a jbg nemože na 7-icu?
Radila je kod mene na Win 7 RC (7100 build) 64 bitnoj
a jbg nemože na 7-icu?
Radila je kod mene na Win 7 RC (7100 build) 64 bitnoj
ajmo ponovo dogovoriti fajt preko hamachia
Trebal imat kakav patch za igrat preko hamacia?
ne... treba samo dobra vlja i zelja za malo ratovanja
što ne odete na tunngle, skupi se nekad ljudi
ima nekoga od ekipe za fajt.... da malo brze prodju ove blagdanske veceri
Prije sam igrao bez problema, onda sam morao reinstalirat windowse i sad me Hamachi nece ulogirat, kaže da je mreža puna...
Ima ko kakvu ideju za popravit to?
ja napravio novi server za hamachi ime :bug.hr1 pass je isti.napravio sam jer je onaj drugi pun
Spojio sam se na bug.hr1.
Ima ko za kakav fajt?
ja sam za
Evo i mene još malo...
a hebiga nije me bilo doma... ali ako nekoga ima opet zainteresiranog to bi bilo super....
ajmo danas opet
Evo ako netko hoce sada se igra preko hamachia... zainteresirani molim poruku na pm
pozz ljudi...dali se moze igrati preko xfire-a..?...dali postoje serveri, neda mi se preko hamachia...nemam pojma kao raqdit s njime....=)...
pozz ljudi...dali se moze igrati preko xfire-a..?...dali postoje serveri, neda mi se preko hamachia...nemam pojma kao raqdit s njime....=)...
nemoze
Pomagajte ! došao sam do chaptera III onaj dio kad izađeš iz grada i uđeš u kočiju tu počinju moji problemi "kud kam kak" uđem u kočiju i za tridesetak sekundi sam leden ko špricer, ne kužim a živci su mi već ....
Pomagajte ! došao sam do chaptera III onaj dio kad izađeš iz grada i uđeš u kočiju tu počinju moji problemi "kud kam kak" uđem u kočiju i za tridesetak sekundi sam leden ko špricer, ne kužim a živci su mi već ....
kočija bi trebala krenut a ti ju obranit od napada
moj savjet,prije nego sto ukrades kociju pokilaj sve one likove sto te napdaju sa strane,kad ih pokilas,tek onda uđi u kociju
edit:oce ko preko hamachija bacit?
ljudi igra je nema sta ja sam pre zadovoljan; grafika, prica, sve kako je zamisljeno sve mi se svidilo neznam sta bi reka
Di ste dečki :)
Nadam se da ima još uvijek ljudi zainteresiranih za "fajt". Ajmo se dogovoriti za ovaj četvrtak ili subotu, nađemo se svi na hamachiu i bacimo koju partiju... Oni koji nemaju igru, stignu je do tada kupiti
Ima tko za igru sada na bug.hr1 ?
extra misije trebas downloadati!
a u kura* bug.hr je pun! hehe
ako netko zna neki hamachi server samo neka kaze!
extra misije trebas downloadati!
a u kura* bug.hr je pun! hehe
ako netko zna neki hamachi server samo neka kaze!
ubuduce koristi tipku "uredi" a ne pisati uzastopno postove
DECKI JA SAM DANAS NABAVIO KOPIR IGRICU CoJ-BiB
I IGRAM JU ALI NE MOGU IGRAT MULTIPLAYER TREBA MI SERIAL NUMBER DALI NETKO IMA SERIAL NUMBER
I IGRAM JU ALI NE MOGU IGRAT MULTIPLAYER TREBA MI SERIAL NUMBER DALI NETKO IMA SERIAL NUMBER
Dok kupis igricu imas i cdkey...I NE PISI VELIKIM SLOVIMA JER ME TO ZIVCIRA
Serial number ti nitko neće dati. Za multiplayer igru ti treba original igra a ako ju imaš onda ti je vjerojatno u unutrašnjosti kutije od igre.
Ako nemaš, ništa od multiplayera, barem ne službenog.
Možeš ipak zaigrati multiplyer preko tunngle-a ili hamachia (proguglaj malo) ;)
KAKO KORISTITI
HAMACHI