- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Probao prije, al mi da neki zmutirani cfg, nema veze s vezom.
http://www.mediafire.com/?y4hluk8d6qchk6h nije default,ali je odličan......
Hvala svima koji su mi pomogli, sad je sve u redu sa igrom, nisam bio kod kuce, pa sam tek sad vidjeo ovo. Hvala jos jednom. :))
Ovako....dok uđem u server piše mi neka manually updejtam PB ....probao sam onim programom ali isto...i prijatelj mi je poslao svoju mapu od "pb" ali nista...jer kad uđem mi dolje počinje upozorenje da imam staru verziju pb..pomoc molim!:D
Smiješno, platio sam igru, sad mi ovo smeće zabranjuje igrati...glupost.
Smiješno, platio sam igru, sad mi ovo smeće zabranjuje igrati...glupost.
haha zas igras prek steama!? ko je jos vidio igrat cod4 prek steama...skini xfire i odi na neki server preko njega...gdje si kupio key?
Ma nije tako, igru sam kupio kod nas u Hrvatskoj, instalirao je, i kad sam je pokrenuo Steam se sam instalirao, a igra se nije htjela pokrenuti bez Steama, pa sam zato nastavio tako igrati. Naravno da bi radije bez tog sranja igrao. Da, i ne mislim na igranje preko servera, prije nego se prebacim na multiplayer, volio bih na Single modu završiti igru. Što mogu napraviti da riješim ovaj problem?
Ma nije tako, igru sam kupio kod nas u Hrvatskoj, instalirao je, i kad sam je pokrenuo Steam se sam instalirao, a igra se nije htjela pokrenuti bez Steama, pa sam zato nastavio tako igrati. Naravno da bi radije bez tog sranja igrao. Da, i ne mislim na igranje preko servera, prije nego se prebacim na multiplayer, volio bih na Single modu završiti igru. Što mogu napraviti da riješim ovaj problem?
haha stvarno nezz ja sam lijepo kupio samo key na gamersjectovoj str. 90kn (sad su i po 60kn na nekim str) fino sam ga uredno dobio sve upiso i igro :P
da ne otvaram novu temu.. trebam editora za cod4... ko je zainteresiran neka pošalje PM.... trebam nekoga ko zna radit....
Sto mislite koliko dugo ce ljudi jos igrat MW1? Imam osjecaj da polako postaje pust otok.
Sto mislite koliko dugo ce ljudi jos igrat MW1? Imam osjecaj da polako postaje pust otok.
onda imaš krivi osječaj,jer cod2 se još igra
Jao sta mrzim ovu glupu igru (igra je supp al comunity je glup)mislim dodem na server i pise lipo sta je zabranjeno i pise dozvoljen camp sa scope ja uzmem m21 i lik me kika kaze da je zabranjeno oruzje i da campam (a nije ga bilo na popisu zabranjenih stvari) :S
najvise mrzim kad neko *ere jer ja imam neka oruzja koja su "lowowska" mislim nisan ja kriv jadnim adminima isfrustriranim sta neznaju podnit da ih neko ubije -.-
igra je supp al comunity je glup
Upravo ovo je uništilo CoD tj. nije jer CoD još nije ni blizu uništenja kad se ovako prodaje. Većina igrača mrzi ekipu na CoD-u jer su "djeca" i to je u većinu slučajeva točno i zato kakaju po CoD-u.
Slična stvar sa apple-om, više ga mrze zbog popularnosti i fanboya nego zbog samih proizvoda.
Ovako,imam problem u Cod 4 Multiplayer,imam windows xp(SP 3),igram multiplayer preko xfirea,nakon 15 minuta igranja srusi si me Cod4,neznam zasto samo se jednostavno srusi,i opet udem i isto bude za 15min!
My Specs:
Matična:Conroe 1333-d667
Socket:775
CPU:E2140 1.6Ghz OC to 2.8(air cooling)
RAM:2Gb DDR2(800Mhz)
GPU:VTX 6870
PSU:800W
HDD:WD Blue 750Gb
sta pise kad se srusi ? ako ne pise nista onda vjerovatno virus ..
moze mi netko reci dali postoji stranica poput day9 za sc2 za cod4?? da jedan tip objasnjave sve sve o cod4 mp ( naravno promod ne nesto ljevo) kako igrati kako se kretatit itd itd
moze mi netko reci dali postoji stranica poput day9 za sc2 za cod4?? da jedan tip objasnjave sve sve o cod4 mp ( naravno promod ne nesto ljevo) kako igrati kako se kretatit itd itd
Tu vise pomaze iskustvo, te gledanje profesionalnijih igraca kako igraju
pa gdje da ih gledam
pa gdje da ih gledam
Lanovi, youtube...
linkovi... xD
Pa i ne baš. Evo ti ovdje nekoliko tutoriala za mape. http://www.tek-9.org/forum/call_of_duty_series-46/call_of_duty_4-13/tutorial_basic_promod_tutorials-72222.html?page=10
I zapamti, nitko kao day9.
linkovi... xD
ugl :))
onaj momak koji je spominjo editora...dodaj me na xf: uneq2

a ne...7.1 znam omg pa zato sam ja i uso u mkolacko klan da sam siguran da ce bit mjesta za mene na lanu :P
o3s i jos par njih ti isto organizira Non Profit lan 27.12 :))
a za gject 3v3 valjda znas
Kako strafat?
moze mi netko reci kako da stavim svoje soundove na server? npr bomba je plantana da kaze neki kolega iz klana itd...