A cuo sam da je tolko dobar da ga ljudi nebi nit besplatnog probali, ja sam jedan od njih Ak vec hocu igrat COD onda mi je tu novi BF, mogu priznat da uzivam u njemu
zmači stavili su likovi da nemoš igrat s frendovima u partiju ak igraš free.
Prelol znači, toliko jadno, ali neka, tek sad ako sam imalo mislio uzet, neću.
Vidim anticheat radi odlicno...od 10 rundi u 6 ociti besramni cheateri...pitanje koliko ih jos igra "legit"
Vidim anticheat radi odlicno...od 10 rundi u 6 ociti besramni cheateri...pitanje koliko ih jos igra "legit"
ma da, žalosno...patetično. Oće izać više igra vrijedna igranja par mjeseci da se u njoj može uživati.
zmači stavili su likovi da nemoš igrat s frendovima u partiju ak igraš free.
Prelol znači, toliko jadno, ali neka, tek sad ako sam imalo mislio uzet, neću.
Igram dok je ova free akcija, ali da bi ovo sranje kupio.. - NE!
Srećom pa sam naletio najavu za free vikend jer sam razmišljao kupit.
Svaka sljedeća runda nije sljedeća runda iste, nego zapravo traži novu gdje su drugi igrači, tako da odigrat 2 runde s istom ekipom je nemoguće.
Ako se isključi crossplay, traženje partije je vječnost, a free vikend je. Što li je tek kad nema ove akcije?
Usput 3-4 puta mi se srušila igra nakon runde
Baš da probam jel valja, neću kupit jer imam već BFV koji je isto ww2. Ako bude akcija za crni petak uzeo bi rađe običan MW.
Sve u svemu...iako su spawnovi sjebani i još hrpu toga, igra u 80% boljem stanju nego BF2042, bilo komu drago ili ne...
Jel se ikom igra crasha nakon sto zavrsi runda? Na PS4, pocne sve stekat i onda crasha cijeli PS.
Jel se ikom igra crasha nakon sto zavrsi runda? Na PS4, pocne sve stekat i onda crasha cijeli PS.
Na PC jako često. Samo što za razliku od PS, PC ima CTRL+ALT+DEL
EDIT: Sad se srušila pri samom pokretanju, ali stigao je i update pa ću vidit ima li napredka..
Meni MP sasvim pristojan za sad, a vidim i po komentarima na drugim siteovima da nisam jedini, mislio sam da ce bit dosta losije s obzirom da se radi o nikad slabijoj prodaji nekog cod-a
Meni je MP odlican. Prvo sam mislio BF 2042 kupit ali izgleda da cu se za cod odlucit, super im je ideja sto su stavili free to play ovaj vikend. Inace igram samo MP
Probao par sati.
ww2 skin na mw2019. Ništa posbeno, mape užas, ttk možda još i brži od mw, nema šanse naredat dva lika već treći ako puca gotov si.
Zvuk nepostojeći, ili svi nose ninju.
Pick 10 na puškama debilizam, samo trpaj atačmente, nema onoga, e žrtvuj nešto za nešto, pick 5 sustava.
Jadno, bijedno, ali nije za očekivat previše. Mw je puno igriviji bio iako je imao sve mane.
Zašto sam alft4 išao i delete jer nas je u jednoj partji silovao lik koji je unkillable. Dakle trči okolo i meci idu kroz njega, a on nas može ubijat.
Takve stvari...ma mislim koi kurac, + jasno, čiteri, očiti da očitiji ne mogu biti.
kad se sjetim da sam razmišljao, iz očaja kupit nešto čisto da pucam...srećim da nisam, a i puno govori free week odmah nakon izlaska igre.
I btw, vrhunac smeća je ne dati party up free igračima, ne možeš uć u party ni sa kim.
Patetično na puno razina.
Ne znam što je to sa čiterima...ima ih bas hrpu, s oni se hvalili sa tim novim AC. Doslovno u svakoj rundi neki lik sa LMGom koji se samo okreće za 360 i kreše.
MP je dobar, manje živcira nego battlefield. Ali grafika je čudna, neznam dal je bug ali trava i drveće izgledaju bezveze, ultra preset.
i meni je to upalo u oko, grafika tj dizajn mapa kao u zemlji cudesa, sve nesto nabacano bez smisla, fizika bezveze bar sto se tice MP-a. Također se pricalo da ce ovim codom spustit brzinu tj tempo ali to nisam primjetio, prezivit pol minute je skill. Cold War mi je bio bolji.
MP je dobar, manje živcira nego battlefield. Ali grafika je čudna, neznam dal je bug ali trava i drveće izgledaju bezveze, ultra preset.
i meni je to upalo u oko, grafika tj dizajn mapa kao u zemlji cudesa, sve nesto nabacano bez smisla, fizika bezveze bar sto se tice MP-a. Također se pricalo da ce ovim codom spustit brzinu tj tempo ali to nisam primjetio, prezivit pol minute je skill. Cold War mi je bio bolji.
Cold war sam probao po free weekendima i mogu reć da su tamo malo usporili ttk i bio je više taktičiniji. Mape su bile okayish, ali si imao dojam da je više skilla potrebno.
Ovdje me ruše likovi sa oneshotom iz pm, i to nisam siguran jel cheat, loš netcode ili šta.
Kad u codu počneš dobivati trejdove (kill jeda drugog) onda je sve jasno.
Nekad je bar cod imao dobar netcode i mogao si razvit feeling pucanja da prestaneš pucat nakon dovoljno...ali sad nema toga više.
loše
Ima li uopće ovo za kupiti na osim na blizzard.netu?
Dosad je uvik bilo jeftinijih opcija.
Ili bar da je neki popust za sutra na crni petak...
Ima li uopće ovo za kupiti na osim na blizzard.netu?
Dosad je uvik bilo jeftinijih opcija.
Ili bar da je neki popust za sutra na crni petak...
bili su ti popusti za ruski petak, 230kn, uzeo sebi i burazu da imam šta igrat.
igra je smeće, ali dat će 200sati kroz godinu.
Igrajući ovaj shitfest kužim kako ti bjesni youteberi nabiju tako kdr i ta sranja.
Uzmeš veći pace gejma i samo melješ ljude i onda imaš neku stvarčicu šta ti pamti killstreak pa bacaš pa bacaš pse jedno 10 puta u meču.
patetično, iskreno, šteta da nema neki barebones mode bez killstreakova i sranja.
Snd još ne igram jer neam ekipu full, ali ovo je pišurija, dakle ruganje, disbalns i masu ljudi koji ne znaju hodat u videoigri.
Kombinacija atačementa po 10 atačmenta na pušci di se ničeg ne moraš odreć već napraviš lasere od pušaka je fornite style + bloom.
Kažem, smiješno, ali ajde, tek toliko da se puca.
Ovo je CoD s modernim gameplayem i animacijama ya moderna oružja sa skinom Drugog svjetskog rata.
Mape su napravljene tako da te se spawna nerijetko na pozicijama gdje odmah padaš, ali su zato da udovolje "pahuljicama" koji cvile omogućili eliminations koji povećava k/d uz klasične killove.
Black Ops Cold War mi je remek djelo naspram ovoga i puno zabavniji naslov. Bolje mape i balans.
I preko svega toga mogu prijeći, ali kada vidim ovakve "specijaliste" i ove opise, odmah mi dođe da nekoga odbiju od strane Bečke akademije likovnih umjetnosti
Bitno da imamo inkluzivnost!
Mda, MW sad ww2 skinom, mogli su ga prodat kao dlc za mw ionako je masu assetsa korišteno ma još od codww2 i ostalog.
patetično, mw je još imao neki smjer, ovo je otišlo baš u rac. Kažem, igram da igram, sad sam imao jedno 2min sam na patroli, ekipa je ležala i kampala ja trčim po patrolnoj zoni.
DObar mod, ali za kriv publiku.
I da, eliminations lol, malo raniš nekog eto elim.
Patetično, ali opet, nažalost, što to moram reći, igrivije od bf2042
Mda, MW sad ww2 skinom, mogli su ga prodat kao dlc za mw ionako je masu assetsa korišteno ma još od codww2 i ostalog.
patetično, mw je još imao neki smjer, ovo je otišlo baš u rac. Kažem, igram da igram, sad sam imao jedno 2min sam na patroli, ekipa je ležala i kampala ja trčim po patrolnoj zoni.
