Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 619.442
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war

provjeri dal imaš zadnji direct X, ili reinstallaj

17 godina

Imam  9.0c, koristim XP.

16 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

Instaliraj dx odavde.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markbodin kaže...

Pa kaze covjek da koristi XP... o cemu ti bulazniš??  A i igra radi na DX9... mislim ako nisi znao...

pamark kaže...

Imam  9.0c, koristim XP.

Ovo ti je link za zadnju verziju "redistributable" DX-a... ne treba ti validacija (za svaki slucaj da nemas orginalni WinXP). Skineš, instaliraš. I ako opet ne radi traži nove drivere za graficku.
16 godina
neaktivan

Igra je odlična...ali ima manu koja itekako dolazi do izražaja...a to je sloboda kretanja...naime radi se o jednoj misiji u kojoj se popneš na ljestve na kat zgrade...i nakon što se primiš snajpera i killaš par gamadi igra ti ne dopušta da se vratiš dolje...to je jedino što me iritira...naravno ti nije jedini primjer ali najbolje opisuje tu ograničenost...

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2008 18:41 (Jerkenovski).

0 0 hvala 0
17 godina

neam original,al kad sam instaliro na novom kompu radilo je i nije se pojavio crni ekran! nije htio na starom, sto znaci nije do cr***a...

igra mi nije baš nešt, stoput je bolji bio modern warfare

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2008 20:22 (Abra008).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nece pa nece, reinstaliro sam directx 9.0c , drivere nove 8.10 Catalyst stavio.

Uvijek isto crni ekran pa me izbaci nazad.

cod cod

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

izbacuje te zato što ti fali datoteka nisi dobro instalirro.. prebaci s cd-a sve iz foldera data i video u folder gdje si instaliro igru i pogledaj šta ti sve fali pa to prebaci mislim da ti je zbog toga...

Jel neko kupio original igru? pošto je i gdje ima za kupit u Zagrebu?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa imaš Far cry on ti vozi to ti je zakon šta se sikiraš .Tako i tako ti se nebi svidio, pa pročitaj da su većina gamera ozbiljnih tako sebe valjda dozivljavaju, popljuvali igru i navijaju cod 4 prema tome zaboraVI BEZ NERVOZE ....

16 godina
neaktivan
frost135 kaže...

Pa imaš Far cry on ti vozi to ti je zakon šta se sikiraš .Tako i tako ti se nebi svidio, pa pročitaj da su većina gamera ozbiljnih tako sebe valjda dozivljavaju, popljuvali igru i navijaju cod 4 prema tome zaboraVI BEZ NERVOZE ....

Samo mi reci po cemu je bolji 4 od World at War-a? baš me zanima. Kada bolje malo pogledaš vecina gamera je se izjasnila da je World at War skoro isti kao 4...
Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2008 23:10 (ProG).
17 godina
neaktivan
ProG kaže...
frost135 kaže...

Samo mi reci po cemu je bolji 4 od World at War-a? baš me zanima. Kada bolje malo pogledaš vecina gamera je se izjasnila da je World at War skoro isti kao 5...
 ????? pa WaW JE 5
16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...
ProG kaže...
frost135 kaže...

Samo mi reci po cemu je bolji 4 od World at War-a? baš me zanima. Kada bolje malo pogledaš vecina gamera je se izjasnila da je World at War skoro isti kao 5...
 ????? pa WaW JE 5
Moja greška umjesto 4 napisao sam 5 u tom dijelu recenice a da si malo bolje pogledao da sam prije toga napisao : "Samo mi reci po cemu je bolji 4 od World at War-a?" Stavio sam 4 pa nema potrebe za panikom...
Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
16 godina
neaktivan

Evo nažalost i ja imam problem sa CoD:WaW

Instalirao sam igru, i DirectX, i kad uđem u singleplayer krene ulazit u igru i bude sve crno i tako stoji stalno.

A sve sam dobro instalirao.

I nije bilo nikakvih problema prilikom instalacije.

Zna netko u čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel vama zvuk u igri loš? Nije ni blizu onome u Modern Warfare. I igra je nekak sporija...a valjda prevelika očekivanja...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

Igra je odlična...ali ima manu koja itekako dolazi do izražaja...a to je sloboda kretanja...naime radi se o jednoj misiji u kojoj se popneš na ljestve na kat zgrade...i nakon što se primiš snajpera i killaš par gamadi igra ti ne dopušta da se vratiš dolje...to je jedino što me iritira...naravno ti nije jedini primjer ali najbolje opisuje tu ograničenost...

Da to je ona kad trebaš pogodit spremnik od bacača plamena,!? 
Da, to je veliki minus, ta linearnost! JBT pa mogli su to malo popravit a ne ovak samo ravno i pucaj, al izuzev toga igra je MRAK, bolja mi je od 4-orke, možda zato jer mi tema više paše, al totalno je zarazna!
I zvuk malo zeza, tj zna biti bezveze, al inaće..... bajoneta i kolji Namigiva
E4500 8800GTS 512MB g92 2X1GB DDR2 P35-DS3 IP35 FORTRON 400W 320seagate+160samsung spin point Samsung t220
17 godina
neaktivan
pamark kaže...

Zna li neko zasto mi se igra nece pokrenut.

Kliknem na ikonu od singleplayera,pojavi mi se crni ekran i izbaci me van uz neku gresku.

Iz console:

Setting initial state...
DirectX reports 512 MB of video memory and 553 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 496 MB.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 0 on specular maps
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc

------- sound system initialization -------
Waiting for $init to finish.  There may be assets missing from code_post_gfx.

Error during initialization:
Unhandled exception caught

Ja sam imao isti problem i rješio sam ga u par sekundi googlanja...
Desni klik na My Computer >> Menage >> Device Menager >> u desnom prozoru na sound, video and game controllers i tamo kod "Unimodem Half-Duplex Audio device" stavi disable...

Javi jel pomoglo
NO FEAR TOM's IS HERE
16 godina
neaktivan

danas je već igra izašla i jedva čekam da ju zaigram

mislim da će biti odlična pogotovo jer je ovaj put dosta realistična tj.ako te pogodi granata ostaneš bez ruke itd.Grafika je prerađeni cod 4 engine i ima lijepi efekt tako da misliš da mapa nema kraja.Još da su dodali da je sve uništivo igra bi blia predobra. 

Isprobavao sam betu i jako mi se svidjela igra već tad zato ljudi krenite u nabavak igre ako još niste

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2008 15:26 (yugomilicija).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
yugomilicija kaže...

Grafika je prerađeni cod 4 engine i ima lijepi efekt tako da misliš da mapa nema kraja.Još da su dodali da je sve uništivo igra bi blia predobra. 

Mape su skučene, nema lutanja.Grafika na nivou COD4,ništ posebno.
16 godina

Evo ja igru upravo instaliram,nadam se da ce biti dobra i da necu imati nikakih problema sa pokretanjem kao nekiOsmijeh

C2D E6550,Abit IP35-E, 2 GB Kingmax(800 Mhz), 8800 GTS 320 MB, WD 400 GB, Philips 200 WS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo meni proradila,jedva cekam da zaigram.

Tu sam pronaso nesto ali mi nije htijela proradit dok nisam, iz control panela - phone and modems Options ,obriso stari 56kilobajtni modem i jos nesto

http://www.gamingnewslink.com/2008/11/11/fixing-call-of-duty-5-world-at-war-errors-crashes-freezes-and-intallation-errors/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ProG kaže...

Nisi me nažalost baš dobro shvatio, zato jer nisi baš čitao moje postove. Meni je cod4 teški crap, ja sam navijao od početka za ww2, pošto je po meni isto Modern War , isprana fora, kao i ww2 jer ima isto tako masu igara sa tom temom po meni naj bolji G.r.a.w što se tiče moder war-a ostale igre me ne zanimaju. Mada sam odigrao cod 4 ali nije mi se svidio nešto posebno meni osobno ne pašu te neke drastične promjene. Pročitaj malo moje postove pa ćeš vidjeti da ja hvalim cod5 ostalo je sve bila zajebancija.....
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Ja sam mislio da ce cod 5, biti sličan kao cod4....tako bi bilo bolje. Već smo se zasitili WW2...

Ma... najbolji su WW2
EMatošević
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Evo nažalost i ja imam problem sa CoD:WaW

Instalirao sam igru, i DirectX, i kad uđem u singleplayer krene ulazit u igru i bude sve crno i tako stoji stalno.

A sve sam dobro instalirao.

I nije bilo nikakvih problema prilikom instalacije.

Zna netko u čemu je problem?

problemi s konfiguracijom. Prestare komponente
EMatošević
17 godina

Evo i najnovije video recenzije: http://max.tportal.hr/subPage.aspx?videoId=7473

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

znate volio bih i ja zaigrat waw :) igro sam puno dvojku i četvorku i baš me zanima šta je ispalo od tog vraćanja u WWII

pa jer mi iko može dat link na rapidu za skidanje igre (po mogućnosti sigurni) ili ak neko ima volje da uploada????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

uuuu al ce bit kartona Belji se

E8400@4050mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Evo i najnovije video recenzije: http://max.tportal.hr/subPage.aspx?videoId=7473

Da ono ocjena četvorka ništa spekakularno , dobra fora bolje od trojke, al ne i od dvojke i četvorke , moja faforitka je legendarna dvojkaNamigiva...
17 godina
neaktivan

Madafaker pozutit ces!!!Brisi linkove!!!

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Boc kaže...

I JA TAKOĐER IMAM PROBLEM S COD 5

INSTALIRO SAM IGRU CRACKIRO, INSTALIRO DIRECTX, NISAM IMAO NIKAKVIH PROBLEMA   I KAD POKRENEM ICONU OD IGRE BUDE MI CJELI EKRAN CRN I NIŠT SE NE DOGAĐA

DA LI MI MOŽE TKO POMOČI????????????????

pomoći ti može samo original  ;)                                             (ili barem neka bolja narodna verzijaBelji se)
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2008 21:42 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice