Igra ima velike sanse da dobije GOTY.Nema bas prejake konkurencije...Assasin's 2 mi je previse slican prvom dijelu i najvaznije/tuznije je da nema nekih velikih inovacija.
Po Shiftu sada vec svi pljuju mozda bude dobra igra ali nemoguce dobra kao MW:2.
L4D2 nema sanse apsolutne jer (opet)ima premalo inovacija,par oruzja,pokreta i nista vise.
I to je to...MW:2 je 95%-tni dobitnik GOTY-ja.
moram ti ovo reći ti si bolesna osoba ili si spavao cijelo lijeto otkad se pojavio prvi pravi video o ac2
Pogledaj par videa o assassins creed 2 i lupat ćeš se po glavi i shvatit što si napisao
Assassins creed 2 je SASVIM RAZLIČIT OD PRVOG DIJELA:Ubačeni su sistem trgovanja,oko 20 načina ubijanja mete,30 novih oružja,double blade,mogućnost krađe,trovanja odvraćanja pažnje na način bacanja novca u publiku te potpuno sklapanje u bilo koje ljude ne samo u svećenike kao u ac1,unajmljivanje prostitutki,plaćenika i lopova,istraživanje katakombi crkava i traženja blaga,MOGUĆNOST LETENJA DA VINCIJEVOM mašinom,NEMA MONOTONIJE,postoje toliko načina kako ubiti metu i preći misiju,postoji toliko različitosti i temelja za zabavu i još mnogo toga
Lijepo si sada zaradio prijavu...
OT:i zbog svega toga mislis da ce dobiti GOTY?
ok sry sto sam reko bolesna osoba malo sam se zanio i ne mislim da ce dobiti GOTY nego da je dobar konkurent i najvaznije NIJE ISTI KAO AC1 POTPUNO JE RAZLIČIT
još jedanput sorry ali znaš mene malo sam lud ponekad pa...