Call of Duty: Ghosts

poruka: 988
|
čitano: 273.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

jucer presao SP u roku cca 4h na 1920x1200 i high detaljima, niti jedno rusenje.

SP je cak losiji od BF4 SP-a, toliki šund od priče, wow, toliko ripof fora iz raznih filmova, tenkovi koji idu 100 KM/h, u čitavom SP-u ima valjda 4-5 oruzja sa 4 razlicita nišana (iron sight, dot, holo i acog).

Grafika je u rangu zadnjeg đuke nuklearca, ja sam zadnji koji ocjenjuje igru prema grafici, ali ovo je dno dna, da u 2013 godini nisu sposobni preci na neki noviji engine (a bogme ih ima u ponudi, cryengine, frostbite, Unreal, unity......).

Sta su oni stavili u cca 29Gb meni zaista nije jasno.....

Moj PC  
5 3 hvala 0
15 godina
Re: Call of Duty: Ghosts
Colossus7 kaže...
softwaremaniac kaže...

Tkogod ima problema s freezanjem igre da mu blokira totalno da ne može ništa raditi osim Ctrl+Alt+Del ili restart kompa crasha mu se AMD Driver i treba staviti nove 13.11 Beta9.2 drivere. Kod mene je to rješilo problem, pa možda i nekome od vas pomogne.

Navodno pomaze i gašenje TERRAIN DETAIL na OFF u Video Settings, barem na nekim mašinama.

Pokušao sam i to, nije bilo promjene dok nisam stavio drivere.

16 godina

i na kraju kaj sad......svugdje vani citam da ne radi na dx 10 samo 11 a tu par  ljudi kaze da radi,neda mi se skidat bezveze,jel ima ko da mu radi na dx10 ili kaj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

I nakon update 1 i novih AMD drivera igra ne radi kako treba.

To da mi FPS pada ispod 60 sa 1920x1080 na low bez AA je nedopustivo.

Ne treba napomenut da na tim potstavkama igra tada izgleda mnogo slabije neko MW2.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 17:30 (Firefox72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Izasao je update, od oko 120mb, od toga 8mb je za SP, ostalo je za MP.

Naravno nisu objavili patch release notes što su točno popravili. Trebali bi napisati enciklopediju. Ali kao i uvijek do sad sa svakom PC verzijom Coda u zadnjih nekoliko godina, tj od MW2, izbacit ce JEDAN patch, eventualno dva i što se njih tiče PC priča je završena.

Naravno neće popravit ni 20% problema.

Dosta mi je  zivciranja, sve ista fora ko i do sad, pozdravljam ekipu u topicu, nadam se da ćete uzivati u igri koliko toliko, ja čekam nešto drugo ili Alternet verziju.

pozz{#}

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Probat ću dal se opet ruši sa novim pacthem pa se javim.

Žao mi reseta na raučunalu svako malo, imam osjećaj da ga svaki put piknem nožem kad ga resetam.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Aj fila pa ćemo skupa halat

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Napkon prošlo load, aptch riješio problem.

Što reći, ukratko, nothing to write home about.

Scena u svemiru zanimljiva, ostatak prosjek. Priča riga mi se, 'murrica je napadnuta i ajmo je braniti

Svemogući pas koji ima wallhack i antenu u guzici i ja ga upravljam...

Grafika osrednja, kao ispolirani mw2, ništa novo koliko su se kurčili sa next gen. 

Akcijske sekvence ok, ništa revolucionarno ali to je cod.

Ako iskjlučiš mozak dobra pucačina za ubit 3-4 sata na kampanju, mp nemam još u planu.

Ugl. ukratko ok, ali ništa bolja od black opsa ili meni omiljenog mw2.

Igram dalje pa vidimo.

Inače rad super, iako ima neki čudan micro stuttering, ali ok.

Moram vrati 9.2 beta drivere da vidim dal bolje radi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 19:00 (fila2208).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Dali ima tko problema sa artifaktima u igri ? Ja imam u "The Hunted" misiji kod onih slapova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Moslavac. kaže...

Dali ima tko problema sa artifaktima u igri ? Ja imam u "The Hunted" misiji kod onih slapova.

Da i ja sam ih imao

16 godina
softwaremaniac kaže...

Tkogod ima problema s freezanjem igre da mu blokira totalno da ne može ništa raditi osim Ctrl+Alt+Del ili restart kompa crasha mu se AMD Driver i treba staviti nove 13.11 Beta9.2 drivere. Kod mene je to rješilo problem, pa možda i nekome od vas pomogne.

Hvala, pomoglo :)

14 godina
neaktivan

Da 99% novca ide u dobrotvorne svrhe opet bi razmislio o kupnji ovog smeća... {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
2 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa dobro i što sada, što misliš da nas boli stojko za mišljenje od nekog padobranca koji nije NIČIME doprinjeo temi, samo jedan apsolutno ne konstruktivan post, a nisi ju niti upalio, a kamoli igrao. Sada si "kul" i u "eliti" zato što pljuješ po CoDu, otići ćeš u GTA V temu pokazati svojim prijateljima kako si ti ispao faca što si ovo napisao, dajte molim vas, odrastite.
14 godina
neaktivan

Malo smo napeti večeras. {#} 

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
A za kojeg vraga onda dolaziš tu i tjeraš pravdu ako ju nisi niti igrao, barem napiši nešto konstruktivno, recimo što ti se ne sviđa i što bi htio da se promjeni?
14 godina
neaktivan

Oprosti ako je ispalo da je nisam igrao, jesam, samo što je nisam kupio. Žao mi je samo prostora koji sam potrošio na instalaciju (pobrisao CoD BO, inače zadnji koji sam kupio i to preorder pa nisam mogao igrati kako spada mjesecima). Sve ostalo je već rečeno, treba promijeniti praktički pola igre. Evo pored mene CoD 2 original CD i plače mi se kad se sjetim što je CoD nekad značio.

Moj PC  
4 4 hvala 0
17 godina
neaktivan

izašao je fov changer od ekipe koja ga je napravila za MW3

http://www.mapmodnews.com/filemgmt/index.php?id=290

službeno nema ništ da li se može dobiti banana ako se korisit

ali bez toga je igra neigriva bar meni {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bok

Narucim igru u prednaruzbi brije 3 mjeseca ili koliko vec.. Dodem kuci uzmen 5 littara soka i 2 litre kave. Sjednem raspalim sve na sto god se moze na full. Igram misiju ono dolje pod vodom i prodem to i sad dodem u neku tvornicu. Pocnem igrat kad ono off. WFT !!!!  Pise ati driver stopped working and has recovered. Pa sta je sad to ? Idem opet kad ono isto na istom mjestu. Imali neko problem s tim, i dali je rijeso jer sam dao za to sra... 400kn i sad da me tkao izbacuje izluduje me

1 0 hvala 0
16 godina

to ti je problem s driverima za graficku karticu. cak i ako to rjesis, sumnjam da ce ti ljepo radit.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moslavac. kaže...

Me too. Također na zadnjoj misji - vlakić. To je bilo neigrivo(vlakić), restart i onda je bilo normalno. 

13 godina
neaktivan

Ovako teren detalji off i sve radi normalno. Drugo koji sam bog dao za ovo sranje 400kn ??

Ok ghost opcenit dojam ??

Full akcija

5 do 6 oruzja u cijeloj prici

bugova kao u pjesmi.

Kad sam vidio u prve dvije misije psa, kazem uf kako ce ovo vrijedit. Kad ono vise ne vidis ni psa ni icega.

Drugo igra je full kratka zali boze ovog orginala sto sam ga kupio.

Nije to to. Zadji cod sto je bio dobar i nabrijan je black ops 1 a ovo drugo sve sto je izaslo iza njega je samo da ga konkurencija ne pokopa

Izaso je black ops 2 izlazi moh warfighters

Izaso je bf4 sad ghost

Kuzite sta mislim.  Po meni bolje da sam kupio gta nego ovo

0 0 hvala 0
14 godina

Pa jel ima itko da je zadovoljan ovim poluproizvodom?

{#}

Kad sam par stranica prije pričao da će biti copy paste sa ispranom pričom, zvukovima i radnjom, pljuvali ste me,...a sad svi ponavljate moje riječi.

sve u svemu, veliki fail.

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja jesam, meni je super igra, zabavna, brza, sve točno kako treba biti. Black Ops 2 mi nije baš ležao, prvi Black Ops sam obožavao, MW3 mi isto nije bio loš. Sve u svemu ako poprave neke probleme, koje budimo realni je imao i Battlefield 4 na launchu, igra ima potencijala.
14 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Ja jesam, meni je super igra, zabavna, brza, sve točno kako treba biti. Black Ops 2 mi nije baš ležao, prvi Black Ops sam obožavao, MW3 mi isto nije bio loš. Sve u svemu ako poprave neke probleme, koje budimo realni je imao i Battlefield 4 na launchu, igra ima potencijala.

ALi ne kužim, kako nisi uvrijeđen, lošim portom sa starom grafikom koja je prodana pod nextgen naslov sa 6gb limitom i inteligentnim ribicama koje to nisu?

Većina ekipe koje znam, coderi teški su sa teškim pljuvanjem i traže ili refund ili prodaju igru jer su ispovocirani svim tim obećanjima od kojih na krjau ništa.

12 godina
neaktivan

Ja sam daleko od toga da bi bio zadovoljan. Minili su dani kad je COD bio dobar na PC ili dobar opčenito.

Call of Duty ionako propada na PC. Potražnja je niža nego ikada i pada sa svakim novim naslovom. Sad ili če se IW trgnuti i posvetiti se više na izradu dobrog porta ili če jednostavno prestati raditi COD na PC. 

Za treyarch mi je još malo žao jer se oni barem malo potrude na portu.

http://steamgraph.net/index.php?action=graph&appid=42710q42690q202990q209170&from=0

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 12:24 (Firefox72).
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ne očekujem puno pa ispuni moja očekivanja, ne smeta mene grafika ni port ako mi je igra zabavna.
13 godina
neaktivan

Samo me zanima od vas 2 ko hvali tu igru toliko dali je kupio org ili iso na trznicu.

0 0 hvala 0
15 godina

Prešao SP kampanju, ni jedno rušenje.

Što se tiče priče, nisam ni očekivao nešto posebno, tako da se nisam razočarao..

Ali kraj {#}

shell 44 magnuma je prošao kroz Rorkea, Hesha i kroz yebeni prozor, i naravno da su obojica preživjeli {#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
1 4 hvala 0
11 godina
neaktivan

J3BALI TE SPOILERI !!!!!

0 1 hvala 0
15 godina

da, spoilao sam ti remek-dijelo suvremenog story-tellinga i kompleksnosti priče {#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
3 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice