I dalje mi nije jasno.
Jedan drugi forumaš rekao je da je i grafička i CPU njemu na "pola" opterećenosti, a ti kažeš da je na 100%, što je nemoguće, jer bi ti mašina odmah riknula i nebi mogao koristiti ni izbornik igre.
Ping 150? Kako može ping ovisiti o opterećenosti CPU-a? Ping je vrijeme potrebno za mrežnu komunikaciju i malo veze ima s CPU-om. Ping od 150ms je sasvim normalan za prosječne veze u nas.
Najjači procesori na 100%? Kako ja nemam taj problem? Moj i7-975 jedva da trpi 40%, a i to na 3-4 maksimalno jezgre. Najviše sam vidio 60-tak posto.
Što to znači da "adresira 1GB RAM-a"? Pa igra ne adresira ništa. Znaš li što je "adresiranje memorije"? Zašto je zauzeće od 1GB "katastrofa"? Što je tu zapravo loše?
Moje isprike, mozda sam se izrazio nespretno.
Ti imas srece ocito, jer nesto u tvojoj konfi ocito odgovara igri i ne stvara trzanja ni spikeove. Ima igraca sa extremnim racunalima, 3-Way SLI, najjaci i7 koji je vec, sa po 12 GB RAM-a, SSD diskovima i njima igra u 30-50 FPS-a sa abnormalnim trzajima.
I netko je jos odgovorio, nazalost, u CODu je CPU load jako zavisan o PINGu, odnosno obrnuto. Za adresiranje, ne mislim na pravo adresiranje, ali recimo COD:BO promatra komp kao da ima 1GB memorije i to je problem. To se mora povecat, jer ocito poligoni i sve trpi radi toga.
Nize su moje slike, kako za BO, tako za BFBC2 sa istim MAX postavkama. A da ne govorim da je u COD:BO sve zivo po mapi 2D, malo pogledajte. :)
To je to, spadas u tih cca <5% sretnika! HATE U :)