pozor! ne idite na mw2 forum, srušio se. ma tj mw2 nikad neće biti popularan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo što su sa 247MW2 potvrdili u analizi ovog videa koju još uvijek rade:
- Double attachments; Silencer and Red Dot Sights on one weapon
- Throwing Knifes; Yes, you can throw knifes (end of the video).
- Killstreak AIRDROP; We're not sure what this is exactly
- Killstreak PREDATOR MISSILE; Unmanned air drone that shoots a guided missile
- New gametype; Flag Runner - Capture the Flag
- New factions; Red Hand Icon, Brazilian gangs?
Znači, mogu se kombinirati silencer i red dot (o tome se već govorilo), mogu se bacati noževi, za AIRDROP još ni oni ne znaju što je to, a PREDATOR MISSILE je "bespilotna letjelica koja ispaljuje navođeni projektil".
I ovo izgleda nije bio Domination, nego novi Flag Runner mod, koji je, doduše, vrlo sličan Dominationu, pa mi nije jasno čemo to, no oni to valjda znaju bolje od mene.
I eto još kao zadnju analizu koju su zasada dali je nova skupina. U CoD4 smo imali marince i talibance, a evo sad imamo nešto novo, oni pretpostavljaju da je to neka vrsta Brazilskih gangstera.
ne pricaj gluposti šta bi ti rađe da su mape ko shipment i wet work di je nadespamming fest
tebi i da daju tetris u ruke ne bi skuzio opce misli bi da igras cod,
nemas blage veze o cemu sam pricao zato bolje suti
cim veca mapa, cim vise etazi tim ce biti dosadnije jer nece biti toliko bliske borbe ( jos i tome se doda ako je veca mapa da je dosta ne realno zbog toga sto neki debilcici igraju na low i na 800x600 pa te vidie iz jednog do drugog kraja mape dok normalni igra kako treba i ne vide 10 m od sebe )a jos i tome KAMPERA ko u prici, ja vjeruje da to svima smeta tako da, nisam ja mislio nista lose ustavir onaj tko je igrao css na povecim mapa zna sta pricam
svijetline
Dobar je video skroz, al opet cu vrlo malo igrati TDM i ostale modovo jer že bombe letjeti na sve strane - zato s&d će rullat.
BTW, Mape nisu mnogo veće od onih cod4, nevidim problem. Ona zadnja mapa, nije to ništa veliko, kao de_dust u cs.
prešareno
prešareno
prešareno
bojim se da se cod počeo gubiti, bit će zabavno, ali previše arkadno
ste vidili jučer u 23h bilo oko 300 viewsa a sad preko 200 tisuća.
@banana_split dakle ja bi trebo igrat igre na high iako imam slab pb? alooo, nemaju svi dobar pc i zato ti ne treba smetat mala rezolucija.
a oni što imaju jak pc, stavit će normalno na najjače.
mw2 sad izgleda kao jedna debela,masna,sočna,ukusna,zabavna,akcijski nabijena,balansirana arkadetina koju jednostavno moraš isprobat
kome nije po volji jer želi realnost nek igra opf2 koji izlazi prije mw2(armu2 ne preporučam igra je jednostavno masakrirana bugovima od grafičkih do AI čak i sa najnovijim patchom 1.3)
Odite na https://www.youtube.com/watch?v=V4PMRFkx07g i pogledajte pod related videos
cim veca mapa, cim vise etazi tim ce biti dosadnije jer nece biti toliko bliske borbe ( jos i tome se doda ako je veca mapa da je dosta ne realno zbog toga sto neki debilcici igraju na low i na 800x600 pa te vidie iz jednog do drugog kraja mape dok normalni igra kako treba i ne vide 10 m od sebe )a jos i tome KAMPERA ko u prici, ja vjeruje da to svima smeta tako da, nisam ja mislio nista lose ustavir onaj tko je igrao css na povecim mapa zna sta pricam
Dečec u ratu se ne gađaju baš iz blizine, rijetko, a najviše iz daljine i ne trče svi ko u cod-u naprijed nego u pravom ratu "kampaju". Zato nemoj s****, velike mape bi baš dodale dobar dojam realnosti i arkade, a i živcira me na nekim mapama ona kiša granata na početku, to meni izgleda ovako bacim bombu pa ako po SREĆI dolet neki vojnik dobit ću kill, možda čak i dva. I neznam zašto pre svijetlo, i šareno, pa kaj očete da izgleda ko fallout. pa nebre se nonstop ratovati po noći i lošm vremenu, mora se malo i po ljepim sunčanim danu. Ma igra če biti mrak, a kome se ne sviđa nek ide igrati simse ili tetris, a i nemožeš iz par videa zaključiti kakva če biti igra.
Dečec u ratu se ne gađaju baš iz blizine, rijetko, a najviše iz daljine i ne trče svi ko u cod-u naprijed nego u pravom ratu "kampaju". Zato nemoj s****, velike mape bi baš dodale dobar dojam realnosti i arkade, a i živcira me na nekim mapama ona kiša granata na početku, to meni izgleda ovako bacim bombu pa ako po SREĆI dolet neki vojnik dobit ću kill, možda čak i dva. I neznam zašto pre svijetlo, i šareno, pa kaj očete da izgleda ko fallout. pa nebre se nonstop ratovati po noći i lošm vremenu, mora se malo i po ljepim sunčanim danu. Ma igra če biti mrak, a kome se ne sviđa nek ide igrati simse ili tetris, a i nemožeš iz par videa zaključiti kakva če biti igra.
Ovo je najpametniji post u cjeloj temi.
budemo vidjeli tamo 4 mj druge godine koji ce ih igrati cod4 a koliko mw2,
1. ako tako volis onda igraj armu ili pak sada novi OFP: DR
2. ti si sigurno neki teski kamper, sigurno imas 1 klasnu kamp prikolicu i dozvole za kampanje po cijelom svijetu
3. ako te toliko arkada cuka igraj pod 1.
4. zar to nije realnost ili pak po tebi arkadno, znaci u ratu nema srece, ok
5. ne zelimo da izgleda ko fallout nego da ima isto atmosferu ko cod4 a ne da bude monotona
6. naravno da ne moze, ali kada dodas lijepom vremenu otvorenu mapu na vise etaza i svijetlim teksturama dode da rade ides spavat nego igrat
Dečko ako ti imaš pojma kaj pišeš, ja sam samo komentirao zato što se reko da nije realno kad su velike mape, a bio si u krivu. I arma je po tome bolje realna jer se gađa iz daleka. A cod je arkada i zato je tako popularna to ti jje već neko ovdje napisao, i možeš se pomiriti s time.
Još samo savjet ne moraš se uvrijediti odma kad ti neko kaže istinu, mislim da nisi u pravu, te to što mi govoriš da sam kamper me uopče nije pogodilo to su ta tvoja dječja posla jer ja igram kak ja oću,a i nisam kamper. I nema logike u riječi da napravi istu atmosferu ko u cod4, pa da je tako radio iw pa svi bi dobili otkaz jer su napravili isti cod4, samo malo drugačije mape.
Dečko ako ti imaš pojma kaj pišeš, ja sam samo komentirao zato što se reko da nije realno kad su velike mape, a bio si u krivu. I arma je po tome bolje realna jer se gađa iz daleka. A cod je arkada i zato je tako popularna to ti jje već neko ovdje napisao, i možeš se pomiriti s time.
Još samo savjet ne moraš se uvrijediti odma kad ti neko kaže istinu, mislim da nisi u pravu, te to što mi govoriš da sam kamper me uopče nije pogodilo to su ta tvoja dječja posla jer ja igram kak ja oću,a i nisam kamper. I nema logike u riječi da napravi istu atmosferu ko u cod4, pa da je tako radio iw pa svi bi dobili otkaz jer su napravili isti cod4, samo malo drugačije mape.
i ona ti meni govoris da nemam pojma sta pisem,
ti si se opce izgubio u prostoru i vremenu i jos tome usvrtavas u isti kos simulaciji fps i mp fps, strasno ali nema veze budemo vidjeli tko ima pravo tamo oko 4 mj, sigurno ces jos nabacivat drkicu na cod4 isto tako nema veze bitno da se sada pravis pamet ali opet tako nema veze,,,
prešareno
prešareno
prešareno
bojim se da se cod počeo gubiti, bit će zabavno, ali previše arkadno
Doxy tebi v glavi je prešareno i bojim se da si se ti poceo gubiti a ne cod,
a to da je arkadno to nije nist novo pa jbt nije cod simulacija.(bez zamjerke)
Ljudi budite bez brige,IW valjda zna sto radi.
Mi svi mislimo ako bude mnogo novosti da ce igra ispasti losa,poznavajuci IW,CoD:MW2 ce biti odlicna igra.
Negdje sam vec napomenuo da IW nece izbaciti finalnu verziju ako igra ne bude usavrsena i izbalansirana do temelja.Tako da nemate brige
Sto se tice zivljih boja meni dobro sjeda.COD4 nije imao takve zive boje zbog teritorija na kojemu se igrao.
Puno je misija bilo po noci pa boje ne dolaze do izrazaja.
Arapske mape su vecinom zute od pijeska.
A one u Chernobylu su blijede.
COD6 se seli na druga bojista...Recimo Brazil koji je prepun boja i bilo bi debilno da uniste te prirodne boje.
BTW ako volite te tmurne boje bit ce misija i za vas,sudeci po onoj Demo E3 misiji.
hmm boje pa mape ce biti svugdje po svijetu to ti i na interviewu kaže robert bowling znaći bit će malo pustinje,malo ria,malo snijega,malo čokolade,malo banana
Bas me zanima ko ce biti bolji.
BF BC 2 vs CoD MW 2 vs OF 2
To me zivo zanima.
Samo se nadam da bumo mogli imati puno sati vrhunske zabave.
nadam se da ce modern warfare 2 biti odlican bar je po videima odlican a malo mi je ovaj zadnji mp video nekako .... jbte taj koji igra ispred njega jedan sa riot shieldom a ovaj od njega 5 metara i kak ga ovaj moze stitit i taj koji igra roka sve a ovi njemu nis jedino ga pred kraj bazukom ovaj malo
Ocu li moci pokrenit mw(1) na ovu moju konfu?
A moći će se ja mislim, ali na minimumu
izgledaju mi sve te mogućnosti zanimljivo ali kao što su neki rekli, prearkadno je ali ipak vidit cemo
isto tako kad sam vidio trailer za cod 4, nikako mi nije odgovarao, a kad sam ga zaigrao ostao sam jako iznenađen, u dobrom smislu, pa se nadam da će i sada i biti takav slučaj iako mi se sviđaju svi traileri
i ona ti meni govoris da nemam pojma sta pisem,
ti si se opce izgubio u prostoru i vremenu i jos tome usvrtavas u isti kos simulaciji fps i mp fps, strasno ali nema veze budemo vidjeli tko ima pravo tamo oko 4 mj, sigurno ces jos nabacivat drkicu na cod4 isto tako nema veze bitno da se sada pravis pamet ali opet tako nema veze,,,
budemo vidjeli tamo 4 mj druge godine koji ce ih igrati cod4 a koliko mw2,
1. ako tako volis onda igraj armu ili pak sada novi OFP: DR
2. ti si sigurno neki teski kamper, sigurno imas 1 klasnu kamp prikolicu i dozvole za kampanje po cijelom svijetu
3. ako te toliko arkada cuka igraj pod 1.
4. zar to nije realnost ili pak po tebi arkadno, znaci u ratu nema srece, ok
5. ne zelimo da izgleda ko fallout nego da ima isto atmosferu ko cod4 a ne da bude monotona
6. naravno da ne moze, ali kada dodas lijepom vremenu otvorenu mapu na vise etaza i svijetlim teksturama dode da rade ides spavat nego igrat
Ja mislim da ti malo preozbiljno shvaćaš ovu igru.Smiri se.
Back on topic:
Meni ona mapa u Brazilu izgleda odlično,kao i borba u brazilskim favelama u singleplayeru.Sudeći po svemu što sam do sada vidio,meni je to igra godine.
jedva cekam novi cod.....cujem da ce biti moguce upravljanje sa dva oruzja....jeda cekam to isprobat.......:)
U svakom gameplay videu mene jedna stvar razočara, prvo ono sa Soapom, njih dvoje sami pokolju cijelu bazu, nakraju pobignu i nikome ništa, ni ogrebotine, sve dobro
Sada u MP, njih dvoje sami idu, jedan nosi štit drugi puca i pobiju desetak neprijatelja, a ovaj pri kraju pištoljem propuca drugi štit.
Prikazuju previše akcije a premalo teamworka, što mi nije drago.
Znam da je COD arkada, ali što je previše, previše je.
U svakom gameplay videu mene jedna stvar razočara, prvo ono sa Soapom, njih dvoje sami pokolju cijelu bazu, nakraju pobignu i nikome ništa, ni ogrebotine, sve dobro
Sada u MP, njih dvoje sami idu, jedan nosi štit drugi puca i pobiju desetak neprijatelja, a ovaj pri kraju pištoljem propuca drugi štit.
Prikazuju previše akcije a premalo teamworka, što mi nije drago.
Znam da je COD arkada, ali što je previše, previše je.
Simpaticno mi je citati kako ljudi piskaraju kao da su igrali betu pa ono imaju iskustva s tim koliko je igra arkadna ili ne, za riot shield kulturno bacis covjeku flash pod noge i on automatski spusta stit, sto tebi omogucava da ga satres (citajte malo oficijalne stranice)
Velike mape su uvjek dobrodosle, jer omogucavaju vece manevarske i takticke mogucnosti pri gameplayu, a ukoliko se osvrnemo na prethodna IW izdanja mozete vidjeti da ljudi jednostavno naprave kompromis dizajnirajuci male/srednje/velike mape.
Sve u svemu traileri ukazuju na mnostvo novih mogucnosti u MW 2 sto ce bitno produziti vijek igranja i zabeve sa multy, jer cemo imati vise challenga koje ce biti teze ostvariti, vise taktickih mogucnosti s novim perkovima, i mogucnosti kombiniranja kill streak nagrada.
D3V!L: ljepo pjevaš na TeamSpeaku.
OT: MP je ma kolko se ono činilo prenatrpano biti odlično izbalansiran. Kada smo u cod2 na trailera vidili novi healnig sistem svi su to ocjenili kao propast, pa je na kraju odlično ispalo i revolucjoniziralo žanr.
Halo ljudi, to radi IW a ne neki Treyarch.
Posotoji mogucnost izbacivanja bete multiplayer,ali samo za konzole...Nazalost..
Posotoji mogucnost izbacivanja bete multiplayer,ali samo za konzole...Nazalost..
WTF?!!?!??!?!?!?MW 2 JE FPS!!!!!!Mrzim fpsove na konzolama to su budalastine ako ce to biti istina pc ce biti zaheban do maximuma sto se tice gaming svijeta
ja ne mogu zamislit fps na konzolama, kak ću pošteno naciljat??? uzmem miš u ruke lijepo namjestim i kill.