Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 409.502
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
15 godina

Ovako to izgleda:

A za nas PC jadnike:

Uvijek PC ispašta {#}{#} Sonnyu i Microsoftu

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 23:27 (nul-3).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo za x360 je čista peverzija a i tolko će i koštat.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zna se koliko ce da bude $ ?

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Call of Duty: Black Ops 2
Scarfaceee kaže...

zna se koliko ce da bude $ ?

oko 1500 kn je nesto infomark spominjao

lnova65
15 godina

180$ prestige edition (Taj CarePackage) a 80$ Harden Edition

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Očekiva san da će ovo biti bar malo drukčije ali nakon pogledanih nekoliko gameplay videa u kojima lik qiuckscopea kao u MW3 (možda čak i brže WTF{#}), i nakon što sam se uvjerio da su onih par mapa potpuno isto nacrtane kao u BO (teksture itd, sve je isto), i da gameplay više liči na šugavi mw3 nego na prvi black ops sada znam da će ovo biti još jedno teško s*anje. Totalno razočaranje.

Prava šteta.

4 1 hvala 0
15 godina

Budimo realni, teško je išta promjeniti u samom CoD-u. Promjene se događaju na sitnicama, koje pravim gamerima donose nešto, dok se vama, koji gledate kako su nacrtane kuće, to ne čini pomak. Igra je nastavak Black Opsa, i trebalo bi sve ličiti na ono, samo u budučnosti. A to što kuće nisu napravljene od slonovih surli, čudnih stupova i mase stakla kako smo to viđali u drugim futurističkim naslovima, to je samo prikaz doze realnosti u Black Opsu jer sumnjam da će se za 12 godina to sve promjeniti, vjerujem da ću ja još uvijek živjeti u ovoj svojoj.

Istina je da se gameplay ne mjenja, da sve ostaje isto i da ne mjenjaju osnove igre, jer je ovo dobitna kombinacija još i danas. Nekome smeta to što igra još uvijek sliči COD četvorci, ali svi su tu igru toliko nahvalili da nema potrebe nešto mjenjati.

Mape, ne vidim šta vidite loše u mapama. Još ih nismo ni isprobali, nismo sami prošetali kroz njih a vi već s3rete kako su iste.

Ne želim reći da je igra odlična, savršena ili što god, ali nije uredu pljuvati po njoj kad ju nismo ni vidjeli.

Meni se osobno najviše sviđa briga za detalje od strane Treyarcha, ne pretjerivanje i stvarno, stvarno velika doza realnosti.

Moj PC  
4 2 hvala 3
13 godina
neaktivan

Velika doza realnosti: quickscopanje u 10 stotinki, dok je u BO I WAW-u bilo sporije i realnije.

0 0 hvala 0
15 godina
Winchester01 kaže...

Velika doza realnosti: quickscopanje u 10 stotinki, dok je u BO I WAW-u bilo sporije i realnije.

Quickscopanje je po meni, umjetnost. Znam da glupo svuči, ali to je moj stav. To što su ga oni olakšali samo je doprinjeli razbijanju kempanja, jer u BO su večinom sniperi bili kamperi.

15 godina
neaktivan

Kako obožavam kad mi u temu od coda ulete bf3 fancurice i placu kako igra ne valja... {#}

evo vam jedna pusica {#}

4 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Kako obožavam kad mi u temu od coda ulete bf3 fancurice i placu kako igra ne valja... {#}

evo vam jedna pusica {#}

Mrzim BF i ne igram ga a sve COD-ove osim jedinice i trice san igra.

Eto ti na, in your face old man,

14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Ovako to izgleda:

A za nas PC jadnike:

Ove pakete može samo dečec s nočnom polucijom popušiti.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
15 godina
$inke kaže...
nul-3 kaže...

Ovako to izgleda:

A za nas PC jadnike:

Ove pakete može samo dečec s nočnom polucijom popušiti.

Zašto? Ovo nije nikakav marketinški trik ili išta, ovo je samo kolekcionarski primjerak koji će si priuštiti pravi fanovi.

17 godina
neaktivan

Igra nece podrzavati XP

What are the Minimum System Requirements?

CPU: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz or AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz

Memory: 2GB for 32-bit OS or 4GB for 64-bit OS

Video Card: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB or ATI Radeon HD 3870 512 MB

Can I run the game on Windows XP?

No, sorry. Since we upgraded the engine to use DirectX11, Windows XP is no longer supported. It requires Windows Vista or later.

Will the game actually be playable on my minimum spec machine?

Absolutely. We have tested extensively on a variety of hardware and we are very confident in the performance even at the minimum specs.

What engine is used for Black Ops II?

The Black Ops II engine builds upon the Black Ops engine with a number of improvements including performance optimizations, enhanced graphics, and proprietary anti-cheat technology.

What performance optimizations have you introduced for Black Ops II?

Performance has been a top priority for Black Ops II PC from day one and we have achieved significant improvements. We’ve improved the way the engine handles multiple threads. Additionally, we moved the engine from DX9 to DX11. The DX11 API is leaner than DX9 and requires less CPU time to do the same amount of work. It is important to point out that this benefits the entire range of supported GPUs, not just DX11 hardware. We have also added more “quality vs performance” options than ever before so you can customize your experience to either run faster or to satisfy your taste in eye candy.

You mentioned enhanced graphics for the PC version. Can you tell us more about that?

Black Ops II PC features enhanced lighting, shadows, antialiasing, bloom, depth of field, ambient occlusion, and other enhanced effects that are still in the works. And the game can run at higher resolutions and higher framerates on the PC.

Will there be a framerate cap?

No. Unless you want one. We have included an adjustable FPS cap slider in the game options. The minimum setting is OFF (no cap).

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Dal su najavili kakve pomake u borbi protiv haxera ili će biti isti scenarij ko i MW3 na kojoj je doslovno napravljen gangbang od strane haxera a kaj je najbitnije ove iz activisiona boli ona stvar jer lova je u džepu ne.Badava se mi koljemo dal će biti novi engine ili grafika ili  blas bla bla kad ovo najvažnije ako zanemare opet smo popušili{#}.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
$inke kaže...

Dal su najavili kakve pomake u borbi protiv haxera ili će biti isti scenarij ko i MW3 na kojoj je doslovno napravljen gangbang od strane haxera a kaj je najbitnije ove iz activisiona boli ona stvar jer lova je u džepu ne.Badava se mi koljemo dal će biti novi engine ili grafika ili  blas bla bla kad ovo najvažnije ako zanemare opet smo popušili{#}.

Hm, posto ce ovdje biti dedicated servera, svaki admini ce naci modove i oni ce se rjesavati hakera. A u njihovim matchevima, to ne bi znao. A i wager matchevi se igraju radi zabave, ne haxanja i overkillanja

Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
neaktivan

Koliko je siguran preorder sa one stranice na početku teme? Ne zvuči mi baš pouzdan {#}

Jel netko već uzimao?

0 0 hvala 0
13 godina
tko zeli pre order nek mi posalje poruku, pa mu ja kasnije odgovorim!

0 0 hvala 0
15 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Koliko je siguran preorder sa one stranice na početku teme? Ne zvuči mi baš pouzdan {#}

Jel netko već uzimao?

Ako gledaš da je CdDiski jedna od popularnijih stranica za nabavku keyeva, sigurno je. Nitko ti sa sigurnošću ne može reći da je preordanje Black Opsa 2 sigurno, jer i ako su ga preordali, još ga nisu dobili :D Ostale igre su večinom stizale, nisam čuo da su imali problema, a i ako ti ne stigne, javiš se službi i samo im daš broj računa.

Sigurno je, uzmi.

Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
neaktivan
Hvala ti, sigurno uzimam svaki CoD, nadam se da neće bit shanja kao prošle godine sa onim fajlovima nakon svakog patcha nego da će bit onako kao za MW3.
15 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Hvala ti, sigurno uzimam svaki CoD, nadam se da neće bit shanja kao prošle godine sa onim fajlovima nakon svakog patcha nego da će bit onako kao za MW3.

Postoji tipka HVALA.

Treyrach je boljii od IW-a, dosta bolji

Opali HVALA ↓↓↓
14 godina

Neznam dal je bilo ali ovo izgleda zanimljivo :O

twice the pride double the fall
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Zombi mod , 26 .9 dolazi dulji trailer i više informacija . 

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 0:39 (Bubabug).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Stigao je novi dulji zombie trailer! Izgleda fantasticno.Mislim da ce se prodaja drasticno povecat zbog zombija
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Trailer:

Breakdown:

Novi gamemode:

Combat Traning:

Uzivajte {#}

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina

Black Ops 2 - Domination on Hijacked Type 25 Multiplayer Gameplay

2 0 hvala 1
15 godina
Asterix kaže...

Izgleda fenomenalno, jedva cekam.

Opali HVALA ↓↓↓
15 godina
Asterix kaže...

Em se ovaj narator ne gasi em ima tako jednoličan glas da to nije normalno. Inače je bio neki ludi ruski glas ili onaj irački, a sad neki wanna be sam fisher voice.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina

BO 2 ce imati matchmaking i dedicated servere, nesto kao CS GO.

Znaci Treyarch ce imati svoje vlastite servere, a matchmaking ce biti kao u mw 2 i 3.

Nece biti public filova, ni modova za igru.

Klanovi nece moci iznajmiti servere, nece biti pravila kao npr. no gl in SnD itd.

Nece se moci kickati radi ociglednog haxa, vrijedanja i slicno.

Dobra strana je da ce se moci raditi party sa prijateljima da se igra skupa i da admini nece zloupotrebljavati svoje ovlasti.

Btw nece se moci igrati na win xp jer igra podrzava samo dx 11 i dx 10, napravili su heavy modificirani onaj stari engine.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2952989

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 20:07 (Bubabug).
Moj PC  
1 0 hvala 3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice