- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nadam se da se ovo neće shvatiti kao piratstvo.
Imam jedan steam acc na kojem ima Black Ops. Ja na svom računalu imam SKIDROW verziju igre, i sad bih ja htio stavit tu verziju u Steam da ju on updatea i da mogu igrat nju, jer stvarno nemam vremena skidat ponovo igru preko steama.
Znači u koji folder trebam instalirat Black Ops Skidrow tako da imam integraciju u Steamu ? Od ovog Steama imam sve potrebno (prijatelj mi je dao da igram na njegovom acc jer sam mu kupio neke igre)
Cijena je lijepa :D
Niko danas nema novaca stari,završi ti fakultet pa ćeš se poslje naigrat
kupujem XD...osim ako opet ne dobim na poklon mada bi to bilo več malo nemoguče...
http://twitter.com/DavidVonderhaar/status/81990776443244544
Nerfed the Famas in next update. Srsly.
http://twitter.com/DavidVonderhaar/status/82017808988377088
Changes: Tweaks on ADS raise time; Hip fire accuracy reduction; more gun kick (so less accurate) and slightly slower re-center speed.
jao kako vas milkaju s tim dlc-ima
Niko danas nema novaca stari,završi ti fakultet pa ćeš se poslje naigrat
A s fakultetom će kao moć dobit posal.
jao kako vas milkaju s tim dlc-ima
ne vjerujem da to misle staviti u DLC jer se tiče samog gameplaya. ne da ne vjerujem nego sam siguran! to će biti samo update..
Ekipa, jel kupujete treći dlc? Dodao sam pool da vidim koliko vas će se još iskeširati Kotticku
7 | Da |
---|---|
29 | Ne |
Nitko nije lud da to kupuje, bar se nadam!
Ja osobno mislim da je bolje za te pare kupiti 2 Jumbo pizze, nego dati taj novac lopovima pa da oni onda troše na prostitutke i šampanjac...
Ko kupi taj DLC- stvarno ili je glup ili mu noge smrde pa nezna šta da napravi!
Ja dosad nisam kupio ni jedan DLC čisto bacanje novaca. Nego sad sam počeo malo više igrat BO pa ako vas ima akrivnih dodaj te me na steam iz potpisa.
EDIT: Prelistajte stranu rječ je o jednom dječaku zvanom DOLU http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-bad-company-2/22822.aspx?page=680
LOL lik je ovo isto napiso na BC2 tebi.Kao nemam para pa ako je netko prestao igrat da mu pokloni
@Dolu....odeš jedan dan (a možeš i preko noći ako te sram) pa skupi ~150 plastičnih flaša i imaš za rabljeni acc...
Ali ako te nije sram ovdje tražiti besplatno igru onda te neće biti niti dok ćeš raditi nešto korisno...
Šta se ovdje dogodilo?! Ahahahahahahahhahahahahahahahhaahhahahahah, nije li ovaj dolu kao neki fakultet spominjao? Sad odjednom sa gunnerom svira trubu u osnovnoškolskom zboru
Ekipa, jel kupujete treći dlc? Dodao sam pool da vidim koliko vas će se još iskeširati Kotticku
sta ce mi kad ovi serveri ne koristi ni mape od first strike-a, jedino wager serveri koriste dlc mape
Ne mogu vjerovat 3 bisera su glasala da će kupit DLC.
Idem slušat Gorana Kosa.
Ne mogu vjerovat 3 bisera su glasala da će kupit DLC.
Idem slušat Gorana Kosa.
A čuj, ne troše tvoju lovu, nek rade šta hoće.
Zombiji izgledaju kao da im je srat sila, a nemogu se posrat!
Znaci ides na fakultet i u glazbenu skolu ?
cini mi se kao da i ti imas 14-15 godina.
Ja osobno mislim da je bolje za te pare kupiti 2 Jumbo pizze, nego dati taj novac lopovima pa da oni onda troše na prostitutke i šampanjac...
Ko kupi taj DLC- stvarno ili je glup ili mu noge smrde pa nezna šta da napravi!
gle mislim da je to moja stvar dali ču ja kupiti DLC ili ne...meni se sviđaju nove mape ,a pogotovo Zombie mape...na sreču sam dobio zadnja dva DLC-a kao gift, i da ih i nisam dobio kupio bi...meni je to super osviježenje igre i ponovo te vuče da igraš...a glupima si nazivaj svoje doma ako smiješ, al ne ljude na forumu samo zato jer se njima nešto sviđa što tebi ne...malo pazi kaj pišeš... NHF ;)
Da sam na tvom mjestu, ne bih Black Ops ni besplatno ;) Bolje jednu sedmicu štedi novac, tj ono što nosiš u školu, i možeš kupit BFBC2 cd key, aktiviraš i igraš pravu igricu ;) Topla preporuka
neznan za vas al meni ga je zaj...ja mu necu dat td
napokon preso igricu...iskreno meni je bila malo dosadna jedino pri kraju se pocelo zahuktavat...uff sta sam sretan :P
posto sam reinstaliro winse i cod black ops mi je izbrisan ponovo sam ga instaliro sa steama ali nece mi uc u igru kaze da pogedam na njihovoj stranici updates ali meni uopce nije steam skinio te updatove nego samo igru i sad nemogu igrat mp.jel ima gdje za skinuti te updatove manualno jer mi steam nece automatski?