Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.191.237
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
luckyluke kaže...
mRvac kaže...
luckyluke kaže...

Igra ima velike sanse da dobije GOTY.Nema bas prejake konkurencije...Assasin's 2 mi je previse slican prvom dijelu i najvaznije/tuznije je da nema nekih velikih inovacija.

Po Shiftu sada vec svi pljuju mozda bude dobra igra ali nemoguce dobra kao MW:2.

L4D2 nema sanse apsolutne jer (opet)ima premalo inovacija,par oruzja,pokreta i nista vise.

I to je to...MW:2 je 95%-tni dobitnik GOTY-ja.

moram ti ovo reći ti si bolesna osoba ili si spavao cijelo lijeto otkad se pojavio prvi pravi video o ac2

Pogledaj par videa o assassins creed 2 i lupat ćeš se po glavi i shvatit što si napisao

Assassins creed 2 je SASVIM RAZLIČIT OD PRVOG DIJELA:Ubačeni su sistem trgovanja,oko 20 načina ubijanja mete,30 novih oružja,double blade,mogućnost krađe,trovanja odvraćanja pažnje na način bacanja novca u publiku te potpuno sklapanje u bilo koje ljude ne samo u svećenike kao u ac1,unajmljivanje prostitutki,plaćenika i lopova,istraživanje katakombi crkava i traženja blaga,MOGUĆNOST LETENJA DA VINCIJEVOM mašinom,NEMA MONOTONIJE,postoje toliko načina kako ubiti metu i preći misiju,postoji toliko različitosti i temelja za zabavu i još mnogo toga

Lijepo si sada zaradio prijavu...

OT:i zbog svega toga mislis da ce dobiti GOTY?Neodlučan

ok sry sto sam reko bolesna osoba malo sam se zanio i ne mislim da ce dobiti GOTY nego da je dobar konkurent i najvaznije NIJE ISTI KAO AC1 POTPUNO JE RAZLIČIT

još jedanput sorry ali znaš mene malo sam lud ponekad pa...

STA me gledas kad mi NEDAS
16 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

Kako se cini možda bude najbolja MPigra,al nista od toga dok nevidimo.

duje kapitanović

0 0 hvala 0
17 godina

Mrvac: zaboravio si da u AC2 će se moći i plivati :D  OT: dali će izaći kakav demo ili beta za MW2??

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Joe Cavallo kaže...

Mrvac: zaboravio si da u AC2 će se moći i plivati :D  OT: dali će izaći kakav demo ili beta za MW2??

Nije to OT,to je tema mw2 a ne ac2.Demo ce izaci a beta nece za MW2.

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

cemu taj thumb down?!

damn!ajde vi mi recite tko ce dobiti GOTY-ja pa cu vam ja zakucati koji thumb down!

Nije "thumbs down", vec "ne slazem se" citaj kada stavis mis na ikonu ;D

Call of Duty mw2 ce mozda biti najbolji u mp, kao sto je netko gore napisao, ali u sp sumnjam. Konkurencije ima i nitko nije iskljucen iz goty-a. Moram se sloziti s kolegom za assassin's creed 2, uopce nece biti isti kao prvi dio iako je prvi dio bio zakon. Kao sto sam rekao ne moze se znati dok se ne dogodi, moze se samo nagađati.

Ponavljam "ne slazem se" ne "thumbs down" ;D

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
16 godina

Pa MW2 će bit sličniji MW1 nego AC2 AC1, btw. željno iščekujem obje igre.

Nadam se da će izać što prije demo.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

jesul izašli zahtjevi za modern warfare 2  Iznenađen----

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nisu....

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kad ce od prilike izać zahtjevi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
emće kaže...

kad ce od prilike izać zahtjevi.

Ako si mogao cod 5 budeš i ovo mogao.

Jel će bit kao u cod 5 kidanja ruku, nogu, glave sa mecima?

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
odjavljen

na dosadašnjim videima nije se vidjelo ništa od toga... meni svejedno. ako ima, ok, fora, ako nema, nema veze....

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
Sylar kaže...

Call of Duty mw2 ce mozda biti najbolji u mp, kao sto je netko gore napisao, ali u sp sumnjam.

S tim da covjek nije pretpostavio niti vas upitao koja ce biti najbolja single player igra godine. Koliko ja znam u Game of The Year kategorij se vaze sve od kvalitete grafike, single playera, multiplayera i mnogih drugih stavki. Tako da ako odlucimo nagadjati kroz par videa koje smo vidjeli i od jedne i od druge igre, te hype koji dize jedna a koji druga, za pretpostaviti je da ce Call of Duty MW 2 potuci ass creed . . . (Ass ne omalovazavam naprotiv uzivao sam u svakoj minuti provedenoj uz tu igru, i rado cu odigrati i drugi dio)

P.S. Call of Duty je uvjek imao napet, akcijski orjetiran SP tako da sumnjati. . .

Ali opet sve je to suplja prica dok ne probamo obje igre. . . Belji se

Strong ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

evo još sam par stvari dodao u stari post pa sam manje-više sve naveo i još se jedanput ispričavam lucky luke-u jednostavno ponekad nemogu kontrolirat sta pisem

16 godina
moderator
D3ViL kaže...
Sylar kaže...

Call of Duty mw2 ce mozda biti najbolji u mp, kao sto je netko gore napisao, ali u sp sumnjam.

S tim da covjek nije pretpostavio niti vas upitao koja ce biti najbolja single player igra godine. Koliko ja znam u Game of The Year kategorij se vaze sve od kvalitete grafike, single playera, multiplayera i mnogih drugih stavki. Tako da ako odlucimo nagadjati kroz par videa koje smo vidjeli i od jedne i od druge igre, te hype koji dize jedna a koji druga, za pretpostaviti je da ce Call of Duty MW 2 potuci ass creed . . . (Ass ne omalovazavam naprotiv uzivao sam u svakoj minuti provedenoj uz tu igru, i rado cu odigrati i drugi dio)

P.S. Call of Duty je uvjek imao napet, akcijski orjetiran SP tako da sumnjati. . .

Pa onda u codu imaju po meni najvise po pitanju gameplay,multiplayer,single,player ima dobar ako ne i najbolji.

A i grafika je odlicno optimizirana,nije crysis al rijetko koja igra je"crysis"(po grafici)

16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Sylar kaže...

Tocno, gleda se cijelokupni dojam igre. Ne mora znaciti ako igra nema mp ili nije bajan da nece biti igra godine. Tako da ta stavka je opcijonalna. Svakako da ce igra koja ima odlican mp ili je samo mp orijentirana pridonijeti ukupnom gledistu.

Napisao sam da sumnjam jer mw2 nije jedina igra koja se nalazi u konkurenciji za goty, kao takva sumnja je osnovana. Pored mw2 ima puno odlicnih igara i jos igara dolazi, tako da mw 2 nije sguran pobjednik.

Ok, ti mislis da ce potuci assassin's creed dok ja ne mislim tako. Obozavam oba serijala i bilo koji da dobije nagradu ja sretan ^^

Call of duty je imao solidan sp, ali uvijek je bio vise mp orijentiran. Ajmo nabaciti jednu usporedbu, moju i moje iskustvo. Svaki call of duty sp sam prosao jedanput, osim petice koja me nije zadrzala niti sat vremena. Poslije sp-a sam se odmah prebacivao na mp i nisam se vise nikada vracao. Zasto? Zato sto nema smisla prolaziti jos jednom, prica nije nista posebno, atmosfera je bolja na mp, mp je brzi, sp je linearan itd.

Dok assassin's creed sam prosao pricu i zatim sam isao ponovno i skupljao sve easter eggove i tako 3 puta. Nije to jedina igra Bioshock, mass effect sve su to igre koje sam prosao vise od jednom i sigurno cu ih i u buducnosti prolaziti. Gledaju ci na tu usporedbu mogu slobodno reci za cod mw2....sumnjam ;D

16 godina
neaktivan
Sylar kaže...
D3ViL kaže...
Sylar kaže...

Tocno, gleda se cijelokupni dojam igre. Ne mora znaciti ako igra nema mp ili nije bajan da nece biti igra godine. Tako da ta stavka je opcijonalna. Svakako da ce igra koja ima odlican mp ili je samo mp orijentirana pridonijeti ukupnom gledistu.

Napisao sam da sumnjam jer mw2 nije jedina igra koja se nalazi u konkurenciji za goty, kao takva sumnja je osnovana. Pored mw2 ima puno odlicnih igara i jos igara dolazi, tako da mw 2 nije sguran pobjednik.

Ok, ti mislis da ce potuci assassin's creed dok ja ne mislim tako. Obozavam oba serijala i bilo koji da dobije nagradu ja sretan ^^

Call of duty je imao solidan sp, ali uvijek je bio vise mp orijentiran. Ajmo nabaciti jednu usporedbu, moju i moje iskustvo. Svaki call of duty sp sam prosao jedanput, osim petice koja me nije zadrzala niti sat vremena. Poslije sp-a sam se odmah prebacivao na mp i nisam se vise nikada vracao. Zasto? Zato sto nema smisla prolaziti jos jednom, prica nije nista posebno, atmosfera je bolja na mp, mp je brzi, sp je linearan itd.

Dok assassin's creed sam prosao pricu i zatim sam isao ponovno i skupljao sve easter eggove i tako 3 puta. Nije to jedina igra Bioshock, mass effect sve su to igre koje sam prosao vise od jednom i sigurno cu ih i u buducnosti prolaziti. Gledaju ci na tu usporedbu mogu slobodno reci za cod mw2....sumnjam ;D

A gledaj, ako ćemo tako, onda je i Assassins Creed glupost, igra i nije toliko linearna, no misije su puno jednoličnije, uvijek isto, gradovo gotovo jednaki, zadatak, put do grada, prestao sam je igrati nakon 5. asasinacije mislim, COD ima kraću ali mnogo kvalitetniju kampanju od mnogo FPSova na temu rata, i smatram da si totalno u krivu kada kažeš da atmosfera nevalja.

No to je stvar ukusa a u takve rasprave ja nerado ulazim.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

A gledaj, ako ćemo tako, onda je i Assassins Creed glupost, igra i nije toliko linearna, no misije su puno jednoličnije, uvijek isto, gradovo gotovo jednaki, zadatak, put do grada, prestao sam je igrati nakon 5. asasinacije mislim, COD ima kraću ali mnogo kvalitetniju kampanju od mnogo FPSova na temu rata, i smatram da si totalno u krivu kada kažeš da atmosfera nevalja.

No to je stvar ukusa a u takve rasprave ja nerado ulazim.

Ja nisam rekao da je Call of duty glupost wtf!? Procitaj moj post, nemoj letit preko njega. Prica u Assassinu je briljantna i steta sto si odustao.

Ne volim niti ja ulaziti u diskusije o ukusima jer nema smisla i takva rasprava bi trajala beskonacno. No ponekada nije samo stvar ukusa ponekada se vrijeđa serijal i govori protiv njega u totalno negativno i ne respektabilnom smislu. (ne govorim da se to tu dogodilo, zato ne jumpajte odmah sa pisanjem replya ^^)

Pisac je htio reci da ponekada moram raspravljati jer me nacin na koji su neke poruke napisane i ton koji u njima vidim, jednostavno zahtjevaju reply :P

16 godina
neaktivan

opet krecemo u krive vode u raspravi prvo je bilo cod4 vs crysis sad mw2 vs ac2

razumijem kad se uspoređivaju igre istog žanra(cod 4-crysis)ali jednostavno nemožete uspoređivati FPS sa sandbox akcijom u stilu princa iz perzije

Tako da priče za GOTY ostavite u nekoj drugoj temi koja je povezana za to

Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Nadam se da ce biti vise Custom Classes-a, 5 je stvarno malo.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

to mi se nesviđa  Plač

16 godina
moderator

Nove slike:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mom frendu pod kraj ovog mjeseca dolazi mw2 radi testiranja,...

pa cu vam napisat mali review, ali jako maliSmijeh

3 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
extrem spammer kaže...

ne s***. javna beta nije najavljena i neće izać. a internu betu NE MOŽE dobit. demo bi se mogao pojavit krajem mjeseca.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
extrem spammer kaže...

ne s***. javna beta nije najavljena i neće izać. a internu betu NE MOŽE dobit. demo bi se mogao pojavit krajem mjeseca.

kao prvo nisam ja napisao da ce biti beta a nisam napisao niti da ce biti dostupna za javnost,

moj frend koji je iz SAD vec je kakvih 3 godine sluzbeni tester igara za infinity ward tako da, isto tako je dobio mjesec i pola prije od kada je izasao cod4

i sada zbog toga ja dobio 3 "ne slazem se" pa koliko vi imate godina mozda 5Viče strasno

16 godina
neaktivan
extrem spammer kaže...

ŽIVI BILI PA VIDJELI

16 godina
protjeran
extrem spammer kaže...

Ajde pitaj ga ako moze nabaviti Source kod od id tech 5 ili jos bolje Cryengine 3.

4 tjedna i već 1 i pol zvjezdica :D
16 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...
extrem spammer kaže...

Ajde pitaj ga ako moze nabaviti Source kod od id tech 5 ili jos bolje Cryengine 3.

cemo taj sarkazam,

ustvari ja sam mod na jednom underground forumu koliko sam vidio par od vas zna koji je to, tamo ce biti review i ostalo,

i u stvari ne bi znao sta mi je bilo da sam isao postat i mislio ajde ljudi toliko iscekuju mw2 pa im malo za dusu dam ali izgleda sam sam se zahebo i jos uvijek 90% dijece do 5 godina

16 godina
odjavljen
extrem spammer kaže...

kao prvo nisam ja napisao da ce biti beta a nisam napisao niti da ce biti dostupna za javnost,

moj frend koji je iz SAD vec je kakvih 3 godine sluzbeni tester igara za infinity ward tako da, isto tako je dobio mjesec i pola prije od kada je izasao cod4

i sada zbog toga ja dobio 3 "ne slazem se" pa koliko vi imate godina mozda 5Viče strasno

ponavljam - ne s***. u nicku ti piše da nema svrhe raspravljat sa tobom.

16 godina
protjeran
extrem spammer kaže...
fabijan654321 kaže...
extrem spammer kaže...

cemo taj sarkazam,

ustvari ja sam mod na jednom underground forumu koliko sam vidio par od vas zna koji je to, tamo ce biti review i ostalo,

i u stvari ne bi znao sta mi je bilo da sam isao postat i mislio ajde ljudi toliko iscekuju mw2 pa im malo za dusu dam ali izgleda sam sam se zahebo i jos uvijek 90% dijece do 5 godina

Gle:

Stvar je u tome što on NEMOZE dobiti nikakvu demo ili betu. On nije nikakav sponzor niti bilo šta da bi dobio povlasticu da dobije betu. Nema teorije da je dobije. Neznam da li čak veliki sponzori dobiju betu na testiranje.   I tu je kraj priče, IW je objavio da nece biti javnog testiranja i on NEMOZE dobiti na nikakav legalan način da testira MW2. To ti odi trubi na neki drugi forum, al ovdje nama nemoj.

4 tjedna i već 1 i pol zvjezdica :D
16 godina
neaktivan

evo moram da se ponavljam zbog maloumnih ljudi koji ne znaju procitat post do kraja,

JA NIGDJE NISAM NAVEO DA CE BITI JAVNOG TESTIRANJA I OPET NIGDJE NISAM NAVEO DA JE TO BETA

i jos sam napisao da je on sluzbeni tester,,,

2 3 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice