Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.190.515
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Vido kaže...

Prešao SP, svršavajuće dobro :)

BTW, šta svi imate protiv pirata? Imajte protiv citera, oni su ti koji uništavaju igranje, a nisu svi pirati citeri, većina ih igra normalno.

Ne mješajte te dvije stvari!

LOL  Jedni LAZU, a drugi KRADU. Ti to ne kuzis.

Kimi - the King of Spa.
16 godina

E ovak. OVOJ IGRE SE NE PIŠE DOBRO!!!!

Zašto? Zaštita je je razbijena i čisto sumnjam da mogu nešto napraviti da otjeraju pirate(opet će nešto izmisliti). Znači ima pirata ima i chitera(osjetio na svojoj koži,bace nuklearku i sve je gotovo). E sad .Prije si ih barem mogo kickat a sad nemoš,prije na original serverima te bananju ili otjeraju i nakon par puta moš zaboravit na cd key ali ovdje toga nema. Chiteri igraju na org serverima tj jedinima i nitko im ništa nemože.nit igrači,nit dečki iz tamo negdje aktivižna ili šta već. prema tome ja mislim da je jedini lijek da se prebace na staro tj dedi servere jer ovo je u banani. Chiteri će živjeti neometano i nitko neće igrat,pirati će probijat zaštitu a steam se rušit

EDIT:još nešto. Najviše mi se ne sviđa izbor mapa. Samo da nam daju da sami biramo mape a ne on mi vrti tri mape a 70% njih nisam igrao.LOL

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 1:40 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kazem ja, ovaj steam sustav ima puno nedostataka. A ono s dedicated serverima, odnosno, onako kao u CoD4 je bilo odlicno. Uopce nije bilo potrebe to dirati, ali eto.

Ono sto mene najvise smeta:

-nema promjene timova, gdje te stavi tu igras

-maksimalan broj igraca 18 za TDM i Domination, a nesto manje za ostale modove (od ovih koje sam otkljucao). Pa dobro, mogu shvatiti ogranicenje, ionako je glupavo kad nas je previse, a sto kad bi se malo raspucao i otisao na neki server sa vise igraca? Nista, jbg, mogu se slikat.

-Search & Destroy traje samo 4 runde. Ma daj, to je ipak premalo. Neka stave 10 i ok.

-nitko ne moze birati mape, koja se stavi, stavi se

-zapravo, nitko nista ne moze birati, prije meca se sve samo namjesti i igraj

MP stvarno jeste dobar, ne moze ni biti los, ali me tjera da se vratim na CoD4. Sve je tako automatizirano da ne mozes nista birati. Ispocetka naravno to me ne *ebe, igram samo jer mi se igra, da napokon isprobam MP. Ali sad vec mi je zao sto se ovo iznad navedeno ne moze. Puno ogranicenja...

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Apsolutni mi najviše na zivce ide ne mogucnost odabira servera po mapama, neke mape su mi toliko loše i jos vise suxam na njima, dok mi neke odgovaraju i imam lijep score. Isto tako me iritiraju debili koji trce sa grenade luncherima i spamaju po mapi i skupljaju luck killove.

16 godina

Ma što je najgore nitko ništa ne nadzire. Svi rade što hoće,nema hardcorea,ima puno GL-a,nema biranja mape,previše toga pada s neba i ubijate i tako i tako to. Igra je super ali ponešto se treba optimizirati(gameplay). Dedicaded serveri se testiraju i bit će još malo vani koliko čitam, netreba zahvaljivat infinity wardu :D

MISLAV_01        "Apsolutni mi najviše na zivce ide ne mogucnost odabira servera po mapama, neke mape su mi toliko loše i jos vise suxam na njima, dok mi neke odgovaraju i imam lijep score. Isto tako me iritiraju debili koji trce sa grenade luncherima i spamaju po mapi i skupljaju luck killove."

Pa to je to.Nema nadzora.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 1:59 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da sto se toga tice. Ti helihopteri, harieri i ostale kill streak nagrade iako fun kad ih ja deployam ubiti su vrlo nebalansirane, dozivio sam apsolutnu nemogucnost igranja zbog toga sto je suprotni tim naspamo ta govna po nebu Smijeh

16 godina

Dok mi je ona samostojeća mašinka izvrsna. Taktiči predobra fora

EDIT:Čitam po nekim stranicama da su se nekakve krekerske,hakerske grupe zaprijetile i da će zbog bahatosti aktivižna i infinitija ali i popularnosti posebnu važnost dati novom cod-u. Tj dečki će dat sve od sebe da igru provale na sve načine .koliko je to dobro neznam ali tako kažu.tako da bi trud oko kickanja pirata mogao biti uzalud. Možda ipak jednog dana nekupim igru...heh

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 2:14 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Kupio -> instalirao -> igrao (sat vremena) -> dosadilo mi -> izašao iz igre -> upalio  Dragon Age Cool

Po meni, a ja nisam IW fanboy i  CoD serijal mi nije sveti gral igara  pa sam ipak objektivniji, ovo je  samo još jedan CoD, ni po čemu poseban,  ista stvar  kao i CoD 4, samo kažem, MP je (po meni) puno lošije odrađen.

No najviše me je zasmetala sva ta dramatičnost, ona glazba,  flashbackovi iz MW1, glasovi itd. KOJA PATETIKA htio sam se ubiti  kolko mi je sve to otrcano.

Sud: odlična igra, isto onoliko koliko je bila i CoD 4, ni po čemu zapravo različita osim po lošijem MP, priču još ne znam ali ovo malo (4 misije) me nije  impresioniralo (isto kao što me MW1 nije impresionirao), grafički ista, zapravo totalno ista... Ako ovo dobije titulu igre godine u glavu ću si pucat.

A sad navalite sa TD-ovima, znam da boli kad vam se dira u božanstvo...

hahaha, svaka čast care.. ne mogu reći da se slažem s tobom, ali u nečemu si ipak u pravu, mada je grafika bolja i više ima woow efekti nego u MW 1, (odigraj SP pa ćeš vidjet), MP je zbrljuckan istina ali gameplay je isti onakav kakav je bio u MW1 a to je ZARAZAN, tako da bi se igra mogla vrlo lako provući za igru godine, makar Batman i Dragon Age su stvarno velika konkurencija, glas bi ja dao Dragon Ageu zbog jer se u toj igri pazilo na sve i baš u svemu briljira.. al ipak sam fan MW pa bi konačan sud ovako donio, Dragon Age najbolji rpg a MW2 najbolji FPS, eh da i Batman najbolja akcijska avantura  Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Kazem ja, ovaj steam sustav ima puno nedostataka. A ono s dedicated serverima, odnosno, onako kao u CoD4 je bilo odlicno. Uopce nije bilo potrebe to dirati, ali eto.

Ono sto mene najvise smeta:

-nema promjene timova, gdje te stavi tu igras

-maksimalan broj igraca 18 za TDM i Domination, a nesto manje za ostale modove (od ovih koje sam otkljucao). Pa dobro, mogu shvatiti ogranicenje, ionako je glupavo kad nas je previse, a sto kad bi se malo raspucao i otisao na neki server sa vise igraca? Nista, jbg, mogu se slikat.

-Search & Destroy traje samo 4 runde. Ma daj, to je ipak premalo. Neka stave 10 i ok.

-nitko ne moze birati mape, koja se stavi, stavi se

-zapravo, nitko nista ne moze birati, prije meca se sve samo namjesti i igraj

MP stvarno jeste dobar, ne moze ni biti los, ali me tjera da se vratim na CoD4. Sve je tako automatizirano da ne mozes nista birati. Ispocetka naravno to me ne *ebe, igram samo jer mi se igra, da napokon isprobam MP. Ali sad vec mi je zao sto se ovo iznad navedeno ne moze. Puno ogranicenja...

Ćiro bi rekao.. "sine, tata ti kaže da se slaže s tobom"  Cool.. još bi se preko svega toga moglo proći istina, ali nakon par rundi dojadi ti automatsko biranje mapa, servera, igrača itd.. ipak je najbolje bilo kad si si sam izabrao server koji ti je najbolji i u kojem igra tvoj klan itd.. al sada ovako ako ne dođu dedicated serveri, taj MP mogao bi prebrzo dosaditi i pasti u zaborav.. te ostaviti gorak okus u ustima, a to nebi htio zato ajmo hakeri, ako ste probili MP zaštitu za pirate idemo složit dedicated servere i uspostaviti naš pravi MW2 ..Namigiva

17 godina

Nakon malo tamburanja u multiplayeru moram reć da su omašili ceo fudbal sa tim portanjem sa konzole, (poznata boles zvana konzolitis, kojoj nema ljeka i dovest će do istrebljenja PC Gaming-a).

Mislm, izbacit lean koji dušu da, radi gore spomenute bolesti je bezobrazno. Nije im se dalo malo potrudit i dovest neke stvari u red, nego moram ko najveći naivac CIJELI provirit iza kuta da vidim dali ima koga i gle, on čeka da me pokosi i tref...gotovo..treba stavit neki mod da na šljemu imaš neki retrovizor za mrtvi kut pa da gledaš...! Fail.

Pa one strelice u SP koje te navode kamo trebaš ići, (isto to je imao i Bioshock, ali kada se to tamo isključi, to postaje druga igra)..., ono realno do jaja, (jer stalo se p*eseravaju o nekoj ultra super duper realnosti). Kao da na bojištu fino dobiješ svog pastira koji će te tjerat u zadanom smjeru, (čudno šta nema automatsko ciljanje)! Fail.

Nema biranja tima, servera itd, itd.... nego te šamara po netu ko malu budalu. Fail.

Sreća da postoje torrenti i da sam isprobao igru i sam vidio šta se nudi, (jer nemožeš znat šta je to kada 50 ljudi govori jedno, 50 drugo na forumu) i nakon viđenog neću je kupit, jer ja se igram na kompjuteru i nedam 400 kuna za konzolaški port u koji se nije niti malo truda uložilo da "to bude to" na PC-u!

Nula bodova. COD2 i COD4:MW pojedu ovu sprdačinu.

Kupit ću MW za lagano opuštanje na netu jer mi se gameplay više sviđa, a ovu super duper mega igru milenija neka daju ekipi na 360 i PS3.

P.S.

Uništiše konzole još jedan žanr - FPS, (krenulo i sa Far Cry-em 2 - ono blendanje oružja, respawn, safehouse..)

Ajme majko šta će biti kada i RTS počnu portat sa konzole?! (Real Time S*it možda Osmijeh)

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 3:55 (doktor1).
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Jednostavno sam se zgrozio, kad sam vidio što ova videoigra nudi…u najboljoj kvaliteti vizualnog-zvučnog izdanja i igrivosti kako navode narikače po svojim časopisima i portalima u vidu recenzija , ova računalna igra nudi koljačko-sadističko zadovoljstvo koje dolazi kao najpotrebnija droga ovisnicima koji pate i imaju grčeve po cijelom tijelu, dok im traje apstinencija ne uzimanja njihove idolotarije…

On scena gdje nekoliko ljudi dolazi sa automatima i rafalima pokosi nedužne ljude, naprosto je degutantna i ne mogu se načuditi tko normalan može opravdati videoigru sa takvim sadržajima. Ovdje se ne radi o nekim zamišljenim svjetovima ili nekoj umjetničkoj interpretaciji, čak kada se i neki nesretnici skrivaju iza fraze o „umjetničkoj slobodi“ kada vrše propagandu, nikad nije bilo očitije nasilje u videoigrama prezentirano…nego, konkretno kako možemo vidjeti u ovoj razvikanoj videoigri koja je dočekana, kao neki mesija igračkoj populaciji kada je izišla, popraćena salvama umrežene klike koja počevši od sami tvoraca ovog jednog primjerka ljudske zlobe, preko masmedija dolazi do robovskog mentaliteta samih krajnjih kupaca-igrača, a svi zajedno su sluge krupnom kapitalu.

Videoigra namjerno i svjesno ide za tim da dijeli ljudi, po nekoj političkoj osnovi kada ubacuje podmukle virtualne sadržaje(napad Rusa na Sjedinjene Države), koji će sami donijeti nove, bilo pozitivne, bilo negativne kritike samoj igri, koja će na taj način što dalje doći sa svojom promidžbom.
Bjesomučno ubijanje iz prvoga lica, po nekoliko sati dnevno(mada su neki „heroji“ prošli cijelu igru za osam sati..), milijuni ispucanih virtualnih metaka, detonacije na sve strane, rat u  svojoj punoj „ljepoti“, ne može drugo stvoriti od nesretnika koji tako provodi svoju vrijeme (trećinu života ako se cijeli preda igri), nego ovisnika o virtualnom ubijanju, koji može sasvim solidno funkcionirati neko vrijeme živeći tako, pa i godina i desetljećima, ali unutar sebe će moralno tonuti u depresiju i težinu osjećaja takvog tegobnog života. Slična priča kao i sa alkoholom, „svi“ ga navodno piju, ali neki totalno zaglibe, samo što ovdje, iako je mentalitet ispijanja isto tako teži prema tome da sve zavede sa svojom opijenošću, nije ni izdaleka toliko opasan koliko videoigre kao jedan vide tehnološkog napretka u sveopćoj informatičkoj umreženosti, gdje će upravo igrači biti prvi pioniri masovne kontrole koje će ići za tim da svakog pojedincu stavi „žig zvjeri“ u svojoj osuvremenjenoj varijanti čipa, koji će se ljudima ugrađivati pod kožu, kako bi se lakše „umrežili“ i  na taj način lakše manipulirali njima. Zato igranje je odavno prestalo biti bezazleno i izašlo iz okvira kojima se to može obuhvatiti pojmom „igre“.

Samo je prošlo desetak godina kad smo imali prilike za vidjeti onog „Duke Nukema“ koji je iz trocijevne pucaljke ubijao plemenitu životinju svinju, došlu navodno s nekog drugog planeta, te kada je isti glavni lik igre nudio neku sitnu lovu, djevojkama lakog morala(koje je vjerojatno život natjerao na ples „oko štange“) da mu pokažu svoje tijelo, koje samo smije vidjeti novorođenče koje potencijalna majka doji….s tim da ovaj „nevaljavac“ novac nije zaradio, nego pokupio negdje  uz put...
U toj igri smo mogli vidjeti propagirano nasilje, kult tijela kod glavnog lika, seksualno uznemiravanje i nedolično ponašanje prema ženama, koje je na taj način pokazalo put, kreatorima krvoločnih videoigra, kuda treba ciljati, da pogode slabu točku nesvjesnog i nedoraslog konzumenta istoga...Call of Duty, nema možda seksualnog nasilja, ali ima u sebi dosta barbarsko nasilja, jer kako drugačije nazvati onako ubijanje civila, mislim znam da ljudi u svom ludilu za svoje „ideale“ čine odvratne stvari, ali to je ratno stanje ili kada zle sile imaju svoj glavni pir, ali u mirnodopskim vremenima, ići na niske strasti ljudske životinjske strane kada  se isključi svaki moral(pa i onaj relativistički), stvarno je prevršilo svaku mjeru i dovodi do besmisla svakog zdravo razmišljajućeg čovjeka koji se nije predao jednom načinu manipulacije sa strane beskrupuloznih kapitalista i njihovih najboljih sluga.

Još se jedan vrsta mentaliteta stvara, pored onog ovisničkog, nasilnog i seksualno izopačenog, a taj je da upravo takvi „prekaljeni virtualni borci“ iz videoigara razmišljaju na način da imaju monopol nad nasiljem…i to više prava polažu, nego na primjer neki teroristi, koji ipak svojim neprijateljima priznaju njihovu snagu, bezobzira koliko istoga mrzili. Ova superiornost i prednost nad pravom nasilja najbolje se vidi iz tekstova novinara koji imaju za zadatak dovesti pitanje opravdanosti kod igara, do samog ruganja na način da stručnjacima (koji dolaze iz bilo koje domene koje dotiču problemi i pitanja prave naravi videoigra) samo usude reći koji „contra“ argument odmah i ne pružajući im priliku obrane, osude na način da ih prozivaju svakakvim imenima, prijete nasiljem, opet samo virtualnim, ali opet zvuče uvjerljivo kao da ne znaju da svaka sila ima i svoju reakciju na istu, ili da svaka batina ima dva kraja. Tako možemo vidjeti kako samo napadaju Jack Thompsona, kada se usudi reći istinu o videoigrama…vrlo blisko jednom pjevaču iz Hrvatske, koji nosi nadimak kao što ovaj ima prezime…

