Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.192.074
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Na onom videu gdje je 'sporedba' COD4 i MW2 igra netko od IW-ovaca.

To je jedan isječak od prvih gameplay videa koji su pušteni u javnost, video u kojem igra isključivo IW ekipa. Frajer je to samo nalijepio na svoj vid, nije on igrao. Ali poanta videa ostaje ista.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
15 godina
protjeran

Zanima me ako kupim original da li ću igru moći igrati na dva PC-a?

Pretpostavljam da istovremeno igranje nije moguće, ali da li se može naizmjence i naravno s dva različita profila?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Antraks kaže...

Zanima me ako kupim original da li ću igru moći igrati na dva PC-a?

Pretpostavljam da istovremeno igranje nije moguće, ali da li se može naizmjence i naravno s dva različita profila?

Ne,možeš s jednim profilom na kolko želiš kompova igrat ali ne u isto vrijeme.

15 godina
protjeran

Ovo za isti profil me zanima. Ako mi možeš ukratko objasniti što to znači.

Naime, moj mali i ja igramo igre i do sada smo dijelili jedan PC. Recimo, na FEAR-u smo imali svako svoj profil i sve OK. On si namjesti postavke kakve on želi, a ja svoje, i naravno svako je imao svoj nick.

0 0 hvala 0
16 godina

Hamachi COOP hrvati samo

Network: Modern_Warfare2_CRO

Password: hrvatska

hamachi verzija 1.0.1.5 samo 895kb

i moj xfire malo slika sa coopa

http://www.xfire.com/profile/tix23/

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Antraks kaže...

Ovo za isti profil me zanima. Ako mi možeš ukratko objasniti što to znači.

Naime, moj mali i ja igramo igre i do sada smo dijelili jedan PC. Recimo, na FEAR-u smo imali svako svoj profil i sve OK. On si namjesti postavke kakve on želi, a ja svoje, i naravno svako je imao svoj nick.

To tu nemožeš,možeš imat samo jedan profil(steam account),ako želiš drugi profil moraš kupit još jednu igru(mw2) i napravit novi steam account.

Znači moraš imad dvije igre i dva steam accounte jedan tvoj drugi od sina.

15 godina
protjeran

Ne sviđa mi se to previše, no što se može.

Za početak ćemo se onda gurati na istom profilu, a kasnije ako netko ne odustane u međuvremenu, nabaviti još jednu kopiju.

Hvala na pomoći :)

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
naxeem kaže...

Te crte imaju svoju brojčanu vrijednost koju možete podešavati.

E daj malo to pojasni,kak to misliš "možete podešavati"???

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 10:13 (pirat).
17 godina
neaktivan
Antraks kaže...

Za početak ćemo se onda gurati na istom profilu, a kasnije ako netko ne odustane u međuvremenu, nabaviti još jednu kopiju.

Zapravo, možete. Konfiguriraj jednom, spremi odvojeno konfig datoteke, konfiguriraj drugi put i spremi. Kasnije, pred pokretanje igre, samo zamijeni datoteke koje trebaš.

pirat kaže...
naxeem kaže...

Te crte imaju svoju brojčanu vrijednost koju možete podešavati.

E daj malo to pojasni,kak to misliš "možete podešavati"???

Možeš namjestiti koliko vrijedi pojedina crtica i koliko crtica prikazuješ. Ja ih imam 10 i svaka vrijedi 20ms. Kada imam 6 crtica, ping mi je 60-80, kada imam 8 crtica, ping mi je 40-20, kada imam 5 crtica, ping mi je 100.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
moderator
naxeem kaže...

Možeš namjestiti koliko vrijedi pojedina crtica i koliko crtica prikazuješ. Ja ih imam 10 i svaka vrijedi 20ms. Kada imam 6 crtica, ping mi je 60-80, kada imam 8 crtica, ping mi je 40-20, kada imam 5 crtica, ping mi je 100.

Kako jih imaš 10,kako si to namjestio??Daj mi objasni da si i ja to namjestim.....

15 godina
protjeran
naxeem kaže...
Antraks kaže...

Zapravo, možete. Konfiguriraj jednom, spremi odvojeno konfig datoteke, konfiguriraj drugi put i spremi. Kasnije, pred pokretanje igre, samo zamijeni datoteke koje trebaš.

Kako to misliš da konfiguriram?

Ovako, ja sam nedavno uzeo novi PC i stari sam dao malome tako da svatko ima svoj sada.

On je isto izrazio želju za COD-om pa da ne trošimo previše love sam mislio da igramo naizmjence. Sin jutarnje i dnevne šihte, tata noćne :))

Ako sam te dobro razumio, onda neće biti nikakvog problema ako on na svom PC instalira svoj profil sa svojim nickom i postavkama tipki i ostalog, a ja na svom svoje. Jedino ne smijemo igrati istovremeno... jesam li u pravu?

17 godina
neaktivan

Da, potpuno si u pravu.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

Da, potpuno si u pravu.

To te ja pitam :)

Mislim uzeti preko profila on-line za 375 kn pa ako netko zna za neko jeftinije rješenje neka kaže sad ili nek' zauvijek šuti ;)

17 godina
neaktivan

Modern Warfare 2 evo ovdje za ~ 310 kn

15 godina
protjeran
AlterEgo kaže...

Modern Warfare 2 evo ovdje za ~ 310 kn

To sam već vidio, ali pošto doma imam 10 GB limit onda bi me sve skupa došlo skuplje kad bi morao nadoplatiti prekoračenje prometa :(

17 godina
neaktivan

Imas i game.co.uk - :)

17 godina
neaktivan
Pa ja sam mu dao taj link... Dakle mozes sa onoga linka skiniti ili naruciti :D
16 godina
naxeem kaže...

Kak da to namjestim? Daj reci ili daj neki link di su uputstva.

16 godina
neaktivan

Imam problem sa mw2.jučer sam normalno igrao sve super, a danas mi se svaki put smrzne igra nakon 1 minute igranja i ne reagira više, moram resetirat pc.Je li moguće da je to zbog avire, jer sam ju danas ponovno instalirao ?do sada sam imao avira suite pa sam to pobrisao i danas instalirao samo antivirus.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
naxeem kaže...

Kak da to namjestim? Daj reci ili daj neki link di su uputstva.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players\config_mp.cfg

seta cg_ScoresPing_BgColor "0.25098 0.25098 0.25098 0.501961"
seta cg_ScoresPing_HighColor "0.8 0 0 1"
seta cg_ScoresPing_Interval "20"
seta cg_ScoresPing_LowColor "0 0.74902 0 1"
seta cg_ScoresPing_MaxBars "10"
seta cg_ScoresPing_MedColor "0.8 0.8 0 1"

Možeš uključiti i lagometar:

seta drawLagometer "1"

I hrpu drugih stvari možeš podešavati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 14:38 (naxeem).
17 godina
protjeran

da pitam

koliki su defaultni intervali za 4 crtice?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

100

17 godina
protjeran

lol?
po tome 3 crtice su ping 100+ ?

ma lol

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

da pitam

koliki su defaultni intervali za 4 crtice?

100

4 crtice < 100

3 crtice 100-200

2 crtice 200-300

1 crtica 300+

16 godina

A mogu li kako naštelati da ne pišu crtice nego brojevi?

Ako da, kako?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 15:04 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja u 95% partija imam ping 40-80 (6 i 7 crtica).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam u cfg-u namjestio da bude 5 crtica, i maknuo sam sun, ali nemogu se štelat fps-i.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maknuo si sunce? Divno. Sada kad je netko u sjeni, umjesto da vidis onaj bjelkasti odsjaj, dobit ces metak u celo.
16 godina
neaktivan

Nick:Rednbeat (na steamu), nek adda netko za SpecOps, još nisam probao SO u 2.

MP igre je do jaja, balans, akcija, posebno obožavam throwing knife, presavršen je :)

SP isto tako, bolje od najboljih filmova. Jedino vatra i dim nisu baš oličenje grafičke razvijenosti :s Ali nije bitno, igra je definite buy.

Nothing else matters.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da vas pitam nešto, imam original igru i kada bih krenio rušit windowse dali kada bi ih ponovno digao, dali bi mi ostali lvl-i i challengei u igri? ili moram spremiti nekakav fajl (file) kao backup?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice