Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.190.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina

švabo je isto tako poludio dok je igrao FM, Unreal Tournament i MW2, nevjerojatno Cool

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
CANABIS kaže...

Ovo je nevjerovatno za 5 dana razbili su sve zaštite jupppppppppppi SmijehSmijehSmijehSmijeh baš mi je drago što neću morati dati 400 kuna

Ne bih računao na to da sam na tvom mjestu. Ovo im je gadan PR propust. Nakon inzistiranja kako je ovo bolji sustav zato što nema pirata i čitera(jer po ničemu drugome nije bolji) morat će ovo pošto-poto što brže pokrpat.

17 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

Ovo je nevjerovatno za 5 dana razbili su sve zaštite jupppppppppppi SmijehSmijehSmijehSmijeh baš mi je drago što neću morati dati 400 kuna

Prava borba tek počinje .

Treći svjetski rat  .

Pirati vs orginala .

Ne znam kaj da napišem !
17 godina

Prešao SP, svršavajuće dobro :)

BTW, šta svi imate protiv pirata? Imajte protiv citera, oni su ti koji uništavaju igranje, a nisu svi pirati citeri, većina ih igra normalno.

Ne mješajte te dvije stvari!

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
CANABIS kaže...

Ne bih računao na to da sam na tvom mjestu. Ovo im je gadan PR propust. Nakon inzistiranja kako je ovo bolji sustav zato što nema pirata i čitera(jer po ničemu drugome nije bolji) morat će ovo pošto-poto što brže pokrpat.

Nemogu oni to pokrpati a da neki to opet neće  razbiti radili su na tome 2 god. i što su napravili  ništa  5 dana i sve je to palo im u vodu tako da vjerovatno neće više ništa ni pokušavat da to spriječe možda MW3 bude bolje zaštićena pa će joj zaštitu skinuti za 6 dana hahahahahahahaha

16 godina
neaktivan

multiplayer je super napravljen, nije ko flashpoint ratna simulacija, ali pruža abnormalno puno zabave... jedino kad se složi da bude više igrača na serveru onda će bit savršeno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Samo se nadajmo da neće upotrijebit neku vrstu hardverskog bana da istjeraju pirate sa org servera... To bi bilo loše.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Samo se nadajmo da neće upotrijebit neku vrstu hardverskog bana da istjeraju pirate sa org servera... To bi bilo loše.

Uf sjećam se da je tog bilo u Americas armyu...da vidiš kako su se mjenjale komponente

17 godina
protjeran
mancekk kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Uf sjećam se da je tog bilo u Americas armyu...da vidiš kako su se mjenjale komponente

pirati na Armyu?

valjda si na nekaj drugo mislil mancek

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina

Zna li netko možda kako Savegame mogu prenositi s kompa na komp?

Imam igru na kompu i na laptopu; htio bih na laptopu nastaviti gdje sam na kompu stao.

Čisto kopiranje sejvova ne radi. Isti Steam account je.

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi može mi tko odgovoriti na pitanje koje sam gore postavio, stvarno mi treba?

"Don't worry be happy, man." - The Legend
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nemesis777 kaže...

eto sta se desi kad igrate previse COD 6 :((((

link

koji luđak

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
16 godina
neaktivan

Prejaka igra.

Čista desetka!Osmijeh

Dobro je optimizovana, radi na AMD Athlon 3000+ 2.2GHz, 1GB DDR1 RAM, Ati Radeon X1650PRO 256MB.Izlanuo se

Svaka čast Infinity Wards-u!Belji se

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran

meni odlican mp u par sati sam vec 13 lvl ako kojim slucajem zblokaju pirate i nece se moc UOPCE igrat mp kupujem ju cim dobim pare 

zasad naletio na 3 lika sa wh 0 aimobot ima dosta kampera 

inace ime u igri mi je ZUGAMER 2  i najvise igram domination 

eh kad bi bar mogo dobit vise od 35fps-a bila bi mi jos bolja(znam da to nije kriva igra nego ja)

mw2 ce se kroz par dana moc igrat preko garene!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 22:39 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

konačno se igra MP s piratskom verzijom, a več sam mislio da ću morati oriđiđi kupovat.. LOLCool, znao sam da će hakeri probit, ipak je to igra desetljeća :D

0 0 hvala 0
16 godina

Za sad više nema mp-a :(

ipak se može

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 22:42 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Da, ni meni, čini se da nas je brokvalo. =(

"Don't worry be happy, man." - The Legend
16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

aaaaa sranje a odigrao prije 10 min i sad ocu neda aaa izgleda da nista od orginal servera ovi mogu svaki dan blokat pirate

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
I da vam bude jasno, trebate na ovome da budete zahvalni jer je ovo cisti znak da se PC comunity neda, da je ziv i da unatoc tome sto mu neko nesto namece potiv IW shita iznalazi nacine da se izbori i ucini igru boljom. Uskoro bi mogli dobiti i dedicated sto i jeste odlicna vijest.

Ne ovo ne znači da se PC community neda, ovo samo znači da će uvijek naći načina da piratizira.

A ako ti smatraš da su pirati PC community, kako tek na to gledaju developeri. Jel ti sad jasno zašto nas (da stavio sam 'nas' iako igram i na konzolama) se sve predstavlja kao pirate, zbog ovakvih kao ti, a nije vas malo.

Nemoj se iznenaditi ako IW odluči zaobići PC platformu baš zbog ovoga. Nije tako nemoguće.

Nije IW pojeo govno, PC zajednica je, samo toga još nisu svjesni.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 22:46 (Danny_HR).
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
D3ViL kaže...
I da vam bude jasno, trebate na ovome da budete zahvalni jer je ovo cisti znak da se PC comunity neda, da je ziv i da unatoc tome sto mu neko nesto namece potiv IW shita iznalazi nacine da se izbori i ucini igru boljom. Uskoro bi mogli dobiti i dedicated sto i jeste odlicna vijest.

Ne ovo ne znači da se PC community neda, ovo samo znači da će uvijek naći načina da piratizira.

Nemoj se iznenaditi ako IW odluči zaobići PC platformu baš zbog ovoga. Nije tako nemoguće.

da istina ak ce se ovo piratizirat ko cod4 mislim da cod-a nece bit vise za pc pa nisu glupi

16 godina

igra radi još uvijek ali je steam pao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Pa njima nije teško gotovu igru portat s xbox-a na PC a zarade milijune eura.

Jedino moraju promijenit tipke i to je to.A Activision inzistira da rade za PC.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 22:51 (pirat).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
D3ViL kaže...

A ako ti smatraš da su pirati PC community, kako tek na to gledaju developeri. Jel ti sad jasno zašto nas (da stavio sam 'nas' iako igram i na konzolama) se sve predstavlja kao pirate, zbog ovakvih kao ti, a nije vas malo.

bah. užasno će me bolit ako ih više nebude. Doći će netko drugi i pobrat vrhnje umjesto njih.Oni novac zarađuju i već su ga dobro prikupili od ove igre.

16 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...

bah. užasno će me bolit ako ih više nebude. Doći će netko drugi i pobrat vrhnje umjesto njih.Oni novac zarađuju i već su ga dobro prikupili od ove igre.

Pa svaki put kad dođe novi update če vas izbacit,pa tko če svako malo mjenjat crac*.A i pitanje tko če radit svako malo crac*.

Možda sad na početku al kasnije nisam baš siguran.

16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Kill Frenzy kaže...

Pa svaki put kad dođe novi update če vas izbacit,pa tko če svako malo mjenjat crac*.A i pitanje tko če radit svako malo crac*.

Možda sad na početku al kasnije nisam baš siguran.

Vidio bi ja vidit sta bi ti prico o crackovima da nemas original igru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 22:55 (razer1911).
16 godina

Ipak mislim da su pirati u prednosti a ja namjeravam kupit igru tako da...

kažu ljudi da opet samo su pali serveri i steam.ja se nemogu ni sa drugim acc prijavit

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 22:57 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Možda tebe neće Kill, ali mnoge oće.

Pogledaj samo koliko je uplakanih curica tu na forumu sve od kad su najavaili što sve neće biti. A mahom su to igrači koji su ionako mislili piratizirati, a radili su to i sa COD4 itd.

Piratstvo je krivo za puno negativnih promjena u gamingu, baš kao što će djelomično biti krivo ako se uvedu pretplate na FPS i ostale naslove.

Ionako kažem da PC u budućnosti ako se puno toga ne promijeni vidim samo i isključivo kao MMO platformu.

Prvenstveno zbog piratstva.

A ti sad lijepo odi igraj svoj piratski COD, i onda se za godinu dana nađi prozvan pljuvati po developerima koji ne rade naslove za PC i jadati kako je PC zapostavljen.

Molim te, hrpa ljudi koja bi sve na pladnju, koja bi sve piratsko i besplatno i još k tome imala zahtjeve.
Gadi mi se sve to.
Umjesto da se sa piratskim kopijama pokriju po glavi i šute oni se usuđuju zahtjevati ovo ili ono.

U krajnjem slučaju pola ljudi ni ne shvaća koliki su licemjeri jer bi i sami radili potpuno istu stvar na mjestu developera/izdavača ili koga već...
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan

Isitina,al palniro sam i ja uzet igru original al nakon ovih crac... nemam razloga uzimat

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

Isitina,al palniro sam i ja uzet igru original al nakon ovih crac... nemam razloga uzimat

šta će ti krekovi ak če ovi stalno zakrpe davat, ovi izdavat nove krekove i tako nikad kraja!

jedino ak naprave neki krek koji če za stalno trajat i omogućit piratima da zastalno igraju

[url=http://profile.xfire.com/tonciii][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/tonciii.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 23:02 (Gamer71).
16 godina
Danny_HR kaže...
Možda tebe neće Kill, ali mnoge oće.

Pogledaj samo koliko je uplakanih curica tu na forumu sve od kad su najavaili što sve neće biti. A mahom su to igrači koji su ionako mislili piratizirati, a radili su to i sa COD4 itd.

Piratstvo je krivo za puno negativnih promjena u gamingu, baš kao što će djelomično biti krivo ako se uvedu pretplate na FPS i ostale naslove.

Ionako kažem da PC u budućnosti ako se puno toga ne promijeni vidim samo i isključivo kao MMO platformu.

Prvenstveno zbog piratstva.

A ti sad lijepo odi igraj svoj piratski COD, i onda se za godinu dana nađi prozvan pljuvati po developerima koji ne rade naslove za PC i jadati kako je PC zapostavljen.

Molim te, hrpa ljudi koja bi sve na pladnju, koja bi sve piratsko i besplatno i još k tome imala zahtjeve.
Gadi mi se sve to.
Umjesto da se sa piratskim kopijama pokriju po glavi i šute oni se usuđuju zahtjevati ovo ili ono.

U krajnjem slučaju pola ljudi ni ne shvaća koliki su licemjeri jer bi i sami radili potpuno istu stvar na mjestu developera/izdavača ili koga već...

Vjerujem da ti imaš sve originale(mislim i na apps) pa imaš pravo ovako pričat. Čuj ja imam 300 kn u džepu a ni to mi nije dovoljno za IGRICU. Misliš da sam jedini? Neću se više natezat odo igrat

EDIT:"Even the retail players are having issues so just sit tight for a bit."

EDIT2:a licemjere koji sad najednom pljuju po piratiji kad su kupili prvu original igru neću ni komentirati

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 23:01 (Kill Frenzy).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice