Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 486.487
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Call of Duty 4
Pa izbrisi svoj .cfg i upali igru. Restartat ce ti se sve i eto ti default .cfg.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
sardax kaže...
Pa izbrisi svoj .cfg i upali igru. Restartat ce ti se sve i eto ti default .cfg.

Probao prije, al mi da neki zmutirani cfg, nema veze s vezom.

luksy
13 godina

http://www.mediafire.com/?y4hluk8d6qchk6h nije default,ali je odličan......

13 godina
protjeran
Call of Duty 4

Hvala svima koji su mi pomogli, sad je sve u redu sa igrom, nisam bio kod kuce, pa sam tek sad vidjeo ovo. Hvala jos jednom. :))

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ovako....dok uđem u server piše mi neka manually updejtam PB ....probao sam onim programom ali isto...i prijatelj mi je poslao svoju mapu od "pb" ali nista...jer kad uđem mi dolje počinje upozorenje da imam staru verziju pb..pomoc molim!:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Call of Duty 4
Jel postoji mogućnost igranja igre bez Steama? Imam original igru, pokušavam igrati, krene sa spajanjem na Steam i onda mi iskoči poruka "Steam Error: This game is currently unavailable. Please try again at another time."

Smiješno, platio sam igru, sad mi ovo smeće zabranjuje igrati...glupost.
Pukovnik

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pukovnik kaže...
Jel postoji mogućnost igranja igre bez Steama? Imam original igru, pokušavam igrati, krene sa spajanjem na Steam i onda mi iskoči poruka "Steam Error: This game is currently unavailable. Please try again at another time."

Smiješno, platio sam igru, sad mi ovo smeće zabranjuje igrati...glupost.

haha zas igras prek steama!? ko je jos vidio igrat cod4 prek steama...skini xfire i odi na neki server preko njega...gdje si kupio key?

potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 19:15 (TrollMeMore).
16 godina
Call of Duty 4

Ma nije tako, igru sam kupio kod nas u Hrvatskoj, instalirao je, i kad sam je pokrenuo Steam se sam instalirao, a igra se nije htjela pokrenuti bez Steama, pa sam zato nastavio tako igrati. Naravno da bi radije bez tog sranja igrao. Da, i ne mislim na igranje preko servera, prije nego se prebacim na multiplayer, volio bih na Single modu završiti igru. Što mogu napraviti da riješim ovaj problem?

Pukovnik
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 19:18 (Pukovnik).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pukovnik kaže...

Ma nije tako, igru sam kupio kod nas u Hrvatskoj, instalirao je, i kad sam je pokrenuo Steam se sam instalirao, a igra se nije htjela pokrenuti bez Steama, pa sam zato nastavio tako igrati. Naravno da bi radije bez tog sranja igrao. Da, i ne mislim na igranje preko servera, prije nego se prebacim na multiplayer, volio bih na Single modu završiti igru. Što mogu napraviti da riješim ovaj problem?

haha stvarno nezz ja sam lijepo kupio samo key na gamersjectovoj str. 90kn (sad su i po 60kn na nekim str) fino sam ga uredno dobio sve upiso i igro :P

potpis
14 godina
neaktivan

I nakon nekog vremena me izbaci.....kako da to popravim!?

Hvala:D

Problem! Problem!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 20:35 (hogar315).
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

da ne otvaram novu temu.. trebam editora za cod4... ko je zainteresiran neka pošalje PM.... trebam nekoga ko zna radit....

Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Sto mislite koliko dugo ce ljudi jos igrat MW1? Imam osjecaj da polako postaje pust otok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KCro kaže...

Sto mislite koliko dugo ce ljudi jos igrat MW1? Imam osjecaj da polako postaje pust otok.

onda imaš krivi osječaj,jer cod2 se još igra

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Jao sta mrzim ovu glupu igru (igra je supp al comunity je glup)mislim dodem na server i pise lipo sta je zabranjeno i pise dozvoljen camp sa scope ja uzmem m21 i lik me kika kaze da je zabranjeno oruzje i da campam (a nije ga bilo na popisu zabranjenih stvari) :S

najvise mrzim kad neko *ere jer ja imam neka oruzja koja su "lowowska" mislim nisan ja kriv jadnim adminima isfrustriranim sta neznaju podnit da ih neko ubije -.-

2 1 hvala 0
14 godina
Logigamer kaže...

igra je supp al comunity je glup

Upravo ovo je uništilo CoD tj. nije jer CoD još nije ni blizu uništenja kad se ovako prodaje. Većina igrača mrzi ekipu na CoD-u jer su "djeca" i to je u većinu slučajeva točno i zato kakaju po CoD-u.
Slična stvar sa apple-om, više ga mrze zbog popularnosti i fanboya nego zbog samih proizvoda.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest.
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ovako,imam problem u Cod 4 Multiplayer,imam windows xp(SP 3),igram multiplayer preko xfirea,nakon 15 minuta igranja srusi si me Cod4,neznam zasto samo se jednostavno srusi,i opet udem i isto bude za 15min!

My Specs:

Matična:Conroe 1333-d667

Socket:775

CPU:E2140 1.6Ghz OC to 2.8(air cooling)

RAM:2Gb DDR2(800Mhz)

GPU:VTX 6870

PSU:800W

HDD:WD Blue 750Gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

sta pise kad se srusi ? ako ne pise nista onda vjerovatno virus ..

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

moze mi netko reci dali postoji stranica poput day9 za sc2 za cod4?? da jedan tip objasnjave sve sve o cod4 mp ( naravno promod ne nesto ljevo) kako igrati kako se kretatit itd itd

0 0 hvala 0
15 godina
Imsovcanin kaže...

moze mi netko reci dali postoji stranica poput day9 za sc2 za cod4?? da jedan tip objasnjave sve sve o cod4 mp ( naravno promod ne nesto ljevo) kako igrati kako se kretatit itd itd

Tu vise pomaze iskustvo, te gledanje profesionalnijih igraca kako igraju

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Radim plexi kucista, ili sva ostala custom made kucista--posalji mi pp
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

pa gdje da ih gledam

0 0 hvala 0
15 godina
Imsovcanin kaže...

pa gdje da ih gledam

Lanovi, youtube...

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Radim plexi kucista, ili sva ostala custom made kucista--posalji mi pp
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

linkovi... xD

0 0 hvala 0
14 godina
Imsovcanin kaže...

Pa i ne baš. Evo ti ovdje nekoliko tutoriala za mape. http://www.tek-9.org/forum/call_of_duty_series-46/call_of_duty_4-13/tutorial_basic_promod_tutorials-72222.html?page=10

I zapamti, nitko kao day9.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest.
13 godina
protjeran
Imsovcanin kaže...

linkovi... xD

your welcome bro

ugl :)) 

onaj momak koji je spominjo editora...dodaj me na xf: uneq2

Dinamo je nesto najbolje sta se moglo dogodit hrvatskom nogometu(/sarcasm)
15 godina
Lukica si znao da ce najvjerojatnije bit lan opet sam mislim da ce sad u hg spotu odrzavati xD onaj get used
13 godina
protjeran
FiCoO kaže...
Lukica si znao da ce najvjerojatnije bit lan opet sam mislim da ce sad u hg spotu odrzavati xD onaj get used

a ne...7.1 znam omg pa zato sam ja i uso u mkolacko klan da sam siguran da ce bit mjesta za mene na lanu :P

o3s i jos par njih ti isto organizira Non Profit lan 27.12 :))

a za gject 3v3 valjda znas

Dinamo je nesto najbolje sta se moglo dogodit hrvatskom nogometu(/sarcasm)
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 23:52 (MalenoSelo).
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Kako strafat?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

moze mi netko reci kako da stavim svoje soundove na server? npr bomba je plantana da kaze neki kolega iz klana itd...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Kako strafat?

Link.
Imaš tonu tutoriala na YTu kako i gdje.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Kako strafat?

! Možda pomogne. {#}

Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice