- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A STA JE OVO??? JEL VI IGRATE COD ILI...? POGLEDAJ TE..
Ti si valjda relativno nov kad je igranje MPa na PC u pitanju?
Ovakve stvari su na PC nedozvoljene jer je to varanje i ak te otkriju da ih koristiš dogodi to se ovo :
Ne mogu se PC i konzole spajat na iste servere. Pitaš se zašto? Jer čak i s svojim aimbootom konzolaši bi tako dobili po pi*ki da se zbog mentalnih trauma ne bi više nikad ni prosmrdili nekom FPSu.
meh, cod se itekako dobro može igrati na gamepadu, te ima fenomenalnih igrača na konzolama (i noobova naravno)
a upravo zbog aim assista se može igrati na način koji se uopće ne može izvesti na PC-u (npr kod dalekih pogodaka uz ograničen pogled, gdje ispada da su svi uber precizni i savršeno kontroliraju recoil, ali i puno drugih primjera koje je praktički nemoguće izvoditi sa mišem)
mislim da je negdje bilo nekakvo natjecanje
najjaci konzolaski team protiv prosjecnog PC tima i da su ih PC-jevci dobro nalupali ;)
daj link neki za ovo...
kako bi se uopće organiziralo ovakvo nešto, dali igraju prvo na jednoj pa onda na drugoj platformi ili šta?
ILI ovako
ILI ovako
Da, razlika je ogromna.
Napravio sam ovo.
Igrica mi je na ruskom,jel postoji mogucnos da prebacim na engleski?
ILI ovako
Da, razlika je ogromna.
ako mi taj patch ne popravi crasheve i freezeve poludit cu
mislim da je negdje bilo nekakvo natjecanje
najjaci konzolaski team protiv prosjecnog PC tima i da su ih PC-jevci dobro nalupali ;)
daj link neki za ovo...
kako bi se uopće organiziralo ovakvo nešto, dali igraju prvo na jednoj pa onda na drugoj platformi ili šta?
Mislim da nije bilo natjecanje već su testirali spajanje xboxa i PC igrača na iste servere. Netko je bio stavio link na forumu ali ne mogu ga sad naći. Uglavnom kolko se sjećam u članku je pisalo da su odstali od spajanja jer su u testovima čak i prosječni PC igrači uvijek nalupali elitu s konzola.
Također bila je neka igra Shadowrun. Onda je podržavala xbox i PC igrače na istim serverima. Nisam igrao ali prema onome što sam pročitao xbox igračima su morali dati aim-assist (tj. aimbotove) i nerfati miša implementirajući nekakav mouse lag da bi uveli balans. A sumljam da bi se CoD igračima sviđalo da im uvedu tak nešto samo da bi mogli igrati protiv konzola.
ILI ovako
Da, razlika je ogromna.
Pa to onako da se samo vidi ovo u vezi patcha.
To da je film zvalo bi se dnevnik jednoga cheatera! Da su takvi pravi igrači to nikad nebi uradili, ako nemaš vjere u svoj skill u šta imaš??? Prestani igrat i odj''''bi! Zbog takovih stvari sam prestao igrat MW2, jer to više nije bilo humano! A nije ni bilo ded serveri( ali su cheateri bili zadnja kap)!!!
Već smo imali ovu raspravu na forumu, svaki je gamepad naprosto tehnički inferioran kombinaciji miša i tipkovnice (prije svega zbog miša). Također, palci su motorički manje sposobni od zapešća i ruke. Kako god okreneš, čak i sa dijametralno suprotnim 5K1LL0V1M4, PC igrači su ingame bolji od konzolaša.
Ne treba mi se objašnjavati da je kombinacija miša i tipkovnice bolja za igranje fps-ova, pa jbt igram ih skoro 15 godina tako
ovo što sam napisao i dalje stoji, treba se prilagoditi načinu igranja da bi se iskoristile prednosti različitih platformi
ali dobro, no neda mi se sad oftopičarit previše, možda za neku drugu temu ostaviti
Napravio sam ovo.
Igrica mi je na ruskom,jel postoji mogucnos da prebacim na engleski?
http://thepiratebay.org/torrent/5962998/cod_bo_russian_to_english
...skini ovo...ja sam od tale skinio i radi sve super...
Jel se događa ikome osim "Coksi" da vam freeza igra?
Da. Meni takoder. Nazalost. Eto sljedeci tjedan mozda patch nesto rjesi.
Da. Meni takoder. Nazalost. Eto sljedeci tjedan mozda patch nesto rjesi.
meni se zamrzne na 20-50 sec kad ocita mapu i kad udem u igru!!!
gospodo jedno pitanjce. sto mi treba da bi speak-o preko slusalica? u igri narawno! neznam dali u postavkama od igre il mi treba program.molim pomoc
Neznam dal je istina ili nije ali evo čitajte LINK
Neznam dal je istina ili nije ali evo čitajte LINK
Fake..
Da, fake... Veliš, podmitili su i BBC
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-manchester-11961333
i The Sun
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3269246/TEEN-fan-of-hit-game-Call-Of-Duty-arrested-for-bringing-its-online-version-crashing-down.html
da objave fake vijest...
Hahahaah, ne bi nikad pogodio, onaj link koji je Sparrow dao, baš je loše napisan članak, pa sam pomislio da je fake :D
Jednostavno mi je djelovalo kao izmišljena priča, "cybah police" i te gluposti.
Da moras imati slusalice sa mikrofonom i kad si u igri stisnes slovo Z na tipkovnici i mozes pricati sa ljudima na serveru.
WTF???????????
igram sada black ops imam za ks sam turet choper gunner i dogs i ja sad dodem na 14 ks i dobim samo sam turet WTF?
tako mi se dogadalo par puta al sam mislio da je to zbog servera ali na svakom serveru imam score 16-0 i samo sam turet??????????????????????????????
WTF???????????
igram sada black ops imam za ks sam turet choper gunner i dogs i ja sad dodem na 14 ks i dobim samo sam turet WTF?
tako mi se dogadalo par puta al sam mislio da je to zbog servera ali na svakom serveru imam score 16-0 i samo sam turet??????????????????????????????
Bug. I meni se znalo slicne stvari dogadat. Npr da ne iskoristim odmah care package, a zaradim i choppera i ne dobijem ga. lol
Ima li ko ovakav problem
Idem pokrenit igru kliknem 2x i ništa se ne događa, kao da nisam kliknuo