Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.183.219
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
toxic kaže...

u ovom tvom tekstu nisi nista reko sta se prije nije tvrdilo nisi reko nista konkretno sta bi utjecalo na to da igra bude loša ili dobra..

ja to sve gledam drugacije, kada pogledam u zadnjih nekoliko mjeseci sve igre su me razocarale instaliram vidim i obrisem... batman me je drzao jedino i njega sam proso.. a ovaj cod mw2 ima da me zadrzi za mp i to je to..

jednostavno je drugacije rangiranje itd.. mape nove.. jednsotavno svi moramo dati priliku igri jer nema smisla da na temelju odigranih par minuta popljujemo sve jel??

Ček kak ja mogu reć nešto što bi utjecalo na to jel igra dobra il loša???   To samo igra može "reć".

Nisam ni rekao da je COD: MW2  loša igra, samo prenapuhana i ne tako dobra kako svi govore da je. Ja sam se bogme razočarao..

Kaj se tiče MP-a, u to ne ulazim jer nisam probao i ne mislim ga nikad igrati, zato o tome mogu reći jedino ovo što se do sada i znalo..

Jedino po čemu imam razloga pljuvat je COD community. Namigiva  (naravno tu ne mislim na sve igrače, ali na veeliku većinu mislim)

EDIT:  Kolko do sad vidim, igra nema profile-ove, odnosno ima samo jedan save folder. Smijeh   Ostavljam malu mogućnost da je to zbog piratske verzije ali nekako ne vjerujem u to.. za sada mislim da će svaki Steam acc imati jedan save folder što je za igru od 60$/€  BEZOBRAZNO.

Molim da mi vi koji imate original kažete da to nije tako!  (jer ovo bi bilo prejadno)

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 10:44 (zv'jer2).
17 godina
neaktivan

Pa dobro, svi smo svjesni da je MW2 prenahypeana igra, ali to ne znači da je objektivno loša. Ona je dobra u onom pogledu što je većina igrača očekivalo od nje: zabavan gameplay, dobar co-op, i bogat MP (mada ćemo još vidjeti kako će se on razviti - zbog sranja koje napraviše). Što se tiče igra koje je kolega Armor nabrojao, čuj, većina njih nije uopće izašlo i isto tako su rezultat hypea i ničeg drugog. S obzirom na to ne može se direktno uspoređivati jer u principu čovjek ne zna kako će krajnji rezultat izgledati. Ja sam mišljenja da sve igre imaju svoje pluseve i minuse, ali ultimativna igra ne postoji - sve je stvar ukusa. Ne treba se čovjek opterećivati što pola svijeta uzdiže jedan naslov koji to nije zaslužio. Život je prekratak za to :D, a ionako se svakih pola godine javi novi hype koji zamjeni prijašnji.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

1 0 hvala 0
17 godina
zv'jer2 kaže...
toxic kaže...

u ovom tvom tekstu nisi nista reko sta se prije nije tvrdilo nisi reko nista konkretno sta bi utjecalo na to da igra bude loša ili dobra..

ja to sve gledam drugacije, kada pogledam u zadnjih nekoliko mjeseci sve igre su me razocarale instaliram vidim i obrisem... batman me je drzao jedino i njega sam proso.. a ovaj cod mw2 ima da me zadrzi za mp i to je to..

jednostavno je drugacije rangiranje itd.. mape nove.. jednsotavno svi moramo dati priliku igri jer nema smisla da na temelju odigranih par minuta popljujemo sve jel??

Ček kak ja mogu reć nešto što bi utjecalo na to jel igra dobra il loša???   To samo igra može "reć".

Nisam ni rekao da je COD: MW2  loša igra, samo prenapuhana i ne tako dobra kako svi govore da je. Ja sam se bogme razočarao..

Kaj se tiče MP-a, u to ne ulazim jer nisam probao i ne mislim ga nikad igrati, zato o tome mogu reći jedino ovo što se do sada i znalo..

Jedino po čemu imam razloga pljuvat je COD community. Namigiva  (naravno tu ne mislim na sve igrače, ali na veeliku većinu mislim)

LOOOOOOL. bez uvrede ali ko to govori da je igra super?? gledaj sve komentare prije kupovine ove igre su bile bljuvotina po igri vjerojatno zato mi je igra i dobra..

kuzis ja sam mp igrac i o igri sam cuo sve najgore.. na kraju sam se iznedadio kuzis.. ja iskreno na svaki post na forumu sam vidio da kritiziraju igru... jbga cak sam i ja kritiziro na ovom forumu kada sam vidio da igra nema leana ali iznenadio sam se i to ugodno..

kada bi gledo negativnu stranu kod svake igre niti jedna mi nebi bila dobro jednostavno mi je malo igara igrivo i tocka..

16 godina

Evo i ja dobio mw2, instalacije prošla u redu instaliralo u roku od 20min. Na mojoj konfi sve uključeno dolje sve extra i aa na x2 pri rezoluciji od 1920x1080, ide od 50 do 80fpsova. Ping mi je za sada bio 3 crte od 4 ili ti zeleno. Za sad sam igrao malo ali vidim da igra dosta likova, jedina pohvala je nalaženje servera za 10sekundi možda i manje.

Evo jedne slike.

mw2 mw2
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 10:50 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vidim da se dosta recenzenata osvrće i na lošu priču u SP-u, baš krasno - a ocjena i dalje ista. Armor je jednu stvar dobro rekao - pored hrpe kvalitetnih i inovativnih igara iz drugih žanrova MW2, realno gledajući, nema nikakvih šansi da bude proglašen igrom godine. Ali hype oko ove igre je toliko neprirodno velik da se bojim da realno gledanje nikakvog utjecaja neće imati. Bojkotiram BUG dobije li titlulu za igru godine.Smijeh

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da malo pretjerujete sa prepirkom oko jednog 'franšiziranog' FPS naslova.

Od CoD/MW serijala se očekuje fina grafika - ima, ratna atmosfera - ima, dosta akcije - ima, filmski skriptirane scene - ima i to je to!

Ne vidim zašto bi netko očekivao nešto više od svih prethodnih nastavaka, pa hype ili ne to je ipak samo još jedan CoD Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
protjeran
scorpion667 kaže...

Vidim da se dosta recenzenata osvrće i na lošu priču u SP-u, baš krasno - a ocjena i dalje ista. Armor je jednu stvar dobro rekao - pored hrpe kvalitetnih i inovativnih igara iz drugih žanrova MW2, realno gledajući, nema nikakvih šansi da bude proglašen igrom godine. Ali hype oko ove igre je toliko neprirodno velik da se bojim da realno gledanje nikakvog utjecaja neće imati. Bojkotiram BUG dobije li titlulu za igru godine.Smijeh

quote of the year (QOTY)

neznam za SP i priču, iskreno fucka mi se...želim napucat pokojeg terorista i prebacit se na MP odmah isti dan...stalo mi je do grafičke prezentacije igre kao i do same igrivosti MP modova...(tdm, SD ...)

ako je igra zabavna, zarazna, dovoljno je dobra za igrati...

istina je da MW2 ustvari počiva na staroj slavi prethodnika...ali kaj ej tu je imamo novu igru!

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
scorpion667 kaže...

mah igra godine ili ne kome je to uopce bitno?? kada bi ja davo ocjenu nebi bila igra godine jbga mozda su malo potplatili sajtove da napisi dobru ocjenu a kome je uopce bitno sta review kaze..

ja cekam na maxzonu naseg lausa da vidimo sta ce on reci i ocekujem ocjenu 3+ mozda..

al uglavnom opterecujete sa time jel to igra godine ili ne?

imas na imdb (internet movie database) da je GI JOE prvi film to jes najbolji, a znate zasto je na prvom mjestu?  zato jer je u njega ulozeno najvise love..

a film osim kvalitetnih efekata nema nista (nije los za pogledat) ali nije niti zasluzio prvo mjesto... uglavnom sve se tu vrti oko love i ja se oko toga ne opterecujem...

igra ima mana velkih ali i pozitivnih stvari.. a jedna od vaznijih mi je sta je igra stvarno igriva..

17 godina

A igra ti sama nalazi server ili ti sam odabereš u koji bi od više njih? I jel ima šanse da ti i frend uletite u isti server a da nije private? I još jedno pitanje, jel tko još probao igrati private matcheve sa frendovima, jedno 4vs4? Zbog pinga pitam.

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

LOOOOOOL. bez uvrede ali ko to govori da je igra super?? gledaj sve komentare prije kupovine ove igre su bile bljuvotina po igri vjerojatno zato mi je igra i dobra..

kuzis ja sam mp igrac i o igri sam cuo sve najgore.. na kraju sam se iznedadio kuzis.. ja iskreno na svaki post na forumu sam vidio da kritiziraju igru... jbga cak sam i ja kritiziro na ovom forumu kada sam vidio da igra nema leana ali iznenadio sam se i to ugodno..

kada bi gledo negativnu stranu kod svake igre niti jedna mi nebi bila dobro jednostavno mi je malo igara igrivo i tocka..

Hmmm..  onak CIJELI SVIJET!   Ljudi su kritizirali igru zbog nekih sitnica koje nisu ni isprobali, zbog MP-a za kojeg nisu znali što očekivat, ali svi su na kraju rekli da će igra sigurno bit savršena, kupit će original itd.  Pa da ne misli većina da je ovo SAVRŠENSTVO misliš da bi tema imala 130+ stranica prije samog izlaska??    (ovaj drugi dio prvog reda ti nisam baš shvatio.. piši razumljivije)

Uopće ne ulazim u to jel tebi COD dobar, svatko ima svoj ukus..  ali mi smeta ovaj hype i uzdizanje u nebesa igre koja to ne zaslužuje. Na kraju krajeva i meni je igra dobra, ali ne toliko koliko se priča da je. 

Pogotovo se ne slažem sa ocjenama na svim većim gaming portalima. (iako je i to diskutabilno.. jer sam uvjeren da su te ocjene za svaki hit "podmazane")

Same ol' COD running and shooting.. malo pucaš po krovu, malo po prozorima, pa ti 2-3 izlete na cestu.. ko neki shooting practice. Sve ispunjeno jeftinim "konzolaškim" grafičkim efektima i deri.

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Da, ali, kao što su i sami IW-ovci rekli na GT.tv intervjuu, u svijetu jako puno ljudi dijeli nagrade za igru godine tako da će jednu valjda upecati. Žalosno, hype je toliko velik da je X developera izdavanje svojih naslova odgodila i na 3 mjeseca nakon MW2, mada je jedini bauk hype i ništa više.

Sviđa mi se ovo što je dado rekao: to je ipak samo još jedan CoD

Imam osjećaj da su neki zaboravili da je reciklaža loša stvar ^^

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 10:59 (Adisuki).
16 godina
protjeran

ima kaj bugova ??? a kolko bu tek jumpera opet... glitcheva.. bounca jojNamigiva

Everybody tune something.I tune motorbikes and you tune computers.Can you help me with putting Yamaha R1 machine in computer?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...
toxic kaže...

Hmmm..  onak CIJELI SVIJET!   Ljudi su kritizirali igru zbog nekih sitnica koje nisu ni isprobali, zbog MP-a za kojeg nisu znali što očekivat, ali svi su na kraju rekli da će igra sigurno bit savršena, kupit će original itd.  Pa da ne misli većina da je ovo SAVRŠENSTVO misliš da bi tema imala 130+ stranica prije samog izlaska??    (ovaj drugi dio prvog reda ti nisam baš shvatio.. piši razumljivije)

Uopće ne ulazim u to jel tebi COD dobar, svatko ima svoj ukus..  ali mi smeta ovaj hype i uzdizanje u nebesa igre koja to ne zaslužuje. Na kraju krajeva i meni je igra dobra, ali ne toliko koliko se priča da je. 

Pogotovo se ne slažem sa ocjenama na svim većim gaming portalima. (iako je i to diskutabilno.. jer sam uvjeren da su te ocjene za svaki hit "podmazane")

Same ol' COD running and shooting.. malo pucaš po krovu, malo po prozorima, pa ti 2-3 izlete na cestu.. ko neki shooting practice. Sve ispunjeno jeftinim "konzolaškim" grafičkim efektima i deri.

zasluzila je toliko medijsku pozornost

zakaj nebi?

pogledaj uspjeh prošlih nastavaka, normalno je da se očekuje od sequela da je isti/malo bolji s kojom novinom...i nomralno da se teško hypea...

CoD1,2,4...pogledaj koliko sati worldwide je odigrano MP-a...to je WoW na FPS način (pričam o broju igrača i zaraznosti)

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina

ljudi koji ne igraju mp nikad nece shvatit sta je to ustvari COD i to je ziva istina...

sp mene ionako ne zanima niti ga necu igrat.. ova igra je napravljena zbog MP opcenito je svaki COD baziran vise na mp nego sp i tocka...

Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan

Neznam brate ali vi COD-ovci mi najviše sličite na Apple fanboye.Smijeh

P.S. bez uvredeCool

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ma oni ce hostat ove server mjesec dana i shvatit da je preskupo i izdat patch da se moze imat dedicated server.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Opet ste pretjerali sa prozivanjem i offtopicom. Ohladite malo i vratite se na cod jer će biti kartona, a ovo ću počistiti.

Nije se usr*o onaj kojem je daleko zahod, nego onaj ko je kasno krenuo.

0 0 hvala 2
17 godina

Isse majko mila, pa zbilja ste pretjerali....ajde jedna konkretna stvar....JE LI TKO OTKRIO NAČIN ZA LAN  ako uopče postoji....znam da nema dedi servera, ali lan ne mora bit pokretan kao dedicated....hoću ako može konkretan odgovor imali mogučnosti ili ne.....hvala!

Potpis :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

SP ništa posebno. Grafika ista kao i prošli nastavak, možda malo više detalja i fluidnija je.

MP nema niti LAN opciju, nekako čemu? COD 4 je onda sasvim dostatan za MP. Ne isplati se radi MP kupovati igru, SP je solidan, ali kao što sam rekao; ništa posebno.

Kad bi morao ocjeniti, dao bi za SP 8, za MP 2.

FAIL

http://www.erepublik.com/en/referrer/Van+Raus
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

@doxy:

Znači po tebi, komercijalizacija/globalizacija  to su dobre stvari??  Gutanje govana zbog TV-a, hype-a, reklama??  (tu ne mislim na novi COD da je govno, neg općenito)

Već unaprijed je COD: MW2 proglašena igra desetljeća/stoljeća čega sve ne, a objektivno ne zaslužuje ni top20 zadnjih 10 godina.

Mickey Mouse/Coca-Cola/USA   FTW!   jel tak??  Smijeh     HALO je najigra svih vremena.  Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 11:10 (zv'jer2).
17 godina
Raus kaže...

SP ništa posebno. Grafika ista kao i prošli nastavak, možda malo više detalja i fluidnija je.

MP nema niti LAN opciju, nekako čemu? COD 4 je onda sasvim dostatan za MP. Ne isplati se radi MP kupovati igru, SP je solidan, ali kao što sam rekao; ništa posebno.

Kad bi morao ocjeniti, dao bi za SP 8, za MP 2.

FAIL

tebi se ne isplati jer ocigledno volis igrat crack servere, sa svakim drugim koji haxa a i ocigledno ne igras igru za ozbiljno to jest klanski pa online natjecanja itd..

takvome se sigurno ne isplati...

zv'jer2 kaže...

@doxy:

Znači po tebi, komercijalizacija/globalizacija  to su dobre stvari??  Gutanje govana zbog TV-a, hype-a, reklama??  (tu ne mislim na novi COD da je govno, neg općenito)

Već unaprijed je COD: MW2 proglašena igra desetljeća/stoljeća čega sve ne, a objektivno ne zaslužuje ni top20 zadnjih 10 godina.

Mickey Mouse/Coca-Cola/USA   FTW!   jel tak??  Smijeh     HALO je najigra svih vremena.  Smijeh

pa jbte ti se opterecujes sa time jeli cod mw2 igra godine ili ne?? pa iskreno jel ti mislis da ima smisla se opterecivat sa time omfg.. ja nevjerujem..

17 godina
neaktivan
toxic kaže...

pa jbte ti se opterecujes sa time jeli cod mw2 igra godine ili ne?? pa iskreno jel ti mislis da ima smisla se opterecivat sa time omfg.. ja nevjerujem..

Vjeruj mi NE OPTEREĆUJEM SE TIME.   Opterećujem se "ovcama"...  pa ti shvati to kak oćeš.  (ne mislim se raspravljat s tobom, gotovo sve do sad si me krivo shvatio, a i često si nerazumljiv/nepismen)

EDTI:  Jel mi može netko s originalom reć jel i vi imate samo jedan SAVE FOLDER po Steam accountu/primjerku igre, odnosno da nemate odvojene profile igrača kao u dosadašnjim COD-ovima??  Jer ovo FRUSTRIRA.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 11:19 (zv'jer2).
17 godina
zv'jer2 kaže...
toxic kaže...

Vjeruj mi NE OPTEREĆUJEM SE TIME.   Opterećujem se "ovcama"...  pa ti shvati to kak oćeš.  (ne mislim se raspravljat s tobom, gotovo sve do sad si me krivo shvatio, a i često si nerazumljiv/nepismen)

hmh.. nisam ja tebe krivo shvatio... a o nepismenosti na forumu bi se dalo raspravljat.. to sta neki neznaju citat sa razumom je druga stvar... a kada pisu gledaju u tipkovnicu i onda jos 10 puta procitaju recenicu i onda tek puste na forum je druga prica ja takav nisam... ono sta trenutno mislim to i napisem i ne ispravljam se osim kada je greska ocita.. tocke i zareze ne stavljam jer nema smisla na to gubit vrijeme onaj ko zna citat forume zna sta pisem a onaj sta u sjenu trazi dlaku ili iglu ce naci u svacem gresku..

zalim te sta se stvarno opterecujes sa totalno nepotrebnim stvarima koje direktno ne utjecu na tebe a i nebi smjele..

17 godina
zv'jer2 kaže...
toxic kaže...

EDTI:  Jel mi može netko s originalom reć jel i vi imate samo jedan SAVE FOLDER po Steam accountu/primjerku igre, odnosno da nemate odvojene profile igrača kao u dosadašnjim COD-ovima??  Jer ovo FRUSTRIRA.

ima jedan acc samo

17 godina
neaktivan

Čekam još da se skine igra.

Ali  ako je GameTrailers i IGN dali perfektne ocjene onda igra nešto i vrjedi.

Kad smo  već kod igre godine .

Ne sjećam se da je izašla neka igra ove god. koja je u svim pogledima  perfektna .(podsjetite me ako sam  zaboravio) .

Tek 2010 izlaze igre ogrmonih razmjera: Mafia 2, Bioshock 2,GT5.

Ako ništa drugo bude među prvih 5 igara godine .

Samo  mi fali to kaj su ukinuli MP nama koji nemaju novaca za igru .

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 11:22 (WItcher).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

hmh.. nisam ja tebe krivo shvatio... a o nepismenosti na forumu bi se dalo raspravljat.. to sta neki neznaju citat sa razumom je druga stvar... a kada pisu gledaju u tipkovnicu i onda jos 10 puta procitaju recenicu i onda tek puste na forum je druga prica ja takav nisam... ono sta trenutno mislim to i napisem i ne ispravljam se osim kada je greska ocita.. tocke i zareze ne stavljam jer nema smisla na to gubit vrijeme onaj ko zna citat forume zna sta pisem a onaj sta u sjenu trazi dlaku ili iglu ce naci u svacem gresku..

zalim te sta se stvarno opterecujes sa totalno nepotrebnim stvarima koje direktno ne utjecu na tebe a i nebi smjele..

Vjeruj mi krivo si me shvatio nekoliko puta.  (valjda ja koji znam što sam htio reći znam po tvom odgovoru jeli to tako ili nije)

Nebi vjerovao ali PREPORUČLJIVO je pročitati što si napisao prije nego što postaš na forum.

"onaj ko zna citat forume zna sta pisem a onaj sta u sjenu trazi dlaku ili iglu ce naci u svacem gresku"   -  ENOUGH SAID.

Mislim da je ovo pretjeran off-topic, molim te da ne shvatiš ovo kao neku svađu il agresivnost (kako to često biva).  Gotova rasprava zbog besmislenosti i "preosobnih" motiva ne vezanih za temu. Belji se   (ne želim kartončiće)

EDTI:   evo on-topic:

@toxic:   ma znam da imaš jedan account, ali imaš li samo jedan Save Folder na njemu? Ili in-game možeš napraviti više profila za više save-ova?  (npr. ako više ljudi koristi isti komp pa svatko odvojeno želi prelaziti kampanju)  HVALA.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 11:25 (zv'jer2).
17 godina
Pero Dinamit kaže...

A igra ti sama nalazi server ili ti sam odabereš u koji bi od više njih? I jel ima šanse da ti i frend uletite u isti server a da nije private? I još jedno pitanje, jel tko još probao igrati private matcheve sa frendovima, jedno 4vs4? Zbog pinga pitam.

MOže li mi netko odgovoriti na ova pitanja?

@Raus

Naravno da se samo zbog MP-a i kupuje COD, oni su SP napravili rekao bih više reda radi, da se odigra tih par sati, ali da se sve ostalo vrijeme igra MP.

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
15 godina
protjeran

LOL koja rasprava :p Mislim da je moj tata najjaci ovdje.

Jedva cekam prvog koji ce se javit (ak ima original, naravno) sa VAC banom. Hihi, samo se igrajte sa FRUSTRIRAJUCIM folderima.

Kimi - the King of Spa.

1 0 hvala 0
17 godina
zv'jer2 kaže...
toxic kaže...

Vjeruj mi krivo si me shvatio nekoliko puta.  (valjda ja koji znam što sam htio reći znam po tvom odgovoru jeli to tako ili nije)

Nebi vjerovao ali PREPORUČLJIVO je pročitati što si napisao prije nego što postaš na forum.

"onaj ko zna citat forume zna sta pisem a onaj sta u sjenu trazi dlaku ili iglu ce naci u svacem gresku"   -  ENOUGH SAID.

Mislim da je ovo pretjeran off-topic, molim te da ne shvatiš ovo kao neku svađu il agresivnost (kako to često biva).  Gotova rasprava zbog besmislenosti i "preosobnih" motiva ne vezanih za temu. Belji se   (ne želim kartončiće)

EDTI:   evo on-topic:

@toxic:   ma znam da imaš jedan account, ali imaš li samo jedan Save Folder na njemu? Ili in-game možeš napraviti više profila za više save-ova?  (npr. ako više ljudi koristi isti komp pa svatko odvojeno želi prelaziti kampanju)  HVALA.

jedan jedini :D kolko sam ja stigo vidjet.. to i mene iritira... zovem se ren112 hbte led.. i nemogu promjenit profile.. jbga

15 godina
neaktivan

omfg the best game ever... mape na snjegu izgledaju fenomenalno...

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice