Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.191.411
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
moderator
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
crowap kaže...

Posotoji mogucnost izbacivanja bete multiplayer,ali samo za konzole...Nazalost..

Gdje si ti to pročitao????Daj link....kolko ja znam odlučili su ne izdati javnu betu,

jer kako kažu pre blizu je izlazak finalne verzije.

16 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

kao što je stoput rečeno igra če biti zakon fenomenalan sp,mp sve živo i neživo ali svakog nešto brine

ja sam početku imao puno sumnji u igrinu kvalitetu ali nakon pokazanog jednostavno nemam riječi koliko dobro izgleda a sad me brine nešto novo

Potvrđena su oružja za sp a tu se nalaze ARMSEL STRIKER i AA-12 u novom mp videu možeti vidjeti u jednom trenutku AA-12

E sad svi vi lijepo znate kakva su to oruzja(automatske sačmarice sa minimum izbačaja tj.recoila)pa sad stvarno treba se zamisliti kako če to izbalansirat

STA me gledas kad mi NEDAS
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mRvac kaže...

kao što je stoput rečeno igra če biti zakon fenomenalan sp,mp sve živo i neživo ali svakog nešto brine

ja sam početku imao puno sumnji u igrinu kvalitetu ali nakon pokazanog jednostavno nemam riječi koliko dobro izgleda a sad me brine nešto novo

Potvrđena su oružja za sp a tu se nalaze ARMSEL STRIKER i AA-12 u novom mp videu možeti vidjeti u jednom trenutku AA-12

E sad svi vi lijepo znate kakva su to oruzja(automatske sačmarice sa minimum izbačaja tj.recoila)pa sad stvarno treba se zamisliti kako če to izbalansirat

Raspašoj. Ta oružja su gora do flechette "flak" cannona iz UT-a. još ako su realno napravljena, svi noobovi će objeručke prihvatit AA-12 i Strikera. Katastrofa.

, automatska sačmarica iz pakla. Ispaljuje 300 punjenja u minuti (M4 naprimjer ispaljuje 700-950 u minuti), u bubnju ima 20 ili 32 punjenja koja će napravit gadnu štetu (moguće je stavit razne tipove municije - od običih punjenja do eksplozivnih koja eksplodiraju na pola puta do mete pa do projektila. Malo više o toj stvarčici koju ne želite da netko uperi u vas na serveru...

Strikera ne treba predstavljati. Dovoljno je reć da je zabranjen (ili je bio zabranjen, ne sjećam se) u SAD-u. Tolko o njemu Smijeh

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
protjeran
djdomi kaže...

ja ne mogu zamislit fps na konzolama, kak ću pošteno naciljat??? uzmem miš u ruke lijepo namjestim i kill.

ma nije ti tesko uopce da vidis kako ja killzone igram...isto tako frend nemoze smislit da igra na mom mise jer mu je prebrz jer se nije navikao tako da nemoj govorit da se neda posteno naciljat pa nije sony glup da nezna dovoljno precizne gljivice napravit na njihovim kontrolerima...kad se malo naucis igras bez problema...

:D be happy i da treba delat
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

ja ne mogu zamislit fps na konzolama, kak ću pošteno naciljat??? uzmem miš u ruke lijepo namjestim i kill.

Naš kaj, jednom sam bio zagrišeni PC igrač, nisam mogao smisliti konzole. Ali nekako odlučio sam kupiti xbox360.

Igrao sam sve osim FPS-ova, ali kada je došao BF 1943 isprobao sam ga i bio sam začuđen kako je lako naviknuti se na kontroler.

Sve si razmišljam da i MW2 kupim za xbox. Znam da je MW i COD:WAW bilo puno bolje igrati na konzoli nego na PC.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
djdomi kaže...

ma nije ti tesko uopce da vidis kako ja killzone igram...isto tako frend nemoze smislit da igra na mom mise jer mu je prebrz jer se nije navikao tako da nemoj govorit da se neda posteno naciljat pa nije sony glup da nezna dovoljno precizne gljivice napravit na njihovim kontrolerima...kad se malo naucis igras bez problema...

zanimiljivo nisam znao da je dosta lako ali ako hočeš si možda i miš možeš pripkočat ili sam u krivu?

17 godina
neaktivan
Možeš si prikopčati miš ali nezgodno je, presporo miš reagira.
16 godina
neaktivan

Ovo super izgleda, ocekujem bar 100 rankova, jer se brzo došlo do 55 na četvorci :D

What the deuce?!

3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Vidiš moja su iskustva (xbox i ps3) potpuno drugačija, toliko mi je spora reakcija kontrolera, posebno onog sranja za ps3 da mi u potpunosti ubije svaki užitak. Mislim da se FPS-ovi ipak najbolje igraju na PC-u, za RPG-ove ovisi o kompleksnosti a TPS-ovi su mi puno bolji na konzolama.

Apsolutno je točno da je sporije na xboxu u odnosu na PC, ali ja sam govorio o sporosti reakcije miša na konzoli.

Na konzoli se svaki FPS igra sporije, kako tebi tako i ostalima. To je jasno.

2 0 hvala 0
16 godina
moderator

Evo analize mp videa.

Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

ja se kladim da je Bog Mojsiju na brdu Sinaj pokazao sliku mw2 Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mRvac kaže...

oš se samnom kladit

16 godina
neaktivan
mRvac kaže...

XD ja CRKO od smijeha kad sam to procitao!!!!!!!! xD

17 godina
mRvac kaže...

Moguće, a na njoj jedan noob kao ti i rekao mu:   "Evo ti još dva pravila pored ovih deset: Nema GL i LS u CoD4" "Idi i propovijedaj pravila noobovima."

Cool

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
mRvac kaže...

Moguće, a na njoj jedan noob kao ti i rekao mu:   "Evo ti još dva pravila pored ovih deset: Nema GL i LS u CoD4" "Idi i propovijedaj pravila noobovima."

Cool

xD da ali nisam se sjetio mu to reći već je mrdnuo od uzbuđenja

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lijepo je ovo kad ga rani pa ostanu kapljice, dobar detalj, a ne kao u prijašnjim verzijama ko da je neko prolio tintu po stolu, a ne da ga je ranilo.

Been there done that
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

modernwarfare2.infinityward.com/  Osmijeh

Punisher
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cile kaže...

kasniš debelo

17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Lijepo je ovo kad ga rani pa ostanu kapljice, dobar detalj, a ne kao u prijašnjim verzijama ko da je neko prolio tintu po stolu, a ne da ga je ranilo.

Da, prilično zanimljivo izgleda ovako po novome. Sve one crvene kapljice po ekranu. Samo nekako mi izgleda da ih u nekim trenucima ima malo previše, pa se slabo vidi okolina, no vjerojatno ćemo se na to naviknuti s vremenom.

www.prisonbreaker.bloger.hr // http://byivica.wordpress.com
16 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...
ma šta vi pričate pa nemožete iz dvije mape zaključiti da je igra pre šarena

Ma glume nesto izgleda da oni oceju da igra bude crno-bijela

16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
mRvac kaže...

Raspašoj. Ta oružja su gora do flechette "flak" cannona iz UT-a. još ako su realno napravljena, svi noobovi će objeručke prihvatit AA-12 i Strikera. Katastrofa.

, automatska sačmarica iz pakla. Ispaljuje 300 punjenja u minuti (M4 naprimjer ispaljuje 700-950 u minuti), u bubnju ima 20 ili 32 punjenja koja će napravit gadnu štetu (moguće je stavit razne tipove municije - od običih punjenja do eksplozivnih koja eksplodiraju na pola puta do mete pa do projektila. Malo više o toj stvarčici koju ne želite da netko uperi u vas na serveru...

Strikera ne treba predstavljati. Dovoljno je reć da je zabranjen (ili je bio zabranjen, ne sjećam se) u SAD-u. Tolko o njemu Smijeh

Što nije taj AA-12 bio i u Far Cry-u 2

Malo kasnim ali...

EVERYBODY LIES
16 godina

Ono sto od ovog nastavka ocekujem je:

1.Puno akcije

2.Pravu ratnu atmosferu

3.Poneku stealth misiju.

4.Odlicni zvuk i glazbu.

5.Zanimljivu pricu

6.Zarazan Multiplayer

Ako se navedene stvari ostvare ovo ce mi biti najbolja igra svih vremena!

Batman je zakon!
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta malo zamrla tema a? Ajd da je vratimo među žive ;) ovdje je update novih oružja, naziva timova i mp modova

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ha čuj, zamrzla tema jer nema nikakvih konkretnih vijesti.

I ja baš malo gledam po stranicama koje imaju veze sa MW2, ali nigdje nikakvih novosti.

http://byivica.wordpress.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Poludit cu vise cekajući MW2. Premda nisam veliki ljubitelj COD serijala, svaki sam presao dio, (svih 5 djelova, cod1, cod1 uo, cod2, cod4, cod5, svaki dosta iskustva u mp), ovaj dio jedva cekam. Za MP se nadam "rasirenim" mapama, na kojima ne letaju bombe, a za sp   mislim da netreba nista spominjati, ima sada dobru priliku da bude najbolji FPS ikada. Ako mi se uslis zelja sa mapama u mw2.... Ajme meni!

Počivali u miru Price, Gaz, Grigs :D Počivali u miru Price, Gaz, Grigs :D
4 tjedna i već 1 i pol zvjezdica :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 19:42 (fabijan654321).

1 0 hvala 0
16 godina

Igra ima velike sanse da dobije GOTY.Nema bas prejake konkurencije...Assasin's 2 mi je previse slican prvom dijelu i najvaznije/tuznije je da nema nekih velikih inovacija.

Po Shiftu sada vec svi pljuju mozda bude dobra igra ali nemoguce dobra kao MW:2.

L4D2 nema sanse apsolutne jer (opet)ima premalo inovacija,par oruzja,pokreta i nista vise.

I to je to...MW:2 je 95%-tni dobitnik GOTY-ja.

Batman je zakon!
Moj PC  
4 5 hvala 0
16 godina

cemu taj thumb down?!

damn!ajde vi mi recite tko ce dobiti GOTY-ja pa cu vam ja zakucati koji thumb down!

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Igra ima velike sanse da dobije GOTY.Nema bas prejake konkurencije...Assasin's 2 mi je previse slican prvom dijelu i najvaznije/tuznije je da nema nekih velikih inovacija.

Po Shiftu sada vec svi pljuju mozda bude dobra igra ali nemoguce dobra kao MW:2.

L4D2 nema sanse apsolutne jer (opet)ima premalo inovacija,par oruzja,pokreta i nista vise.

moram ti ovo reći ti si bolesna osoba ili si spavao cijelo lijeto otkad se pojavio prvi pravi video o ac2

Pogledaj par videa o assassins creed 2 i lupat ćeš se po glavi i shvatit što si napisao

Assassins creed 2 je SASVIM RAZLIČIT OD PRVOG DIJELA:Ubačeni su sistem trgovanja,oko 20 načina ubijanja mete,30 novih oružja,double blade,mogućnost krađe,trovanja odvraćanja pažnje na način bacanja novca u publiku te potpuno sklapanje u bilo koje ljude ne samo u svećenike kao u ac1,unajmljivanje prostitutki,plaćenika i lopova,istraživanje katakombi crkava i traženja blaga,MOGUĆNOST LETENJA DA VINCIJEVOM mašinom,NEMA MONOTONIJE,postoje toliko načina kako ubiti metu i preći misiju,izmjena dana i noći,postoji toliko različitosti i temelja za zabavu i još mnogo toga da jednostavno te nemogu shvatit

i da moze se plivat,bacat dimne bombe,borit samo šakama itd. itd. itd.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 21:50 (mRvac).
16 godina
mRvac kaže...
luckyluke kaže...

moram ti ovo reći ti si bolesna osoba ili si spavao cijelo lijeto otkad se pojavio prvi pravi video o ac2

Pogledaj par videa o assassins creed 2 i lupat ćeš se po glavi i shvatit što si napisao

Assassins creed 2 je SASVIM RAZLIČIT OD PRVOG DIJELA:Ubačeni su sistem trgovanja,oko 20 načina ubijanja mete,30 novih oružja,double blade,mogućnost krađe,trovanja odvraćanja pažnje na način bacanja novca u publiku te potpuno sklapanje u bilo koje ljude ne samo u svećenike kao u ac1,unajmljivanje prostitutki,plaćenika i lopova,istraživanje katakombi crkava i traženja blaga,MOGUĆNOST LETENJA DA VINCIJEVOM mašinom,NEMA MONOTONIJE,postoje toliko načina kako ubiti metu i preći misiju,postoji toliko različitosti i temelja za zabavu i još mnogo toga

Lijepo si sada zaradio prijavu...

OT:i zbog svega toga mislis da ce dobiti GOTY?Neodlučan

Batman je zakon!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice