švabo je isto tako poludio dok je igrao FM, Unreal Tournament i MW2, nevjerojatno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je nevjerovatno za 5 dana razbili su sve zaštite jupppppppppppi baš mi je drago što neću morati dati 400 kuna
Ne bih računao na to da sam na tvom mjestu. Ovo im je gadan PR propust. Nakon inzistiranja kako je ovo bolji sustav zato što nema pirata i čitera(jer po ničemu drugome nije bolji) morat će ovo pošto-poto što brže pokrpat.
Ovo je nevjerovatno za 5 dana razbili su sve zaštite jupppppppppppi baš mi je drago što neću morati dati 400 kuna
Prava borba tek počinje .
Treći svjetski rat .
Pirati vs orginala .
Prešao SP, svršavajuće dobro :)
BTW, šta svi imate protiv pirata? Imajte protiv citera, oni su ti koji uništavaju igranje, a nisu svi pirati citeri, većina ih igra normalno.
Ne mješajte te dvije stvari!
Ne bih računao na to da sam na tvom mjestu. Ovo im je gadan PR propust. Nakon inzistiranja kako je ovo bolji sustav zato što nema pirata i čitera(jer po ničemu drugome nije bolji) morat će ovo pošto-poto što brže pokrpat.
Nemogu oni to pokrpati a da neki to opet neće razbiti radili su na tome 2 god. i što su napravili ništa 5 dana i sve je to palo im u vodu tako da vjerovatno neće više ništa ni pokušavat da to spriječe možda MW3 bude bolje zaštićena pa će joj zaštitu skinuti za 6 dana hahahahahahahaha
multiplayer je super napravljen, nije ko flashpoint ratna simulacija, ali pruža abnormalno puno zabave... jedino kad se složi da bude više igrača na serveru onda će bit savršeno...
Samo se nadajmo da neće upotrijebit neku vrstu hardverskog bana da istjeraju pirate sa org servera... To bi bilo loše.
Samo se nadajmo da neće upotrijebit neku vrstu hardverskog bana da istjeraju pirate sa org servera... To bi bilo loše.
Uf sjećam se da je tog bilo u Americas armyu...da vidiš kako su se mjenjale komponente
Uf sjećam se da je tog bilo u Americas armyu...da vidiš kako su se mjenjale komponente
pirati na Armyu?
valjda si na nekaj drugo mislil mancek
Zna li netko možda kako Savegame mogu prenositi s kompa na komp?
Imam igru na kompu i na laptopu; htio bih na laptopu nastaviti gdje sam na kompu stao.
Čisto kopiranje sejvova ne radi. Isti Steam account je.
Ljudi može mi tko odgovoriti na pitanje koje sam gore postavio, stvarno mi treba?
eto sta se desi kad igrate previse COD 6 :((((
koji luđak
Prejaka igra.
Čista desetka!
Dobro je optimizovana, radi na AMD Athlon 3000+ 2.2GHz, 1GB DDR1 RAM, Ati Radeon X1650PRO 256MB.
Svaka čast Infinity Wards-u!
meni odlican mp u par sati sam vec 13 lvl ako kojim slucajem zblokaju pirate i nece se moc UOPCE igrat mp kupujem ju cim dobim pare
zasad naletio na 3 lika sa wh 0 aimobot ima dosta kampera
inace ime u igri mi je ZUGAMER 2 i najvise igram domination
eh kad bi bar mogo dobit vise od 35fps-a bila bi mi jos bolja(znam da to nije kriva igra nego ja)
konačno se igra MP s piratskom verzijom, a več sam mislio da ću morati oriđiđi kupovat.. LOL, znao sam da će hakeri probit, ipak je to igra desetljeća :D
Za sad više nema mp-a :(
ipak se može
Da, ni meni, čini se da nas je brokvalo. =(
aaaaa sranje a odigrao prije 10 min i sad ocu neda aaa izgleda da nista od orginal servera ovi mogu svaki dan blokat pirate
Ne ovo ne znači da se PC community neda, ovo samo znači da će uvijek naći načina da piratizira.
A ako ti smatraš da su pirati PC community, kako tek na to gledaju developeri. Jel ti sad jasno zašto nas (da stavio sam 'nas' iako igram i na konzolama) se sve predstavlja kao pirate, zbog ovakvih kao ti, a nije vas malo.
Nemoj se iznenaditi ako IW odluči zaobići PC platformu baš zbog ovoga. Nije tako nemoguće.
Nije IW pojeo govno, PC zajednica je, samo toga još nisu svjesni.
Ne ovo ne znači da se PC community neda, ovo samo znači da će uvijek naći načina da piratizira.
Nemoj se iznenaditi ako IW odluči zaobići PC platformu baš zbog ovoga. Nije tako nemoguće.
da istina ak ce se ovo piratizirat ko cod4 mislim da cod-a nece bit vise za pc pa nisu glupi
igra radi još uvijek ali je steam pao
Pa njima nije teško gotovu igru portat s xbox-a na PC a zarade milijune eura.
Jedino moraju promijenit tipke i to je to.A Activision inzistira da rade za PC.
A ako ti smatraš da su pirati PC community, kako tek na to gledaju developeri. Jel ti sad jasno zašto nas (da stavio sam 'nas' iako igram i na konzolama) se sve predstavlja kao pirate, zbog ovakvih kao ti, a nije vas malo.
bah. užasno će me bolit ako ih više nebude. Doći će netko drugi i pobrat vrhnje umjesto njih.Oni novac zarađuju i već su ga dobro prikupili od ove igre.
bah. užasno će me bolit ako ih više nebude. Doći će netko drugi i pobrat vrhnje umjesto njih.Oni novac zarađuju i već su ga dobro prikupili od ove igre.
Pa svaki put kad dođe novi update če vas izbacit,pa tko če svako malo mjenjat crac*.A i pitanje tko če radit svako malo crac*.
Možda sad na početku al kasnije nisam baš siguran.
Pa svaki put kad dođe novi update če vas izbacit,pa tko če svako malo mjenjat crac*.A i pitanje tko če radit svako malo crac*.
Možda sad na početku al kasnije nisam baš siguran.
Vidio bi ja vidit sta bi ti prico o crackovima da nemas original igru.
Ipak mislim da su pirati u prednosti a ja namjeravam kupit igru tako da...
kažu ljudi da opet samo su pali serveri i steam.ja se nemogu ni sa drugim acc prijavit
Pogledaj samo koliko je uplakanih curica tu na forumu sve od kad su najavaili što sve neće biti. A mahom su to igrači koji su ionako mislili piratizirati, a radili su to i sa COD4 itd.
Piratstvo je krivo za puno negativnih promjena u gamingu, baš kao što će djelomično biti krivo ako se uvedu pretplate na FPS i ostale naslove.
Ionako kažem da PC u budućnosti ako se puno toga ne promijeni vidim samo i isključivo kao MMO platformu.
Prvenstveno zbog piratstva.
A ti sad lijepo odi igraj svoj piratski COD, i onda se za godinu dana nađi prozvan pljuvati po developerima koji ne rade naslove za PC i jadati kako je PC zapostavljen.
Molim te, hrpa ljudi koja bi sve na pladnju, koja bi sve piratsko i besplatno i još k tome imala zahtjeve.
Gadi mi se sve to.
Umjesto da se sa piratskim kopijama pokriju po glavi i šute oni se usuđuju zahtjevati ovo ili ono.
U krajnjem slučaju pola ljudi ni ne shvaća koliki su licemjeri jer bi i sami radili potpuno istu stvar na mjestu developera/izdavača ili koga već...
Isitina,al palniro sam i ja uzet igru original al nakon ovih crac... nemam razloga uzimat
Isitina,al palniro sam i ja uzet igru original al nakon ovih crac... nemam razloga uzimat
šta će ti krekovi ak če ovi stalno zakrpe davat, ovi izdavat nove krekove i tako nikad kraja!
jedino ak naprave neki krek koji če za stalno trajat i omogućit piratima da zastalno igraju
Pogledaj samo koliko je uplakanih curica tu na forumu sve od kad su najavaili što sve neće biti. A mahom su to igrači koji su ionako mislili piratizirati, a radili su to i sa COD4 itd.
Piratstvo je krivo za puno negativnih promjena u gamingu, baš kao što će djelomično biti krivo ako se uvedu pretplate na FPS i ostale naslove.
Ionako kažem da PC u budućnosti ako se puno toga ne promijeni vidim samo i isključivo kao MMO platformu.
Prvenstveno zbog piratstva.
A ti sad lijepo odi igraj svoj piratski COD, i onda se za godinu dana nađi prozvan pljuvati po developerima koji ne rade naslove za PC i jadati kako je PC zapostavljen.
Molim te, hrpa ljudi koja bi sve na pladnju, koja bi sve piratsko i besplatno i još k tome imala zahtjeve.
Gadi mi se sve to.
Umjesto da se sa piratskim kopijama pokriju po glavi i šute oni se usuđuju zahtjevati ovo ili ono.
U krajnjem slučaju pola ljudi ni ne shvaća koliki su licemjeri jer bi i sami radili potpuno istu stvar na mjestu developera/izdavača ili koga već...
Vjerujem da ti imaš sve originale(mislim i na apps) pa imaš pravo ovako pričat. Čuj ja imam 300 kn u džepu a ni to mi nije dovoljno za IGRICU. Misliš da sam jedini? Neću se više natezat odo igrat
EDIT:"Even the retail players are having issues so just sit tight for a bit."
EDIT2:a licemjere koji sad najednom pljuju po piratiji kad su kupili prvu original igru neću ni komentirati