- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudiii,jel se moze igrat black ops offline splitscreen zombije?na xbox-u
Moze, mozes i jedan protiv drugog kao mp, al sa botovima ne koliko sam skuzio.
btw. Ovaj vikend opet 2x points-i
ljudiii,jel se moze igrat black ops offline splitscreen zombije?na xbox-u
Moze, mozes i jedan protiv drugog kao mp, al sa botovima ne koliko sam skuzio.
btw. Ovaj vikend opet 2x points-i
Ajme koje sranj*e, pa već po neznam koji puta ja sam na rođendanu i opet budem profućko double XP, do sada samo jednom sam igrao double Xp weekend, a ostalo sve na rođendanima bio.
Stvarno ja nemam sreće sa double pointsima.
Imas negdje link da je najavljeno double xp ? :)
aj na ts
a navodno posto izlazi novi map pack pa zbog toga kao double xp vikend, http://www.gamersspot.com/?controller=news&op=view-news&news_id=87007
a nekako mi se cini da ce prije mw3 na bo-u 24/7 bit double xp.
evo sam JD_2020 kaže sljedeće na Twitteru: In celebration of #Annihilation (and Freedom...), #CODBlackOps Double-XP/CP will be July 1 - 5 (10a PT start / end time). #AllPlatforms
znači XP i Codpointsi su dupli i trajat će 5 dana double xp
počinje u petak oko 19h mislim po našem vremenu :)
sad ko se ne prestiža bar 2 puta stvarno....

Ja samo 7 puta do zlatnog cammoa
fascinantno kako uvijek kada ja kupujem neku igru sa base hosta imaju tehničkih poteškoća...baš nemam sreće, valjda će mi gospodin Mario uspijeti aktivirati igru do petka a onda krečem
ne znam zašto svi još uvijek pričaju da igra laga -- ako imaš dobar procesor igra ide super, a ako i bude neki lag (a opet je počelo tu i tamo od zadnjeg patcha) to je do gameserversa , a ne do igre.
e sad još nešto ovo za hostanje zombija -- od nas cca. 35 koji igramo BO samo dvojica (?) možemo hostat zombije i to ta 2 koji su na B-netu ! Provjereno !
Inače svima ostalima portovi uredno otvoreni 3074, NAT open sve open , staticka IP 'vamo 'tamo - niš ne pomaže-- izgleda da je do download/uploada koji je očito bolji nego u T-Coma
ne znam zašto svi još uvijek pričaju da igra laga -- ako imaš dobar procesor igra ide super, a ako i bude neki lag (a opet je počelo tu i tamo od zadnjeg patcha) to je do gameserversa , a ne do igre.
e sad još nešto ovo za hostanje zombija -- od nas cca. 35 koji igramo BO samo dvojica (?) možemo hostat zombije i to ta 2 koji su na B-netu ! Provjereno !
Inače svima ostalima portovi uredno otvoreni 3074, NAT open sve open , staticka IP 'vamo 'tamo - niš ne pomaže-- izgleda da je do download/uploada koji je očito bolji nego u T-Coma
Sa upload brzinom T-coma ne možeš ni sam sebi biti host
Trebaš imati veću upload brzinu da bio bio host sa donekle normalnim pinogvima
Nitko mi ne odgovara na temi od steam-a pa cu tu pokusati dobiti odgovor ...Evo ovako pokusavam zamjeniti adresu na steam-u gdje udem na settings ,napisem klasicno password ,napisem stari mail ,na svoj prijasnji mail dobim kod da prihvatim izmjenu mail-a i onda upisem novi mail i stisnem next ...Cekam neko vrijeme i svaki put mi izbaci da nije moguce sada zamjeniti mail ...Zna netko kako rijesiti taj problem ?
Ja sam sad na 10 prestigeu, a ako traje 5 dana barem do 13. cu doc
Nemoj igrati tako puno, buš se usmrdel za kompom ak budeš 5 dana za njim.
Sta,znaci za pol sata krece double xp weekend ili ?
Sta,znaci za pol sata krece double xp weekend ili ?
Sutra. U 19h.
Ma sa nacinom igre kojim ja igram i kolicinom xp kojeg dobijem bez double xp weekenda bi se prestigo za 5 dana al mi s ejednostavno neda igrat vise
HC Demoliton <3
Kako kupiti nove mape za black ops ?
Kako kupiti nove mape za black ops ?
samo preko steama...ideš pod black ops i tamo imas DLC sastrane i staviš ga u košaricu, a Anhilation još nije na ponudi na Steamu...
Niko danas nema novaca stari,završi ti fakultet pa ćeš se poslje naigrat
A s fakultetom će kao moć dobit posal.
AKCIJA S FAKULTETA NA POSAO (obavezno pogledat)
Ma sa nacinom igre kojim ja igram i kolicinom xp kojeg dobijem bez double xp weekenda bi se prestigo za 5 dana al mi s ejednostavno neda igrat vise
HC Demoliton <3
5 dana? Ja sam danas krenuo igrat (igrao sam samo Nuketown, DOM) i na 38. lv sam
sutra kad krene double xp , bez problema jedan prestige po danu
A jbga nisu svi no liferi i Pro-ovi ko ti :) Drugi nemaju vremena toliko biti za igrom, gawd dammit!
A jbga nisu svi no liferi i Pro-ovi ko ti :) Drugi nemaju vremena toliko biti za igrom, gawd dammit!
istina, na to nisam računao ^^
moram ubit nekako vrijeme do objave rang liste za faks
Ako ima epike kaj halaju zombije kino de torte ili ovak obicno dodajte me na nick STALKER ...Frend i ja aktivno igramo svaku vecer ovisno o vremenu ali trudimo se igrati svaku vecer .
ej nemogu te nač pod STALKER...aj me ti dodaj...nick: CALLmeSCOOBY
Ne mogu te ni ja pronaci cudno... Krivo sam ti rekao to mi je ime u igrici ,naziv mi je lepi00 ....
na steam se dodajete preko username-a a ne nicka -.-'
Danas je ovo sniženje može ko da mi kupi ovaj DLC 2 za cod bo a ja mu uplatim novce??