- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nece biti pretplate ali ce se dlci naplacivat do jaja. bas divno.
budimo sretni ako ce se samo dlc-ovi naplacivat
nece biti pretplate ali ce se dlci naplacivat do jaja. bas divno.
ali tebe nitko ne sili da ih kupuješ. i pretpostavljam da će u tim dlcovima biti samo mape i game mods (možda). jer nikad nisu bila dodavana oružja nakon izlaska bilo kojeg call of duty-a. jedino mape. i po prvi put neki novi game mod u mw2.
E samo da nekrenu Mafia koracima, smrdi mi ovo "izbacivanje DLC-a odmah ankog izlaska igre" mozda dobijemo samo 2-3 mape a ostalo se mora $$$ mislio sam preorder al sacu pricekat. .
znaci da ce bit onih dlc-ova kao u mw2 koji ce se naravni naplacivat. hmm mislio sam kupit no sad cu pricekat da vidim kako ce sve te funkcionirat
također ću odgodit kupnju. malo mi je nezgodno kad su rekli na nema pub bete. nešto skrivaju.
Ma neznam zašto bi uopce uzimali igru odmah u startu.
Ja sam prije 2 godine preorderao Rainbow Six Vegas II, i ostao totalno razočaran i nikad više preorder nebi napravio.
Prvo probat demo ili onu verziju, onda koji mjesec sačekati da cjene padnu i tek onda kupiti.
Samo nemojte opet nagađat. Ako ne žele dati betu odmah mora značiti da igra ne valja ili da skrivaju nešto, mislim stvarno ga pretjerujete.
Al ja cu ipak napravit preorder.. Pa vam javim jel sta skrivaju
Al ja cu ipak napravit preorder.. Pa vam javim jel sta skrivaju
baci koji vid :)
dudes..znate da sam ja novi u oriđiđi igrama..stoga..dajte mi objsnite stvar sa dlc-ovima..ako nije problem
Ma neznam zašto bi uopce uzimali igru odmah u startu.
Cisto zato sto je preorder jeftinij. . .
dudes..znate da sam ja novi u oriđiđi igrama..stoga..dajte mi objsnite stvar sa dlc-ovima..ako nije problem
DLC - Dodatak, nešto slicno ekspanzij, dakle mini dodatak koji obično donosi par novih mapa, i nešto sitno sadrzaja.
I to ti masno naplate.
Cisto zato sto je preorder jeftinij. . .
I onda lupaj glavom od zid ako igra nebude po tvom ukusu kao ja sa R6V2.
Sad su odjednom počeli sve više i više forsirat sa tim DLC-ovima i tak zarađivat pare, mafija 2 je čisti primjer.
kuzim ja to..ali ne kuzim ovu stvar sa plaćanjem..
I opet, ovi modovi će sve izvuć.
Ali zašto nebi? Volim CoD. Vjerovatno nisu izdali BETU zato što igra ima još puno bugova koje moraju popravit.
Ali zašto nebi? Volim CoD. Vjerovatno nisu izdali BETU zato što igra ima još puno bugova koje moraju popravit.
tome je i svrha bete da uz pomoc igraca popeglaju igru
pa upravo bi ju radi toga izdali da ih poprave pomocu feedbacka communitiya!
postoje 2 pesimisticka razloga zasto nema bete
strahu su da ako izdaju betu ljudi ce se zasitit igre i reci
meh jos samo jedan cod pa to sam vec igrao
drugi razlog je nebalansiranost
umjesto da saslusaju community u beti da nerfaju oruzja koja su op oni ce rade preskocit betu i izbacit igru sa prejakim oruzjima i explojtovima zbog cega ce igra pasti brze nego mw2
a mozda ima i neki drugi razlog a to je da smatraju da open beta im nece pomoci posto ljudi nebi dali nikakav feedback vec bi samo igrali iz zabave
pa mozda su "zaposlili" desetke ljudi da igraju dok ne izađe da otkriju bugove..
A možda igra nema tolko bugova da netreba izdati betu.
A možda krava iznese jaje.
A možda, a možda, a možda, sve je to možda
beta je zatvorena znaci samo odabrani mogu sudjelovati u beti.
Mislim da ce je dobro balansirat posto slusaju community vidite kako su ubacili gun game zbog communitya,theater mode,izbacivanje stopping powera.itd vjerojatno su community manageri gledali videe po youtubeu od znacajnih gamera.
Mislim da ce je dobro balansirat posto slusaju community vidite kako su ubacili gun game zbog communitya,theater mode,izbacivanje stopping powera.itd vjerojatno su community manageri gledali videe po youtubeu od znacajnih gamera.
eh da vidis sa tim theater modom ce bit lagano varalice uhvatit
eh da vidis sa tim theater modom ce bit lagano varalice uhvatit
+dobar za neki fragmovie.
jedino sto nije mozda i potvrđeno je da ću ić uplatit za preorder pa kad dođe ja bacim koji mini movie pa si vi gledajte..
Ja ću radit preorder na eplati 100%.
priznam nagadam
ali to su spekulacije i pitanja koja se pitas kad kupujes ovaj proizvod
isto tako meni je bizarno sto su neki poceli nagadati da ce se multi placat kao u WOW-u ili da ce biti 4 mape u cijeloj igri te onda ce se ostale kupiti za 100kn u day1 dlc-u
bizarnosti kazem vam...