Ja ako budem bio u prilici kupujem hardened i toplo se nadam da će bit bolji od 4-orke da samo po njemu pržim cijelo vrijeme.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovo ti je:
300kn regular + 100kn(+još nešto kuna) za nadogradnju
ili
400kn hardened
ili
400kn hardened+nadogradnja
Ma uzmeš regular i uštediš 100kn, tj., uložiš ih u komp... Ali bilo bi puno bolje uložit više od 100kn u taj tvoj komp...
ovo ti je:
ili
400kn hardened
ili
Ma uzmeš regular i uštediš 100kn, tj., uložiš ih u komp... Ali bilo bi puno bolje uložit više od 100kn u taj tvoj komp...
ajde regular ću uzet, artbook 2 stranice, u kutiju ne gledam i cod1 ću igrat jedan put.
al treba i para za novi komp(uf jedva čekam, bit će mi najbolji dan!)...
e a kad uzmem 2gb rama da ostanem na xp il sedmici(tad će biti finalna)?
ovo ti je:
ili
400kn hardened
ili
Ma neznam ja te tvoje,hardned,regular,prestige,reci kolko imaš novaca točno za nadogradnju?
ne znaš šta je hardened...? onda ništa.
Ne,šta je to?
ovo ti je:
ili
400kn hardened
ili
ajde regular ću uzet, artbook 2 stranice, u kutiju ne gledam i cod1 ću igrat jedan put.
al treba i para za novi komp(uf jedva čekam, bit će mi najbolji dan!)...
e a kad uzmem 2gb rama da ostanem na xp il sedmici(tad će biti finalna)?
Ostani na xp... tvoj proc je na samo 1.8 a sedmica traži min 1.0 ili 1.5 ghz, nisam siguran. radit će ti ali će na xp biti brže. ne 50fps brže, ali 10-15 fps da. kad ti framerate padne, bolje da padne na xp, ipak imaš više prostora za manevriranje. e da je unutra kakav jači proc... ja ću mw2 igrat na xp na svojoj konfi, to je sigurno.
ovo ti je:
ili
400kn hardened
ili
Ma neznam ja te tvoje,hardned,regular,prestige,reci kolko imaš novaca točno za nadogradnju?
ne znaš šta je hardened...? onda ništa.
Ne,šta je to?
sram te i stid bilo!
kako ne znaš šta je hardened edition???
COD 4 izlazi baš u vrijeme izlaska WIN 7 i HD58** serije, pošto sada nemam grafičke eksterne uzmem si high end ati-a i pićit ću ga na max sa 100 fps-a.
Čitam neke postove, neki od vas stvarno pišu gluposti. CoD 4 simulacija? lol. Modovi sa utrkama? CoD 4 je uvijek bila arkada i zato je tako popularna.
Čitam neke postove, neki od vas stvarno pišu gluposti. CoD 4 simulacija? lol. Modovi sa utrkama? CoD 4 je uvijek bila arkada i zato je tako popularna.
malo si ti slijep...ono sa utrkama je šala...
Prijatelju ali ako ti misliš za 100-200kn nadograditi svoj komp i dobiti više od 3fps-a, onda ti ja čestitam.
Sorry na ot
Da bar meni može MW2.
Da bar meni može MW2.
Pa kupi novu grafu i ić če ti na low
Da bar meni može MW2.
Haha nova bolja grafa dođe ko cili moj komp
Da bar meni može MW2.
Haha nova bolja grafa dođe ko cili moj komp
Pa jel imaš mbo sa agp ili sa pci e slotom?
@Cherina15: a jbga treba prek ljeta naći posao, zaraditi 5k kuna i kupiti novi komp
Koji slot neznan ja šta je to samo znan o mojoj grafi da ima 256 mb, 128-bita i 75 milijuna tranzistora. xD
AGP mu je graficka
Onda nek uzme hd 3650 iz amd-a i igrat će i s njom na 640x480 low...
Ma neču ništa uzimat od dijelova. Uzet ču novi komp
Ma neču ništa uzimat od dijelova. Uzet ču novi komp
Kad
Za 1g xD jbg. nema se love
Ma šta vas toliko taj hardened i prestige privlače sve što je u njima je čisto nebotrebno te će te potrošiti novaca bezveze jedino što valja je sama igra. Artbook,NVG mislim stvarno šta će još staviti kupaće gaće igra već je u americi na reklamama(negdje sam to pročito) to je stvarno nenormalan hype iw hoće izvući maximalno novaca kolko može te se sa tim dodacima također se riješiti pirata
Uostalom di je tek studeni daleko,daleko,daleko,predaleko
Prijatelju ali ako ti misliš za 100-200kn nadograditi svoj komp i dobiti više od 3fps-a, onda ti ja čestitam.
Sorry na ot
nije mi cilj nadogradnje samo igre već upravo cijeli komp, dobro će se osjetiti razlika sa 2gb rama kad imam dosta programa pokrenutih. za koju godinu novi komp i nema više uništavanja živaca misleći oću li moći pokrenuti neku igru ili ne.
@big_guy hardened ti dođe 80$ http://www59.wolframalpha.com/input/?i=80%24
Ja isto moram kupit novi komp trebo sam ga dobit još u 6. mjesecu ali se to zbog straha od ekonomske krize produžilo pa bih ga mogao očekivat oko9-10 mjeseca.
Kupit ću novi komp za cca. 5000 kn.
Ja ove godine imam sreće pa sam dobio studentsku stipendiju i imat ću taman dosta love za novi komp par tjedana prije izlaska CoDa. Ako naravno prije svu lovu ne potrošim na odmoru na moru
Budu li natovarili taj Prestige edition moglo bi to debelo preći 1000 kn.
Moga bi proć priko 1000kg a kamoli 1000kn
xD