Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.192.355
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Kendo kaže...

Prestiž hakera prepoznaš u prve dvije minute igre jer večina njih ima i aimbot ili Wh, ali dovoljno im je napisati kakvi su seronje i iduću rundu ih više nema. A što se tiće najnovijeg peča baš sam jućer nabijao perk denger close i oma i granate lančer radi ko lud.A nisam primjetio nikakvu razliku ni na G18 akimbo.

za ono moje da ih "meljem" je bilo malo ajde previše. i uopće mi ne smetaju ti level hackeri, oni mi nisu prijetnja nikakva... veća su mi prijetnja wallhackeri jer nikad nisam siguran ima li ili ne wallhack, jer igram HC. A za aimbotere znam 100% kad su, jer im je svaki kill headshot, pa kad vidim da jedan igrač nabija samo headshotove, može bit i u mome timu, ja ga prijavim. Jer ja imam sa nekim oruzjima preko 3000 ili 4000 kilova a samo 500 headshotova, i kad neko zareda te headshotove ja ga reportam odmah.

15 godina
protjeran
Ja sam na trećem prestigeu s tim da sam malo pauzirao između svakoga.

Ne previše, par dana uživancije sa svim oružjima i perkovima pa onda na posao.

Na steamu piše da sam do sada igrao 391,6 sati.

Inače rijetko ganjam challenge, oni dođu samo po sebi, osim za perkove i attachmente koji su mi prijeko potrebni.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
legend kaže...

Evo htio sam podijelit malo moje iskustvo sa COD4...naime, nasao sam samo 2 servera na kojima mogu igrat...jedan je team deathmatch, jedan je onako pucanje bezveze, naime stalno igram na serveru TD, vecinom sam medu prva tri, nekoristim nikakve nedozvoljene radnje ( sifre niti ista) gledam radar, i sve i likovi me kickaju stalno....pokusao sam i sa promjenom imena ali opet isto kickaju i kickaju...koristim P90 silencer, frag x3, UAV enable (znaci da me nemogu vidit sa radarom), i martydoom....

Jednostavno neznam sta da radim posto je to jedini server koji mogu igrat...

Koji si ti lik!!! Ajde jos jednom pitaj zasto te kikaju... P90...3 Frag... marty....

Cak i na serverima di je to legalno i dopusteno znat bit kikanja zbog tog ako se ne svidas adminu ili ekipi.

Moj savjet je nemoj koristit 3 frag,ni marty ni p 90 i nece biti tolko banova...Takoder nemoj ni jugger koristit. Ljudi su osjetljivi na te fore.

E jel netko zna sta ovaj patch ispravlja? ovi na iw forumu kao da su retardirani. ne znaju jedan post napisat da objave patch notes. OMG

http://tridizajn.com/blog
15 godina

Ivane vidim ti iz profila da imaš samo šesnaest godina pa prema tome ni neznaš što je život. Ja sam proveo trečinu tvojeg života u ratu i ova igrica me zabavlja, a mogu si dopustiti da je igram i po 12 sati dnevno ako hoću.Namigiva

Kendo
Moj PC  
2 1 hvala 1
17 godina
ranko091 kaže...
A za aimbotere znam 100% kad su, jer im je svaki kill headshot, pa kad vidim da jedan igrač nabija samo headshotove, može bit i u mome timu, ja ga prijavim. Jer ja imam sa nekim oruzjima preko 3000 ili 4000 kilova a samo 500 headshotova, i kad neko zareda te headshotove ja ga reportam odmah.

Vidis i tu mozes pogrjesiti, tj moras obratiti paznju kome lik nabija headshotove. Vec sam par puta naletio na "boostere" zavuku se u cosak mape, jedan baci flare ovaj mu spali HS i tako rokaju dok nebace Nuke. . . E sad to jeste exploit, to je neposteno i p***rski ali nije i hack.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Ivane vidim ti iz profila da imaš samo šesnaest godina pa prema tome ni neznaš što je život. Ja sam proveo trečinu tvojeg života u ratu i ova igrica me zabavlja, a mogu si dopustiti da je igram i po 12 sati dnevno ako hoću.Namigiva

To za tebe osobno znaci da nemas zivot cim kad mozes 12h dnevno igrati... Znaci dragome Ivanu nisi bas najbolji uzor...

16 godina
moderator
HardcoreRaver kaže...
Kendo kaže...

To za tebe osobno znaci da nemas zivot cim kad mozes 12h dnevno igrati... Znaci dragome Ivanu nisi bas najbolji uzor...

Pa da igra tjedan dana bez prestanka baš nas boli ku***,za nekoga je život da ide u kafic i 12 sati sjedi tam i pijucka pivicu,

za nekoga da prespava cijeli dan... itd... itd.Ali ovo je tema o COD-u,a ne ko ima bolji ili lošiji život(pa što god to značilo)

15 godina

Ja nikome ni neću biti uzor, ali zasmetalo me ono "idiot". Završimo temu.

Kendo
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Vidis i tu mozes pogrjesiti, tj moras obratiti paznju kome lik nabija headshotove. Vec sam par puta naletio na "boostere" zavuku se u cosak mape, jedan baci flare ovaj mu spali HS i tako rokaju dok nebace Nuke. . . E sad to jeste exploit, to je neposteno i p***rski ali nije i hack.

dobro mozda sam krivo napisao, kad igrač u manje od 1 sekunde napravi 5 headshotova, onda se zbilja covjek zamisli... pa nije valjda da je tako precizan... Smijeh

Odmah ga reportam!!

Nageldao sam se tih aimbotera u cod 4 da mi je muka kad naiđem na njih.

16 godina
Kendo kaže...

znam da i nemam baš puno godina ali da po 12 h igram kompjutor nema šanse, jednostavno bi poludio a i nemam toliko vremena... ali ako ti možeš toliko igrat i ako imaš vremena i živaca svaka ti čast, Namigiva

Kendo kaže...

Ja nikome ni neću biti uzor, ali zasmetalo me ono "idiot". Završimo temu.

oprosti što sam te uvrijedio nije bila namjera, a i stavio sam pod navodnike pa sam mislio da necete shvatiti ozbiljno.... stvarno sry....

I See Offline People ! You want Lockerz.com invite?? Send me pm and you will get it... ;) You want Lockerz invite?? Sent me pm... ;)
15 godina
protjeran
legend kaže...

Evo htio sam podijelit malo moje iskustvo sa COD4...naime, nasao sam samo 2 servera na kojima mogu igrat...jedan je team deathmatch, jedan je onako pucanje bezveze, naime stalno igram na serveru TD, vecinom sam medu prva tri, nekoristim nikakve nedozvoljene radnje ( sifre niti ista) gledam radar, i sve i likovi me kickaju stalno....pokusao sam i sa promjenom imena ali opet isto kickaju i kickaju...koristim P90 silencer, frag x3, UAV enable (znaci da me nemogu vidit sa radarom), i martydoom....

Kakav CoD4? Pa ovo je tema o CoD MW2!!!

KLIKNI MI MRTVI HVALA ISPOD POTPISA
17 godina

Evo jdna od stvari koje me strasno nerviraju u ovoj igri je nemogucnost recordanja igre kroz konzolu, ili ako konzola vec nije moguca sto bar nisi napravili neku record opciju ingame. Znam da se moze koristiti neki program tipa FRAPS da odradi taj posao, ali on strasno opterecuje komp i zauzima ogroman prostor na disku.

Recimo upravo sam naisao na Wallhackera, da je moguce instant bi ukljucio record editovao materijal, (killcamove gdje me ubio) uplaodao i zajedno s reportom za WH poslao link da ljudi vide i instant sakcionisu balavca. Kada sam mu napisao da je reportan, on je krenuo da divlja preko Voice, da mi psuje i doslovno me lovi po mapi bez da vise i pokusava sakrit hack.

http://steamcommunity.com/profiles/76561197992816517

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
D3ViL kaže...

Evo jdna od stvari koje me strasno nerviraju u ovoj igri je nemogucnost recordanja igre kroz konzolu, ili ako konzola vec nije moguca sto bar nisi napravili neku record opciju ingame. Znam da se moze koristiti neki program tipa FRAPS da odradi taj posao, ali on strasno opterecuje komp i zauzima ogroman prostor na disku.

Recimo upravo sam naisao na Wallhackera, da je moguce instant bi ukljucio record editovao materijal, (killcamove gdje me ubio) uplaodao i zajedno s reportom za WH poslao link da ljudi vide i instant sakcionisu balavca. Kada sam mu napisao da je reportan, on je krenuo da divlja preko Voice, da mi psuje i doslovno me lovi po mapi bez da vise i pokusava sakrit hack.

http://steamcommunity.com/profiles/76561197992816517

hahahahahahahaha... Khmm... Sorry na spam... I ja sam ga sad prijavio..

17 godina

Evo kao dodatak na gornji post, pri jednom killu sam uzeo nekoliko SS s Xfire.

Ja sam igrao s AK-47/silencer/Scavanger/Cold Blooded/Ninja tako da ako me nevidis sigurno me necujes, a u tom trenu nisam ni pucao. On se kretao doljnjim prolazom, i samo u jednom trenu podigao nisan i odvalio me kroz ogradu. Bilo je jos scena samo nisam mogao recordatNeodlučan

P.S. 144.2 sata igranja MW2 a prestige 10 s otkljucanim Fall itd. . .

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 13:59 (D3ViL).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
legend kaže...

Ti si stvaro debil ....i jos se cudis-koristis naj noobskije stvari u cijeloj igri...imas srece sa nisi dobio dozivotni ban

15 godina
protjeran
D3ViL kaže...

Evo kao dodatak na gornji post, pri jednom killu sam uzeo nekoliko SS s Xfire.

Ja sam igrao s AK-47/silencer/Scavanger/Cold Blooded/Ninja tako da ako me nevidis sigurno me necujes, a u tom trenu nisam ni pucao. On se kretao doljnjim prolazom, i samo u jednom trenu podigao nisan i odvalio me kroz ogradu. Bilo je jos scena samo nisam mogao recordatNeodlučan

P.S. 144.2 sata igranja MW2 a prestige 10 s otkljucanim Fall itd. . .

Sto ga nisi prijavio?

17 godina
SliCe kaže...
legend kaže...

Ti si stvaro debil ....i jos se cudis-koristis naj noobskije stvari u cijeloj igri...imas srece sa nisi dobio dozivotni ban

Zasto bi on bio debil? Zato sto koristi nesto sto je u igri i namjenjeno je koristenju?

17 godina
SliCe kaže...
legend kaže...

A ti sigurno imaš 11 godina kada se tako ponašaš!

Najbolji su mi mulci kada kažu vidi ga M4 "carbine" (ovo carbine niti ne znaju da postoji u imenu puške) nooobina - ha ha ha, najbolje neka tim ljudima naprave neku "pucačinu" gdje će se gađat sa lukom i strijelom i kamenjem! jer oni su svi "PRO", a ja sam "LOW". OMG!

@DombaCoD - ne fantaziraj i ne pametuj!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 14:38 (doktor1).
15 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Dosadan si više sa 11 godina... Daj neki drugi broj.. Naprimjer 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12

Vidi koliko ih ima...

16 godina
neaktivan

napokon je tema opet malo ozivjela Namigiva

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

aha... ali ne u dobrom smislu...

15 godina
neaktivan

RPG  zamjena za lean-nije fer ak kamper moze imat cover,a ti moras izlozit  cijelo tijelo vatri.Ak se neko zakampa,zna se sto mu slijedi.Il se kreci ,il ti umjesto 3 metka iz ump-a stize raketa.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
SliCe kaže...
legend kaže...

Najbolji su mi mulci kada kažu vidi ga M4 "carbine" (ovo carbine niti ne znaju da postoji u imenu puške) nooobina - ha ha ha, najbolje neka tim ljudima naprave neku "pucačinu" gdje će se gađat sa lukom i strijelom i kamenjem! jer oni su svi "PRO", a ja sam "LOW". OMG!

a ti nemas ni toliko....a ja imam puno vise od 11

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 16:40 (SliCe).
17 godina
SliCe kaže...
doktor1 kaže...
SliCe kaže...
legend kaže...

pa moram ti priznat da u glavi imas 11... nisam znao da postoji riječ noobskije, kakve su to skije ovakve?

A life? Cool! Where do I download one of those?
15 godina
TopForumaš kaže...

Ja ću ponest par baklji i vila da bude zanimljivije.

16 godina
neaktivan
mancekk kaže...

Ja ću ponest par baklji i vila da bude zanimljivije.

U, U... ja ću uže, i drva za potpalu...  offtopic... :)

malo je zatihnula tema, sad kad su sve ispravili i kad je VAC udario po čiterima.

15 godina
neaktivan
Timon kaže...

Evo ko nije vidio.Invasion bez šminke.Ovako bi ličio da je osto u cod4 map packu,zajedno sa favelom.

5 0 hvala 3
15 godina
protjeran
Timon kaže...
Timon kaže...

Evo ko nije vidio.Invasion bez šminke.Ovako bi ličio da je osto u cod4 map packu,zajedno sa favelom.

aaaa grozotaaaa jednaaaaa

15 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
SliCe kaže...
doktor1 kaže...
SliCe kaže...
legend kaže...

pa moram ti priznat da u glavi imas 11... nisam znao da postoji riječ noobskije, kakve su to skije ovakve?

haha...jako smjesno, nasmijao s cijeli forum..ne

17 godina
neaktivan

aaaa, šta ljudi znaju naživcirat!!!

igram demolition, užasan team. 99% plantanih bombi sam ja plantao!!!

užas. kažem im noob team, a jedan pametnjaković(uvijek, ali baš uvijek se takav nađe) kaže look at your score. moj izraz :facepalm:

plantam bombu, moram sam branit. dolazi krdo neprijatelja, nema šanse da uspijem, al bio sam lucky. oni frikovi gledaju ko će imat veći score...nek odu na tdm!!!

jedan od najgorih timova ikada. jednom sam igrao s jednim teamom. ajme kako znaju igrat. zbilja kvalitetan team. cilj igre-završit će ga. nismo nikad izgubili.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice