Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 411.199
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
15 godina
Re: Call of Duty: Black Ops 2
Bukva kaže...
darko099 kaže...

Ja sam kupio od g2play i imao sam problem (vjerojatno encoding se malo posvađao sa gmailom) koji je rješen u roku od odmah, tako da preporučam.

Pravilo, ona skuplja verzija (najčešće označena kao uncut) sadrži Nuketown 2025 i double XP vikend (sutra i u nedjelju).

Danas, sutra i u nedjelju*

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
16 godina
Jel uzo ko s cddiski stranice , jbt još mi key nisu poslali , narucio prije više od tri mjeseca XD ,neko je spomenuo da stiže tek sljedeci mjesec , jel to tocno ?
SP sam prošo , odlicna je igra , osvježena grafika bez obzira na to što je stari engine izgleda savršeno .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bubabug kaže...
Jel uzo ko s cddiski stranice , jbt još mi key nisu poslali , narucio prije više od tri mjeseca XD ,neko je spomenuo da stiže tek sljedeci mjesec , jel to tocno ?

Ako si naručio običnu verziju piše ti na samoj stranici proizvoda kad izlazi... Release date: 03/12/2012

15 godina

Tako je.

Ja sam naručio sa cdkeyhunta i čuo se s likom, igra je poslana svima i imali su samo jednu pritužbu kada lik nije znao staviti VPN

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Znači ruska verzija ne radi uopče niti nema fixa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Znači ruska verzija ne radi uopče niti nema fixa?

Radi.

Zasad.

15 godina

Radi svima, ja narucio pa cu vam sve detaljno reci kada stigne. Rok im je 24 sata, sinoc oko 20h sam narucio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo preso sam sp, sve u svemu nije lose, modern warfare serijal mi ima bolji sp, ali ovaj mu je dosta blizu sad doso s ovim nastavkom. kraj daje do znanja da ce bit direktan nastavak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dekstroza kaže...
Bubabug kaže...

Ako si naručio običnu verziju piše ti na samoj stranici proizvoda kad izlazi... Release date: 03/12/2012

A jbt , brijem da tog nije bilo prije 3 mjeseca , bar cu ispite položit ak ništa , a onda raspalit  po mp , ak ne blokiraju ruske do tad XD 

17 godina
Bubabug kaže...
SP sam prošo , odlicna je igra , osvježena grafika bez obzira na to što je stari engine izgleda savršeno .

Zbilja ste spustili kriterije.

Igra izgleda dobro,ali da je savršena{#}

14 godina
neaktivan
Ma taj cddiski je mafija obična, ja kad sam kupovao Torchlight 2 isto nije pisalo da će biti lockana i samo na CIS već je pisalo da će se aktivirati putem VPNa i to je to.
16 godina
Pod savršena sam mislio na ispolirana do savršenosti , bf3 ima bolju grafiku (engine) , ali nije ispolirana do savršenosti i zapravo je poluproizvod , što se najbolje vidi i na novom MOH-u(koji ju usput budi receno engine nije iskoristio cak niti ko bf3) , ali nikako nije loša jer dopušta mnogo stvari koje COD -engine ne dopušta . Naravno razvojni studio COD-a ovako dobrom engine-u može zahvaliti skoro 10 godišnjem razvoju , što je pak s druge strane žalosno da toliki niz godina guraju isti engine . Sve je to monopol , tehnologija je mogla otic u nebesa da se umjetno ne koci i da se od ljudi svake godine ne cicaju pare maksimalno moguce . (gledajte samo PC hardware , pa na dalje)
I da zakljucim , mogu rec da je npr. tetris imao savršenu grafiku u svoje vrijeme za svoje vrijeme , tako i cod ima trenutno najbolju grafiku u cijelom svojem serijalu do sada , ali sa zakašnjenjem od par godina , a bf3 ima nesavršenu grafiku , no ipak bolju nego je COD ikad imao . Cekamo NEXT-gen nagodinu pa se možda promjene neke stvari .
15 godina

IGN News : Black Ops 2 PS3 Owners Experiencing Problems

0 0 hvala 0
15 godina

Kakve embleme imate? Može koji SS? Hvala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovo je moj problem šta da radim

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Blazen22 kaže...

Ovo je moj problem šta da radim

Kupi igru

15 godina

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
nul-3 kaže...

Radi svima, ja narucio pa cu vam sve detaljno reci kada stigne. Rok im je 24 sata, sinoc oko 20h sam narucio

Hehe ja sam vec spreman da ti aktiviram xD

Wicked_Sick87 kaže...
Ma taj cddiski je mafija obična, ja kad sam kupovao Torchlight 2 isto nije pisalo da će biti lockana i samo na CIS već je pisalo da će se aktivirati putem VPNa i to je to.

Ma taj cddiski uopce nije namjenjen za kupce van rusije!Imate drugo cd key trgovine!Okanite se tog cddiska!

The king is back!
15 godina
Asterix kaže...

"Call of Duty has become more than a product people buy, it's a brand people buy into," he said. "And every November, we do more than just the launch of a game, we kick off an annual, unofficial but worldwide phenomenon called the Call of Duty season."

Masterpiece kaže...
nul-3 kaže...

Hehe ja sam vec spreman da ti aktiviram xD

U životu nisam toliko provjerava  mail kao u proteklih 17 sati

14 godina

Ovako mislim kupiti deluxe RU verziju, ali koliko sam vidio ljudi imaju problema sa njom tako da neznam sad što napraviti. Što vi savjetujete da li da kupim rusku verziju ili ne? Tnx.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 16:10 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Baldurion kaže...

Ovako mislim kupiti deluxe RU verziju, ali koliko sam vidio ljudi imaju problema sa njom tako da neznam sad što napraviti. Što vi savjetujete da li da kupim rusku verziju ili ne? Tnx.

Nikad nisam volio ruske verzije jer uvijek moraš nešto modificirati i nakon svakog patcha nesto krpati. Tako da bi ti rekao , NE. Rađe dodaš kojih 100kn više ako ti je već toliko do igre i bez brige si.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 16:38 (Jack Sparrow).
15 godina

KOja je fora sa poljskom verzijom nije mi jasno..jel to isto kao ruska ili samo treba english bubnut unutra?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kakve su ovo fore.. ja danas nagovorim kolegu sa posla da kupi black ops 2 i kupi, dođe doma key ne radi.. kaže duplicate key a platio oko 360kn za njega nuketown editio :(

http://community.activision.com/message/413539566

wtf?? jesu oni normalni ili koji quarz

palac dolje za activision i slicne seronje koje su radile na tome

btw igra je nabavljena preko g2play.net . meni je jucer sve uredno bilo njemu nije...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 17:17 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kupio bi igru preko g2play-a ali neznam koju verziju

ovo je bez mape nuketown i bez double exp vikendom

https://www.g2play.net/store/Call-of-Duty-Black-Ops-II-Season-Pass-4DLC-Packs-Steam-Key.html

sta im znaci ovo english only i uncut. mislim znam si prevest da je samo engleski ali wtf pa SVE igrice su na engleskom. ali ne kuzim ovo uncut? dali je u toj verziji ukljucen ovaj DLC? znaci kad ce nesto sljedece doc ocu moc ja to skinuti ili ne?

https://www.g2play.net/store/Call-Of-Duty-Black-Ops-II-Uncut-English-Only-Steam-Key.html

ova je isto uncut ko prethodna ali ali nije samo na engleskom. znaci isto pitanje dali imam DLC u tome ili ne?

https://www.g2play.net/store/Call-Of-Duty-Black-Ops-II-Uncut-Steam-Key.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
guganoob kaže...

kupio bi igru preko g2play-a ali neznam koju verziju

ovo je bez mape nuketown i bez double exp vikendom

https://www.g2play.net/store/Call-of-Duty-Black-Ops-II-Season-Pass-4DLC-Packs-Steam-Key.html

sta im znaci ovo english only i uncut. mislim znam si prevest da je samo engleski ali wtf pa SVE igrice su na engleskom. ali ne kuzim ovo uncut? dali je u toj verziji ukljucen ovaj DLC? znaci kad ce nesto sljedece doc ocu moc ja to skinuti ili ne?

https://www.g2play.net/store/Call-Of-Duty-Black-Ops-II-Uncut-English-Only-Steam-Key.html

ova je isto uncut ko prethodna ali ali nije samo na engleskom. znaci isto pitanje dali imam DLC u tome ili ne?

https://www.g2play.net/store/Call-Of-Duty-Black-Ops-II-Uncut-Steam-Key.html

1. ti nije igra, nego samo Pass za sve DLC-ove koji ce doci, moras imati igru posebno (jednu od ove dvije dolje)

2. mogučnost samo engleskog jezika  +nuketown i 2xxp vikend.

3. mogučnost EN/FR/DE/ES/IT jezika +nuketown i 2xxp vikend.

13 godina
protjeran
Baldurion kaže...

Hebo vas ja vise RUSKA VERZIJA JE U REDU.

Da ja nisam kupio boxed uzeo bih rusku garant (kako su prije relesea bili srali da nemozse ovo nemozes ono)

Najjeftinije i najbolje po meni je www.cdkeyhunt.com (samo sto evo sutra tek mogu poslati key kako je jedan forumas rekao)!

The king is back!
13 godina
neaktivan

http://cdkeyhunt.com/steam/black-opsII

znaci ovu mogu slobodno uzeti? i necu imati problema da moram uciti rusku cirilicu i ruski? ty moci cu igru normalno prebaciti na eng? a sta ako skinem igru negdje sa neta koja je vec na eng ocu moc nju sam regat prek steam-a?

15 godina

Evo ja sam uzeo od njih, dobio sam mail da im nesto steka paypal pa ce mi tek u roku iducih 24 sata uručiti igru.

Tako da bolje pričekate sutra sa tom stranicom. LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
guganoob kaže...

http://cdkeyhunt.com/steam/black-opsII

znaci ovu mogu slobodno uzeti? i necu imati problema da moram uciti rusku cirilicu i ruski? ty moci cu igru normalno prebaciti na eng? a sta ako skinem igru negdje sa neta koja je vec na eng ocu moc nju sam regat prek steam-a?

Da ta stranica imas languange change kao sto vidis u guidi.

Mislim da bi cak to moglo i radit da skines neku verziju ali da nije skidorw ili tako nes nego da je ista kao sa steama!

The king is back!
14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Evo ja sam uzeo od njih, dobio sam mail da im nesto steka paypal pa ce mi tek u roku iducih 24 sata uručiti igru.

Tako da bolje pričekate sutra sa tom stranicom. LP

Aj pliz javi iskustva kada ti stigne key jer bih i ja uzeo mislim da je ova cijena od 200kn-a za sada najpovoljnije sto sam vidio online.

Hoce smeca ponovno izbaciti neki dlc nakon par mjeseci i naplatiti 15€ par mapa odma' da znam?

edit: e da, i ja osobno nisam za rusku verziju, uzeo sam bio bf3 ruski key i stalno nekakvo skidanje  fileova sa nekih cudnih stranica, svako toliko me igra znala kickati i nikada mi zapravo nije radila duze od 2 tjedna bez da sam morao karabudziti i stekati se kod ekipe 'e jel se i tebi to desilo, gdje da sad skinem i sta' .

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 19:05 (sushii).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice