Majstore koji si program koristio za hvatanje videa? FRAPS možda?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, pa piše ti gore fraps.org :P
Ali stvarno ne razumjem te chitere. Ono, uopće. Zar su ti ljudi toliko iskompleksirani i toliki gubitnici u životu da se tu prave "face" (a u biti su kretenčine totalne po meni) i glume nedodirljive!! Užas. Igram multiplayer da se malo zabavim sa ostalim ljudima, a ne da budem najbolji od najboljih. Treba mu uzet kompjuter i dat mu Commodore 64 pa neka tamo vara...
Nije ni meni baš jasno. Igra gubi smisao s time i ne vidim svrhu. On sad ima cheat, nitko mu ništa ne može i igra jednostavno prestaje biti zanimljiva. Što možeš nego otić iz igre i naći neku partiju koja ima smisla bez cheatera.
Kao jučer, igram HC S&D i svi imamo negdje oko 10 ubojstava, a jedan tigar 35. I još kaže da nema wh, kao da je glup ili smatra nas glupima pa nezna da posle vidiš Killcam. I admin ga ne izbaci, šta je tragično.
e sam me zanima
kad se kupi oriđiđi igra kolko se cd keyeva dobi?
neko mi je reko da se može instalat na 3 kompa
pa me zanima
Kao jučer, igram HC S&D i svi imamo negdje oko 10 ubojstava, a jedan tigar 35. I još kaže da nema wh, kao da je glup ili smatra nas glupima pa nezna da posle vidiš Killcam. I admin ga ne izbaci, šta je tragično.
Nema admina ni izbacivanja u MW2 i moguće je da ima 35. Ja sam gore postao sliku gdje imam 16 komada i 1 smrt... Dakle, pomeo sam cijeli neprijateljski tim 2 puta prije nego su me ubili. A nemam wallhack :)
Sinoć sam imao 40 K, a drugi nitko više od 2, jednostavno su mi "legle" dobro dvije granate, jedan upad flashom u hrpu i onda ih se nekoliko složilo na ulazu, pa Heli, pa drop Stealth airstrike, pa AC130....
e sam me zanima
kad se kupi oriđiđi igra kolko se cd keyeva dobi?
pa me zanima
DA.Još dobiješ jedan cd key za prodat
ahahhahahaha
Nema admina ni izbacivanja u MW2 i moguće je da ima 35. Ja sam gore postao sliku gdje imam 16 komada i 1 smrt... Dakle, pomeo sam cijeli neprijateljski tim 2 puta prije nego su me ubili. A nemam wallhack :)
Sinoć sam imao 40 K, a drugi nitko više od 2, jednostavno su mi "legle" dobro dvije granate, jedan upad flashom u hrpu i onda ih se nekoliko složilo na ulazu, pa Heli, pa drop Stealth airstrike, pa AC130....
Igro sam MW. Samo sam povuko paralelu u vezi cheatera!
Svejedno, mehanika je više-manje ista. :) Čest je skill u pitanju. Na onom gore videu je cheat. Promotri ciljanje :=))
Možeš ti instalirati na 754 kompa ako hoćeš, ali možeš koristiti na samo jednom steam accountu.
Svejedno, mehanika je više-manje ista. :) Čest je skill u pitanju. Na onom gore videu je cheat. Promotri ciljanje :=))
dobar ti je video...expose the fuc...s.
išao sam reinstalirati steam jučer i sve mi se izbrisalo a ja pa opet instalirao pod krivi steam profil i nije mi prihvačalo ključ i ja opet
pa sam skužio da sam fulao account i vidi ti to svi leveli ostali..aahhh.lijepa stvar.
mogli su ubaciti neku tipku da pritisneš da odmah vidiš vezane challenge za oružje koje nosiš i da znaš koliko još imaš za napraviti
jer malo je dosadno i u meni se vračati...a mogli su.
mogli su da
nekaj u stilu team fortess 2...
da možeš prikeljit challenge koji ganjaš..da neprimjetno stoji u ćošku, i da gledaš kako napreduje...
Evo što mi pisalo kad sam išao na prestige(kao da donosim neku životnu odluku LOL:
Kad si dobio tu mogućnost, na kojem levelu?
Sad je video u HD kvaliteti :)
Evo što mi pisalo kad sam išao na prestige(kao da donosim neku životnu odluku LOL:
Kad si dobio tu mogućnost, na kojem levelu?
70. Briše sve attachmente :P
Pa zar se ne može dobiti ranije, level 55? Zbog toga sam ga i pitao.
Pa da pitam još nešto. Ako je pirat mogao ići na prestige sa levelom 55, da li ma neki razlog zašto je išao na prestige sa levelom 70? Da li postoji neka razlika između "prestiga" na level 55 i 70? Drugačija značkica, više XP-a itd.....
Pa zar se ne može dobiti ranije, level 55?
Naravno da ne može, otkud ti takva ideja?
Nije na 55 nego na 70.
In Call of Duty: Modern Warfare 2, Prestige Mode is unlocked at Level 70, the highest rank, unlike in Call of Duty 4: Modern Warfare and Call of Duty: World at War, where the highest ranks are 55 and 65, respectively. Prestige Mode is also available for all systems, including the PC, which did not have it available in Call of Duty 4: Modern Warfare.
Nije na 55 nego na 70.
In Call of Duty: Modern Warfare 2, Prestige Mode is unlocked at Level 70, the highest rank, unlike in Call of Duty 4: Modern Warfare and Call of Duty: World at War, where the highest ranks are 55 and 65, respectively. Prestige Mode is also available for all systems, including the PC, which did not have it available in Call of Duty 4: Modern Warfare.
To je to, pobrkao sam izdanja.
Pozdrav društvo!!! Instalirao sam COD: MW2 na svoju konfu i ide jako fino. Može li mi itko reći kako izmjeriti broj frameova dok igram?
Unaprijed hvala na pomoći!
instaliraj meni najbolji Fraps, ili ako hoćeš xfire
btw, nije mi jasan ovaj riot shield... lol... ne mozes ga probit ni .50 metkom iz baretta? LOL
Još veći lol je što riot shield možeš jedino "bruteforceat" nožem :/
Kada se frajer zaleti na tebe, prije nego što te baci, opali ga nožem. Prvim zamahom ćeš ga baciti, drugim ubiti.
btw, nije mi jasan ovaj riot shield... lol... ne mozes ga probit ni .50 metkom iz baretta? LOL
Kada se frajer zaleti na tebe, prije nego što te baci, opali ga nožem. Prvim zamahom ćeš ga baciti, drugim ubiti.
ma da ga barettom pogodis ispo bi mu stit iz ruke pogotovo ako se krece ili bi ga bacilo na pod ili bi probilo stit al da mu isto napravi ko i neki pistoljic to je bezveze
ma da ga barettom pogodis ispo bi mu stit iz ruke pogotovo ako se krece ili bi ga bacilo na pod ili bi probilo stit al da mu isto napravi ko i neki pistoljic to je bezveze
Da ga u stvarnosti pogodi, prepolovio bi stit, probio mu ruke, oklop, prsa i metak bi iza njega napravio jos nereda.
ja sam jucer igrao sa našim forumašima te nekim još frendovima na private match
u počektu je laggalo al je prestalo za 1min
nakon toga je sve radilo kako treba odigrali smo 2 runde i onda je počelo štekat ko ludo i svi su otišli
čudno baš
btw super je igrati na private match da se lako war složiti
jedina mana private matcha je sto ne dobivate XP
evo meni je stvarno zakon igra igram ju od dana poslije tj. 11.11 nek je izašla lvl sam 69 radim challenge za sva oružja i primarna i sekundarna
pozvo vec 22 AC130
naisao sam do sad na samo jednog citera tako da stvarno uzivam
kampanju vec odavno rijesio a spec ops mi ostaje samo ECHO ops di su misije samo sa juggernautima
ja sam jucer igrao sa našim forumašima te nekim još frendovima na private match
u počektu je laggalo al je prestalo za 1min
nakon toga je sve radilo kako treba odigrali smo 2 runde i onda je počelo štekat ko ludo i svi su otišli
čudno baš
btw super je igrati na private match da se lako war složiti
jedina mana private matcha je sto ne dobivate XP
evo meni je stvarno zakon igra igram ju od dana poslije tj. 11.11 nek je izašla lvl sam 69 radim challenge za sva oružja i primarna i sekundarna
pozvo vec 22 AC130
naisao sam do sad na samo jednog citera tako da stvarno uzivam
kampanju vec odavno rijesio a spec ops mi ostaje samo ECHO ops di su misije samo sa juggernautima
Nije mana to što se ne dobiva XP na privatnim mečevima, jer bi se u tom slučaju samo farmalo. Znači, nađe se ekipa i jedan želi skupiti 75 headshotova, a ostali igrači mu odluče pomoći tako što se ne miču, i eto ti u čas posla achievementa.
Dobra je odluka da se XP ne dobiva na privatnim mečevima.
jučer je meni neki lik uletio sa šprehom dok smo igrali 3rd person 1v1 da ja njemu stisnem 3 headshota, pa on meni 3 i tako...naravno odbio sam i onda sam ga dve runde fino imasakrirao za kaznu...