatova!!!

Samp je bas zabavna i laka igra ne vidim svrhu u varanju u SP radite sta ocete nije me briga al nemojte chitat u MP IGRAMA TAKO NAMA KVARITE IGRU!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad bi ovaj naziv teme napisali bez kratica dobili bi :

Cheat grand theft auto san andreas san andreas multiplayer multiplayer?

GTA= Grand Theft Auto

SAMP = San Andreas MultiPlayer

Čini mi se da mi imamo novog Matu (bmk me). Cool

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hahaha, lol ljudi pa zar ne vidite da vas tip zezaSmijeh Pa lik ne zna pravilno napisat recenicu, a znao je napravit acc ma daj molim vas....Smijeh

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice