uopce kad u lazim u mp.....nece im odma me makne.......a i imam windows 7
Pozz!
Novi ::TheBlizzards:: server ::TB:: klana!!
213.202.106.130:28960 ::Theblizzards:: TDM.HC.NO FF
Dodite i isprobajte novi server sa odlicinim adminima i skriptama!!
evo ja sam do sad igro, dobar server
zabranjeni GL, LS i Marty sto je u redu ;)
Imam 26 slotova, admini su gore non stop, tako da chitanja nema, u tijeku su i prijave za adimna servera!!
::TB:: klan REGRUTIRA
Javite se na xf: mathiasklaric1992
http://www.xfire.com/communities/thebl99/
U izradi je s&d server!! :)
evo ljudi tu je sve što vam treba. Znači instalirate sve patchev do 1.7, onda stavite cra*k. Zatim ovdje imate popis krekanih servera koje stavite u xfire pod favorite, jednostavno kliknete na njih. Ako pak nemate xfire, pokrenite cod 4 mltiplayer, otvorite konzolu( tipkom ispod ESC) u upišite: "connect xxx.xxx.xxx". Ovo pod xxx. je bilo koja ip adresa krekanog servera koje možete naći na linku gore iznad. dakle to ib trebalo izgledati ovako: connect 69.247.40.10:28960
I to je to!! Uživajte!!
okej ljudi imam problem znači instaliram i napravim sve sta treba i sad odem na xfire na servere pokrenem i izbaci me i zeza nes za iw3mp.exe...zna li netko zasto?
okej ljudi imam problem znači instaliram i napravim sve sta treba i sad odem na xfire na servere pokrenem i izbaci me i zeza nes za iw3mp.exe...zna li netko zasto?
Jel mozda koristiš win7 ili vistu, ako da onda moraš ukopćati mikrofon i radit će ti
pozz imam problem u vezi Coda 4 mp
skinuo sam pathove 1.6 i 1.7 i punkbuster...ali kad mi ulazi u server i pese ono setting up game i onda mi izade na desktop i otvori se prozor dolja na altnoj traci error...me znam zasto...ako neko moze pomoc...hvala