problem s alterom:
kad stavim mape u zone english i pokrenem igru počinju se opet skidat i kad ih pustim nek se, ponovo, skinu bude error-unable to connect to remote server.
problem s alterom:
kad stavim mape u zone english i pokrenem igru počinju se opet skidat i kad ih pustim nek se, ponovo, skinu bude error-unable to connect to remote server.
Ovako ljudi. Danas sam sasvim slučajno uletio na modani server i IW me je izbacio zbog sigurnosnih razloga. Međutim, svi ali ama baš svi izazovi (perkovi, oružje) su mi sada otključani. Kako to vratiti natrag?
Ovako ljudi. Danas sam sasvim slučajno uletio na modani server i IW me je izbacio zbog sigurnosnih razloga. Međutim, svi ali ama baš svi izazovi (perkovi, oružje) su mi sada otključani. Kako to vratiti natrag?
reći dečkima iz steama?
reći dečkima iz steama?
Kako? Ako mi i odluče pomoći, da li će to restartirati sve na level jedan ili će vratiti na staro stanje? Ako će mi vratiti sve na level jedan to mogu napraviti i sam.
Evo i ja sam nakon dugog igranja CoD4 odlučio uzeti CoD:MW2. Prvo me zanima cijena, a drugo me zanima Steam. Dali ja stvarno moram imati Steam account da mogu igrati CoD:MW2 preko interneta?
Evo i ja sam nakon dugog igranja CoD4 odlučio uzeti CoD:MW2. Prvo me zanima cijena, a drugo me zanima Steam. Dali ja stvarno moram imati Steam account da mogu igrati CoD:MW2 preko interneta?
400 kuna i da.
+ 200 KN za 6 novih mapa jer su 4 koje stalno igras u cod 4 ;)
di piše da moraš kupit?
di piše da moraš kupit?
zato sam stavil +
Kako? Ako mi i odluče pomoći, da li će to restartirati sve na level jedan ili će vratiti na staro stanje? Ako će mi vratiti sve na level jedan to mogu napraviti i sam.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1297234
Radite backup uz pomoc MW2 Configuration Utility, a iz hakiranih servera izlazite uz pomoc task managera.
Ode moj win streak od 16 u vjetar.
Jer možete vi ovo vjerovat?Najmanji broj igrača je na PC-u.Ja mislim da sam pao sa stolca kad sam pročitao.Bas čudno.Inače kolko vas ima level hack?
1. nevjerujem
2. nije istina , najmanje igrača je na nitendo ds-u
3. ja sam isto skoro pao sa stolice kad sam to pročitao i napravio sam sam sebi LoL
4. i je čudno
5. dosta ljudi ima lvl hack , to meni vise ni nespada u hack kategoriju zato sto ljudi su to masovno počeli koristiti , a posto vidim da ovi iz iw-a ništa nepoduzimaju protiv toga , izgleda je i njima dosadilo :P
Isuse tu se praviš neki pametan, a nakraju si ispao sasvim suprotno.
Na nintendo ds-u uopče nema cod-a, lol koji fail
A što se tiče mw2, ja inače imam original mw2 ali sam počeo igrati preko altera. Najviše radi mapa.
isss , koji si ti , ja sam općenito mislio na sve igre :p a ne samo na cod
Pa i dalje DS je jedna od 3 najprodavanijih igrače platforme, ako ne i najprodavanija.
Ode moj win streak od 16 u vjetar.
bit će bolje
ee kako da otvorim natove tamo nest pise Nat tipe: Strict
a otvorio sam neke natove:
trebalo bi ti raditi,ugasi firewall i koji router imaš?
E ekipa imam jedno pitanje možda je malo glupo ali eto,jučer sam radio nove win. i naravno MW2 mi je izbrisan dali je moguće sad instalirati pirat verziju da ne moram skidati ponovno imam orginal key pa ako netko zna help
E ekipa imam jedno pitanje možda je malo glupo ali eto,jučer sam radio nove win. i naravno MW2 mi je izbrisan dali je moguće sad instalirati pirat verziju da ne moram skidati ponovno imam orginal key pa ako netko zna help
možeš instalirat piratski i onda ukucat u steam key i samo će ti skinut profil.
možeš instalirat piratski i onda ukucat u steam key i samo će ti skinut profil.
dali postoji mogućnost da dobijem ban zbog toga
ne postoji, slobodno instaliraj... bitno da je key original i to je to, a od kud si ti skino igru njih nezanima...
ne postoji, slobodno instaliraj... bitno da je key original i to je to, a od kud si ti skino igru njih nezanima...
OK-E hvala ti još mi samo reci dali znaš hoće li biti problem što je igra na engleskome a ja imam ruski key
OK-E hvala ti još mi samo reci dali znaš hoće li biti problem što je igra na engleskome a ja imam ruski key
Neće bit problem, igra će ti se promijenit na ruski jezik ja mislim
igra je bila već instalirana i bio je ruski jezik ali ja sam promjenio foldere "main" "zone " i "localization" i sve je bilo na engleski kad sam radio nove win. to mi se izbrisalo i jučer sam ponovno skinuo igru i sve sam opet napravio kao i prošli put ali sad neće da mi radi izbacuje mi nekakav error kojeg čak nemogu ni vidjeti o čemu se radi pa sam popiz... i sve izbrisao sad bi probao instalirati pirat verziju ali neznam šta će se dogoditi i gdje bi je trebao instalirati u steamu ako tko zna help ne želim igrati na ruskom jeziku glupo je jučer sam probao i blago rečeno katastrofa
nažalost ne kužim se u te ruske keyeve pa ti tu nemogu pomoći, ali sretno s rješavanjem problema...
nažalost ne kužim se u te ruske keyeve pa ti tu nemogu pomoći, ali sretno s rješavanjem problema...
ok-e igru sam instaliraio ali gdje trebam key ukucati i šta trebam skinuti ako ti sa da pomozi
ok-e igru sam instaliraio ali gdje trebam key ukucati i šta trebam skinuti ako ti sa da pomozi
mislim da imaš negdje u steamu nekaj activate product on steam i odeš tamo i dalje će ti svebit jasno...
mislim da imaš negdje u steamu nekaj activate product on steam i odeš tamo i dalje će ti svebit jasno...
da ali on mi nudi kompletno skidanje igre
da ali on mi nudi kompletno skidanje igre
e sad neznam točno zakaj ti nudi komplet skidanje igre, ali mislim da nebi trebalo to tako bit... ako netko drugi zna nadam se da će ti pomoći...
ok-e hvala ti ako netko zna bio bi mu jako zahvalan jer ne želim igrati na ruskom jeziku
speedtouch