Hvala tako sam uradio i upalilo je :D Presao sam pola igre extta je !!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Double XP vikeeeenddddddd :D
Derem mačka. Samo što se ne želim prestižat zbog mog prenabrijanog MP7, UMP-a i silne gold kolekcije.
Došao do cca.2400000000 bodova (dvijesto četrdeset miliona)

...i kod nas na PC.
Meni je THEATER record bio uključen i svaki mi se game snimao. Ja sam ga isključio ali gdje na hard disku mogu nać da izbrišem te sve video jel mi zauzima puno mjesta...
evo ovdje
Steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 3/main/demo
Koliko RAM memorije zahtjeva ova igra ja imam 4GB, ali kad je učitavanje igre oni filmovi jako trzaju, a kad igra počne sve normalno radi.
ma memorija je dobra, to ti je do harddiska, nabavi ssd i nečeš imati taj problem :D
Meni to tako od coda 4 pa do sada zastajkiva... al konfa je ok, pod moj pc.
Mogže biti i do ostalih komponenti, kakav ti je procesor?
Dok igram je zauzeto oko 2,6 GB RAM-a, HDD WD black caviar, Intel C2D e8200, HD 6790.
Nekako mi je čudno da je zauzeto samo 2,6GB.
Dok igram je zauzeto oko 2,6 GB RAM-a, HDD WD black caviar, Intel C2D e8200, HD 6790.
Pa igra koristi engine star 13 godina (jako je modificiran ali je još uvijek isti), bila bi užasno neoptimizirana da troši više, s obzirom kakva je grafika.
Meni je THEATER record bio uključen i svaki mi se game snimao. Ja sam ga isključio ali gdje na hard disku mogu nać da izbrišem te sve video jel mi zauzima puno mjesta...
Recordi se ne spremaju na tvom PC-u zato ih nemozes nac. Moras ih manualno prebacit preko opcija theter record-a.
Zna netko kako otvoriti neki nat??
Zna netko kako otvoriti neki nat??
Nadjes koje portove treba otvorit i njih port forwardas i eto
Evo link teme za otvaranje portova. Provjereno: http://playomania.com/forum/playomania-mehanicar/kako-promijeniti-nat-type-u-modern-warfare-3-port-forwardanjem-!/msg55694/#msg55694
Evo link teme za otvaranje portova. Provjereno: http://playomania.com/forum/playomania-mehanicar/kako-promijeniti-nat-type-u-modern-warfare-3-port-forwardanjem-!/msg55694/#msg55694
Kolko je to sigurno posto ne zelim nesto s*ebat?
Ako hoćeš 100% sigurnost, to ti treba netko iskusan radit. Ali ako imaš i malo znanja, možeš i sam. Ali za svaki slučaj...

Pa igra koristi engine star 13 godina (jako je modificiran ali je još uvijek isti), bila bi užasno neoptimizirana da troši više, s obzirom kakva je grafika.
Ma igra koristi dobru reklamu da se proda.Da je engine rađen još na orlu prodavala bi se papanima koji puše reklame ko Marley đokse.
Mislim da je izašao 9. studenog 2009.

Za koliko bi mogao prodati CoD MW3 sa kutijom, nema hackova, 2.prestige 80.lvl. i kolekcija golden gunova? 315h na Steam acc.
Za koliko bi mogao prodati CoD MW3 sa kutijom, nema hackova, 2.prestige 80.lvl. i kolekcija golden gunova? 315h na Steam acc.
200kn max.
Kada promjenim u properties-u opcije internet mi se odspoji? Jeli mozda trebam nesto drugo staviti?
Ja to ne znam, jer to nije moj tut, ali na tom forumu pošalji poruku korisniku @budainka16 jer, to je njegov tut.
Malo isprobao face off, doista loše.
Black Ops mora donjeti nešto novo, jer je ovo stvarno krenulo u krivom smijeru.
Malo skrećem s teme, ali volio bih kada bi napravili remake CoD4. CoD2 je svojstvena igra, i to se ne može ponoviti, ali malo CoD4 urediti, samo neke male sitne detalje...Jel ovo s BO2 je već duboko u . Stvarno nemam ideju što bi moglo biti sljedeće, jel več su u budučnosti.
Malo skrećem s teme, ali volio bih kada bi napravili remake CoD4. CoD2 je svojstvena igra, i to se ne može ponoviti, ali malo CoD4 urediti, samo neke male sitne detalje...Jel ovo s BO2 je već duboko u . Stvarno nemam ideju što bi moglo biti sljedeće, jel več su u budučnosti.
CoD Black Ops II bi po meni mogao biti naj cod ikada.
A ovo oko CoDa 4, hm. Neisplativo. Mogu ga napraviti istoga, i za njega ne tražiti novac (ne isplativo) ili ga napraviti u nekom novijem enginu ako ga posklepaju ali onda moraju tražiti neki novac, a community ce tu ideju ismijati i biti ce kako prodaju istu igru dva puta. Tako da jedino mogu ubacivat stare mp mape u mp.
Imaš pravo, ali po meni BOII će biti najveći fail ikada...Malo je previše Call of Duty otišao u budućnost!
nema to veze, fanboysima CoDa sve svidja gameplay kakav je, i stobi ga mjenjali, vidit cemo za cod bo2, da ce fejlati to sigurno nece, a da ce uspjeti kao i svi prethodni, hoce