Majke ti mile koliko kenjas ovdje po temi od igre, naporan si. Cijela stranica tvoji postovi kako nesto ne valja, okay we get it, ne svida ti se, prodi dalje.
Zvucis kao klinac od 12 godina koji je potrosio novce od bake na igricu koja mu se ne svida i sad cmizdri svima okolo.
Majke ti mile koliko kenjas ovdje po temi od igre, naporan si. Cijela stranica tvoji postovi kako nesto ne valja, okay we get it, ne svida ti se, prodi dalje.
Zvucis kao klinac od 12 godina koji je potrosio novce od bake na igricu koja mu se ne svida i sad cmizdri svima okolo.
Pa dobar pokazatelj koliko je igra soldina je da nema interesa ovdje za nju, za početak. MW2019 je bio miljama bolja igra od starta. Ovo je reskin, ali ok, to cod kids puše i to je u redu.
Igru sam kupio, kako sam rekao, čisto da mogu pucati nešto, a za 230kn šta sam dao, ne žalim se na to, toliko i vrijedi sveukupni paket.
Izgleda da nisi uspio pročitati s razumijevanjem, ali ok.
Ako ti se ne sviđa šta pišem, ili te smeta, imaš tipku ignoriraj autora i onda ćeš moći čitat samo postove koji se tebi sviđaju. Hvala ti, lp.
btw. sviđa mi se balancer, na početku smo bili 3v6 pa na kraju izašli svi.
I tako te igra drži do kraja. Super, nema igrača za popuniti.
Pa dobar pokazatelj koliko je igra soldina je da nema interesa ovdje za nju, za početak. MW2019 je bio miljama bolja igra od starta. Ovo je reskin, ali ok, to cod kids puše i to je u redu.
Igru sam kupio, kako sam rekao, čisto da mogu pucati nešto, a za 230kn šta sam dao, ne žalim se na to, toliko i vrijedi sveukupni paket.
Ako ti se ne sviđa šta pišem, ili te smeta, imaš tipku ignoriraj autora i onda ćeš moći čitat samo postove koji se tebi sviđaju. Hvala ti, lp.
Cijelu stranicu cmizdris, dode mi da ti ja dam 230kn samo da prestanes cmizdrit kao klinac. Okej, MW je bio bolji, nitko tebe ne sili igrat ovo, prodaj i odi dalje uzivat. Zao mi je da uopce citam tvoje postove, 10x si napisao "pateticno". Napisi jedan post, review i prodi dalje.
.
Ali da pola teme zauzima tvoje jaukanje kako je igra losa, pa odi radi nesto, laji na mjesec...
Cijelu stranicu cmizdris, dode mi da ti ja dam 230kn samo da prestanes cmizdrit kao klinac. Okej, MW je bio bolji, nitko tebe ne sili igrat ovo, prodaj i odi dalje uzivat. Zao mi je da uopce citam tvoje postove, 10x si napisao "pateticno". Napisi jedan post, review i prodi dalje.
.
Ali da pola teme zauzima tvoje jaukanje kako je igra losa, pa odi radi nesto, laji na mjesec...
Ok, thanks for feedback.
dečki ova igra služi kao uvod u novu sezonu warzonea i za lvlanje oružja.
dečki ova igra služi kao uvod u novu sezonu warzonea i za lvlanje oružja.
Kad shvatiš da je Warzone glavni proizvod, a godišnji naslovi samo DLC
Iako mi je Warzone iznimno nezanimljiv, mora im se priznati, dobro su to odradili.
Mp služi samo za Otključavanje i lvl up, kako kolega iznad kaže.
Balans nepostojeci, sve puno izmišljenih novih field upgrade I perkova koji kvare cijeli balans igre dok s druge strane lakše je to sve u Warzone I manje se osjeti
free je I više ljudi onda i kupi kakvu kozmetiku ili takvo šta kad za igru nisu dali nista, a i svakako mogu radit accountove i cheatat do mile volje.
Activision zna kako izmust lovu, iako im gori sad firma zbog svih tih sranja sa zlostavljanjem itd.
U svakom slučaju, jos jedna godina koju ladno nosi cod I Warzone.
bf djeluje kao indie developer candy crush sage uci programirati pa napravio neku igru i dobro naplatio, ali kako kome.