Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.191.342
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan

problem s alterom:

kad stavim mape u zone english i pokrenem igru počinju se opet skidat i kad ih pustim nek se, ponovo, skinu bude error-unable to connect to remote server.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovako ljudi. Danas sam sasvim slučajno uletio na modani server i IW me je izbacio zbog sigurnosnih razloga. Međutim, svi ali ama baš svi izazovi (perkovi, oružje) su mi sada otključani. Kako to vratiti natrag?

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
MegaMass 2000 kaže...

Ovako ljudi. Danas sam sasvim slučajno uletio na modani server i IW me je izbacio zbog sigurnosnih razloga. Međutim, svi ali ama baš svi izazovi (perkovi, oružje) su mi sada otključani. Kako to vratiti natrag?

reći dečkima iz steama?

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
MegaMass 2000 kaže...

reći dečkima iz steama?

Kako? Ako mi i odluče pomoći, da li će to restartirati sve na level jedan ili će vratiti na staro stanje? Ako će mi vratiti sve na level jedan to mogu napraviti i sam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 20:51 (MegaMass 2000).
15 godina
neaktivan

Evo i ja sam nakon dugog igranja CoD4 odlučio uzeti CoD:MW2. Prvo me zanima cijena, a drugo me zanima Steam. Dali ja stvarno moram imati Steam account da mogu igrati CoD:MW2 preko interneta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
M_dipl. kaže...
enneloop kaže...

Evo i ja sam nakon dugog igranja CoD4 odlučio uzeti CoD:MW2. Prvo me zanima cijena, a drugo me zanima Steam. Dali ja stvarno moram imati Steam account da mogu igrati CoD:MW2 preko interneta?

400 kuna i da.

+ 200 KN za 6 novih mapa jer su 4 koje stalno igras u cod 4 ;)

BC2 nick: herro Ray XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
null kaže...

di piše da moraš kupit?

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
I Am Alive kaže...
null kaže...

di piše da moraš kupit?

zato sam stavil + Smijeh

BC2 nick: herro Ray XFIRE; mypet
15 godina
protjeran

koji carevi

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Kako? Ako mi i odluče pomoći, da li će to restartirati sve na level jedan ili će vratiti na staro stanje? Ako će mi vratiti sve na level jedan to mogu napraviti i sam.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1297234
Radite backup uz pomoc MW2 Configuration Utility, a iz hakiranih servera izlazite uz pomoc task managera.

17 godina
neaktivan

Ode moj win streak od 16 u vjetar.Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 1:31 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
dominik246 kaže...
Aldex kaže...

Jer možete vi ovo vjerovat?Najmanji broj igrača je na PC-u.Ja mislim da sam pao sa stolca kad sam pročitao.Bas čudno.Inače kolko vas ima level hack?

1. nevjerujem

2. nije istina , najmanje igrača je na nitendo ds-u

3. ja sam isto skoro pao sa stolice kad sam to pročitao i napravio sam sam sebi LoL

4. i je čudno

5. dosta ljudi ima lvl hack , to meni vise ni nespada u hack kategoriju zato sto ljudi su to masovno počeli koristiti , a posto vidim da ovi iz iw-a ništa nepoduzimaju protiv toga , izgleda je i njima dosadilo :P

Isuse tu se praviš neki pametan, a nakraju si ispao sasvim suprotno.

Na nintendo ds-u uopče nema cod-a, lol koji fail

A što se tiče mw2, ja inače imam original mw2 ali sam počeo igrati preko altera. Najviše radi mapa.

isss , koji si ti , ja sam općenito mislio na sve igre :p a ne samo na cod 

16 godina

Pa i dalje DS je jedna od 3 najprodavanijih igrače platforme, ako ne i najprodavanija.

BC2 ingame nick: Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

Ode moj win streak od 16 u vjetar.Mršti se

bit će bolje

16 godina
neaktivan

ee kako da otvorim natove tamo nest pise Nat tipe: Strict

a otvorio sam neke natove:

Natovi Natovi
http://lockerzinvitemenow.tk/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ToMisLaW kaže...

ee kako da otvorim natove tamo nest pise Nat tipe: Strict

a otvorio sam neke natove:

trebalo bi ti raditi,ugasi firewall i koji router imaš?

get doooooown !!!!
16 godina
neaktivan

E ekipa imam jedno pitanje možda je malo glupo ali eto,jučer sam radio nove win. i naravno MW2  mi je izbrisan dali je moguće sad instalirati pirat verziju da ne moram skidati ponovno imam orginal key pa ako netko zna helpNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

E ekipa imam jedno pitanje možda je malo glupo ali eto,jučer sam radio nove win. i naravno MW2  mi je izbrisan dali je moguće sad instalirati pirat verziju da ne moram skidati ponovno imam orginal key pa ako netko zna helpNeodlučan

možeš instalirat piratski i onda ukucat u steam key i samo će ti skinut profil.

16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
CANABIS kaže...

možeš instalirat piratski i onda ukucat u steam key i samo će ti skinut profil.

dali postoji  mogućnost da dobijem ban zbog toga

Neodlučan

16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

Neodlučan

ne postoji, slobodno instaliraj... bitno da je key original i to je to, a od kud si ti skino igru njih nezanima...

16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
CANABIS kaže...

Neodlučan

ne postoji, slobodno instaliraj... bitno da je key original i to je to, a od kud si ti skino igru njih nezanima...

OK-E hvala ti još mi samo reci dali znaš hoće li biti problem što je igra na engleskome a ja imam ruski key

16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...
smrad06 kaže...
CANABIS kaže...

Neodlučan

OK-E hvala ti još mi samo reci dali znaš hoće li biti problem što je igra na engleskome a ja imam ruski key

Neće bit problem, igra će ti se promijenit na ruski jezik ja mislim Neodlučan

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan

igra je bila već instalirana i bio je ruski jezik ali ja sam promjenio foldere "main" "zone " i  "localization" i sve je bilo na engleski kad sam radio nove win. to mi se izbrisalo i jučer sam ponovno skinuo igru i sve sam opet napravio kao i prošli put ali sad neće da mi radi izbacuje mi nekakav error kojeg čak nemogu ni vidjeti o čemu se radi pa sam popiz... i sve izbrisao sad bi probao instalirati pirat verziju ali neznam šta će se dogoditi i gdje bi je trebao instalirati u steamu ako tko zna help ne želim igrati na ruskom jeziku glupo je jučer sam probao i blago rečeno katastrofa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nažalost ne kužim se u te ruske keyeve pa ti tu nemogu pomoći, ali sretno s rješavanjem problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

nažalost ne kužim se u te ruske keyeve pa ti tu nemogu pomoći, ali sretno s rješavanjem problema...

ok-e igru sam instaliraio ali gdje trebam key ukucati i šta trebam skinuti ako ti sa da pomozi

16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

ok-e igru sam instaliraio ali gdje trebam key ukucati i šta trebam skinuti ako ti sa da pomozi

mislim da imaš negdje u steamu nekaj activate product on steam i odeš tamo i dalje će ti svebit jasno...

16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
CANABIS kaže...

mislim da imaš negdje u steamu nekaj activate product on steam i odeš tamo i dalje će ti svebit jasno...

da ali on mi nudi kompletno skidanje igre

16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

da ali on mi nudi kompletno skidanje igre

e sad neznam točno zakaj ti nudi komplet skidanje igre, ali mislim da nebi trebalo to tako bit... ako netko drugi zna nadam se da će ti pomoći...

16 godina
neaktivan

ok-e hvala ti ako netko zna bio bi mu jako zahvalan jer ne želim igrati na ruskom jeziku

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

speedtouch

http://lockerzinvitemenow.tk/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice