- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Treyarch-ov community manager još uvijek nije odgovorio na niti jedno pitanje vezano uz probleme za PC verziju Black Opsa.
Jednostavno ignorira sve poruke a njih je mali milijun dok PC playeri polako već gube živce: http://twitter.com/jd_2020
Ovo je već opće poznata stvar kod Josha Olina (JD_2020). Za vrijeme izlaska WaW-a, nikada nije objavio ništa vezano za PC verziju igre a PC igrače je vrijeđao na službenom forumu zbog toga što su se žalili na nedostatak supporta.
Ali, glavno da on objavljuje bezpotrebne informacije kako je dostigao 25-ti rank u Zombijima na XBOX-u.
Živi užas.
slazem se
on bas nema srama
i tako cujem nekakav je lag o cemu se radi igra je ne optimizirana ili je to latency lag?
nemojte me samo zaskocit buhu di si bio to neznas
e pa imao sam ja drugih briga sa nasim gosponom iz base hostea pa nisam uspio skuzit o cemu se tocno radi

http://max.tportal.hr/CoD-Black-Ops-Video_8311_0__0.aspx
lausova reca svida mi se sto je rekao te nema igranih dijelova tako da i oni alergicni poput mene mogu gledati u miru :)
lausova reca svida mi se sto je rekao te nema igranih dijelova tako da i oni alergicni poput mene mogu gledati u miru :)
vec je postana negdje prije par stranica.
Pozdrav,
molim da mi se jave svi koji zele povrat novca na info@base-host.com.hr.
Odmah se s ovim ispricavam jer sam iznevjerio i Vas a bogami i sebe okaljao na ovom forumu a tako i Base-Host.
Shvatite da ovo trenutno nazalost nije bilo do mene nego eto, samo sam odabrao krivog dobavljaca. Kao sto sam rekao, ukoliko ne zelite pricekati jos, molim Vas da posljete mail sa zahtjevom za povrat novca. Mail mora sadrzavati Vase ime i prezime, broj narudzbe te broj racuna na koji zelite novac.
Ispricavam se jos jednom. Lijep pozdrav
nije ni cudo sta ljudi sa opakim masinama nemaju dovoljno fpsa da igraju bez lagova.
ja sam sa gtx260 216 sp probo sve zivo od low reze bez svih zivih detalja i uvijek isti fps
i ce treyarch to popraviti
ili ih apsolutno boli kita za pc gamere nakon sto su ih na hypali dedijima da kupe igru
Ljudi se nestrpljivi sa čekanjem i to je razumno, ali izgleda da je problem sa keyevima po svuda, ne samo kod nas. Ja jos nisam dobio 2 kljuca od g2playa i lud sam vec. Ovo je njihov zadnji update
Update #2: Keys still in stock and now being delivered on the go! It seems there was a massive shortage of keys in the market in the past 2 days and most keys shops had issues with deliveries. Situation now looks much better!
Pratim temu pa vidim da neki govore da grafika lošija od MW2 neki da je bolja,meni je svejedno,bitno da je gameplay dobar.Dolazi mi igra sutra pa ću vidjeti i sam.
BTW koliko igara godišnje izlazi sa odličnom grafikom pa su priča i gameplay očajni.
Zabuna, iste su, isti grafički engine.
samo sto je mw2 bolje ispoliran i dotjeran...
može hitno odgovor
da li se može igrat multiplayer ako se nemaš original verziju
ja imam ono skidrow da li je moguće na njoj igrati multiplayer
moć ćeš ali ne još.. Jel bi moga tko reć tko je preša igru, kako teče radnja
ili ih apsolutno boli kita za pc gamere nakon sto su ih na hypali dedijima da kupe igru
prema mom iskustvu SVE developere bili kita za igrace.. jedino ih boli kita za pare!! zato moramo trpit i igrat sto nam valja a sto ne bjezi od tog i drzi pare u novcaniku!!
Kako si to detektirao i saznao? Imaš neke informacije o tome? Kako memory leak ubija CPU? Kakva je to mehanika?
prema mom iskustvu SVE developere bili kita za igrace.. jedino ih boli kita za pare!! zato moramo trpit i igrat sto nam valja a sto ne bjezi od tog i drzi pare u novcaniku!!
nevjerujem.. Oni moraju pazit da COD ostane na vrhu. Jer ako ukake ovaj nastavak, nitko neće uzet sljedeći to je tako

Može pomoć, svaki j***** put kada uđem u igru i krenem new game tamo negdje u onom kafiću me izbaci iz igre ili se restarta pc.
Dali netko zna u ćemu bi mogao biti problem, (možda treba neki program, drivere imam zadnje i imam instaliran dx) bio bih mu zahvalan.
Port sa konzole očito.
Port sa konzole očito.
BC2,također port,je imao betu,koja je bila neigriva pri pocetku,no pred kraj bete,popravili su stvari.Trebalo im je znaci ~20 dana.Da vidimo koliko će Treyarchu trebati.
Trebalo im je više, ne 20 dana.
Oko 2 mjeseca.
Ja govorim za betu.Nakon tog patcha,svi su dobili 20-30 fpsa više.Mislim da su zbog toga i mnogi odlucili kupiti igru(kao i ja)
kako dobra recenzija
Ako pirati ovaj put probiju igru i omoguće MP, više nikad neću kupit org. igru !!!
Ovaj sophoslab me baš živcira! Žašto još uvijek nema igre. Inače ssam kupovao u Algoritmu i uvijek su kasnili, sad sam naručio u sophoslabu i opet kasni, a u Algoritmu je došo prvi dan!
Mater im njihovu, sve ih treba povješat!
Ako pirati ovaj put probiju igru i omoguće MP, više nikad neću kupit org. igru !!!
Ovaj sophoslab me baš živcira! Žašto još uvijek nema igre. Inače ssam kupovao u Algoritmu i uvijek su kasnili, sad sam naručio u sophoslabu i opet kasni, a u Algoritmu je došo prvi dan!
Mater im njihovu, sve ih treba povješat!
birokracija u hrv...lol
ja sam danas narucio svoj primjerak sa game.com.uk.
Inace ova Laušova recenzija ne valja baš kao niti jedna njegova.
I dalje mi nije jasno.
Jedan drugi forumaš rekao je da je i grafička i CPU njemu na "pola" opterećenosti, a ti kažeš da je na 100%, što je nemoguće, jer bi ti mašina odmah riknula i nebi mogao koristiti ni izbornik igre.
Ping 150? Kako može ping ovisiti o opterećenosti CPU-a? Ping je vrijeme potrebno za mrežnu komunikaciju i malo veze ima s CPU-om. Ping od 150ms je sasvim normalan za prosječne veze u nas.
Najjači procesori na 100%? Kako ja nemam taj problem? Moj i7-975 jedva da trpi 40%, a i to na 3-4 maksimalno jezgre. Najviše sam vidio 60-tak posto.
Što to znači da "adresira 1GB RAM-a"? Pa igra ne adresira ništa. Znaš li što je "adresiranje memorije"? Zašto je zauzeće od 1GB "katastrofa"? Što je tu zapravo loše?
Ja govorim za betu.Nakon tog patcha,svi su dobili 20-30 fpsa više.Mislim da su zbog toga i mnogi odlucili kupiti igru(kao i ja)
I ja govorim za betu.
Beta BC2-a je rana beta u sredini razvoja igre.
I dalje mi nije jasno.
Jedan drugi forumaš rekao je da je i grafička i CPU njemu na "pola" opterećenosti, a ti kažeš da je na 100%, što je nemoguće, jer bi ti mašina odmah riknula i nebi mogao koristiti ni izbornik igre.
Ping 150? Kako može ping ovisiti o opterećenosti CPU-a? Ping je vrijeme potrebno za mrežnu komunikaciju i malo veze ima s CPU-om. Ping od 150ms je sasvim normalan za prosječne veze u nas.
Najjači procesori na 100%? Kako ja nemam taj problem? Moj i7-975 jedva da trpi 40%, a i to na 3-4 maksimalno jezgre. Najviše sam vidio 60-tak posto.
Što to znači da "adresira 1GB RAM-a"? Pa igra ne adresira ništa. Znaš li što je "adresiranje memorije"? Zašto je zauzeće od 1GB "katastrofa"? Što je tu zapravo loše?
jedno nisi u pravu....kad ti je procesor opterecen ping ti se naglo poveca primjer cod2....kad raspakiravam s winrarom neke dadoteke i udem u cod2 mp na serveru mi je 300 ping,cim je zavrsio winrar pao je na 39
Zasad mi je nekako najql misija iz singleplayera ona s Ruskim ruletom.
I dalje mi nije jasno.
Nazalost nexeeem u pravo si po logici ali CoD od davno ne prati logiku, to smo raspravljali milijon puta.. kao da nema razlike u 60 fpsa i 125 fpsa i tak to kod CoD-a ima nazalost jbga.
CoD kada je cpu opteren na bilo koji nacin ping se poveca stvarno neznam mehaniku same igre ali je to cinjenica..
I da cpu je opterecn 100% kod vecine igrace neznam zasto a i ja to nemogu provjerit kod sebe jer kada tabam igru bude mi na 80% pa se smanji na 0 nikad nisam vidio opterecenje cpu-a na 100% ali vjerujem da ljudi ne pisu bedastoce..
Je li itko zna rijesit ono stekanje u main menu-u?
jedno nisi u pravu....kad ti je procesor opterecen ping ti se naglo poveca primjer cod2....kad raspakiravam s winrarom neke dadoteke i udem u cod2 mp na serveru mi je 300 ping,cim je zavrsio winrar pao je na 39
Ako CoD radi mrežnu sinkronizaciju s onim što se klijentski izvršava, onda je moguće da ti drastična opterećenost CPU-a utječe na ping, ali zar je moguće da ti je toliko opterećenje i da ti CPU ne guta ništa? Huh?
Nazalost nexeeem u pravo si po logici ali CoD od davno ne prati logiku, to smo raspravljali milijon puta.. kao da nema razlike u 60 fpsa i 125 fpsa i tak to kod CoD-a ima nazalost jbga.
CoD kada je cpu opteren na bilo koji nacin ping se poveca stvarno neznam mehaniku same igre ali je to cinjenica..
I da cpu je opterecn 100% kod vecine igrace neznam zasto a i ja to nemogu provjerit kod sebe jer kada tabam igru bude mi na 80% pa se smanji na 0 nikad nisam vidio opterecenje cpu-a na 100% ali vjerujem da ljudi ne pisu bedastoce..
Baš ću provjeriti, evo...