Glavni je problem naših generacija što ne žele slušati autoritet, i stalno ganjaju slobodu bez odgovornosti, sve u s ciljem obećanog raja na Zemlji, koje  baš videoigre na sebi svojstven način pružaju, samo uz veliku cijenu, koju igrači koji igraju ovakve igre misle da mogu platiti i uživaju dok ne stigne račun na naplatu u vidu posjete upravo onom autoritetu, koji nisu htjeli čuti i vidjeti dok je još bilo vremena za popravak narušenog duševnog stanja.
Ovo gore napisano najbolje potvrđuje aparatura kojoj se pod palicom stručnjaka podvrgnula ona novinarka koja je htjela pred kamera se dovesti do epileptičnog napadaja, te gdje je doktor medicine nesumnjivo potvrdio ono što su zdravo- propitkujući ljudi već naslućivali. Svatko tko imalo ima znanja o psihologiji znati će da svako propagiranje zla i nasilja u igrama, može dovesti do stvarnog nasilja stalno slabeći ljudsku osjetljivost na isto…

Ovo nije poziv na križarsku bojnu protiv videoigara, jer to bi bilo suludo zbog toga što videoigre nisu jednoznačno određene, kako često neupućeni ljudi misle, nego samo poziv na promišljanje i molbu da ne vjerujete „najboljim slugama krupnog kapitala“ koji vam prodaju, ciljajući na vaše slabosti, nešto vrlo štetno, kada isto dolazi u ovakvim izdanjima koje imati za primjer vidjeti u ovoj izvedbi Call of Duty-a.

...A grad, za nj ne brinite, on je sve vrijeme bio u vama. Samo skriven. Da ga krvnik ne nađe. Grad - to ste vi. S.Glavašević

2 25 hvala 0
17 godina
protjeran

tu nekaj briješ o ovisnostima i ludilu..a daj se pogle

u 3 ujutro ovakav post si se našao pisat...il si pod utjecajem alkohola ili druga (treće neću ni spominjat)

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Pita me kolega hoće li mu raditi igranje online ako prvo instalira igru pa tek kasnije Steam. Zna li možda tko odgovor na to?

Ja sam mu rekao da ne može instalirati igru ako nema steam.

Moze prvo igra pa kasnije steam i onda pod my games dodas tu instaliranu igru i ako igra ima steam podrsku raditi ce ti sve u ovim slucaju mw2 ima podrsku.

CHE
15 godina
neaktivan
pad0branac kaže...

evo, upravo malo odigrao SP.. shvatio sam ona pitanja na početku.. hehe

a igra je ok za ubit vrijeme... MP neću igrat, ipak sam CS-ovac

Da slazem se i ja sam cs-ovac i moje misljenje ovaj cod serijal se nikad nece moci mjeriti sa counterom,jer to je sminkerska igra,sama cinjenica da svake godine novi nastavak izlazi dovljno govori,a isto tako me nervira sto valve ne radi noviji nastavakCool

Znaci govorim samo o mp i o natjecateljskom djelu igre,nemam nista protiv coda volim ga igrat Cool

CHE
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 7:42 (carcharodon).
15 godina
neaktivan

svaka čast svima - i piratima i crackerima i cheaterima i hackerima , ali kad ti otvoriš svoj box igrice , a  unutra 2 DVD-a i knjižica s tvojim ključem (možda ne zadugo samo tvojim hehe , ali ipak tvojim) to je određeni osjećaj koji pirati nemaju xD............. P.S. dodajte me kao frienda na Steamu i idemoooo coop

No weapon can kill PRIDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Da sto se toga tice. Ti helihopteri, harieri i ostale kill streak nagrade iako fun kad ih ja deployam ubiti su vrlo nebalansirane, dozivio sam apsolutnu nemogucnost igranja zbog toga sto je suprotni tim naspamo ta govna po nebu Smijeh

Ja nemam apsolutno ništa protiv tih svih đinđi u zraku. Dapače. Pogotovo kad ih ja pošaljem.

A kad ih pošalje netko drugi... začudio bi se kako ih je lako srušiti. Probaj jednom, umjesto da samo trčkaraš okolo. Ili se bar sakrij, neće te ubiti garant.

@Garfield-LŠ

Jack Thompson... si to ti?

Daj se skuliraj stari, nemoj biti zadrta budala. Pliz.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
moderator

Garfield-LŠ?

LŠ kao Lumen Štrumpf?

Dude...

Nije se usr*o onaj kojem je daleko zahod, nego onaj ko je kasno krenuo.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo doso je i crack za MP za sve server :D uzivam u njemu i stvarno nema lagga i predobra je igrica

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo imam problem, dodal sam cod u steam pod instalirane igre i sad pokrenem i stisnem play. I pise da moram bit prijavljen u steam, a to vec jesam. Ako zna neko nek pomogne?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imas origigi ili copyu?Ako copyu to se tako ne otvara moras bit prijavljen u steam i otvori onaj iwmp.exe ili kako vec sta si dobio i tamo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Te dinde u zraku pokvare ugodaj igre ako je na serveru 10vs10 znaci konstanto leti neki kurrr i bombardira cijelu mapu,ako je nekom to zanmljivo uhvatit se coska skupljat fragove kempajuci i slati avione helikoptere onda je to igra stvorena za vas.

Btw jel u ovom 2 nastavku ima tih letjelica kakva je situacija nadam se da su to izbacili da su shvatili da to nije potrebo tj da kvari mp,iako prvobita ideja je odlica daje potpunu viziju moderne borbe na bojistu,samo su za sad u codu fulali s tim tj nisu dobro napraviliCool

CHE

1 0 hvala 0
17 godina

Mislim da je jadno što pirati mogu igrati sa onima koji su kupili original. Kad je bilo DS, na original servere su se mogli spojiti samo oni sa originalom i tu nije nikada bilo problema. Tko ima pirat verziju igrao je na crackiranim i gotovo. Ovo što su napravili morat će brzo popraviti jer ovako neće ići...

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa dobro oni su sad dali do znanja ljudima koji su kupili igru da su bacili novce,jer ono to pruza kupljena igra trenutno pruza i ova ne tako popularna verzijaCool

CHE

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igra san jucer MP,i prvo sta san pomislija prije sta san zaigra je bilo trcanje po pustinjskoj mapi.

Uđen ja na Dominaciju,kad ono netribaš se dva koraka maknit več neko naleci a grafika i fizika puno bolje nego u Cod4.

duje kapitanović

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako da kopiram neki file u svoj post, tak da ga drugi mogu downloadat ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doxy kaže...
mancekk kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Samo se nadajmo da neće upotrijebit neku vrstu hardverskog bana da istjeraju pirate sa org servera... To bi bilo loše.

Uf sjećam se da je tog bilo u Americas armyu...da vidiš kako su se mjenjale komponente

pirati na Armyu?

valjda si na nekaj drugo mislil mancek

mislio sam kad su banali ove šta su varali,tak da ti dođe opet na isto

16 godina

kolege...jel ima u onom otkljucavanju potpisa...one zastavice..od drzava,vidio sam da imaju americke,ruske,arapske,srpska zanima me jel ima i hrvatska?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

IW se po pitanju no dedicated servera gadno zeznio. Vjerojatno su mislili, o pa sad cemo napraviti MW2, to ce biti hit i naravno zasto ne bi pobrali sto vise para a da ima sto manje pirata, i kontali lijepo ce staviti no dedicated servere, tako cemo biti primorani kupiti originale, njima veca zarada i ok. Samo sto su se prevarili kada su mislili da pirati nece probiti. Zar su oni stvarno mislili da u danasnje vrijeme ima nesto sto bi zaustavilo pirate? Ok, mozda i ne bi bilo crackova da ovo nije neka popularna igra, ali ova igra je trenutno mozda i najbolji FPS, tako da je eto tek 5 dana trebalo i sad ima vise stete nego koristi, i morat ce i tak i tak stavit dedicated servere, i gdje su sada? Opet na pocetku. Tako da se nadam da ce nauciti iz ovoga da ni no dedicated serveri ne mogu sprijeciti pirate. Neka stave dedi servere i lijepo pirati mogu samo na crackanim, oni sa originalima mogu i na originalima i na crackanim,  i svi lijepo mirno igraju, nitko nikoga ne dira. Barem se nadam da ce staviti dedi servere, jos nisam vidio nigdje da ce ih biti ali ne znam koliko ce sljakati ovaj mix originala i pirata.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja mislim da nema nase zastave.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice