Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.009.545
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

meni je sve ok,nema crashanja,laggova nicega,vec su pocele pripreme za ESL :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@Jack Sparrow

probaj upisat u consolu r_multithreaded_device 1

meni je pomoglo dosta!!!

0 0 hvala 1
16 godina

Zna li netko sto trebam raditi u predzadnjoj misiji kad me onaj lik sruši u onoj sobi koji minut nakon što pobjegnete iz one stolice za ispitivanje ?

Lik nakon što se dogodi ona promjena izlgeda ( kalaš i naočale ) samo stoji, kao da je zamrznut, a ona slika na TV-u u pozadini i lampica su animirane.

Igra nije original, imam SKIDROW verziju, if it makes any difference.

Slika: http://www.fotorola.com/uploads/5e9ae0ebe3.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 15:34 (KingNothing).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
KingNothing kaže...

Zna li netko sto trebam raditi u predzadnjoj misiji kad me onaj lik sruši u onoj sobi koji minut nakon što pobjegnete iz one stolice za ispitivanje ?

Lik nakon što se dogodi ona promjena izlgeda ( kalaš i naočale ) samo stoji, kao da je zamrznut, a ona slika na TV-u u pozadini i lampica su animirane.

Pokušaj odigrati iz početka misiju, moguće da je bug, i meni se događalo slično, samo na drugim djelovima igre.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 16:06 (thuglife).
15 godina
samo kad on ode onda moras,,hodati tud po tom labarotoriju,,znaci pokazace ti se one strelice sta vec kuda da ides
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pokušao sam resetirat level, ali neuspješno.

I pratio sam te strelice, al' me onda taj lik ulovio i srusio i ni milimetra. :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KingNothing kaže...

Pokušao sam resetirat level, ali neuspješno.

I pratio sam te strelice, al' me onda taj lik ulovio i srusio i ni milimetra. :S

Kupi/posudi orginal pa ces proc dalje ili trazi bolji crack

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan

Sto se mp tice, mape su vecinom lose (neke i tragicno lose), kempera ima u svakom kutu, snajper je maksimalno marginaliziran, noz je toliko overpowered da je to smjesno..respawn je totalno sjeban u tdm itd. eto, ovo su osnovne zamjerke pored onih vec stoput napisanih..

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=887951
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

je*bo im pas mater i njima i igrici, do zadnjeg updatea mi je sve radilo na full i sad totalni kolaps....zašt sam ja dao 60€...bitno da su pare pokupili, ajd ja ću tebi prodat auto al poslije ćeš dobit volan i kotače, ista stvar i s ovom igricom...nemoj ju puštat u prodaju ak nije za igrat, i koji će mi sad kur*ac igrica ak ju ne mogu igrat...seronje

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa sve radi u igri. Meni od početka. :)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Pa sve radi u igri. Meni od početka. :)

Dobro nemaju svi i7 i zvijer od kompa. Neki poput mene su naučili igrati CoD na sve max bez ikakvih trzakanja i pi*darija. Za ovaj mizeran i simboličan grafički napredak koji je donjeo BO, neželim prihvatiti činjenicu da je problem u mom kompu kao i u kompovima 90% ostalih ljudi koji imaju probleme. Ako za pošteno igranje trebam kupiti i7, onda BO lijepo od*ebi.

Gray Fox
15 godina

ma kakav i7? meni na laptopu ide na max settings bez problema dok je na kompu sasvim druga priča, bez obzira na postavke framerate je nizak. čeka se patch...

Guns don't kill people... lasers do
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
unchosen one kaže...

ma kakav i7? meni na laptopu ide na max settings bez problema dok je na kompu sasvim druga priča, bez obzira na postavke framerate je nizak. čeka se patch...

da ali  se bumo izgleda nacekali.. ja imam ok kantu i jedan cod mi ju jednostavno memoze zaklat, pa mi steka.. smrzava se poceo mi se spustat framerate... ide mi lagano ovo na ku..ac{#}

jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
C.J.B. kaže...

Sto se mp tice, mape su vecinom lose (neke i tragicno lose), kempera ima u svakom kutu, snajper je maksimalno marginaliziran, noz je toliko overpowered da je to smjesno..respawn je totalno sjeban u tdm itd. eto, ovo su osnovne zamjerke pored onih vec stoput napisanih..

U potpunosti se slažem s ovim pogotovo da je nož overpowered i da je respawn na TDM katastrofa.

14 godina

Najjači su mi oni kad se jave sa INTEL Core i7 i 4 gb DDR3 rama 1600 mhz i nekom makinjom od grafičke i onda oni seru sta mi ostali seremo AJ VI LIPO SUTITE!!!Call of Duty Black Ops je sranje dok se ne popravi ako se popravi ikad JE*A IM JA MATER U SU*AK!!!!!!!!

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kaže weky da ima riješenje za lag,javite mu se na steam weky87{#}

Ja nemam pojma u cemu je rijec sam mi je reko kome lagga nek se javi,meni ne lagga sam freeza ponekad.{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jebasu123 kaže...

Kaže weky da ima riješenje za lag,javite mu se na steam weky87{#}

Ja nemam pojma u cemu je rijec sam mi je reko kome lagga nek se javi,meni ne lagga sam freeza ponekad.{#}

Nek slobodno objavi na forumu inace mu se moze gotovo cjeli forum javljat za rjesenje{#}

http://tridizajn.com/index.php
16 godina
neaktivan

Malo čudan fix ali meni gotovo ništa ne lagga sad kad sam odvrnuo AA na 8x, aniso do kraja i upalio vsync i tripple buffering u ccc-u. Ko želi neka proba, sad mi samo još ostaje ono čudno i iritantno brejkanje zvuka.

Gray Fox
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KingNothing kaže...

Dakle, kad izađeš van putem task managera, pri sljedećem paljenju igre će te pitati da li želiš pokrenuti igru iz safe moda. Ti ćeš reći da. Onda u opcijama stavi AA na 2X, te refresh rate na 60hz. Ostalo ne diraj, te probaj ponovo.

If you can understand the me, than I can understand the you.
16 godina
neaktivan

U mp onaj samostrijel ima smao eksplozivne strijele koliko sam skuzio?

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luka_cro kaže...

U mp onaj samostrijel ima smao eksplozivne strijele koliko sam skuzio?

da

XFIRE; mypet
15 godina
dedaa kaže...

Malo čudan fix ali meni gotovo ništa ne lagga sad kad sam odvrnuo AA na 8x, aniso do kraja i upalio vsync i tripple buffering u ccc-u. Ko želi neka proba, sad mi samo još ostaje ono čudno i iritantno brejkanje zvuka.

To je to? Pa to nije nikakav fix. Probao sam naravno izmedu jos sto solucija,ali nikakav napredak.

Moze malo detaljnije postavke? Pogotovo ako se koristi nvidia.

Koje drivere imate vi koji koristite nvidiju???

http://tridizajn.com/index.php
16 godina
Nikakvi .cfg tweakovi, priority processa, ni nista drugo ne pomaze. Dok 3arc ne rijesi opterecenje CPUa (ovo je igra, a ne benchmark) i dok na FPSe utjece CPU, a ne GPU, nema se o cemu govorit. Igra na high end konfama, i7, ddr3, ati/nvidia top karticama radi sa 60-100 FPSa NIJE DOBRO, ovo je prastari engine sa prastarim lightningom i sjenama. Valjd ce patch izac, jer im mogu prijetit tuzbama i zahtjevima za povrat novaca. Na boxu pise koji su minimalni zahtjevi i ako na tome igra ne radi, sorry, ali to je do 3arca.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan

Gdje ima za skinut 1.1 patch za ovu igricu?

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nema. Steam će ti ju sam skinuti.
15 godina
neaktivan
[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 20:07 (Luxy2501).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vau moze se nac i za jeftinije.I ja nemogu vjerovati kako je ta stranica loše napravljena i WOT baca upozorenje da nije sigurna.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
protjeran

jel to do mene il su mp mape full dosadne?osim one nuketown

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Meni je Array odlična, zajedno s Jungle...Crack mi je najodvratnija mapa u povijesti FPS-a...

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa šta je ovo sa igrom, do danas je sve normalno radilo, a danas mi se već 5 puta zblokala i često mi javlja connection incorupted. PA ŠTA JE TO ??????????

Što se pokvarilo, baš me nervira. Jel zna neko kak riješit problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice