Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.019.167
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
retardinjo25 kaže...

Postavke su mi sve na high i baca mi 60 fpsa lock...Ponekad mi zapne i zasteka pa opet krene,ali sad sve cesce mi zapne pa zasteka i onda moram restartat komp ili na Task manageru ugasit igru,jel zna itko u cem je problem?

imam isti problem,ja u task manageru izgasim al mi se to jako rijetko događa

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
15 godina
neaktivan

Sad sam igrao Hardcore mode prvi put (slucajno usao, nisam ni primijetio dok nisam ubio jednog svog, lol) i u nekih 3min sam dosao do scorea do 23:4 i naravno kicka me debilni admin {#} jer sam ga digao u zrak RC-XDom, i kako da ne popi**im.... Sta stvarno misle da ce netko citat da ga VAC bana ili da je svaki drugi igrac citer? Debili

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dekstroza kaže...

Usput, jeste primjetili da nitko ne koristi GL?

Kako ne?

Danas sam bas dosta izginuo od launchera.

Jos mi u MW2 bilo normalno jer ekipa radila chalange i bio je besplatan, ali kada se sjetim da je u BO launcher najskuplji attachment i svejedno ima telaca koji tamburaju okolo s njim.

if you are not paranoid you don't have enough information
16 godina
toxic kaže...

Kako doc do barebone moda?

Igrao sam na nekom serveru koji je imao Pure u nazivu.

Nema ni attachmenta, ni perkova ni killstreak rewardova. Sve po defaultu.

To mi nekako najblize Barebone modu iz MW2.

Ne znam da li je to samo naziv u serveru ili ima stvarno neki Pure mod.

if you are not paranoid you don't have enough information
15 godina
neaktivan

Nije tesko novce skupiti za sve sto ti treba :|

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E narode dali se i vama tijekom igre pojavi neki error i izbaci vas van iz igre. U tasku mi pise Fatal Error CoD BO.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Evo ljudi imam problem pa pomagajte... problem se javlja u mp-u i nakon svakih 5/10/20minuta javlja problem {#} poludio sam neznam šta da radim, pa ako ima ko rješenje? (sad me i hebeni silverlight zajebava omg)

Steam:luka2301
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 19:00 (AMD boy).

0 1 hvala 0
17 godina
null kaže...

ja uopce ne vidim snajpera da netko igra!!! Vide se sad sto su napravili snajperistima.

Sta su im napravili, to sto nema rusher snipera uopce nije lose,ja sam igrao snipom i sasvim ugodno se moze rokat, na svakoj mapi imas 2-3 mjesta za long range ownage, a mozes nabacit i drugacij scope pa rokat i na mid range odlicno.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina

jedino kaj me smeta, je taj MALI SCOPE. To treba podhitno povecat ko u cod2.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XFIRE; mypet
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jedino ti ban moze pomoc....

I evo da si barem opisao problem i rekao sto pise u ta 3 posta

Evo da ne bude OT par slika (normal, 2x AA, shadow+bullets impact ON), ja ne znam sto nekome ne valja grafika, meni i vise nego dovoljno :

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 19:07 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
5 0 hvala 4
16 godina
PLASMAorLCD kaže...

Evo da ne bude OT par slika (normal, no AA, shadow+bullets impact ON), ja ne znam sto nekome ne valja grafika, meni i vise nego dovoljno :

ma zajebava ma chrome i silverlight stavio sliku gore... 

Steam:luka2301
17 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Evo da ne bude OT par slika (normal, no AA, shadow+bullets impact ON), ja ne znam sto nekome ne valja grafika, meni i vise nego dovoljno :

Ma super ... da...

Vidim prekrasan FPS drop na 7 (riječima SEDAM) na zadnjoj slici!

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
15 godina
neaktivan

Nije drop, vec sam spustio igru TAB dolje i vratio je i u istoj sekundi uslikao i normalno je da ima 7fps, tako mi je na svakoj igri kad minimiziram pa vratim...Inace je oko 80-90

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 19:07 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Hvalimo se scorom iz BO?

Aj da i ja probam...eto s Piratom malo odigrao jednu partiju!

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Hvalimo se scorom iz BO?

Aj da i ja probam...eto s Piratom malo odigrao jednu partiju!

HAHAHAHAHAAHAHAHAH Vaginalsonde......

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
15 godina
neaktivan

Mogao bi i ja probat malo druge modove, nisam se jos mako sa TDMa :P, sto vam je najzabavnije :)

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Neznam koliko vas je vidilo, ali ovima sa nVidia karticama stvarno moze pomoc. Jedini nacin da se koliko toliko u nekim stvarima  bypassa CPU dok patch to ne ispravi. 

Meni igra stvarno izgleda sada predivno i sa vSync on mi 60 drzi konstantno @1920x1200 ALL MAXED i ingame i u driverima. Par slika je u prilogu. 

Nije to ni dalje kako treba biti, jer ako sada drzi 60, kad patch dodje, ide to cile mile do 200 bez problema, jer i sada se graficka ne muci puno, malo vise nego prije, ali i dalje je to ispod 50% :D

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Neznam zasto mi slike nije stavilo u prethodni post?! Sorry na DP!

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 19:36 (sardax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stavio sam onaj fix za lag,i sad idem na campaign kad ono nema resume game,i odem na mission select,kad ono zadnja misija je numbers!!!

Ima tko kakav save game da uploada,tamo negdje 2-3 misije poslije numbers,u onom selu nekakvom.....

Već me poćinje živcirat ova igra,nisu trebali izdat ovakav poluproizvod,jer bez ovog fixa je igra neigriva....Bar meni

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
sardax kaže...

Neznam koliko vas je vidilo, ali ovima sa nVidia karticama stvarno moze pomoc. Jedini nacin da se koliko toliko u nekim stvarima  bypassa CPU dok patch to ne ispravi. 

Meni igra stvarno izgleda sada predivno i sa vSync on mi 60 drzi konstantno @1920x1200 ALL MAXED i ingame i u driverima. Par slika je u prilogu. 

Nije to ni dalje kako treba biti, jer ako sada drzi 60, kad patch dodje, ide to cile mile do 200 bez problema, jer i sada se graficka ne muci puno, malo vise nego prije, ali i dalje je to ispod 50% :D

daj slike kakve si postakve stavio posto i ja imam nvidiu da vidim o cem use radi , sta do bypassa cpu ne kuzim na sta si se tocno ti nadovezo pojasni..

takoder kako doci do barebone moda? nitko mi jos nije na to pitanje odgovorio.. nije valjda da moram izmedu 10 000 servera rucno procan na neki nacin taj mod?

17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Stavio sam onaj fix za lag,i sad idem na campaign kad ono nema resume game,i odem na mission select,kad ono zadnja misija je numbers!!!

Ima tko kakav save game da uploada,tamo negdje 2-3 misije poslije numbers,u onom selu nekakvom.....

Već me poćinje živcirat ova igra,nisu trebali izdat ovakav poluproizvod,jer bez ovog fixa je igra neigriva....Bar meni

Nakon što pod "Campaign" ne pronađeš "Resume game" otiđi pod "Settings" i "Voice chat" promijeni na   "off" ako je bio na "on", odnosno na "on" ako je bio na "off". Nakon toga se vrati na Campaign i pojavit će ti se "Resume game".

Postupak trebaš ponavljati prilikom svakog pokretanja igre.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 19:51 (klimama).
14 godina
neaktivan

jel je probo ko igrat demolition i kakav je?

0 0 hvala 0
16 godina

Slike iz igre. 

http://s1037.photobucket.com/albums/a454/ptspsardax/ 

U prilogu je slika postavki iz nVidia CP-a. Meni pomoglo. Kartica je prisiljena mislit koliko toliko i overrideat postavke iz igre. Moze to i bolje, ali za to treba patch. 

16 godina
neaktivan
klimama kaže...
big_guy kaže...

Nakon što pod "Campaign" ne pronađeš "Resume game" otiđi pod "Settings" i "Voice chat" promijeni na   "off" ako je bio na "on", odnosno na "on" ako je bio na "off". Nakon toga se vrati na Campaign i pojavit će ti se "Resume game".

Postupak trebaš ponavljati prilikom svakog pokretanja igre.

Ma lol,kakve veze ima audio sa save game-om.Probao sam i nema opet resume game....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina

bareeeeeeeeeeeebone kako naaaaaaaaaaaaaci , sta niko nezna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ko nije vidio nek vidi! :D

Cro trailers :)

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igra je smeće,za mjesec ili dva past ce u zaborav ko i MW2..igrao sam kod frenda mp nije mi se svidila nikako mi nejdu u glavu te neizbalansirane puške,i 50 fps na ati radeon 5870 strasno pa to nema nigdje,ljudi mozda gresim ispravite me ipak sam fan cod 4 al ova igra mi nije nimalo sjela..ima previse nubovskih stvari pogotovo onaj autić {#}..ljudi ovo je moje misljenje o igri nemojte me uzet na zub.

6 14 hvala 0
16 godina
protjeran
razer1911 kaže...

igra je smeće,za mjesec ili dva past ce u zaborav ko i MW2..igrao sam kod frenda mp nije mi se svidila nikako mi nejdu u glavu te neizbalansirane puške,i 50 fps na ati radeon 5870 strasno pa to nema nigdje,ljudi mozda gresim ispravite me ipak sam fan cod 4 al ova igra mi nije nimalo sjela..ima previse nubovskih stvari pogotovo onaj autić {#}..ljudi ovo je moje misljenje o igri nemojte me uzet na zub.

a jbg onda igraj dalje cod4 kaj da ti drugo velim 

meni se bogme neda igrat vise od 300 sati jedne te iste igre 

mozda ce bit dobrih ljudi koji ce napravit nekakav promod....cekaj malo treba vremena

Captain EO
15 godina
neaktivan
AMD boy kaže...

Evo ljudi imam problem pa pomagajte... problem se javlja u mp-u i nakon svakih 5/10/20minuta javlja problem {#} poludio sam neznam šta da radim, pa ako ima ko rješenje? (sad me i hebeni silverlight zajebava omg)

I meni se to dogodilo par puta nema pojma zasto. (btw imam orginal)

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice