- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam synco sam vecinom na one "blip" zvukove
Hvala na kritici
Idk oko 700,zašto?
To su oni pametniji
regaš na sate, a ne na skill? nice...
aj nemoj mi pametovat ima 700h i cudno mi je da tak igra dobro ,mozda to nije zapravo on
aj nemoj mi pametovat ima 700h i cudno mi je da tak igra dobro ,mozda to nije zapravo on
a ti citaj pa pametuj, jos je napisao da fragovi nisu njegovi nego je on editirao to
to nije on, a i da je, zašto ne može tak igrat sa 700 h? možda ima iskustva iz cod2.
Da se ja pohvalim 400 h u 3 godine
Fascinira me ta opsesija satima. I tim takozvanim skillom koji nikad neću razumijeti. Kad xfire nebi brojao sate, to bi bilo savršeno.
Silnog li problema namjestiti av engine ili firefox da broji sate pod CoD ili bilo što drugo...

ja igram kad mi je dosadno za sate me boli dzon..nekad i bez xfirea igram je ne volim kad mi neko posalje poruku dok igram
xfire, reganje i sati su uništili cod
više nema užitka ni zeze već svi se kurče sa satima a jedem ih sa nekih 100 sati pa me kikaju za chit..zato sam se ostavio toga.
Fascinira me ta opsesija satima. I tim takozvanim skillom koji nikad neću razumijeti. Kad xfire nebi brojao sate, to bi bilo savršeno.
Silnog li problema namjestiti av engine ili firefox da broji sate pod CoD ili bilo što drugo...
A sam da se zna xFire još krivo broji sate tak da zapravo sati=skill je NETOČNO!
Treba nekome klan? Igramo cod4, lol i minecraft
mogu ja mogu ja? dodaj me na xf: jaso91
mogu ja mogu ja? dodaj me na xf: jaso91
čekam te....
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-duty-4-tim/143871.aspx
pridruzite se meni i djdomiju radi zabave :))
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-duty-4-tim/143871.aspx
pridruzite se meni i djdomiju radi zabave :))
klan će vam se vrlo svidjeti. može ući tko god želi, važno da se zabavimo i ownamo nubove