Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.191.411
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2

eto šta sam ti reka 

znam ja šta govorim

pirates are theif and they need to be catched
17 godina
neaktivan
tsimicx kaže...

a stvarno nisam u 5 mapa gdje sam igrao primjetio ni jednog cheatera

ili pirata

A po čemu ti možeš skužiti da je s tobom pirat? o.O

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
neaktivan

pa zbog toga što se pirati često hvale da imaju piratsku kopiju 

i zbog toga što se server ruši svako par mapa pa sam skužio da to nije bio slučaj s ovim flopperom

tsimic
17 godina
tsimicx kaže...

pa zbog toga što se pirati često hvale da imaju piratsku kopiju 

i zbog toga što se server ruši svako par mapa pa sam skužio da to nije bio slučaj s ovim flopperom

Server se cesto srusiti i bez pirata Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 12:06 (D3ViL).
15 godina
neaktivan

probaj možda se ruši dosta često ali ovako će se rušit malo manje barem mi se tako čini

ja ga koristim i neman zamjerki

tsimic
15 godina
neaktivan

samo sam u početku mislio da je virus ali odlučio sam riskirat i izgasio aviru i kasnije nikakvih problema nisam imao

samo treba pratit upute ništa posebno

tsimic
17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

Evo mojih dojmova oko dlc-a... Jučer navečer kupljen i mogu reći da su mi mape fantastične; pogotovo storm; očekivao sam da će mi bailout biti najbolji ali baš suprotno, nikako mi ne paše... Salvage je ok-niš posebno al sve u svemu ok i naravno o crashu i overgrownu ne treba ništa pričati osim da izgledaju puno ljepše... E sve bi to bilo divno i krasno kad nebi bilo ne divno i ne krasno zbog banalne gluposti... Znači dlc mape možete igrati samo na random modovima... Nemrete izabrat recimo hc tdm i vrtit mape nego vrti i mape(ali samo ovih 5 iz dlc-a) i modove... Apsolutna glupost... Moglo se to puno bolje složit ako ne nama na pc-u onda bar ovim "cijenjenim" konzolašima...Smijeh Ali sve u svemu drago mi  je da sam potrošio još malo para na mw2... Sve u svemu moja preporuka...

stani, npr odaberes tdm i nece biti novih mapa ?? ako je tako, kakva glupost

17 godina
neaktivan

Mislim da su sj*bali s ovim sistemom ubacivanja novih mapa. Zbog nemogućnosti biranja moda i slično. Definitivno su trebali naći neki bolji način.

Kako će tek biti kad bude i drugi DLC?

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Mislim da su sj*bali s ovim sistemom ubacivanja novih mapa. Zbog nemogućnosti biranja moda i slično. Definitivno su trebali naći neki bolji način.

bas me zanima kaj ce bit u drugom dlc-u jer sad imaju jako puno vremena da ga naprave 

al ipak mislim da su ga strateski stavili na kraj godine a ne da imaju vremena za izradu

http://theguildcommics.weebly.com/index.html
17 godina
Danny_HR kaže...

He he, bit ce modova vise nego igraca. . .

15 godina

Malo prije sam naletio na modificirani meč. Opet se letjelo zrakom i ultra brzo trčalo. Tip je zaželio dobrodošlicu na server. Bit će zanimljivo ovaj vikend.

A što se tiće pirata i kako ih prepoznati to sam već u prijašnjim postovima napisao. Kad završi meč kod prikaza bodova svi oni imaju onaj prvi čin FNG i server obavezno padne.

Ovaj program protiv pirata ću instalirati poslije vikenda jer su mi zabavni ovi modovi.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kolko sam shvatio nakon nekog vremena nove mape će prebaciti u normalne modove skupa s ostalim mapama, ovo je samo za početak da svi mogu isprobati sve nove mape u svim modovima bez da čekaju da dođe u rotaciji.

Realno bez dedicated servera nema boljeg načina jer da su ubacili još desetak lista razrijedili bi igrače previše po playlistama i bilo bi puno teže naći dobru konekciju.

16 godina
tsimicx kaže...

probaj možda se ruši dosta često ali ovako će se rušit malo manje barem mi se tako čini

ja ga koristim i neman zamjerki

tvrdiš da s tim programom nema hackera i pirata?mislim da si popušio kajlu amigo...možda.

get doooooown !!!!
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

bas me zanima kaj ce bit u drugom dlc-u jer sad imaju jako puno vremena da ga naprave 

al ipak mislim da su ga strateski stavili na kraj godine a ne da imaju vremena za izradu

A može bit i da nedostatak ljudstva malo utječe na rokove...

17 godina
neaktivan
Anti-Pirat kaže...

za one koji neznaju to je anti-piratski program koji spriječava pirate da budu na istom serveru kao i vi te ih odmah detektira te izbacuje iz servera

Čisto upozorenje dok moderatori ne uklone post Anti-Pirata: nemojte pušiti fore o programu koji magično može ono što IW.net ne može.

Nisam skiuo fajl ali ovako od oka rekao bih da je keylogger...

0 0 hvala 0
16 godina
dekstroza kaže...
Anti-Pirat kaže...

za one koji neznaju to je anti-piratski program koji spriječava pirate da budu na istom serveru kao i vi te ih odmah detektira te izbacuje iz servera

Čisto upozorenje dok moderatori ne uklone post Anti-Pirata: nemojte pušiti fore o programu koji magično može ono što IW.net ne može.

Nisam skiuo fajl ali ovako od oka rekao bih da je keylogger...

i je keylogger  "emissary keylogger"...skinuo sam i i naravno bit defender je javio zaraženo do bola...fakeičina ali bilo bi dobro da takvo nešto postoji jer svaki match ima bar jednog cheatera i tražim ekipu samo za private match...nick mi je   mustakrakish53   pa dajte dečki add jer je ovo too much.

get doooooown !!!!
17 godina
neaktivan

Malo upozorenje!

Ako koristite Steam betu i ako pokušate otovriti browser u igri mogli bi ostati zaglavljeni na mjestu. Moći ćete pucati, čučnuti, leći ali se nećete moći micati. U ovakvom stanju ostajete i nakon što vas ubiju pa je jedina solucija izaći van iz igre, a ne samo iz partije jer ta zaglavljenost ostaje i ako se odlučiti na drugu partiju.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Malo prije sam naletio na modificirani meč. Opet se letjelo zrakom i ultra brzo trčalo. Tip je zaželio dobrodošlicu na server. Bit će zanimljivo ovaj vikend.

A što se tiće pirata i kako ih prepoznati to sam već u prijašnjim postovima napisao. Kad završi meč kod prikaza bodova svi oni imaju onaj prvi čin FNG i server obavezno padne.

Ovaj program protiv pirata ću instalirati poslije vikenda jer su mi zabavni ovi modovi.

Jesi siguran?Baš si pogledo njihove steam statistike i utvrdio da im nepiše da igraju MW2?Ja sam sad pogledo kod jednog koji je imo 1 rank nakon matcha i imao je mw2 među igrama.

17 godina

Bas me zanima dali se par naivaca brzopleto opeklo i instaliralo onaj program. . . Smijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
D3ViL kaže...

Bas me zanima dali se par naivaca brzopleto opeklo i instaliralo onaj program. . . Smijeh

Da i mene,al isto tako taj lik je takvo smeče od čovjeka da je to strašno kad može tak nešto radit ljudima.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

"Infinity Ward radi na novom projektu, CoD: Black Ops trebao bi iznenaditi svakoga" bas sam iznenadjen, mora da je netko nabrzaka sklepao onaj clanak. . . Smijeh

15 godina
neaktivan

Pozdrav!.Dečki pogledajte ovaj video

Belji se.

Radi se o CoD-u

Respect!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 0:08 (DoDSrcolomac).

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo jedna super prednost dlc-a, nema pirata a čitera ovih dva dana nisam još sreo... samo dokle će ta idila potrajat?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
DoDSrcolomac kaže...

Pozdrav!.Dečki pogledajte ovaj video

Belji se.

Radi se o CoD-u

vec bilo.... -.-"

I See Offline People !
15 godina

Za Timona: Dečki imaju instaliranu igru i igraju preko steama inače nebi mogli biti na serveru. Kad se traži igra svi oni imaju nekakve činove i prestiže čak i 10. ali kad igra završi i počne tražiti novi meč onda im na ljestvici prebaci na FNG prvi čin. Rijetko se nakon par sekundi u traženju novog meča ponovno vrate na činove koje su imali prije ali se u 90% slučajeva zbog njih sruši server. Onaj koji ima na početku taj čin FNG taj je vjerojatno tek instalirao igru.

Kendo
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 10:00 (Kendo).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Za Timona: Dečki imaju instaliranu igru i igraju preko steama inače nebi mogli biti na serveru. Kad se traži igra svi oni imaju nekakve činove i prestiže čak i 10. ali kad igra završi i počne tražiti novi meč onda im na ljestvici prebaci na FNG prvi čin. Rijetko se nakon par sekundi u traženju novog meča ponovno vrate na činove koje su imali prije ali se u 90% slučajeva zbog njih sruši server. Onaj koji ima na početku taj čin FNG taj je vjerojatno tek instalirao igru.

To je zbog nestabilnog hosta,ako imaju pod gameplay stats mw2,onda nisu pirati.

16 godina
protjeran
Timon kaže...
Kendo kaže...

To je zbog nestabilnog hosta,ako imaju pod gameplay stats mw2,onda nisu pirati.

kolko ja znam pirat se vise nemoze igrat

16 godina
Kendo kaže...

po ko zna koji put govorim da pirati NEMOGU igrati Multiplayer šta god ti govorio i pričao, jer da mogu igrati ja bi to odavno znao (nemoj me pitati zašto ni kako jer ne želim biti izbacen s foruma).

I See Offline People !
16 godina
protjeran

nije mi vrag dal mira i skinul sam mw2 preload  i ok odigro oko 6 rundi nesto tmd nesto ffa i domination

HAKERA  jos nijednog nisam vidio (osim rank njih ne racunam jer to nije problem) 

jedino me zivcira sto na dominationu(mojem najdrazem modu) se puno previse koristi GL

a na ffa ima previse komandosa,a na tmd je mjesano svim i svacim i on mi je neigriv

jos mi ffa najbolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice