A i šestica je proglašena za fail od igre pa dokaza ima. (ponavljam nisam mislio nikog uvrijedit postom :D)
Gle, MW2 je isti kukuruz kao i cod4, isti retardirani igrači, ista OP oružja te iste male mape, to što se ti smatraš boljim igračem zato što ti igraš "promod" (po meni najveći shit) ne znači da si pro (oh kako mrzim tu riječ). Promod ti je, po meni, cod4 "dumbed down" na razinu cod 2, hebiga, ako netko želi koristiti G3 sa ACOG-om, i dobar je a sa nijme u normalnom cod4, u promodu će ga ismijavati zato je 99% igrača koristi ili AK47, AKS74U, ili M40A1 (to su kao "pro" oružja)... Promod je "dobar" zato jer je popularan (ali i iphone je popularan pa zato nije najbolji) . Razlog zašto ljudi igraju normalan cod4 ili cod6 jest zato što imaju mogućnost odabira bez ismijavanja, nitko im ne prigovara zato jer koriste ACR sa holo-sightom ili G3 sa silencerom, i to je super, ta mogućnost odabira, za razliku od promoda u kojem su stalno te isto iste 4 mape (vacant, backlot, strike i crash) i ista 3 oružja.
Suma sumarum- ne prigovaraj ljudima zato što nisu kao ti i ne igraju istu IGRU (da to je igra a ne freaking lifestyle) kao ti. I molim te, drži riječi "noob" i "pro" u codu.
This is just my 2 cents, malo sam pripit, ali barem imam dovoljno razuma da se smijem djeci koja koriste "noob" i "pro" u razgovoru.