- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ako Modern Warfare 3 napravi Infinity Ward, igra ce krsit sve rekorde prodavanosti.
Koji Infinity Ward?
Koji Infinity Ward?
Pa Infinity Ward koji je napravio skoro sve CoD-ove. Istina da tim više nije isti, otkako se raspao prošle godine ostalo je samo 8 ljudi od njih 46. Ali sad je formiran drugi sastav i još dva studia im pomažu na razvoju MW3 igre, Sledgehammer Games i Raven Software.
Koji Infinity Ward?
Pa Infinity Ward koji je napravio skoro sve CoD-ove. Istina da tim više nije isti, otkako se raspao prošle godine ostalo je samo 8 ljudi od njih 46. Ali sad je formiran drugi sastav i još dva studia im pomažu na razvoju MW3 igre, Sledgehammer Games i Raven Software.
Za ova zadnja 2 nikad nisam čuo
Raven koji je zaduzen za multiplayer je poznat studio.
Samo je pitanje kako ce u nepunu godinu dana napraviti igru koja se prije razvijala po dvije godine.
Uz to im je i prva igra iz CoD serijala, bas me zanima da li mogu napraviti ok igru u tako kratkom roku.
Sladgehamer i ostaci IW i tako rade samo single player.
Samo je pitanje kako ce u nepunu godinu dana napraviti igru koja se prije razvijala po dvije godine.
Uz to im je i prva igra iz CoD serijala, bas me zanima da li mogu napraviti ok igru u tako kratkom roku.
Sladgehamer i ostaci IW i tako rade samo single player.
Raven radi multi, sledgehammer single, a IW im samo pomaze i "gleda" kako rade
Ja možda kupim igru ali svakako nakon najmanje 1 mjeseca otkad izađe,da vidim jel sve radi i ostalo,jer sam se sa Black Opsom gadno opekao
Očito ljudi nisu čuli za npr. Quake 4, Wolfenstein (2009), Star Wars JK2: Jedi Outcast (meni jedna od najbolji igara ikad).
I najvažnije od svega SoF 2 MP, po meni odličan i jako zabavan MP zbog kojeg mislim da je Raven jedini koji može bar nešto spasiti kad je MW3 u pitanju. Pitanje je naravno koliko će slobode dobiti u izradi, možda su dobili zapovijed da jednostavno naprave još jedan copy/paste.
Ja samo želim proći SP...ne treba biti bolji od mw1 i 2, neka je samo na njihovom nivou i ja presretan. A za mp imam druge igre.
Koji Infinity Ward?
I to tebi iskreno pozitivno zvuči? To što je od IW-a ostalo tucet ljudi, i što na COD-u rade 3 Frankenstein tima?
Eh...malo bi da eksperimentišem :D
Želim da probam Black Ops da igram sa gamepad-om!
Ali kako to uraditi!
Gamepad je: Gembird JPD-Dualforce
(Dosta je star samo da znate :)
kupi xboxovog i onda će raditi sve kako treba... ja sam zombije probao igrati kod frenda, pa uz malo vježbanja dalo bi se....
Eh...malo bi da eksperimentišem :D
Želim da probam Black Ops da igram sa gamepad-om!
Ali kako to uraditi!
Gamepad je: Gembird JPD-Dualforce
(Dosta je star samo da znate :)
kupi xboxovog i onda će raditi sve kako treba... ja sam zombije probao igrati kod frenda, pa uz malo vježbanja dalo bi se....
ne mora kupit xboxov
skini samo emulator za xboxov kontroler i ubaci ga u mapu od igre i to je to, samo si prvo pogledaj dali su tipke dobro konfigurirane, na nekima se zna desit da su tipke malo izmješane

EVo našao sam nešto...napravio, idem sada probati, javim vam dojmove :D ( želim malo''izazova'' =D )
Sorry zbog spama...ali nemoguće je igrati sa mojim game-padom...nemožeš se kretati...ali možeš gledati oko sebe ili obrnute!...ma ništa...samo gubim vrijeme na budalaštinje
da to sam zaboravio, ako ne ide sa emulatorom ide sa tim
Sorry zbog spama...ali nemoguće je igrati sa mojim game-padom...nemožeš se kretati...ali možeš gledati oko sebe ili obrnute!...ma ništa...samo gubim vrijeme na budalaštinje
tako je bilo i meni prije dok sam stavio, mislio sam da je problem u kontroleru, ali je problem bio u emulatoru
ako si skinuo posljednju verziju, verzija 3.nešto i ne šljaka, (samo možeš okretati se) probaj skinuti koju verziju prije, 2.9 ili tako nešto i probaj opet
ja kad sam skinuo drugu verziju mi je normalno išlo, kretanje, pucanje, okretanje, sve kontrole na svom mjestu kako bi trebale biti

It's on buddy!
...
Ma neda mi se skidati novo...onako nije to za mene! :D A i Black Ops je neoptimizirano smeće, nemoguće ju je igrati i onako!
OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobio sam i drugi DLC kao gift....aaaaaaaaaaaaaa...NoFuckingWay!!!!
e i sad recite da nema boga!!!
pa kako, daj mi reci kako, e ja ocu tog tvog prijatelja, meni niko nikad nije ništa dao free!!!
očito me bog ne voli :(
Ne kuzim? Frajer ima love pa dijeli ili ima 5 banki,misli da imas 10god i zeli te kupit ? :D
Ne kuzim? Frajer ima love pa dijeli ili ima 5 banki,misli da imas 10god i zeli te kupit ? :D
Valjda ovo drugo xD,čekajte što je izašao za PC zaj dlc?

Ja mislim da bi s tim procesorom samo trebao igrati black ops. Steta resurse toga proca koristit za nesto drugo.
Go girl Go girl Go girl.

to mi je frend slovenac i ima očigledno para jer ima puno igara kupljenih na steamu a dobar sam si s njim igramo skoro svaki dan skupa BO i zombie
inače mi je taj isti lik gifto još i Portal 1 jer je uzeo 2 ona paketa 1 i 2 skupa pa mu je osto jedan portal 1 i dao mi ga isto free
lik je nedavno kupio server za BO (FFA)
Aj ti njemu javi da ti imas jos dosta dobrih frendova koji traze dlc. :D :)))))
(aj sibni pm kad ces bit online za BO )