Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 411.391
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
15 godina
Re: Call of Duty: Black Ops 2
sushii kaže...
nul-3 kaže...

Evo ja sam uzeo od njih, dobio sam mail da im nesto steka paypal pa ce mi tek u roku iducih 24 sata uručiti igru.

Tako da bolje pričekate sutra sa tom stranicom. LP

Aj pliz javi iskustva kada ti stigne key jer bih i ja uzeo mislim da je ova cijena od 200kn-a za sada najpovoljnije sto sam vidio online.

Hoce smeca ponovno izbaciti neki dlc nakon par mjeseci i naplatiti 15€ par mapa odma' da znam?

edit: e da, i ja osobno nisam za rusku verziju, uzeo sam bio bf3 ruski key i stalno nekakvo skidanje  fileova sa nekih cudnih stranica, svako toliko me igra znala kickati i nikada mi zapravo nije radila duze od 2 tjedna bez da sam morao karabudziti i stekati se kod ekipe 'e jel se i tebi to desilo, gdje da sad skinem i sta' .

Bf3 je nakon svakok updatea tražio ponovno stavljanje eng packa, dok u ruskoj verziji Black Opsa imas ponudjen i engleski jezik.

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
13 godina
neaktivan

dali sa ovim delux editionom imamo taj DLC ukljucen ili ce se to trebati dodatno kupiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
guganoob kaže...

dali sa ovim delux editionom imamo taj DLC ukljucen ili ce se to trebati dodatno kupiti?

Taj deluxe dobijes onu nuketown mapu i jos par dodatnih stvarcica.Isplati se kupiti ako kupujes rusku verziju :)

The king is back!
14 godina
odjavljen

A i ovaj call of duty nikako da promjeni engine ista grafika vec 10 godina...evo ovako vam u sp izgleda na max detaljima hd reza... 

Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina

Gdje najjeftinije ima engleska verzija igre?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Masterpiece kaže...
Baldurion kaže...

Ovako mislim kupiti deluxe RU verziju, ali koliko sam vidio ljudi imaju problema sa njom tako da neznam sad što napraviti. Što vi savjetujete da li da kupim rusku verziju ili ne? Tnx.

Hebo vas ja vise RUSKA VERZIJA JE U REDU.

Da ja nisam kupio boxed uzeo bih rusku garant (kako su prije relesea bili srali da nemozse ovo nemozes ono)

Najjeftinije i najbolje po meni je www.cdkeyhunt.com (samo sto evo sutra tek mogu poslati key kako je jedan forumas rekao)!

Pusti ti njih nek "uzivaju " u Ruskoj moj kolega iz klana je uzeo i sad je regionalno lockan da igra samo s Rusima GG WP! {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
protjeran
D3ViL kaže...
Masterpiece kaže...
Baldurion kaže...

Ovako mislim kupiti deluxe RU verziju, ali koliko sam vidio ljudi imaju problema sa njom tako da neznam sad što napraviti. Što vi savjetujete da li da kupim rusku verziju ili ne? Tnx.

Hebo vas ja vise RUSKA VERZIJA JE U REDU.

Da ja nisam kupio boxed uzeo bih rusku garant (kako su prije relesea bili srali da nemozse ovo nemozes ono)

Najjeftinije i najbolje po meni je www.cdkeyhunt.com (samo sto evo sutra tek mogu poslati key kako je jedan forumas rekao)!

Pusti ti njih nek "uzivaju " u Ruskoj moj kolega iz klana je uzeo i sad je regionalno lockan da igra samo s Rusima GG WP! {#}

Zanimljivo,zasto ja onda sa svojim frendom igram normalno?!

Jos najbolje da steam napravi virtualni geto za ruse xD

The king is back!
14 godina

PROBLEM- Engleska verzija. Smrzne se usred igre i Not responding je. Komponente pogledajte pod moj PC. Nikad problema nikakvih sa drugim igrama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

PROBLEM- Engleska verzija. Smrzne se usred igre i Not responding je. Komponente pogledajte pod moj PC. Nikad problema nikakvih sa drugim igrama.

S takim cirkusom od procesora dobro da ti i steam radi{#}

15 godina
Kill Frenzy kaže...
drahic kaže...

S takim cirkusom od procesora dobro da ti i steam radi{#}

A lol kakav padobran.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina

i5 2500k nevalja hoces rec?

Pls konkretne odgovore koji bi bili od pomoci?

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 21:01 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo ide u Arhive {#}

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

Da naravno da je bio sarkazam za one koji trebaju malo više da shvate.I sam sam htjeo piknut takvog jednog.

Nego....nema veze jel imaš englesku ili rusku tvoj problem nije do toga a šta je neznam :D

14 godina

Makar nikada nisam bio u ovoj i ovakvim temama u skorije vrijeme, poslije današnjeg dana sve je moguće i ništa nije nemoguće, pa makar je vijest sa INDEX.HR portala, vjerujem da će se Vama vrlo svidjeti {#} {#} !!!!

LINK; http://www.index.hr/black/clanak/pretekli-harryja-pottera-call-of-duty-black-ops-2-ponovno-rusi-rekorde/647111.aspx

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 21:22 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...
drahic kaže...

Da naravno da je bio sarkazam za one koji trebaju malo više da shvate.I sam sam htjeo piknut takvog jednog.

Nego....nema veze jel imaš englesku ili rusku tvoj problem nije do toga a šta je neznam :D

Fora je bila super.Dapace.

Pitam jer znam da 'rusi' imaju probleme. Ali neznam kakve. Iako,neznam zasto jer imam englesku verziju tako da ni tu nebi trebao imat problema.

15 godina
ATJLučko kaže...

Makar nikada nisam bio u ovoj i ovakvim temama u skorije vrijeme, poslije današnjeg dana sve je moguće i ništa nije nemoguće, pa makar je vijest sa INDEX.HR portala, vjerujem da će se Vama vrlo svidjeti {#} {#} !!!!

LINK; http://www.index.hr/black/clanak/pretekli-harryja-pottera-call-of-duty-black-ops-2-ponovno-rusi-rekorde/647111.aspx

100 milijuna više od lani, a MW3 lani imao 50 milijuna više nego li Black Ops.

Miliona ili milijua, bilo kako bilo :D

14 godina

Evo dečki ako koga zanima ipak sam se na kraju odlučio kupiti EU verziju, a ne RU(za 100kn neću propasti, a makar neću problema imati) ovdje http://www.buygamecdkeys.com/callofdutyblackops2  = 307kn(ova verzija ima nuketown mapu i double xp boost omogućen)  , key sam dobio u roku 5-10min i sve mi radi kako treba :) evo sad se skida igrica

moja topla preporuka ;)

plaćanje se može vršiti preko moneybookersa ili paypala! odlične opcije :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 22:15 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina

Ja više niš ne kužim, hrpa verzija, ovdje poljska, ruska...lol.

Ne znam koju da uzmem :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

Box englesku

13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Rusku,ustedi pare :)

The king is back!
14 godina
Masterpiece kaže...
fila2208 kaže...

I imaj probleme ;)

13 godina
protjeran
drahic kaže...
Masterpiece kaže...
fila2208 kaže...

I imaj probleme ;)

To ti kazes koji nisi ni vidio rusku verziju ;)

The king is back!
15 godina
Masterpiece kaže...
drahic kaže...
Masterpiece kaže...
fila2208 kaže...

I imaj probleme ;)

To ti kazes koji nisi ni vidio rusku verziju ;)

Ni ja ju jos nisam vidio

16 godina

Ista stvar i kod mene, narucio, platio preko paypala, stigo mail sa uputama i cd key za 2 minute doslovno.

Nisam bio ovako uzbuđen za cod MP od izlaska četvorke  {#}  , a serijal sam igrao aktivno sa klanom i solo još od Coda 1, tamo negdje 2004 godine.

Schoolbus has arrived  {#}

15 godina

Lol još ste me više zbunili, najbolje da ni ne kupim :)

Šalim se zasad ovaj od 310 kn što su dečki dali link, a dalje vidimo.

Momci vama sve radi, engleska sa nuketown jel?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Daj mi recite, igra ima 14.3 gb. Ona je DX11 only ili DX10, DX11. Nije mi jasno čemu je toliko velika.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 23:28 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Reci te mi , uzimati ruski ili ne?

15 godina
murgic kaže...

Reci te mi , uzimati ruski ili ne?

Sutra ti kazem, kad me ovi vuku za nos vec 27 sati

13 godina

Sto se tice ruske verzije imate guidove kako igrati na svim serverima i ostalo, tako da nezz zasto toliko frke oko ruske

0 0 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

Daj mi recite, igra ima 14.3 gb. Ona je DX11 only ili DX10, DX11. Nije mi jasno čemu je toliko velika.

http://hr.wikipedia.org/wiki/DirectX#DirectX_11
DX11 je... 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice