Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.192.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
djdomi kaže...

.

kad si čitao te vijesti??? 12.3.1879.?

alo vratili su!!!

Neznam samo sto se cudis. . . Smijeh

Odmah poslje E3-a smo stavili i slike i video vezam za MW2, da bi par postova unazad to netko opet objavio (identican materijal [cast izuzetcima]) i vikao uuuu vidite ovo niste jos vidjeli a onda drugi vauu istina. . ., samo zato sto su lijeni da proctaju prethodne postove drugih ljudi.

Call of Duty 4 RULEZ :D
16 godina
protjeran
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

Šta mislite kolka će biti cijena prestige edition u Hrvatskoj?

Reko sam roditeljima da rezerviraju pare za tu igru Smijeh i za novi komp Smijeh i začudo nisu poludili naprotiv samo su rekli da moram dobro krenut u srednjoj Viče.

Ako nebude u Hrvatskoj morat ću u Sloveniju jer živim u Rijeci.

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "jump
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neznan nit me briga

One cvike za noćni vid su čisto prese**vanje jer ćeš ih koristit sve skupa 15-20 puta i to je to

Dosadit će ti jer nemaš šta radit sa njima

Po meni je Hardener Edition i više nego dovoljan

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hehe srednja ha, ja sam poceo mp igre ganjat u srednjoj pa sam skoro pao xD samo ti pazi da ne bi bilo dva popravna ili nesto gore, vikend, vikend je rijesenje. Nikada nisam uspio izdrzat do vikenda, svaki dan spiel ^^

Inace svaki cod do sada je bio odlican osim trojke koja je za playku ne znam zasto ali eto. Co mw je najbolji od svih djelova tako da imam velika ocekivanja za dvojku. cod mw 2 FTW ^^

This is usually the part where people start screaming
16 godina
protjeran
Sylar kaže...

hehe srednja ha, ja sam poceo mp igre ganjat u srednjoj pa sam skoro pao xD samo ti pazi da ne bi bilo dva popravna ili nesto gore, vikend, vikend je rijesenje. Nikada nisam uspio izdrzat do vikenda, svaki dan spiel ^^

Inace svaki cod do sada je bio odlican osim trojke koja je za playku ne znam zasto ali eto. Co mw je najbolji od svih djelova tako da imam velika ocekivanja za dvojku. cod mw 2 FTW ^^

U koju si srednju ti išo

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "jump
16 godina

ja stvarno neznam oko ceg se vi tu prepirete oko tih hardened itd edicija.ja cu igru skinut s neta  i tako stedim 500 kn Nevinašce

Batman je zakon!
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

ja stvarno neznam oko ceg se vi tu prepirete oko tih hardened itd edicija.ja cu igru skinut s neta  i tako stedim 500 kn Nevinašce

Neki bi htijeli i malo zašpilat preko neta, na org serverima.

A, i uvijek je lijepo kada imaš kutiju, medij, nešto opipljivo.

Koliko god i sam želio original, ako ne nađem ljetni poslić uskoro, najvjerojatnije će biti samo CD-key

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Sylar kaže...

U koju si srednju ti išo

Tesla, odvratna skola jbt ja sam tamo u 4 godine naucio samo kako se zajebavat i tlacit ekipu. Ako hoces nesto nauciti, a tehnickog  je tipa odi u ruđer tamo su odlicni, tesko je ali korisno. Koju si ti upisao?

Da se vratim na topic da mi ne bi obrisali post ^^

Ja cu isto prvo s neta skinut pa kada ustanovim da valja original i kako je kolega iznad rekao dobro je imati nesto opipiljivo, jednostavno obozavam kada imam original kutijicu :D

This is usually the part where people start screaming
16 godina

jeftinije me prode ako igru skinem(0 kn) +kupim org cd key(max.200 kn) umjesto da platim 500 a negjde se tu spominjalo i 1000 kn.

Batman je zakon!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FlyBoy kaže...
luckyluke kaže...

Koliko god i sam želio original, ako ne nađem ljetni poslić uskoro, najvjerojatnije će biti samo CD-key

skine se za nula kuna, kupi se orginal cd-key, dvd, kutija, sprzis preko labelplasha, isprinatas najljepnicu za kutiju stavis dvd unutra i i naljepnicu, i evo za 200 kn imas kao orginal,!!

16 godina
neaktivan
CaMeRmAn kaže...
FlyBoy kaže...
luckyluke kaže...

skine se za nula kuna, kupi se orginal cd-key, dvd, kutija, sprzis preko labelplasha, isprinatas najljepnicu za kutiju stavis dvd unutra i i naljepnicu, i evo za 200 kn imas kao orginal,!!

Skineš s torrenta, isprintaš DVD(

), isprintaš omot na foto papir, igraš na piratskim serverima.

Cijena tinta za printer i foto papir za printer.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo proz ore. Statistika: 3 žuta , 3 crvena- zasad
16 godina
odjavljen
CaMeRmAn kaže...
FlyBoy kaže...
luckyluke kaže...

Kao orginal... Nije to to. Igra će ti pružit tolko zadovoljstva i zabave da jednostavno se osjetiš pozvanim platit to i odužit se dobrim ljudima koji su se potrudili oko svog remek-djela. Tako barem ja mislim. Hardened edition za mene... Šmrc.... Sabrat ću ja tu lovu, pa makar se odrekao kave, cigara i kojeg subotnjeg provoda...

I've seen things that you people wouldn't believe...
17 godina
neaktivan

ma nije to piratski dobro, ne osjećaš zadovoljstvo. ja imam cod4 i koristi nas više originalni cd key(nije moj) i neko je donio aimbot i sve zeznuo. sada mogu samo na crackiranim serverima. bit će pravo dobro kad ćeš moći igrati na svim serverima.

HARDENED EDITION je najbolja. ajde face jel možete napraviti piratsku igru da bude hardened(samo kutija)? ajde face napravite onu metalik kutiju hehe.

night vision nikome ne treba! to je igračka, ne radi savršeno kao što je u igri i koristit ćete 2 puta. prsestige=promašaj(ili edition za naivce).

dakle svima preporučam hardened. dobijete 2 igre, jednu od najboljih kutija i artbook. a zaboravih: igru i ORIGINAL(eto ti pirata) key.

igre za multiplayer=original

igre u sp i programi=pirat

živio original!(al i ponekad pirat).

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

hhahah ja sam mislil da se u monitor gleda sa night vision naocalama (kolko sam skuzil iz zadnjih postova)  i odem na youtube (https://www.youtube.com/watch?v=FMSS12iY1X0) i skuzim da su to prave naocale....... zanimljivo....... kupio bi prestige samo kad bi na cesti naso 10.000kn........ nadam se da cu ih kupit he heSmijeh

aj meni siroti jaj vrag te dal i skelu naj mi to povedat
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2009 15:44 (GRDI-146).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sylar kaže...
Perkan777 kaže...
Sylar kaže...

U koju si srednju ti išo

Tesla, odvratna skola jbt ja sam tamo u 4 godine naucio samo kako se zajebavat i tlacit ekipu. Ako hoces nesto nauciti, a tehnickog  je tipa odi u ruđer tamo su odlicni, tesko je ali korisno. Koju si ti upisao?

Da se vratim na topic da mi ne bi obrisali post ^^

Ja cu isto prvo s neta skinut pa kada ustanovim da valja original i kako je kolega iznad rekao dobro je imati nesto opipiljivo, jednostavno obozavam kada imam original kutijicu :D

Ja sam ti sad upiso u Srednju školu za elektrotehniku i računalstvo u Rijeci za elektrotehničara.

Što se tiče NVG znam da mi neće biti previše korisne (osim gledanja susjede Belji sehehe) ali bit će kulj imat takvu spravicu pa možda ponekad nabacit skrivača sa NVG-om.

Ali prvo u morat nažicat pare za novi komp a tek onda za PrestigeNeodlučan.

17 godina
neaktivan

Već ga ga ima u pretplati na nekim stranicama. Cijena 29,99 Ł (funta).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Danguba kaže...

Već ga ga ima u pretplati na nekim stranicama. Cijena 29,99 Ł (funta).

Koga???

16 godina

Pa  valjda   Call of Duty: Modern Warfare 2Namigiva    

www.base.com   - evo tu ima prednarudžba                     

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2009 9:57 (kostolomac).
17 godina
neaktivan

evo maloprije radio mali test: imam dosta slab komp i pokušao sam cod4 mučit. uključio sam shadows, 4x AA, specular map, glow, soften edges, antistropic do kraja, najveća reza i još nešto sitno. solidno se vrti na 25-30 fps-a što je skoro pa igrivo(negdje 40 fpsa bi bilo lijepo).

dakle trebao bi vrtiti mw2 na sve low oko 70-90 fps.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pa ja imam skoro sve uključeno i ništa ne šteka a na sistem labu kaže da mi je komp slab za cod 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
djdomi kaže...

evo maloprije radio mali test: imam dosta slab komp i pokušao sam cod4 mučit. uključio sam shadows, 4x AA, specular map, glow, soften edges, antistropic do kraja, najveća reza i još nešto sitno. solidno se vrti na 25-30 fps-a što je skoro pa igrivo(negdje 40 fpsa bi bilo lijepo).

Nakon svih tvojih komentara u vezi MW2 - mislim da ćeš svršavati na MW2 kad dođe u prodaju..Izlanuo se

Polako, ima vremena...

"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
djdomi kaže...

Nakon svih tvojih komentara u vezi MW2 - mislim da ćeš svršavati na MW2 kad dođe u prodaju..Izlanuo se

Polako, ima vremena...

a šta ću, jedva čekam!

Čekamo...10.11.09.
16 godina
odjavljen
djdomi kaže...

Zgodno.... Na low i 1024x768 ćeš imat minimum 60 fps-a.. Idem i ja sad odvrtit taj "test"...

Offtopic - bannali su me sa onog Born to grill servera... do*izdio im dragunov + claymore Smijeh Smijeh

I've seen things that you people wouldn't believe...
16 godina
neaktivan

Ev link o stvarima koje ce bit u MW2 LINK, sry ako ga je neko vec stavio nisam sve pregledavo

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ExXxEr kaže...

Ev link o stvarima koje ce bit u MW2 LINK, sry ako ga je neko vec stavio nisam sve pregledavo

Tu piše da neće biti P90, a na stranici http://www.modernwarfare247.com/   piše da ima

EVERYBODY LIES
16 godina
neaktivan

nezz ipak nisam ja piso tekst vjerovatno je taj tvoj tocniji jer je sa sluzbeni stranica

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ko prvo nisu službene ko drugo bit će p90 i onaj striker.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako možete znati kaj ce biti ako nista službeno nije izašlo u javnost? Nevjerujem nicem sto procitam previse do sluzbene obavijesti...

17 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

Kako možete znati kaj ce biti ako nista službeno nije izašlo u javnost? Nevjerujem nicem sto procitam previse do sluzbene obavijesti...

si ti ikada čuo za mw2? očito nisi kada ne znaš za e3 demo. u e3 demou je prikazan gameplay i zaustavljanjem videa ćeš pronaći oružja...

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan

pa demonstrirali su demo u snježnim planinama na E3-u, zanimljivo je kako su uveli mogućnost pucanja dok voziš snowmobil

Torrenti su budućnost..
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice