u ovom tvom tekstu nisi nista reko sta se prije nije tvrdilo nisi reko nista konkretno sta bi utjecalo na to da igra bude loša ili dobra..
ja to sve gledam drugacije, kada pogledam u zadnjih nekoliko mjeseci sve igre su me razocarale instaliram vidim i obrisem... batman me je drzao jedino i njega sam proso.. a ovaj cod mw2 ima da me zadrzi za mp i to je to..
jednostavno je drugacije rangiranje itd.. mape nove.. jednsotavno svi moramo dati priliku igri jer nema smisla da na temelju odigranih par minuta popljujemo sve jel??
Ček kak ja mogu reć nešto što bi utjecalo na to jel igra dobra il loša??? To samo igra može "reć".
Nisam ni rekao da je COD: MW2 loša igra, samo prenapuhana i ne tako dobra kako svi govore da je. Ja sam se bogme razočarao..
Kaj se tiče MP-a, u to ne ulazim jer nisam probao i ne mislim ga nikad igrati, zato o tome mogu reći jedino ovo što se do sada i znalo..
Jedino po čemu imam razloga pljuvat je COD community. (naravno tu ne mislim na sve igrače, ali na veeliku većinu mislim)
EDIT: Kolko do sad vidim, igra nema profile-ove, odnosno ima samo jedan save folder. Ostavljam malu mogućnost da je to zbog piratske verzije ali nekako ne vjerujem u to.. za sada mislim da će svaki Steam acc imati jedan save folder što je za igru od 60$/€ BEZOBRAZNO.
Molim da mi vi koji imate original kažete da to nije tako! (jer ovo bi bilo prejadno)