Call of Duty Black Ops III - popravak problema

poruka: 2
|
čitano: 769
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

realno je pretpostaviti da je dobar dio ekipe skinuo ovu igru s torenta i primijetio kako mu igra svako malo trokira, smrzava se i općenito ide na jetra, a sve navodno zbog problema s i5 procesorima. problem je zapravo u uporabi memorije (jednako RAM i DDR5) no da se popraviti relativno brzo, jednostavno i najbitnije - učinkovito. dakle, pretpostavimo da imate neki minimalan hardverski PC-sklop dovoljan za igranje no počupali ste kosu, tražili "fix" i svaštanešto. ipak, dovoljno je učiniti ovo:

- u mapi gdje je igra instalirana otvorite mapu "Players".

- unutar nje je datotega "config.ini". otvorite je u notepadu.

- ako mislite da je potrebno, preimenujte ovu datoteku u config.old (samo, dakle, ekstenziju), a radite na kopiranoj novoj. nije zapravo potrebno no nikad ne znaš ...

- u ovoj datoteci pronađite sljedeće stavke i izmijenite ih kako je navedeno:

//Thread count for handling the job queue
WorkerThreads = "4" // 2 to 4
promijenite "4" u "2"

poslije ovoga valja izmijeniti još sljedeće 3 stavke (u odnosu na već upisane - default - vrijednosti):

MaxFrameLatency = "3"
VideoMemory = "0.75"
BackbufferCount = "3"

odaberite File > Save i zatvorite datoteku. pokrenite igru. to je to. sad sve ide k'o podmazano (čak i na 1920 x 1200, pri high postavkama, full screen, s 2GB DDR5 radeonom) i nećete izgubiti spremljene pozicije.

ako želite promijeniti ime igrača (uobičajeno je RLD!), učinite ovako:

otvorite u notepadu datoteku steam_api.ini i promijenite ime u bilo koje i sve nadalje će se vezati na to novo ime.

sve ovo vrijedi samo za single player! aktiviranje Zombie - moda je malo složenije (iako će se sam aktivirati, ako je instaliran kad završite single player kampanju, pa malo strpljenja nije naodmet), a na multiplayer zaboravite dok igru ne kupite.

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I ja imam problema sa velikim FPS dropom, tolikim da je neigrivo.

Našao sam ovo riješenje na netu, ali nemam Players folder, tako da nisam uspio pronaći config file i riješiti problem :(

Otvorio sam i ostale foldere, ali nema config filea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice