Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 411.659
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
13 godina
protjeran
Re: Call of Duty: Black Ops 2
XXL Gamer kaže...
MalenoSelo kaže...

Ovako imam problem sa loadanjem singleplayera. radi se o skidrow verziji igre. Kad probam uc u multiplayer i zombies sve je normalno(al ofc ne mogu se connectat na online) al kad udem u singleplayer stoji crni ekran te mi se javlja error na slici...

Ima li tko sličan problem i kako ga riješiti? 

EDIT: evo link jer se ovdje nist ne vidi http://i.imgur.com/FxXbg.jpg

Instaliraj steam, pusti da napravi update i izađi. Nakon toga bi trebalo raditi.

Je steam ce ga nagradit sto krade pa ce mu jos prisutit i update :)

The king is back!
13 godina
protjeran
XXL Gamer kaže...
MalenoSelo kaže...

Ovako imam problem sa loadanjem singleplayera. radi se o skidrow verziji igre. Kad probam uc u multiplayer i zombies sve je normalno(al ofc ne mogu se connectat na online) al kad udem u singleplayer stoji crni ekran te mi se javlja error na slici...

Instaliraj steam, pusti da napravi update i izađi. Nakon toga bi trebalo raditi.

kad udjem u meni od multiplayera i probam iz njega otic u singleplayer mi se upali steam i pocne mi tamo nes srati, sad cu probat reinstall pa cemo vidjeti...

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
15 godina
neaktivan
ponco1337 kaže...

BF3 JE SMECE.!!!

{#}

Zanemarimo BF i COD fanobye, BF pobjeđuje COD po svakoj stavci.( cjelokupni engine, physix, zvuk, shadersi, teksture,mogućnost brojnih vozila, veće mape, detaljnije lokacije u mapama bla b la bla)

Zato nemas argumenata tvrditi da je BF3 smeće, neda mi se svadjat i pokušavati objasniti djeci da je bf bolji od coda, tko voli nek izvoli, igraj fifu ili pes, igraj cod ili bf, sve zavisi od korisnika, ali ti itekako nemaš pravo govoriti da je bf3 smeće.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
13 godina
protjeran
Bera kaže...
ponco1337 kaže...

BF3 JE SMECE.!!!

{#}

Zanemarimo BF i COD fanobye, BF pobjeđuje COD po svakoj stavci.( cjelokupni engine, physix, zvuk, shadersi, teksture,mogućnost brojnih vozila, veće mape, detaljnije lokacije u mapama bla b la bla)

Zato nemas argumenata tvrditi da je BF3 smeće, neda mi se svadjat i pokušavati objasniti djeci da je bf bolji od coda, tko voli nek izvoli, igraj fifu ili pes, igraj cod ili bf, sve zavisi od korisnika, ali ti itekako nemaš pravo govoriti da je bf3 smeće.

Igre nisu samo grafika...

15 godina
neaktivan
Grafika? Jel sam ja rekao da uspoređujem samo grafiku srsly tipicno razmisljanje osnovnoskolaca tj. Cod igraca, ova igra ima tako doobruu graafiku? Kao prvo, riječ grafika na forumu nisam vec dugo procitao, kao drugo nissm uspoređivao samo grafiku, i kao trece zasto ne bi usporedivao grafiku, i ona je vazan segment igre, vidim da je vama codasima to slaba točka. I da ne usporedujemo grafiku, di je fizika, zvuk... Pffff????
14 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
Bera kaže...
ponco1337 kaže...

BF3 JE SMECE.!!!

{#}

{#}

pa da ,to je sve ostalo,a sve ostalo ima bf(uključujući grafiku) ,cod čak niti nema grafiku ,a kamoli ostalo.

nekužim kaj želite dokazivat ovdje?

umjesto da napišete par doživljaja sa multija ,kaj ima sve,par screenshootova ,vi vodite nepotrebne rasprave

svejedno je bf3 najbolji fps ikad kako god okrenuli.

bez brige imam od prvog do zadnjeg cod-a i svi cod-ovi kad se skupe na hrpu nisu do pola bf3.

ali neki klinci nemaju pojma o pojmu kao naprimjer ovaj tulipan kojeg sam boldao

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
MalenoSelo kaže...
Bera kaže...
ponco1337 kaže...

Jeste li ikad čuli izreku "O ukusima se ne raspravlja"?

Moj ukus je takav da je BF3 najbolji FPS shooter današnjice (nevezano za grafiku). Nekome je COD i to je to. Kupio sam jučer BO2 i probao. To je drugi svemir u odnosu na BF. Nikakve sličnosti nema osim što mi COD djeluje kao Schumacherovi Batmani u odnosu na Noelove i Burtonove.

