Call of Duty: Ghosts

poruka: 988
|
čitano: 274.187
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Kako je užasno neoptimiziran ovaj GHOSTS igram na Athlon II X4 640 HD 7850 i imam 8Gb ddr3 i lega a sve na low stavio i zadnje beta drivere.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Ghosts
Iwan7SeVeN kaže...

Kako je užasno neoptimiziran ovaj GHOSTS igram na Athlon II X4 640 HD 7850 i imam 8Gb ddr3 i lega a sve na low stavio i zadnje beta drivere.

Probaj dati terrain detail na off ako još nisi. 

I stavi prioritetu COD procesa na normal u task menageru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 19:05 (Firefox72).
15 godina
neaktivan
fight kaže...

problem je u tome sto imam windowse  ultimate 7,64 bit,a to mi se pod njima i desava.....

Desni klik na Computer i daj SS.

Da li ti piše 8GB?

Odi na Start i upiši msconifg, klikni na karicu Boot i onda na Advanced options, i daj SS!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
12 godina
Iwan7SeVeN kaže...

Čudno ja probao malo igrati na svojoj konfi (imaš pod moj PC) , dakle Core 2 Quad Q8200, HD6850 i 4GB RAM-a i stavio sam sve na high radilo je bez problema jedino zna biti poneki FPS drop pri nekoj eksploziji sa puno efekata ili slično ali ništa strašno, jedino sam odna smanjio malo AA radi više FPS-a... 

15 godina

Call of Duty: Ghosts vs Battlefield 4 - Wargames

0 3 hvala 0
15 godina
godo kaže...
fight kaže...

problem je u tome sto imam windowse  ultimate 7,64 bit,a to mi se pod njima i desava.....

Da li ti piše 8GB?

Odi na Start i upiši msconifg, klikni na karicu Boot i onda na Advanced options, i daj SS!

u startu kad upisem msconifg ispise pretrazivanje nije dalo rezultate,pa ti saljem sliku iz sustava pa pogledaj.

12 godina
fight kaže...
godo kaže...
fight kaže...

Da li ti piše 8GB?

u startu kad upisem msconifg ispise pretrazivanje nije dalo rezultate,pa ti saljem sliku iz sustava pa pogledaj.

Kao što i sam vidiš piše ti da je iskoristivo samo 4GB ram-a...

Probaj s ovim, stisni start i dolje upiši msconfig i stini enter, zatim odi na boot pa advance options i makni kvačice (ako su stavljene) na "number of processors" i "maximum memory" zatim stisni ok pa provjeri dali ti odna piše tamo da je svih 8GB iskoristivo, pozz !

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 22:21 (ibme74).
15 godina
neaktivan

msconfig mora funkcionirati preko searcha u startu, ali možeš probati i preko Run-a!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

+++

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 22:55 (11101110).
15 godina
ibme74 kaže...
fight kaže...
godo kaže...
fight kaže...

Da li ti piše 8GB?

Probaj s ovim, stisni start i dolje upiši msconfig i stini enter, zatim odi na boot pa advance options i makni kvačice (ako su stavljene) na "number of processors" i "maximum memory" zatim stisni ok pa provjeri dali ti odna piše tamo da je svih 8GB iskoristivo, pozz !

uradio sam to kak si mi objasnio i kod mene je to ovako bez kvacica,i povjerio sam i dalje mi pise 3,99gb,pa sto mi toliko uzima ramsku memoriju,ali bezobzira ostane mi jos 4gb koliko vidim koliko treba onda ram onda za tu igru,znaci morao bih kupit jos jednu plocicu od bar 4gb,jer tako ili sto.

15 godina
ibme74 kaže...
fight kaže...
godo kaže...
fight kaže...

Da li ti piše 8GB?

prijatelju sve sam uradio kako si mi objasnio,no medutim jos uvjek mi pise 3,99 gb,koliko bih mi trebalo onda za tu igru,znaci jos jedna plocica od 4gb,a kaj mi toliko uzima ramsku memoriju nije mi jasno,kako to.....

12 godina
fight kaže...
ibme74 kaže...
fight kaže...
godo kaže...
fight kaže...

Da li ti piše 8GB?

prijatelju sve sam uradio kako si mi objasnio,no medutim jos uvjek mi pise 3,99 gb,koliko bih mi trebalo onda za tu igru,znaci jos jedna plocica od 4gb,a kaj mi toliko uzima ramsku memoriju nije mi jasno,kako to.....

Ne vrijedi ti kupovati jos ram-a, jednostavno ti sustav ne očitava svih 8 GB ram-a, jedino što mi još pada na pamet je da probaš ugasiti komp, iskopcati ga iz struje, otvoriti i pogledati dali jedna od tih dviju pločica ram-a nije dobro sjela... Probaj malo pritisnuti rukom da vidis dali je ram dobro sjeo u utor... Pozz!

12 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...
Iwan7SeVeN kaže...

Probaj dati terrain detail na off ako još nisi. 

I stavi prioritetu COD procesa na normal u task menageru.

Sve sam to napravi ali i dalje šteka ko da mi je cpu bottlech.

ibme74 kaže...
Iwan7SeVeN kaže...

Čudno ja probao malo igrati na svojoj konfi (imaš pod moj PC) , dakle Core 2 Quad Q8200, HD6850 i 4GB RAM-a i stavio sam sve na high radilo je bez problema jedino zna biti poneki FPS drop pri nekoj eksploziji sa puno efekata ili slično ali ništa strašno, jedino sam odna smanjio malo AA radi više FPS-a... 

Neznam ali nešto ne štima kada stavim na high nemogu kiliko šteka.

15 godina
neaktivan
fight kaže...

Kad klikneš na Advanced options, klikni i na kućicu maximum memory, pa vidi što ti piše!

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 8:32 (godo).
15 godina
godo kaže...
fight kaže...

Kad klikneš na Advanced options, klikni i na kućicu maximum memory, pa vidi što ti piše!

evo prijatelju kad kliknem na advanced options i kliknem kucicu maximum memori,ispise mi ovo, 8192

da i ugasio sam komp pogledao jer sve s ramima u redu ,je sve je na mjestu,jos sam isprobao s  s speccy,pa pogledaj sto on pokazuje.

i zaboravi rec da nije to zato sto imam dva osa na racunalu windows 7,64bit i windows 8,64 bit,pa mozda zbog toga ima manje memorije,ili jedna plocica ima mnje od dr 3,recimo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 10:25 (fight).
12 godina

dosad nisam imao problema sa ovom igrom ali sad je počela praviti probleme, došao sam do jedne misije i stalno mi se freeza igra i moram ju ugasiti preko Task Managera, dakle samo se smrzne, pojavi se crna slika i tako stoji, jednom prilikom kad sam tabao igru dok je bila crna slika se pojavio neki Fatal Error D3D, neko ima sličnih problema?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 13:38 (ibme74).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fight kaže...
godo kaže...
fight kaže...

evo prijatelju kad kliknem na advanced options i kliknem kucicu maximum memori,ispise mi ovo, 8192

da i ugasio sam komp pogledao jer sve s ramima u redu ,je sve je na mjestu,jos sam isprobao s  s speccy,pa pogledaj sto on pokazuje.

i zaboravi rec da nije to zato sto imam dva osa na racunalu windows 7,64bit i windows 8,64 bit,pa mozda zbog toga ima manje memorije,ili jedna plocica ima mnje od dr 3,recimo...

- označi Maximum memory, klikni ok i vidi da li ima promjena u System properties

- uđi u BIOS i nađi opciju Memory remap - ako nije postavi je na enabled

14 godina

Frend mi ima 4gb rama na laptopu,Izbacuje mu  da nema minimum rama potrebno za igru,e sad kod njih pise 4-6gb rama,ljudi pricaju da neuzima ni 2 gb,da treba neki fix skinit.?Moze pomoc.Orginal cod ghost naravno.Jel treba jos rama ili fix?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Chosenone1 kaže...

Frend mi ima 4gb rama na laptopu,Izbacuje mu  da nema minimum rama potrebno za igru,e sad kod njih pise 4-6gb rama,ljudi pricaju da neuzima ni 2 gb,da treba neki fix skinit.?Moze pomoc.Orginal cod ghost naravno.Jel treba jos rama ili fix?

Igra trazi 6 GB , i ne moze se pokrenut sa manje bez fixa .  Moze stavit fix  ,a moze i kupit jos 2GB ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 20:28 (error_666).
14 godina
neaktivan
Ovo da ne uzima ni 2GB RAMa su gluposti, meni igra uredno guta po 3-4 gige, ako ne računam Windowse. Texture su mi na normal, osim ona zadnja dva na low.
14 godina

Uglavnom nece biti banan ak koristi taj fix?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Ovo da ne uzima ni 2GB RAMa su gluposti, meni igra uredno guta po 3-4 gige, ako ne računam Windowse. Texture su mi na normal, osim ona zadnja dva na low.

Tak sam citao po forumima,gdje ljudi imaju 4gb a nemogu uci u igru,kad iskoriste taj fix,igra im uzima oko 1.8gb.

12 godina
Wicked_Sick87 kaže...

A na kojoj rezi igraš? Ima i to veze...

15 godina

Evo prošao i Ghosts.. imam 4GB rama i skorz mi je dobro igrica radila, bez ikakvog lagganja i force closeanja, tu i tamo je zatrzalo ponekad al i to negdje oko pocetka igre, kasnije nista. postavke su meduim/high bile
inače nije mi loš ovaj cod... definitvno bolji od npr mw3 gdje samo ides naprijed do neke određene točke, ovdje su misije dosta zanimljive, stealth posebno, njih mi je najdraže igrat, grafiku je ne baš najbolja al to mi i ne smeta previse

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije mi jasno za šta uzima toliko, grafički nije naprednija od BF4 i sličnih tako da mi stvarno nije jasno šta su oni radili.

0 0 hvala 0
14 godina
maxy0 kaže...

Evo prošao i Ghosts.. imam 4GB rama i skorz mi je dobro igrica radila, bez ikakvog lagganja i force closeanja, tu i tamo je zatrzalo ponekad al i to negdje oko pocetka igre, kasnije nista. postavke su meduim/high bile
inače nije mi loš ovaj cod... definitvno bolji od npr mw3 gdje samo ides naprijed do neke određene točke, ovdje su misije dosta zanimljive, stealth posebno, njih mi je najdraže igrat, grafiku je ne baš najbolja al to mi i ne smeta previse

Da ali frend mi ima takodjer 4gb rama i nemoze uci u igru,stalno dobiva error da ima premalo rama 

14 godina

Pa nitko tko nema više od 6GB rama ne može igrati bez nekog cracka takoreći ramfixa. Ponavljam se previše u ovoj temi.

Say hello to my little friend
14 godina

Koliko kosta igra najjeftinije? 

Dali ima tko da je kao ja,bio izgubio 2 god zivota na mw2,nakon toga BO i na tome stao? Probao sam mw3 ali mi nije sjeo.

Kakav bi ghost mogao biti meni?

Vrijedi li tih novaca ili je ista prica ko Bf4?  

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

2godine  i 1100  sati...  Nakon  toga  ni  jedan  cod  mi  nije  pasao...  Znam  pogledat  mw2  box  sa  suzom  u  oku :P

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
13 godina
drahic kaže...

Koliko kosta igra najjeftinije? 

Dali ima tko da je kao ja,bio izgubio 2 god zivota na mw2,nakon toga BO i na tome stao? Probao sam mw3 ali mi nije sjeo.

Kakav bi ghost mogao biti meni?

Vrijedi li tih novaca ili je ista prica ko Bf4?  

iskreno nemoj! :D

Bo je bolji,imho.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice