Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.181.933
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Bitno da ekipa i dalje misli da je MW2 fail. lol
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Bitno da ekipa i dalje misli da je MW2 fail. lol

xD.

Kupili ljudi i preprodali dalje. Od ljudi koje znam 50% ih je prodalo igru dalje.

A ovo jbg, ljudi kupuju u nadi da će se popravit. Ja sam isto kupio igru u nadi za patchem...jer sam se sjetio CoD4 koji je dogurao do verzije 1.7.

Dobro je, neke gluposti miču, vade van ili pak ispravljaju. Al neke treba dodat...trenutno najviše mi fali Lean.

EDIT:

jučer sam otišo iz igre s vama...nenamjerno...smrzo mi se komp, ljubičaste vertikalne linije posred monitora. Užas. Restart.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 9:36 (doxy).
17 godina
neaktivan
Fake_Alert je preprodao, a ostalih 37 i dalje igra (koje znam).
Nabavi novu karticu ili vent. Pregrijava ti se komp.
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan

Nax pa di si ti zadnjih dana, COD nije što bi trebao biti bez tebe da radiš kebabe od ljudi...

Kako bi Mile K. rekao: 'Svi su tu a tebe nema'. LOL

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Kako bi Mile K. rekao: 'Svi su tu a tebe nema'. LOL

jadni danny glumi tu pred svima kao da te svuda ima xDDDDD

Ja sam srpsko dete od glave do pete. Srpsku slavu volim i bogu se molim.
17 godina
protjeran
naxeem kaže...
Fake_Alert je preprodao, a ostalih 37 i dalje igra (koje znam).
Nabavi novu karticu ili vent. Pregrijava ti se komp.

Ne pregrijava se :D.

Temperature si izvrsne. Jedino po ljeti na jedvite jade prelazi 60 C. Sad na maksimalnom opterećenju procesor je nekih 50-52. grafa isto oko 50 se vrti. A idle 38-40. (XFX radi svoj posao dobro s grafama, proc hladi Thermaltake).

Kaj se tiče preprodaje, to govorim na osnovu RL-a, ne foruma i Steama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 10:13 (doxy).
17 godina
neaktivan

Kak SakŠutim

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 10:10 (The chosen two).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

IZBACUJE MI PORUKU  : SAVE DEVICE PC -TEMP SAVE GAME:CANNOT OPEN FILE FOR SAVING :    IMALI LJEKA

0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
mbrajk kaže...

IZBACUJE MI PORUKU  : SAVE DEVICE PC -TEMP SAVE GAME:CANNOT OPEN FILE FOR SAVING :    IMALI LJEKA

mbrajk kaže...
NA MW2 POJAVLJUJE SE SAVE DEVICE PC TEMP SAVE GAME :CANNOT OPEN FILE FOR SAVING IMALI MU POMOCI

mbrajk kaže...
mbrajk kaže...

ajd smiri se malo neces umrjet 

ak ce netko znat odgovorit ce ti

BUCKETHEAD
17 godina
neaktivan
mbrajk kaže...
mbrajk kaže...

E ovo stvarno nije nista novo. Malo malo neko s nekim errorom. hehehe.

Odlican port nema sta i jos bolja podrska. I tu je jos steam. Pa decko sta se zalis? :)

Ne budi troll Namigiva

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]

1 3 hvala 0
16 godina
moderator
The chosen two kaže...
mbrajk kaže...
mbrajk kaže...

E ovo stvarno nije nista novo. Malo malo neko s nekim errorom. hehehe.

Da normalno ko ljudi instaliraju i igraju bilo bi sve ok,a ne što svako malo netko nešto briše pa seli igru iz C u D-particiju(kao neki lik prije par stranica).

I onda na kraju za sve bude kriv IW,IWNET,steam(a bilo bi dobro da ide i BF:BC2 preko steama)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 11:50 (pirat).
17 godina
protjeran

Nedao bog većeg zla. BF preko IWneta ili steama. BLASPHEMY!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
doxy kaže...

Nedao bog većeg zla. BF preko IWneta ili steama. BLASPHEMY!!!

NE iwnet-a,samo steama.Što fali steamu?

17 godina
protjeran

Skoro sve.

Ja nemogu igrati igru ak nisam online.

Jer offline kenja.

Ako se njima UČINI da radiš sumnjive radnje na steamu, banaju račun, kolko vidim događa se tu i tamo. Bez flata si sirotinja.

Ne volim takve aplikacije koje rade ovisnost, sve više se guraju u život, i na kraju dolazi do toga da se bez njih nemože.

Ko MW2...bez steama nema igre. Sramota. Ja moram palit prokleti steam da bi igrao igru. Užas.

Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina

* Fix to prevent players with illegally pirated copies of Modern Warfare 2 from matchmaking with legitimate Modern Warfare 2 players
Meni ovaj fix govori da se Iw ne trudi banati pirate već ih samo ostavlja u drugoj verziji, a i dalje će moći preko njihove mreže nesmetano igrati. Ako je tako mi smo stvarno bez veze dali lovu, jer ovih drugih će uskoro biti više bez obzira na verziju jer ti steam sam nađe match sa verzijom koju imaš. Što vi mislite o tome?

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Naxeem obrati pozornost na potpis dva posta ispod tvojeg od "dobra vecer" i molio bih te kao moderatora da takve stvari ne prolaze na forumu.

Kendo
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Kendo kaže...

Naxeem obrati pozornost na potpis dva posta ispod tvojeg od "dobra vecer" i molio bih te kao moderatora da takve stvari ne prolaze na forumu.

Ne obaziri se na njega.

To je multiaccounter. Onaj koji kopira ribara. U par dana cca 5 accounta je napravio i dobio ban. Odao se s svojim PC koji je na čakavskom narječju u ribarovom stilu. To je furao cijeli božić sa hrpom drugih accounta.

17 godina
neaktivan
A zašto bi te uostalom smetao taj potpis?
Ne vidim ništa uvredljivo u njemu...
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Prva milijarda je tu :)

Activision has let us know that Modern Warfare 2 has crossed the $1 billion mark in retail sales since it's launch in November '09.

This is an amazing achievement for both Infinity Ward and Activision (okay, 95-5%?)! Even though many have seen it coming, way before Modern Warfare 2 was released on November 10th, 2009.

In its first five days alone, the game sold an estimated $550 million worldwide, outpacing five-day worldwide theatrical box office gross figures for such films as Avatar, Harry Potter and the Half-Blood Prince and The Dark Knight, according to internal Activision estimates and boxofficemojo.com.

"Call of Duty:Modern Warfare 2 has exceeded our expectations and shattered theatrical box office and video game records," said Robert Kotick, CEO of Activision Blizzard. "There are only a handful of entertainment properties that have ever reached the $1 billion mark, which illustrates the power of the Call of Duty franchise and mass appeal of this game."

We would like to congratulate Infinity Ward with making such an amazing game! Thank you guys for making such a great game that has brought so many people from all over the world together.

impresivno

mw2 je igra za pamcenje neke je razocarala neke potpuno odusevila

ja sam pak tu negdje u sredini

nedostatak ds,nebalansiranost i prekratka sp kampanja su neke stvari koje me jace smetaju no drago mi je da mi je mw2 prvi original u mojoj kolekciji koja je tek pocela xD

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 13:43 (TopForumaš).
17 godina
protjeran

SP je dovoljno dug da ne pokvari ugođaj. Da je malo duže trajalo, moglo bi se uprskat jer je rađeno da je ko neki poduži film.

MP je razočarenje za sve PCaše koji vole online napucavanje.

Priča bez lagga i sa IZVRSNIM pingom preko sto je debilana totalna. To nek si objese mačku o rep skupa sa svojom "izbalansiranošćcu". Nema DSa i pravih snipera.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Doxy, kako ne kužiš da ipak dobar dio ljudi nema (osim povremenog iritantnog problema sa lobbyjima) apsolutno nikakvih problema sa IW netom, ja prvi. A znam da Kuky, Pirat, Nax, Emil i ekipa s kojom igram lag nemaju ništa više nego na COD4 npr.
Dok s druge strane ja znam da postoje ljudi koji imaju problem, Top Forumaš npr. Nikako da se spoji na servere di igramo, pa ponekad čak ni u lobby, ali budući da ostali normalno funkcioniraju problem je do njegovog sistema ili veze sasvim sigurno.

Ja lagg imam jako rijetko. Ništa više nego na bilo kojoj online igri koju sam igrao.

I kao PC igrač, nisam razočaran u multiplayer stranu igre, dapače.

Smetaju mi 2 stvari u igri... Lobby izbacivanja koja se povremeno dešavaju i mutavi spawn sistem na HQ, na ostalim modovima je ok.
To je to, ništa drugo.

Meni je jasno da svatko donese zaključak po svojim iskustvima, ali budući da su moja uglavnom pozitivna nemam razloga sumnjati u 'kvalitetu' IWneta. Meni radi, a kako nisam jedini, treba početi tražiti razloge zašto pojedincima ne radi kako spada, ne generalizirati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 13:46 (Danny_HR).
17 godina
protjeran

Spawn sistem je identičan na svakom gametypeu.

Samo je fora kaj u HQ imaš osjećaj kaotičnog spawnanja zbog promjene lokacije objectiva. Spawnanje HQ-a je problematično ustvari. Ovo je isto respawnanje još od doba CoD1.

Kak ne shvaćaš da taj "izvrstan"  ping je užas...u CoDovima prije je bilo bolje igrati s pingom od 50...ping 100 i više je sranje u svakoj igri.

Npr...trčim, naletim na kampera iza kutije, s pola metra puknem drito u facu mu...i poginem...to je visoki ping...ja sa pingom 100 i više naspram njegovih 40-50 nemam šanse. Jer taj djelić sekunde odlučuje o životu i smrti. Da sam imao manji ping, igra bi registrirala moj pucanj, a ne njegov. U ovom slučaju je on puknuo prije mene (iako sam to bio ja, al server me ne doživljava kad informacija o mojim akcijama kasni).

To je problem, sad je druga stvar kaj ga vi ne primjećujete. Kad sprejaš po liku svejedno je jel imaš 20 ili 200.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
doxy kaže...

Npr...trčim, naletim na kampera iza kutije, s pola metra puknem drito u facu mu...i poginem...to je visoki ping.

Miljon puta mi se to dogodilo. Prvi puknem i poginem cccc njega ni ne ranim(steady aim pro+ spas ili aa12) a naciljam drito u njega :D

a pro bacanju bombe gotovo uvijek kasni barem mrvicu :d

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 13:53 (Kill Frenzy).
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Spawn sistem je identičan na svakom gametypeu.

Samo je fora kaj u HQ imaš osjećaj kaotičnog spawnanja zbog promjene lokacije objectiva. Spawnanje HQ-a je problematično ustvari. Ovo je isto respawnanje još od doba CoD1.

Moguće... ne znam. Znam samo da na COD:WAW npr koji sam najviše igrao nije taj sistem spawnanja HQ-a, protivnika ili čega već bio toliko izraženo bedast. A samo sam HQ igrao. Doduše dobro, možda nisam to primjećivao.

doxy kaže...
Npr...trčim, naletim na kampera iza kutije, s pola metra puknem drito u facu mu...i poginem...to je visoki ping...ja sa pingom 100 i više naspram njegovih 40-50 nemam šanse. Jer taj djelić sekunde odlučuje o životu i smrti. Da sam imao manji ping, igra bi registrirala moj pucanj, a ne njegov. U ovom slučaju je on puknuo prije mene (iako sam to bio ja, al server me ne doživljava kad informacija o mojim akcijama kasni).

To je problem, sad je druga stvar kaj ga vi ne primjećujete. Kad sprejaš po liku svejedno je jel imaš 20 ili 200.

Vidiš, nisam ovo doživljavao, u pravilu ako je on prvi zapucao prvi je i ubio. To je tako osim na daljinu. Ako prvi zapucam, uvijek i ubijem. Gotovo uvijek.

Uostalom, u samo 1 od 10 partija ja nemam sve crtice ispunjene. Po Naxu, koji je složio one pimpeke da vidi više crtica uvijek imam ping između 40 - 70/75. Tu i tamo uleti slabiji ping, ali onda ili odemo svi pa napravimo novi lobby ili se to promijeni već u idućoj partiji.

Doduše, priznam, često sam puta host. Vjerojatno zato nemam takvih problema. Ali Pirat i Kuky s kojima najčešće igram ne žale mi se na lag.

17 godina
neaktivan

eto moj prvi nuke! hvala bogu i wastelandu.

wasteland-jučer 35 killstreaka(rekord), bez nukea!

wasteland danas-nuke! score je bio 23-1-0, ruke mi se tresu... 24-1-0 ne mogu pošteno ciljat. 25-potupno miran ali jako sretan zapravo!

score je bio na kraju 30-1-1.

wasteland je predobra mapa za choppera, svi na otvorenom, lijepo uzeo choper i harrier i letili ljudi, sam mi je jedan lik srušio choppera. dobro neki noob dolazi u kuću u kojoj sam bio, pa sam ga lako mogao ubiti.

ako hoćete veliki ks, samo wasteland+chopper. eto ja imao scorove jučer prek 50, a danas tactical nuke.

i dalje mi se tresu ruke, srce kuca skroz.

meni je dobiti nuke nezaboravljiv doživljaj. al ipak sam najponosniji na 55-5-6 i 35 ks.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Dobro, ti imaš veći upload od nas. To te izvlači. Lagg ko klasični lagg se ne primijeti sve do pinga 200...jer je "uglađena" igra. Tak da se primijeti kod bliske borbe (to ne znači da ga nema pri borbi na daljinu), i kod kako je Kill Frenzy rekao bacanja bombe. A c4 da ne spominjem.

Kad je host ko i ti, "tu negdje blizu", onda je ugodan ping i igra se ko podmazano.

Samo je problem kaj su hostovi najčešće Francuska/Španjolska/Rusija. (aj francuzi pružaju dobar ping kolko tolko).

DS je bolji jednostavno po tome kaj su lokalizirnai serveri i ping je konstantan. Hrvatski, Slovenski, Njemački, Srpski...i još par, pružaju preko 1000 servera na CoD4 npr...a ping prosječnih 50...savršeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...
A zašto bi te uostalom smetao taj potpis?
Ne vidim ništa uvredljivo u njemu...

Onda izbriši ovaj HR iza nadimka.

Kendo
17 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Onda izbriši ovaj HR iza nadimka.

Zbog? Ne kužim poantu svega.

Hrvat sam i iz Hrvatske pa imam HR u nadimku.

On je Srbin, iz Srbije (pretpostavljam) pa ima takav potpis. Ne vidim problem u tome.

Uostalom blatiš temu svojom netrpeljivošću pa rađe nemoj dalje. Bio bi zahvalan.

doxy kaže...
Kad je host ko i ti, "tu negdje blizu", onda je ugodan ping i igra se ko podmazano.

Samo je problem kaj su hostovi najčešće Francuska/Španjolska/Rusija. (aj francuzi pružaju dobar ping kolko tolko).

DS je bolji jednostavno po tome kaj su lokalizirnai serveri i ping je konstantan. Hrvatski, Slovenski, Njemački, Srpski...i još par, pružaju preko 1000 servera na CoD4 npr...a ping prosječnih 50...savršeno.

Dobro, ja igram ionako sa našim dečkima pretežito. Uz ekipu iz Engleske i Belgije te Njemačke pa nemam tih problema.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 14:09 (Danny_HR).
17 godina
moderator

Hrvatstvo možete dokazivati na Thompsonovim koncertima i Dinamovim utakmicama. Na Bugovom forumu - ne. Hvala na pažnji.

Work is for people who suck at video games.
16 godina
djdomi kaže...
...

Kad ja igram choper nema nikakve šanse, srušen je prije nego što dođe, stringer obavlja posao :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice