Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

thumbs up za 0:50 sceno hajmo

just overpowered
Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Treći Map Pack - Anihillation

June 28th on XBOX360 - 15$

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 21:52 (thesekiman).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Molim dobru dusu,ako hoce da mi pokloni Black Ops steam account.Velika mi je zelja da igram black ops no nemam novaca da si ga kupim.Sve sto zaradim moram si cuvati za fakultet.
Moj PC  
3 6 hvala 0
16 godina
Re: Call of Duty: Black Ops
E trebam pomoć.
Nadam se da se ovo neće shvatiti kao piratstvo.

Imam jedan steam acc na kojem ima Black Ops. Ja na svom računalu imam SKIDROW verziju igre, i sad bih ja htio stavit tu verziju u Steam da ju on updatea i da mogu igrat nju, jer stvarno nemam vremena skidat ponovo igru preko steama.

Znači u koji folder trebam instalirat Black Ops Skidrow tako da imam integraciju u Steamu ? Od ovog Steama imam sve potrebno (prijatelj mi je dao da igram na njegovom acc jer sam mu kupio neke igre)
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina

Cijena je lijepa :D

HTC Desire Android
15 godina
Dolu kaže...
Molim dobru dusu,ako hoce da mi pokloni Black Ops steam account.Velika mi je zelja da igram black ops no nemam novaca da si ga kupim.Sve sto zaradim moram si cuvati za fakultet.

Niko danas nema novaca stari,završi ti fakultet pa ćeš se poslje naigrat

14 godina
neaktivan

kupujem XD...osim ako opet ne dobim na poklon mada bi to bilo več malo nemoguče...

15 godina
neaktivan

http://twitter.com/DavidVonderhaar/status/81990776443244544
Nerfed the Famas in next update. Srsly. 

http://twitter.com/DavidVonderhaar/status/82017808988377088

Changes: Tweaks on ADS raise time; Hip fire accuracy reduction; more gun kick (so less accurate) and slightly slower re-center speed.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jao kako vas milkaju s tim dlc-ima {#}

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoKsA kaže...
Dolu kaže...

Niko danas nema novaca stari,završi ti fakultet pa ćeš se poslje naigrat

A s fakultetom će kao moć dobit posal.

{#}

F.C LIVERPOOL
16 godina
alscaul kaže...

jao kako vas milkaju s tim dlc-ima {#}

ne vjerujem da to misle staviti u DLC jer se tiče samog gameplaya. ne da ne vjerujem nego sam siguran! to će biti samo update..

14 godina
neaktivan

Ekipa, jel kupujete treći dlc? Dodao sam pool da vidim koliko vas će se još iskeširati Kotticku {#}

7 Da
29 Ne
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 12:17 (gringo88).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nitko nije lud da to kupuje, bar se nadam!

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja osobno mislim da je bolje za te pare kupiti 2 Jumbo pizze, nego dati taj novac lopovima pa da oni onda troše na prostitutke i šampanjac...

Ko kupi taj DLC- stvarno ili je glup ili mu noge smrde pa nezna šta da napravi!

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina

Ja dosad nisam kupio ni jedan DLC čisto bacanje novaca. Nego sad sam počeo malo više igrat BO pa ako vas ima akrivnih dodaj te me na steam iz potpisa.

EDIT: Prelistajte stranu rječ je o jednom dječaku zvanom DOLU http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-bad-company-2/22822.aspx?page=680

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko ///// Xf: shapina
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Dolu kaže...

LOL lik je ovo isto napiso na BC2 tebi.Kao nemam para pa ako je netko prestao igrat da mu pokloni {#}

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein
17 godina
odjavljen

@Dolu....odeš jedan dan (a možeš i preko noći ako te sram) pa skupi ~150 plastičnih flaša i imaš za rabljeni acc...

Ali ako te nije sram ovdje tražiti besplatno igru onda te neće biti niti dok ćeš raditi nešto korisno...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dobro pokuso sam ;).Vidio sam da na forumu daju skuplje miseve za zasto ne probati.Ko drugo Gunner11,ti nemozes rec men djecak zato sto ti imas 13 godina i nemoj nikom solit pamet.Da da i jos nesto nauci svirati trubu i nosi note na probu....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dolu kaže...
Dobro pokuso sam ;).Vidio sam da na forumu daju skuplje miseve za zasto ne probati.Ko drugo Gunner11,ti nemozes rec men djecak zato sto ti imas 13 godina i nemoj nikom solit pamet.Da da i jos nesto nauci svirati trubu i nosi note na probu....

Šta se ovdje dogodilo?! Ahahahahahahahhahahahahahahahhaahhahahahah, nije li ovaj dolu kao neki fakultet spominjao? Sad odjednom sa gunnerom svira trubu u osnovnoškolskom zboru {#}

15 godina
neaktivan
Ma ne Gunner 11 svira u glazbenoj skoli i u Limenoj glazbi.Ja sviram u Limenoj pa ga znam.
16 godina
gringo88 kaže...

Ekipa, jel kupujete treći dlc? Dodao sam pool da vidim koliko vas će se još iskeširati Kotticku {#}

sta ce mi kad ovi serveri ne koristi ni mape od first strike-a, jedino wager serveri koriste dlc mape

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
neaktivan

Ne mogu vjerovat 3 bisera su glasala da će kupit DLC.

Idem slušat Gorana Kosa.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ne mogu vjerovat 3 bisera su glasala da će kupit DLC.

Idem slušat Gorana Kosa.

A čuj, ne troše tvoju lovu, nek rade šta hoće.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
14 godina
neaktivan

Zombiji izgledaju kao da im je srat sila, a nemogu se posrat!{#}

6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Dolu kaže...
Ma ne Gunner 11 svira u glazbenoj skoli i u Limenoj glazbi.Ja sviram u Limenoj pa ga znam.

Znaci ides na fakultet i u glazbenu skolu ?

cini mi se kao da i ti imas 14-15 godina.

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein
14 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Ja osobno mislim da je bolje za te pare kupiti 2 Jumbo pizze, nego dati taj novac lopovima pa da oni onda troše na prostitutke i šampanjac...

Ko kupi taj DLC- stvarno ili je glup ili mu noge smrde pa nezna šta da napravi!

gle mislim da je to moja stvar dali ču ja kupiti DLC ili ne...meni se sviđaju nove mape ,a pogotovo Zombie mape...na sreču sam dobio zadnja dva DLC-a kao gift, i da ih i nisam dobio kupio bi...meni je to super osviježenje igre i ponovo te vuče da igraš...a glupima si nazivaj svoje doma ako smiješ, al ne ljude na forumu samo zato jer se njima nešto sviđa što tebi ne...malo pazi kaj pišeš... NHF ;)  

15 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Da sam na tvom mjestu, ne bih Black Ops ni besplatno ;) Bolje jednu sedmicu štedi novac, tj ono što nosiš u školu, i možeš kupit BFBC2 cd key, aktiviraš i igraš pravu igricu ;) Topla preporuka

...we can go together, trough a storm, on any weather, cold or warm... =D
14 godina
Dolu kaže...

neznan za vas al meni ga je zaj...ja mu necu dat td {#}

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
15 godina
neaktivan

napokon preso igricu...iskreno meni je bila malo dosadna jedino pri kraju se pocelo zahuktavat...uff sta sam sretan :P

bas tako :D

3 0 hvala 0
15 godina

posto sam reinstaliro winse i cod black ops mi je izbrisan ponovo sam ga instaliro sa steama ali nece mi uc u igru kaze da pogedam na njihovoj stranici updates ali meni uopce nije steam skinio te updatove nego samo igru i sad nemogu igrat mp.jel ima gdje za skinuti te updatove manualno jer mi steam nece automatski?

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice