Stvarno je nešto u kjurcu sa zvjezdicama, čim ja, @xR4Z3R @Soldier977 @crna jama ...
Imaju jednu ili više zvjezdica, a nismo 4 korisna posta napisali ovdje tijekom staža na forumu.
Hej hej ja pomazem ljudima za razliku od nekih hahaha

Stvarno je nešto u kjurcu sa zvjezdicama, čim ja, @xR4Z3R @Soldier977 @crna jama ...
Imaju jednu ili više zvjezdica, a nismo 4 korisna posta napisali ovdje tijekom staža na forumu.
Hej hej ja pomazem ljudima za razliku od nekih hahaha
Igra li netko igru ili svi samo kenjate bezveze?!
Igra li netko igru ili svi samo kenjate bezveze?!
Oni koji je imaju vise ne dolaze na ovu temu,igraju dan i noc lol
Ne izgleda ništa bolje od MW3, koji je bio užas.
Kako kome.Ali mislim da si ti ipak bf3 fan
Evo kopirat ću njegov post.
Ne izgleda ništa bolje od MW3, koji je bio užas... Ja nisam bf3 fan, što sad??
Mogu se kladit da je ovaj post napisao netko drugi a ne Danny (moderator) da bi dobio jos vecu kolicinu TD-ova.Strah je vrag :) (JK)
Istina je ipak da ovaj CoD ima najveci odmak od svih dosadasnjih nastavka ma koliko to neki pokusavali osporiti ili govoriti svaki cod je isti ;)
Da li je netko probao rusku verziju igre? Ako je moze li napisati dojmove, tj ima li kakvih problema sa igrom, jer ako se dobro sjecam ruski BO1 je imao problem sa nestasicom slike prilikom loadinga i velike probleme sa server browserom.
Vec sam apr puta napisao,ja sam kupio key sa cdkeyhunt.com i radi normalno na engleskome jeziku i frend je normalno igra sa mnom danas (samo sto ako hoces steam achivmente moras uci preko VPN-a).Ali cuo sam da neke stranice imaju abs keyeve koji su totalno lockane na Rusiju tako da nisam 100% siguran kakva je situacija sa drugim trgovinama!
Gdje uopće kupiti igra na engleskom a da nije steam za bezobraznih 60E?
dok se vi shvađate di ju kupit', ja sam prošo igru
Gdje uopće kupiti igra na engleskom a da nije steam za bezobraznih 60E?
Pricekaj jos neko vrijeme pa kupi na njuskalu key
dok se vi shvađate di ju kupit', ja sam prošo igru
Daj dojmove!
BF3 JE SMECE.!!!
BF3 JE SMECE.!!!
Znamo svi da je,ali nemoj tako izravno! Pokupit ces karton jer su moderatori fanboyevi
Malo sam sad pregledao o cemu ste razglabali prosle dvije stranice. Stvarno je bezveze vidjet da se svadjate oko bfa i coda. Mislim, te prepirke su vec stvarno pretjerane i shvatili smo da se ukusi razlikuju.
Danny je samo iznio svoje misljenje, i dobro, svatko ima pravo na to. Ali nemojte odma vrijedjati druge i svadjati se.
________
BTW can't wait to try :D ovaj vikend mozda kupim
Primijetio sam da kada pritisnem r da reloadam i onda shifz ta sprint da mi prestane reloadat? Jel ovo neka greska bug ili...? I nisam primijetio da mogu staviti pištolj na bocni tipku misa ...? I kada stisnem shift da brzo trcim, uspori sam od sebe kao da sam pustio shift..??
Nemoj zezat.Ti si novi u codu ili? Navikao si na bf3 previse
Da. Nikad u zivotu zaigrao.
I? ovo je ovako gore sto sam napisao znaci tako treba?
Primijetio sam da kada pritisnem r da reloadam i onda shifz ta sprint da mi prestane reloadat? Jel ovo neka greska bug ili...? I nisam primijetio da mogu staviti pištolj na bocni tipku misa ...? I kada stisnem shift da brzo trcim, uspori sam od sebe kao da sam pustio shift..??
Nemoj zezat.Ti si novi u codu ili? Navikao si na bf3 previse
Da. Nikad u zivotu zaigrao.
I? ovo je ovako gore sto sam napisao znaci tako treba?
Da,ne brini nije neki bug,takva je igra.Pređi na mracnu stranu,kloni se battlefielda :)
So true..
Mislim da ovako dobru kampanju kao ove godine COD nije vidio: pregršt akcije, preokreta, napetosti koje su me držale cijeli dan igrajući BO2 na mom "stroju". Mislim da su pogodili ovim nastavkom i razmatram kupovine igre radi multiplayeru (koji je predobar po komentarima)
BTW. Molim Vas da nesudite po traileru kao ja jer je igra potpuno drugačija od trailera po kojem sam mislio da će to biti još jedno od shitty-nastavaka..
Prednosti:
+optimiziranost (u odnosu na prijašnji nastavak, daleko,daleko optimiziraniji)
+kampanja (iznad sam napisao hvalospjeve stoga..)
+gameplay (nekako drugačiji, te bolji, dinamičniji)
+zombiji (nisu mogli pogriješiti za zombijima nikako :D)
+multiplayer (iako ga nisam probao, sudeći po komentari MP je pun pogodak)
Mane:
-grafika (mislim da ima tu još mjesta da se poradi)
-duljina (5-6sati je ipak prekratko, barem meni)
Ocjena: 9/10
obrisa igru u trećoj misiji...mislim da san duže izdrža u BO1 i MW3 ( bar misiju-dvije ) .
Nakon MW2 standard se jebe** sroza.......igra je prokleto sterilna i dosadna i nema govora o ikakvoj imerziji......hebeno se nemogu uživit u lik tog vojnika da ga jeb** .
Moj frend Snejk mi je ovo napisa na skajpu danas oko 13:25 ; "....uglavnom očekuj ign 9.5" !!
obrisa igru u trećoj misiji...mislim da san duže izdrža u BO1 i MW3 ( bar misiju-dvije ) .
Nakon MW2 standard se jebe** sroza.......igra je prokleto sterilna i dosadna i nema govora o ikakvoj imerziji......hebeno se nemogu uživit u lik tog vojnika da ga jeb** .
Moj frend Snejk mi je ovo napisa na skajpu danas oko 13:25 ; "....uglavnom očekuj ign 9.5" !!
Pa nitko te ne prisiljava da je igras.Ne znam jel tebe netko pretukao pa tako psujes ili? Btw. IGN je dao 9.3 ocjenu hahaha
Stavili su 15 camo-a za nož
Uglavnom, sa ruskim ključem se može igrati bez VPN-a, on treba samo za aktivaciju. Ali trebati će se skinuti language pack, oko 485 mb, da možete igrati na engleskom. Barem sam ja trebao.
Pa nitko te ne prisiljava da je igras.Ne znam jel tebe netko pretukao pa tako psujes ili? Btw. IGN je dao 9.3 ocjenu hahaha
izražavam svoje nezadovoljstvo kojim ono......devetim nastavkom ( ? ) nekad jako solidne ratne igrice.....zar nesmjem ?
@cropunisher na ovom forumu se ne raspravlja o krekovima .
BO2 IS DEAD !!! : )
Evo isprobao samo na pola sata (nisam namjeravao, ali čuo sam da ima novina), pa da velim prve dojmove:
+ puno kraća učitavanja nego na bo1
+ bolja optimizacija nego bo1, uz to igra sve na max s 4xMSAA i FXAA radi u 95% vremena na preko 70FPS-a (nerijetko probije i 100)
+ dinamično
+ izbor opreme prije misije
- iako se brzo izvodi engine pokazuje godine više nego ikad, prva misija pogotovo, užas kakav je okoliš
- pucanje, run&gun, čak mi se čini da ima manje recoila nego neki prijašnji CoD-ovi
Eto kratkih dojmova, opširnije sutra kad se naspavam :) Ovako na prvu sasvim solidno u odnosu na moja očekivanja (koja su bila dosta niska). Za sada zabavniji nego MW3, ali u 2012. sama mehanika djeluje veoma zastarjelo.
Evo,probao i ja igru i šta reći?puno je bolja nego što izgleda.
Neznam malo sam gledao igru na twitch i meni igra djeluje ovako: Black Ops 2
moreš i ti leći
sad ozbiljno ajde leći
A sad ozbiljno prestani spamati, i prestani se ponašati kao dijete.
A po postovima se vidi da je ufurani jedanaestogodišnjak koji sa "sad ozbiljno ajde leći" frazama ispada supermgaduper "badass" i faca u njegovoj glavi...
Svašta...
Ovako imam problem sa loadanjem singleplayera. radi se o skidrow verziji igre. Kad probam uc u multiplayer i zombies sve je normalno(al ofc ne mogu se connectat na online) al kad udem u singleplayer stoji crni ekran te mi se javlja error na slici...
Ima li tko sličan problem i kako ga riješiti?
EDIT: evo link jer se ovdje nist ne vidi http://i.imgur.com/FxXbg.jpg
Ovako imam problem sa loadanjem singleplayera. radi se o skidrow verziji igre. Kad probam uc u multiplayer i zombies sve je normalno(al ofc ne mogu se connectat na online) al kad udem u singleplayer stoji crni ekran te mi se javlja error na slici...
Ima li tko sličan problem i kako ga riješiti?
EDIT: evo link jer se ovdje nist ne vidi http://i.imgur.com/FxXbg.jpg
Instaliraj steam, pusti da napravi update i izađi. Nakon toga bi trebalo raditi.