Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.192.361
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

Ma single player igre nisu nesto cod serijal ima odlican multyplayer i to mi je iskreno najvaznije ako zelite razarat ides crysis igrat il Prototype.

Martydoom opet taj park ........ nista igrat ce se promod ko i u cetvorci

Stvarno bi bilo glupo da mos unistit zgradu il rpobit zid da bi mogo gledat na spawn drugog tima.

Da te kalas ubije kroz 3 zida sumnjam da ce al kroz 1-2 moze jos pogotov ako je HC

Mislim da ogromne promjene nisu ni potrebne jer je igra poprilicno dobra.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
Kenan kaže...

Ma single player igre nisu nesto cod serijal ima odlican multyplayer i to mi je iskreno najvaznije ako zelite razarat ides crysis igrat il Prototype.

Martydoom opet taj park ........ nista igrat ce se promod ko i u cetvorci

Stvarno bi bilo glupo da mos unistit zgradu il rpobit zid da bi mogo gledat na spawn drugog tima.

Da te kalas ubije kroz 3 zida sumnjam da ce al kroz 1-2 moze jos pogotov ako je HC

Mislim da ogromne promjene nisu ni potrebne jer je igra poprilicno dobra.

bit ce promjenjen, vise nece biit noobovski,,

"This has been confirmed by Robert Bowling on the E3 2009. He confirmed they've been perfecting perks like the "n00bish" Martyrdom"

16 godina
neaktivan

ajd da vidimo i to 

sad sam jutros poceo opet sp cod 4 prolazit i sad sam bas zavrsio act 1 i svaki put mi je predobro

osim sto znam pricu ali ipak akcija ostaje

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vidjet ćemo baš me zanima kako će igra ispast ipak je daleko ja sam samo predložio da bi možda bilo malo bolje da je nešto više toga uništivo npr.bačve(ne one explozivne)da ne pružaju savršen zaklon a nisam mislio na rušenje zidova ili cijelih katnica

a ja ovo ne razumijem kako nekim može biti stalo samo do multiplayera u CoD serijalu mislim multi je odlican ali kao što sam već nekoliko puta rekao meni je važniji singlplayer jer upravo zbog toga jer svi žele samo multi u mw2 igra će možda biti kraćija od prvog mw

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A jel to Call of Duty Modern Warfare 2 ili Future Warfare?Meni su frendovi rekli da će se igra zvati Future Warfare.......

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

A jel to Call of Duty Modern Warfare 2 ili Future Warfare?Meni su frendovi rekli da će se igra zvati Future Warfare.......

tko ti je to reko ti se to sprdaš ili?

16 godina
neaktivan

pričamo mi o COD-u i spomenemo COD:MW2 a oni kažu Future Warfare,ja Modern Warfare 2,oni Future Warfare,Ja Modern Warfare 2 i tako dalje......

Ali stvarno nesprdam se.....

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

reci frendovima da pojma nemaju

jako volim dejana s bug foruma.
16 godina
neaktivan
mario09894345 kaže...

reci frendovima da pojma nemaju

I hoću...Ajjjooooojjj kako ću ih sad zezaaatSmijeh

Punk's not dead!!!!
16 godina
protjeran
mRvac kaže...

vidjet ćemo baš me zanima kako će igra ispast ipak je daleko ja sam samo predložio da bi možda bilo malo bolje da je nešto više toga uništivo npr.bačve(ne one explozivne)da ne pružaju savršen zaklon a nisam mislio na rušenje zidova ili cijelih katnica

a ja ovo ne razumijem kako nekim može biti stalo samo do multiplayera u CoD serijalu mislim multi je odlican ali kao što sam već nekoliko puta rekao meni je važniji singlplayer jer upravo zbog toga jer svi žele samo multi u mw2 igra će možda biti kraćija od prvog mw

Slažem se s tobom da bi mogli dodat još malo destruktivnog okoliša.Što se tiče singleplayer dijela i relističnosti tu će kod CoD zauvijek biti zapamćen jer je uvijek imao neku priču koja nije tako besmislena (pogotovo CoD 2) a realističnost mi je jako dobra jer nije kao u neki igrama da kad pogodiš lika on se samo trzne nego bas kao da je pogođen šepa.

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "jump
16 godina
neaktivan

SS-ovi su perverzija... jedva cekam

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Abomb kaže...

SS-ovi su perverzija... jedva cekam

Misliš čista perverzija.....Cool

Punk's not dead!!!!
16 godina
neaktivan

a dobro ne bas čista... da su gologuzi po snjegu onda bi bila čista a ovako....Nevinašce

16 godina
neaktivan

možda netko zna kad će izaći multiplayer beta kao što je to bilo sa CoD WaW gledao sam na hcl i još ništa oko toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

sto bi to znacilo da martyrdom nece vise biti n00bovski perk?moze netko objasnit?

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

sto bi to znacilo da martyrdom nece vise biti n00bovski perk?moze netko objasnit?

Možda da kad netko umre opali flashbang ili stun granade umisto fraga, isto bi bilo n00bovski ali ne toliko.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer.
16 godina
neaktivan

Edit:

Dupli post, sry modovi

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 16:59 (thuglife).
16 godina
protjeran

To če bit najbolji fps dosad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cherina15 kaže...