Dama_The_Crow
15 godina

Daj yebeno odrastite i prestanite sa spikom bf i cod.

fifa i pes klinci kvare jedni drugima teme, sad još da i bf cod krene? Ma dajte, smirite se. Bf je bolja igra cjelokupno od coda, ima više sadržaja. ALi cod kao cod je zabavan, letiš pucaš, imaš killstreakove, modificiraš oružja, male mape, uvijek akcija....ima te zmobije te također nudi ono nešto, nešto što lako ''pojede'' vrijeme, a to je bitno, bitno je da sa igrom gubiš vrijeme što je i njena prva najmena. Nemojte se svađat kao djeca već se skulirajte i odyebite svak u svoju temu.

Igrač sam bf, koji je davno prije igrao cod, i mogu bit prilično objektivan jer sam objema igrama dao dobar dio života. Obe su kvalitetne i imaju publiku. Tko voli brzu akciju uzet će cod. Tko voli taktiku, više razmišljanja, timske igre ići će na bf i problem riješen.

A sad mi recite, di je najjejftiniji ključ za uzet da radi na steam. Može i ruski, lako se prebaci zar ne?

Mislim bratu uzimati cod, jer je rekao da mu se sviđa, a komp mu ne vrti bf3.

Koliko je ovo zahtjevnije od BO? Hvala.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slažem se s kolegom, necemo opet rasprave, ali nemozes tvrditi da je bf3 smece igra koja nis ne valja dok ti igras bo2, ili si mentalno bolestan ili si jednostavno iskompleksiran.
Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
protjeran
Bera kaže...
ponco1337 kaže...

BF3 JE SMECE.!!!

{#}

Zalim ali jednostavno nemas pravo.

Prvo da navedem da imam i da sam igrao Battlefield 3 Premium te da imam sve CoDove ukljucujuci i zadnji BO2.

Moram reci da je CoD jedno 100 puta bolji od BF3,naravno da ne gledam grafiku i takve stvari jer tu bf3 jednostavno presisa CoD.Ali sta ce mi grafika kad ja tu igru nemogu igrati duze od 20 minuta (tolko sam prije neki dan igrao Close Quarters)

Uz codu mogu provesti masu vremena a da ne skuzim da je vrijeme proletilo.

Battlefield po meni sluzi samo kao WOW efekt da se vidi sto nova pila moze pokrenut i kako je lijepa ta grafika ali kad mi se igra onda je to CoD

Neznam mozda CoD sa uber fancy grafikom kao BF3 nebi vise bio CoD :/

BTW molim ove trolve koji pisu BF3 best uber grafika i sva ta sranja nek se ferglaju na B3 temu jer tamo im je mjesto.Ovdje se pise o BO2.Danas cu napisati svoje misljenje o igri (koje je jako pozitivno).

Slazem se sa Seanannersom kad je rekao da je ovo najbolji CoD poslije 4. (samo zato sto je to prvi modern CoD :) )

The king is back!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 11:14 (Masterpiece).
13 godina
protjeran
MalenoSelo kaže...

16 godina
neaktivan

Ajmo ekipo da cujem Vase misljenje BO2 ?

Sporo / brzo , kako se snalazite u MP izborniku i create a class? Wildcards... itd :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cod i bf se uopće ne mogu uspoređivati jer se gameplay totalno razlikuje..Ko to ne kuži ima neki problem.

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

fifa i pes klinci kvare jedni drugima teme, sad još da i bf cod krene? Ma dajte, smirite se. Bf je bolja igra cjelokupno od coda, ima više sadržaja. ALi cod kao cod je zabavan, letiš pucaš, imaš killstreakove, modificiraš oružja, male mape, uvijek akcija....ima te zmobije te također nudi ono nešto, nešto što lako ''pojede'' vrijeme, a to je bitno, bitno je da sa igrom gubiš vrijeme što je i njena prva najmena. Nemojte se svađat kao djeca već se skulirajte i odyebite svak u svoju temu.

Igrač sam bf, koji je davno prije igrao cod, i mogu bit prilično objektivan jer sam objema igrama dao dobar dio života. Obe su kvalitetne i imaju publiku. Tko voli brzu akciju uzet će cod. Tko voli taktiku, više razmišljanja, timske igre ići će na bf i problem riješen.

A sad mi recite, di je najjejftiniji ključ za uzet da radi na steam. Može i ruski, lako se prebaci zar ne?

Kao sto je vec neko rekao da je ovaj CoD stvarno supeer optimiziran i ako si mogao Black Ops pokrenu moci ces i ovo

Ako hoces kutiju uzmi iz sophos laba

Ako hoces EU key uzmi sa CJSCDKEYS

Ako hocees RU Deluxe edition key CDKEYHUNT

Mjenjanje jezika za RU verziju nije potrebno jer je Valve stavio na izbor 2 jezika-englski i rusku!

The king is back!
13 godina

Jutros sam malo upalio da probam i primijetio sam nekakav konstantni lag  kada mrdam mišem što jučer nije bio slučaj. Moće li to biti da sam se nakačio na neki udaljeni serv er pa ping velik ili nešto drugo?

Dama_The_Crow
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@masterpiece Tipicno razmisljanje nerazvijenog mozga? Nemozes usporedjivati bf i cod, jednostavno nemozes jer se radi o ukusima, ja sam govorio o usporedbi na tzv. Papiru, ali ocito jos nisi dostigao taj nivo da razumiješ.
Moj PC  
1 5 hvala 0
13 godina
protjeran
Bera kaže...
@masterpiece Tipicno razmisljanje nerazvijenog mozga? Nemozes usporedjivati bf i cod, jednostavno nemozes jer se radi o ukusima, ja sam govorio o usporedbi na tzv. Papiru, ali ocito jos nisi dostigao taj nivo da razumiješ.

Vidim ti si jako zreo pa si dostigao nivo vrijednja pa se ja necu "dizati" na njega!

Oba dva su FPS-a i nekuzim zasto ih ne usporedjivat pa nije da uspordjujm Battlefield sa Fifom.Kolko ja znam uspordjuju se isti zanrovi igri a oba su FPS!

The king is back!
15 godina
Masterpiece kaže...
fila2208 kaže...

Kao sto je vec neko rekao da je ovaj CoD stvarno supeer optimiziran i ako si mogao Black Ops pokrenu moci ces i ovo

Ako hoces kutiju uzmi iz sophos laba

Ako hoces EU key uzmi sa CJSCDKEYS

Ako hocees RU Deluxe edition key CDKEYHUNT

Mjenjanje jezika za RU verziju nije potrebno jer je Valve stavio na izbor 2 jezika-englski i rusku!

200kn samo ruska? Jel to sigurno, jel tko uzimao od tuda? Dakle samo reddem code i install na steam prbacim jezik i bok?

neloše

btw. gledam reviewe po internetu. Ljudi su dosta pozitvno iznenađeni, mislim sve je to onaj isti cod, ali ima novih fora i fazona, dosta recenzenata koje respektiram su dali dosta pozitvne ocijene na igru. Za razliku od warfightera ovdje su dosta bili ugodno iznenađeni.

I offtopic: dajte se nemojte svađat, nema smisla, obe igre su fps sa drugačijim pristupom i sadržajem. Nema potreb da se uspoređuju već igrajte ih jednu ili drugu ili obe i bok :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 11:36 (fila2208).
14 godina
neaktivan

mislim da bi bilo lijepo od nekog kad bi stavio nekih 10-ak screenshootova sa multija,ipak je igra vani već 24 sata

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mislim da bi bilo lijepo od nekog kad bi stavio nekih 10-ak screenshootova sa multija,ipak je igra vani već 24 sata

pa guglaj sine youtube i black ops2 multiplayer review i tako, ima hrpa ekipe sa kvalitetnim reviwovima. Ako želiš kupiti svakako će ti pomoći riječi nekog tko igra dugo igre.

Čak dosta bf3 igrač,a pubstarova je pohvalilo.

Evo npr. level, njega još jedinog pratim skoro jer je ok. Kaže da mu je super igra.

13 godina
odjavljen

nisam vidio da je netko stavio ,al nemojte se iznenadit ako disk 2 od black ops 2 bude zapravo Mass Effect 2 :D

http://www.reddit.com/r/Games/comments/13446k/owners_of_the_pc_version_of_black_ops_2_are/

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H_a0TzFx5hE

koji zaheb 

Hey guys,

We sincerely apologize for the issue that some of you are having with installing Call of Duty Black Ops II on your PC because of you received a copy of Mass Effect 2 instead of Disk 2 of Call of Duty Black Ops II. Rest assured that are teams are investigating trying to find out what cause this to happen.

We do need some of your help in order to find out what's going on. If purchased Call of Duty Black Ops II and you did receive a copy of Mass Effect 2 with your physical copy of the game, let us know where you purchased the game from. When you purchased the game and if you can provide a city and state to where you purchased the game from. This will help us go a long way to find out what's going on.

We know that you want to play the game as soon as possible and luckily you can. You are still able to download the game with your product key via Steam. The instructions are included below on how to to redeem the code on Steam. You would need to make sure you have a Steam account and that the Steam application is installed on your PC. If you would like to download the application, you can do so via http://store.steampowered.com/about/ . You can use the instructions below which are the same as the ones provided by Steam here (https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5414-TFBN-1352 )

Please follow these instructions to activate a new retail purchase on Steam:

Launch Steam and log into your Steam account. Click the Games Menu. Choose Activate a Product on Steam... Follow the onscreen instructions to complete the process.

Once again, we sincerely apologize for the issue but we are investigating it to the fullest extent. If we get any new updates, we'll make sure to post it here and also on our support site at support.activision.com. We thank you for understanding and if you need further help regarding this issue, feel free to post. We'll be keeping an eye to answer any questions those gamers affected may have. MM

http://revohd.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 11:53 (Arnold Layne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa guglaj sine youtube i black ops2 multiplayer review i tako, ima hrpa ekipe sa kvalitetnim reviwovima. Ako želiš kupiti svakako će ti pomoći riječi nekog tko igra dugo igre.

Čak dosta bf3 igrač,a pubstarova je pohvalilo.

Evo npr. level, njega još jedinog pratim skoro jer je ok. Kaže da mu je super igra.

gledao sam jučer navečer i tako,ali pošto je ovo tema bo2 ,mislim da bi bilo čist uredu kad bi netko postao neki screenshoot,

tak ako me okrene do kraja radnog vremena samo produžim u algoritam :D

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina

Evo budem ja prve dojmove za MP napisao. Odigrao sam nekh desetak rundi i dogurao do 13 lv.

Iako sam fan BF-a (kojeg aktivno igram) imam iza sebe i COD4 i MW2 i BO (puno sati sve skupa) tako da mislim da mogu biti objektivan.

U diskusije jel bolji BF ili COD ne želim ulaziti jer obje igre su FPS ali i sa potpuno različitim konceptima.

BO2 je super optimizirana igra i vrti se na high postavkama na 1680x1050 na 150+ fps konstantno. Sam setup meni nije revolucionaran i nudi promjenu osnovnih postavki.

Kad se BO2 usporedi sa  BO dojam je daleko bolji. Nema onih problema koji su pratili BO (lag, problemi sa serverima...itd) i to je definitivan plus.

Sam koncept je tipičan za COD franšizu. Male mape, bez gameplay, moding svega živog i moram reći da je ovdje s tehničke strane sve dosta dobro ispolirano. Menu hijerarhija je OK i već nakon nekoliko rundi vam je 30 sekundi  (koliko mislim da traje pauza) možete napraviti sve izmjene koje treba.

S jedne strane mi je žao da nema više dedicated servera jer koncept hostinga iz MW2 je meni osobno bio katastrofa. U ovih mojih 10-tak rundi samo sam u jednoj osjetio problem sa lag-om. Ponekad se desi da prije runde netko ispadne pa se onih 30-tak sekundi produlji i to zna iritirati ali plus je da su runde uvijek balansirane (barem brojčano). Opcije za prebacivanje iz tima u tim nisam niti tražio tako da neznam jel postoji. Isto vrijedi i za spajanje u igru u timu (to još moram isprobati).

Čisto subjektivan dojam:

Igra djeluje dorađeno i u usporedbi sa MW2 i BO ostavlja puuuno bolji dojam. 

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
odjavljen

meni se cod jedino sviđa zato jer je sve brzo

imas 20 min vremena prije nego npr. ti krece bus i kaj ce drugo ides odigrat jednu mp partiju na brzinu 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svi ranked matchevi se igraju na dedicated serverima hostanim od strane treyarcha. Prvo te stavi u lobby sa igračima i onda prebaci na server,malo šteta što ne možeš birati svoj omiljeni server ko u bo1 ili cod4 npr. ali šta je tu je :/

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

...

http://www.bug.hr/master/vijesti/black-ops-2-postao-mass-effect/119781.aspx

BioWare je lijepo iskoristio besplatan marketing btw.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Arnold Layne kaže...

...

http://www.bug.hr/master/vijesti/black-ops-2-postao-mass-effect/119781.aspx

BioWare je lijepo iskoristio besplatan marketing btw.

bogme je :D

/brz si :| nisam vidio

16 godina
neaktivan

Evo ja sam jucer uspio napraviti nekakav posteni noob gameplay.

Razlog takvog boring gameplaya je: previse killing floora na pcu, i fakat predugo od igranja fpsa na konzoli, i naravno mapu nemam pojma.

Match

Ali obozavam ovaj shotgun Remington 870

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
I jel na kraju radi ruska verzija normalno ili postoje neka ograničenja za ljude van rusije.
Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
$inke kaže...
I jel na kraju radi ruska verzija normalno ili postoje neka ograničenja za ljude van rusije.

Po rijecima masterpiecea moze se igrati normalno i dolazi sa engleskim jezikom. Ja cu najvjerovatnije sutra uzeti ruski sa nukeom :D

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice