Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.191.237
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
neaktivan

kad bi gledali mane onda nijedna igrica nebi dobra bila..odite igrat counter strike tamo nema nista takvo pa se nemrete zalit..

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
mobitel kaže...

kad bi gledali mane onda nijedna igrica nebi dobra bila..odite igrat counter strike tamo nema nista takvo pa se nemrete zalit..

svaka igra ima mane jedna vise druga manje (mw2 je ona koja ima vise)

Death Cube K
15 godina
neaktivan

na mw2 puske nemaju uopce nikakav recoil ... samo deri ... -.-'

- Mjenjam Logitech G9x za Kone, DeathAdder ili Copperhead -
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 16:58 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
Timon kaže...

Noob friendly u cod4 i cod6
COD4:FRAG x3, MARTY , LS , GL , P90
COD6:GL , COMMANDO , AKIMBO G18 , OMA/DC , ACR/SCAR , SHOTGUNOVI , MACHINE PISTOLI , DEATHSTREAKOVI  itd.
MW2 d. serveri bi imali mnogo zabrana,zar ne?

Sljedeći cod bi trebao od oružja imati samo luk i strijelu onda bi vjerovatno većina bila zadovoljna ili opet nebi?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 17:05 (Anti-fa).
17 godina
mobitel kaže...

Igrica ima mana to je istina ali kad se uzivis u igru mane nisu problem..bbc2 meni ta igra ima mana snajperi su losi..velike mape..bla bla da ne pricam ali sad svi seru oko DS koje b:bc2 ima a mw2 nema..kakve to sad veze ima ako igras igru iz zabave..nebrinite doci ce DS pa ce svi zalit sto su kupili bc2..a pola igraca nezna o cem prica gledali su neke gameplayeve sa neta i sad su oni strucnjaci za mw2..to je isto kak i fifa i pes..igraci koji igraju fifu mrze pes i obrnuto..ali igraci imaju respekta prema ovoj drugoj igri(pes ili fifa)..tako i vi imajte mozemo sad u nedogled ali kad sagledas sve opet se vracamo na primjer iznad..

Cim neko navede "velike mape" kao manu sva rasprava je zavrsena. ., i samo govori o tome koliko si ti sam posvetio BF-u pa donosis brze i nepromisljene zakljucke. Sniper jako dobro skida na HC modu, a ako i postoji netko na planeti kao TI kome smetaju velike mape onda moze igrati Squad Rush ili Squad TDM modove koji koriste manje verzije svake mape. . ., sve mi se cini da si ti taj koji je gledao par gameplay videa i onda krenuo pricati bajke i bedastoce o BF. . .

MW2 ima daleko vise mana od nedostatka dedicated servera, igra je pretrpana sarenilom i nepotrebnim glupostima da bi se svidjela sto sirem i vecem krugu publike (djece) isto tako imas toliko overpower oruzja da ta ista novopridosla publika (djeca) mogu biti konkurentna prema drugim igracima (G18, GL comando, Akimbo pumperke, Comando knife teleporeter)

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 17:13 (D3ViL).
15 godina
neaktivan

Sljedeći cod bi trebao od oružja imati samo luk i strijelu onda bi vjerovatno većina bila zadovoljna ili opet nebi?

hhaha..onda bi ima range strijele bio prevelik..

15 godina
neaktivan

zna li itko koliko puta se može otključavati prestige mod

tsimic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tsimicx kaže...

zna li itko koliko puta se može otključavati prestige mod

10

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan

imam ja cod mw1 na ps3,i nije ni 10 % dobar kao mw2,prvo oni debilni perkovi lol,zatim attachmenti,nema killstreakova i nagrade za dobar rezultat,oruzja su tu i tamo ok,nema thumpera,javelina i acr-a.a sto se tice DS-a nije to nikakav gubitak,sto bi meni neki tamo neki admin odredio da ja ne mogu igrati sa GL-om ili G18 akimbom,lol presmijesno

Moj PC  
7 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
YoungSlim kaže...

imam ja cod mw1 na ps3,i nije ni 10 % dobar kao mw2,prvo oni debilni perkovi lol,zatim attachmenti,nema killstreakova i nagrade za dobar rezultat,oruzja su tu i tamo ok,nema thumpera,javelina i acr-a.a sto se tice DS-a nije to nikakav gubitak,sto bi meni neki tamo neki admin odredio da ja ne mogu igrati sa GL-om ili G18 akimbom,lol presmijesno

ti si moj idol..:D

15 godina
neaktivan
mobitel kaže...
YoungSlim kaže...

zasto lol 

16 godina

sad 2 matcha u po ure ne možeš se micati s spawna,hostovi odlaze ili mijenjaju imena ali ništa ne pomaže.kome se još to događa?

get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni danas jednom,rijesio tako sto sam izasao iz matcha i nasao novi

15 godina
protjeran
YoungSlim kaže...
mobitel kaže...
YoungSlim kaže...

zasto lol 

hahaha dizzy, moras se hvalit a ne ispitivat zasto....

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan
cemu sluzi uav (koji dobijes s tri killa) i counter uav?
15 godina
protjeran
davorinho kaže...

UAV ti pokazuje enemye na mini radaru a counter uav im makne radar na određeno vrijeme i tako oni nemaju radar...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
davorinho kaže...

Za prikaz radara služi UAV a counter UAV da "raziješ" protivnicima UAV.

Keep this topic alive!
16 godina
neaktivan

Ali bolje si ti uzmi stingera pa ruši UAV Belji se

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Danas sam 2 put zaredom ubio kretena s care package.

Imao sam Sentry i Care package, i pobaco oboje...sakrio se u grm i čekao...lik odmah zagrizao care package dok je sentry padao s neba...i paf. x2

Ljubomorne duše, neka mi popuše!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hvala na odgovoru. a jel uav bolji od mojih killstreakova random airpackage, predator missile ili pave low koje koristim ili da ga ubacim?
15 godina
neaktivan

evo sta mi je maloprije dogodilo....

krene runda normalno i nakon par sekundi pocne ocitavat drugu mapu (onu najmanju rudarsku, neznam kako se zove) i ja si pomislim admin promijenio mapu....wtf pa tu nema admina!!! neki hax je u djiru...

uglavnom, runda krene, i skuzim kad pucam meci se ne trose tj beskonacno ih ima...lako za to, al kad su krenuli GL, rafalno...e to je stala, svi, apsolutno svi su uzeli gl i rokaj, automatski rafalni gl, mozete zamislit sta je to bilo...no dobro, uopce mi nije bilo krivo malo neke promjene, mogu rec cak i da je bilo zabavno :D

ali nije to sve, runda zavrsi i otkljucaju mi se sva oruzja i pogledam lvl.70 a prije sam bio neki 50-60 nemam pojma o.O wtf

znaci nisam ja hakirao lvl nego je vjerovatno svima u tom match-u hakiran lvl, ali srecom nije prestige hackan nego samo do lvl-a 70, pa sam samo krenuo na drugi prestige i ok, ali da sam doso na 10 prestige, pa neznam sta bi...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Toni2000 kaže...

evo sta mi je maloprije dogodilo....

krene runda normalno i nakon par sekundi pocne ocitavat drugu mapu (onu najmanju rudarsku, neznam kako se zove) i ja si pomislim admin promijenio mapu....wtf pa tu nema admina!!! neki hax je u djiru...

uglavnom, runda krene, i skuzim kad pucam meci se ne trose tj beskonacno ih ima...lako za to, al kad su krenuli GL, rafalno...e to je stala, svi, apsolutno svi su uzeli gl i rokaj, automatski rafalni gl, mozete zamislit sta je to bilo...no dobro, uopce mi nije bilo krivo malo neke promjene, mogu rec cak i da je bilo zabavno :D

ali nije to sve, runda zavrsi i otkljucaju mi se sva oruzja i pogledam lvl.70 a prije sam bio neki 50-60 nemam pojma o.O wtf

znaci nisam ja hakirao lvl nego je vjerovatno svima u tom match-u hakiran lvl, ali srecom nije prestige hackan nego samo do lvl-a 70, pa sam samo krenuo na drugi prestige i ok, ali da sam doso na 10 prestige, pa neznam sta bi...

koji mod(playlist) si igrao? moram to naći Smijeh

Dočekali...10.11. The MW2
15 godina
neaktivan

sigurno domination..tako se i meni dogadalo..

0 0 hvala 0
16 godina

Evo malo svježih vijesti o budućnosti Zampelle i Westa te nestašici u Infinity Wardu.

Što mislite o novom razvojnom timu sa prvog linka?

Keep this topic alive!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Što mislite o novom razvojnom timu sa prvog linka?

Imaš već temu ovdje.

15 godina
neaktivan

Igrao sam najjobicniji softcore TDM

a inace kad se sjetim, prije jedno mjesec dana isto slicna stvar,krene sve normalno, stisnem ja space da cu skocit on poleti u zrak...znaci skace do visine zgrade ali svaki put kad padne umre i zato mi je bilo glupo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 11:39 (Toni2000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znam,i meni se to desilo,to je kada neko na krekiranoj verziji stavi sebi onaj mod ili program nesto tak,da uvijek bude host,i onda promijeni u cfg gravity,i sve ostalo,mi smo jednom igrali tdm ne do 7500 poena nego do 1.000.000 lol jednom smo igrali S&D i umjesto na 4 dobivene...mi smo igrali 32 runde lol...da ne pricamo o letenju i unlimited GL ammo...ali od sad svaki put leave sa toga servera,moj friend bio level 34 i u jednoj partiji skocio na 70 jer je dobio 100.000.000 XP LMAO

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zar vi ne čitate forum o tom hacku sam pisao na 396 strani. U dva dana sam sa četvrtog prestiža došao na osmi. Ali ovo što se jučer događalo je strašno. U svim modovima kreten zamrzne igrače u startu i smije se ko budala. Napustiš igru i ponovno te vrati na isti server. U jednoj sam doživio kicked player wtf pa nije to DS. U sljedečoj tip ima hack da mu je ime ispisano u crvenoj boji pa protivnici misle da je njihov. Uglavom jučer je bilo totalno neigrivo u svim modovima.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kad dolazi stimulus pack za pc
15 godina
neaktivan
davorinho kaže...
kad dolazi stimulus pack za pc