To če bit najbolji fps dosad.

Bez sumnje.Smijeh

Batman je zakon!
17 godina
neaktivan

U MW2 u multiplayeru neće biti vozila.

Opširnije ovdje.

Po meni je to dobro, a i donekle očekivano.

Najnovije vijesti iz svijeta filmske industrije: http://twitter.com/filmanje
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Prison Breaker kaže...

U MW2 u multiplayeru neće biti vozila.

Opširnije ovdje.

Po meni je to dobro, a i donekle očekivano.

Bilo bi zaista glupo da stave vozila u multi.Time bi ubili igrivost te time cijelu zabavu igranja.Sjetite se samo CoD:WaW-a kad je netko na mapu sjeo u tenka i nije se micao iz njega.Sva sreca,Infinity Ward ima mozga za razliku od Treyarchovca

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan

bit ce svasta jedva cekam igru i dobro da nema vozila koliko me puta gamad tenkovska iz CoD WaW poubijala zato sam i prestao igrat cijelo vrijeme jedan isti tip u tenku i na kraju ima 50 killova i 9 deatha

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Bilo bi zaista glupo da stave vozila u multi.Time bi ubili igrivost te time cijelu zabavu igranja.Sjetite se samo CoD:WaW-a kad je netko na mapu sjeo u tenka i nije se micao iz njega.Sva sreca,Infinity Ward ima mozga za razliku od Treyarchovca

Ovo je totalna glupost stari.

To što neke curice ne znaju napasti vozilo nego se prave mutavi i trče okolo umjesto da ga unište nije ničiji problem nego samo njihov.

Meni osobno vozila daju ono nešto igri, daju veću raznolikost i više toga na što moraš paziti. Doduše zato više volim BF serijal.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
luckyluke kaže...

Ovo je totalna glupost stari.

To što neke curice ne znaju napasti vozilo nego se prave mutavi i trče okolo umjesto da ga unište nije ničiji problem nego samo njihov.

Meni osobno vozila daju ono nešto igri, daju veću raznolikost i više toga na što moraš paziti. Doduše zato više volim BF serijal.

istina ali ja sam pokusavao cijelo vrijeme sa satchelom i bazukom te sticky bombama i klao sam ih ali sam i često pogibao tijekom pokusavanja pogotovo ako je gad imao i mitraljesca gore ali nitko da ga snajpreom okine  na kraju se ne isplati kršiti tenkove za taj jedan kill koji ce te kostati 3-4 deatha

Nisam probao ali mislim da bouncing betty nista ne ostecuje tenk tako da i mine ne vrijede

16 godina

Svi nešto pričate o realnosti a kakav je to rat gdje nema tenkova i ostalih borbenih vozila. Naravno to jest iritirajuče u mp, ali to je tako i u ratu nemožeš se samo tako boriti protiv tenkova, avion itd.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Svi nešto pričate o realnosti a kakav je to rat gdje nema tenkova i ostalih borbenih vozila. Naravno to jest iritirajuče u mp, ali to je tako i u ratu nemožeš se samo tako boriti protiv tenkova, avion itd.

I šta si sad htio reči(lol),da bi trebala biti vozila u mp?

16 godina
neaktivan

samo da ne bude pre zahtjevan (mislim da neče jer če ga optimizirati) i da ne bude problem s MP na raznim OS

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 10:54 (RPG vs TENK).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mRvac kaže...

istina ali ja sam pokusavao cijelo vrijeme sa satchelom i bazukom te sticky bombama i klao sam ih ali sam i često pogibao tijekom pokusavanja pogotovo ako je gad imao i mitraljesca gore ali nitko da ga snajpreom okine  na kraju se ne isplati kršiti tenkove za taj jedan kill koji ce te kostati 3-4 deatha

Nisam probao ali mislim da bouncing betty nista ne ostecuje tenk tako da i mine ne vrijede

Još jedan razlog zašto mi je COD sve mrskiji.

Količina teamworka je na razini ništice. Nikakva komunikacija, nema squadova, nema zajedničkih ciljeva. Svako roka po svom.

Ipak, gušt je razvaliti tenk. Bez obzira na sve.

Ma, ne obazirite se na mene, nedavno sam opet počeo po BF-u pa me malo frustrira COD.

Nakon što sam kupio 2, 4 i WAW, mislim da ovaj novi neću ako ne naprave kvalitetnu igru koja zahtjeva teamwork, a budući da sumnjam, niš od toga.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
pirat kaže...
Jack Sparrow kaže...

I šta si sad htio reči(lol),da bi trebala biti vozila u mp?

Ne, nebi trebala biti, ja sam isto protiv toga da u mp uvedu vozila. Nego samo kažem jer je mrtvac reko da ga je teško bilo uništiti, pa sam prekomentirao malo.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
17 godina
neaktivan

Evo bolesnog videa nedavno postanog, meni izgleda strava

http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-trailer-modern-warfare/53383

Potpis
Moj PC  
7 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka: